Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Όταν παραγγέλνεις πίτσα με μια γυναίκα

Αυτός :
"θα παραγγείλω πίτσα Θέλεις και εσύ κάτι να σου παραγγείλω;"

Αυτή:
" Όχι ."

Αυτός :
" Ok."

Αυτή :
"...η άραγε να παραγγείλω ; !"

Αυτός:
« Τι να σου παραγγείλω ;"

Αυτή:
«Δεν ξέρω ."

Αυτός:
« Τι δεν ξέρεις; Αν θέλεις κάτι ;"

Αυτή:
«Όχι."

Αυτός:
«Πεινάς ;"

Αυτή:
« Δεν έχω ιδέα, μπορεί κάπως ... "

Αυτός:
«Τι σημαίνει κάπως ...;"

Αυτή :
«Σημαίνει , ότι δεν είμαι σίγουρη."

Αυτός:
«Εγώ όταν πεινάσω το καταλαβαίνω ."

Αυτή :
«Μπορεί να πεινάσω μετά ."

Αυτός:
«Τότε να σου παραγγείλω κάτι ."

Αυτή:
«Και αν δεν πεινάσω ...;»

Αυτός:
«Τότε μην το φας ."

Αυτή:
«Μα θα είναι σπατάλη."

Αυτός:
«Το φυλάς για αύριο ."

Αυτή:
«Και αν δεν έχω όρεξη αύριο για πίτσα ;"

Αυτός:
«Η πίτσα τρώγεται πάντα ."

Αυτή:
«Εγώ δεν την τρώω."

Αυτός:
«Τότε διάλεξε κάτι άλλο ."

Αυτή:
«Δεν έχω όρεξη για κάτι άλλο τώρα ."

Αυτός:
«Τότε πίτσα ."

Αυτή:
«¨Όχι ."

Αυτός:
«Επομένως τίποτε. "

Αυτή:
«Αχ... δεν ξέρω ."

Αυτός:
«Με έχεις τρελάνει ...."

Αυτή:
«Γιατί δεν παραγγέλνεις για σένα ...;"

Αυτός:
«Όπως νομίζεις ..."

Αυτή:
«Αλλά πάρε την πίτσα με το Χαμ "

Αυτός:
«Μα δεν μου αρέσει το Χαμ ."

Αυτή:
«Εμένα όμως μ αρέσει ."

Αυτός:
«Νομίζω είπες να παραγγείλω για ΜΕΝΑ ...; !"

Αυτή:
«Αυτό να κάνεις ."

Αυτός:
«Και γιατί τότε με Χαμ ...;»

Αυτή:
«Στην περίπτωση που θα πεινάσω όταν έρθει το φαγητό σου."

Αυτός:
«Ε... Και ; "

Αυτή:
«Νομίζεις ότι θα φάω κάτι που δεν μου αρέσει ;"

Αυτός:
« Γιατί να φας εσύ ;"

Αυτή:
«Και γιατί όχι...; "

Αυτός:
« Μια στιγμή ....θα παραγγείλω εγώ για ΜΕΝΑ , κάτι που να μπορείς να φας ΕΣΥ, αν και εφόσον πεινάσεις....; !"

Αυτή:
«Ακριβώς ! "

Αυτός:
" Και τι θα φάω ΕΓΩ σε παρακαλώ ;"

Αυτή:
«Μα σου είπα , μπορεί να μην πεινάσω ..."


ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ! ! !

Αδικίες

ένα αγοράκι ντυμένο με μεγαλίστικα ρούχα = αντράκι
ένα κοριτσάκι ντυμένο με μεγαλίστικα ρούχα = πουτ@νάκι

το αγόρι του δρόμου = μαγκάκι
το κορίτσι του δρόμου = πουτ@να

ένας άντρας με πολλές γυναίκες = γόης
μια γυναίκα με πολλούς άντρες = πουτ@να.

ένας άντρας που εργάζεται ως μασέρ = φυσικοθεραπευτής
μια γυναίκα που εργάζεται ως μασέζ = πουτ@να

ένας άντρας μετρ = ο επικεφαλής ενός εστιατορίου
μια γυναίκα μετρέσα = πουτ@να

ένας άντρας ανήθικος = πολιτικός
μια γυναίκα ανήθικη = πουτ@να

ένας κοινός άντρας = ένας αδιάφορος άντρας
μια κοινή γυναίκα = πουτ@να

ένας εύκολος άντρας = ένας βολικός άνθρωπος
μια εύκολη γυναίκα = πουτ@να

ένας άντρας αλήτης = ένας άντρας που δεν πατάει στο σπίτι του
μια γυναίκα αλήτισσα = πουτ@να

ένας άντρας με πολλούς παράλληλους δεσμούς = μπερμπάντης
μια γυναίκα με πολλούς παράλληλους δεσμούς = πουτ@να

ένας άντρας που εγκαταλείπει την οικογένειά του = εν διαστάσει
μια γυναίκα που εγκαταλείπει την οικογένεια της = πουτ@να

ένας άντρας που ξενυχτάει στα μπουζούκια = γλεντζές
μια γυναίκα που ξενυχτάει στα μπουζούκια = πουτ@να

ένας φτωχός άντρας που παντρεύεται μία πλούσια = φιλόδοξος
μια φτωχή γυναίκα που παντρεύεται έναν πλούσιο = πουτ@να

ένας άντρας που απατάει τη γυναίκα του = άντρας
μια γυναίκα που απατάει τον άντρα της = πουτ@να

kazani.gr

Monopoly Revolution: Στρογγυλή και High-tech
























Με μία έκδοση προσαρμοσμένη στον 21ο αιώνα γιορτάζει φέτος η Μονόπολη τα 75 χρόνια της. Το πιο εμπορικό επιτραπέζιο παιχνίδι όλων των εποχών αποκτά φουτουριστικό ταμπλό, ηλεκτρονική τράπεζα, ηλεκτρονικά ζάρια και πιστωτικές κάρτες με τετραψήφιο αριθμό pin.

Από το 1935 το μεγάλο παιχνίδι του καπιταλισμού έχει διδάξει τρεις γενιές παικτών και πάνω από 1 δισ. παίκτες όλων των ηλικιών πώς να γίνουν πλούσιοι ή να μείνουν ξαφνικά στον άσο αγοράζοντας και πουλώντας κατά περίπτωση πόλεις, πλατείες, σπίτια και ξενοδοχεία. Η νέα έκδοση Μonopoly Revolution δεν διαφέρει φυσικά σε τίποτε από τις πολλές εκδόσεις που έχει γνωρίσει το φημισμένο επιτραπέζιο ως προς τη φιλοσοφία του. Αυτό που αλλάζει είναι ότι προστίθεται μια διάσταση χάι τεκ με ηχητικά εφέ και μουσική, ηλεκτρονική τράπεζα από την οποία είναι αδύνατο να κλέψει κανείς στα κρυφά κανένα χαρτονόμισμα αφού οι συναλλαγές γίνονται με πιστωτική κάρτα, ηλεκτρονικό ζάρι και τιμές προσαρμοσμένες στη σημερινή πραγματικότητα. Στην αγγλική έκδοση, για παράδειγμα, η πανάκριβη περιοχή Μέιφερ του Λονδίνου δεν κοστίζει πλέον 400 στερλίνες- ποσό το οποίο δεν φτάνει για να αγοράσεις σήμερα στη βρετανική πρωτεύουσα ούτε την πόρτα ενός γκαράζ – αλλά 4 εκατομμύρια. Επιπλέον οι μάχες για την ιδιοκτησία δεν γίνονται πάνω στο κλασικό τετράγωνο ταμπλό αλλά σε ένα φουτουριστικό στρογγυλό με μίνιμαλ ντιζάιν.

Η πατέντα του επιτραπέζιου που μετέτρεψε σε παιχνίδι την αλφαβήτα του καπιταλισμού κατοχυρώθηκε το 1935 από τον Αμερικανό Τσαρλς Ντάροου. Δη μιουργός του παιχνιδιού όμως είναι η κουάκερος Ελίζαμπεθ Μάτζι Φίλιπς, που 30 χρόνια νωρίτερα ήλπιζε να εξηγήσει με αυτό τον τρόπο τη θεωρία των φόρων του οικονομολόγου Χένρι Τζορτζ. Σύμφωνα με τη θεωρία του Τζορτζ, εάν όλοι οι άνθρωποι έχουν κέρδη από την περιουσία τους τότε αυτή θα καταλήξει νομοτελειακά στα χέρια ενός ανθρώπου. Κάπως έτσι γεννήθηκε το «Παιχνίδι του νοικοκύρη» και από εκεί προέκυψε η παραλλαγή της Μονόπολης που έμελλε να γίνει πιο διάσημη από το πρωτότυπο. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει πάμπολλες εκδόσεις – από την κλασική έως τη Σπάιντερμαν στην Ελλάδα έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες από δεκαπέντε-, ενώ το 2008 παρουσιάστηκε ως βιντεοπαιχνίδι και έναν χρόνο αργότερα η ονλάιν έκδοση σε συνεργασία με την Google.

Πηγή: Τα Νέα

Το ντέρμπι των “δικεφάλων”























Ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο του χαρτί για τον τίτλο την ώρα που η ΑΕΚ θέλει να παραμείνει στην τέταρτη θέση.


Ο “δικέφαλος” του βορρά θέλει τη νίκη και από και και πέρα ισοπαλία ή νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των “αιωνίων” για να ξαναμπεί δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου. Από την άλλη η ΑΕΚ είναι αήττητη στα ντέρμπι του δεύτερου γύρου και θέλει τη νίκη για να πλασαριστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στα πλέι-οφ

Οι απουσίες των γηπεδούχων είναι σημαντικές, αφού Βιεϊρίνια και Σνάουτσνερ είναι τιμωρημένοι, με τους Αραμπατζή και Κουτσιανικούλη να είναι οι πιθανότεροι αντικαταστάτες τους.

Λίγο μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους:

"Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Εντίνιο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Βιτόλο".
Στην αντίπερα όχθη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του Γεωργέα στο αριστερό άκρο της άμυνας, δεξιά θα είναι ο Αραούχο και στόπερ ο Μαϊστόροβοτς με τον Μανωλά. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Καφές, ο Γιάχιτς, ο Σκόκο και ο Λεονάρντο ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Μπλάνκο και Τζιμπούρ.

OGC Nice vs Paris Saint Germain LIVE



















ONLY HERE

AND HERE

by zissis

Arsenal vs West Ham United LIVE



















ONLY HERE

by zissis

«Κατσούρ» για σιγουριά

Η όχι και τόσο «πειστική» εμφάνιση του Ματίας Μπιάρσμιρ στο παιχνίδι της Λιέγης και κυρίως η έλλειψη «χημείας» στη συνεργασία του με τον Σαριέγκι (με αποκορύφωμα τη φάση του αστείου γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός, όπου βεβαίως έχει μεγάλη ευθύνη και ο Βάσκος) έχουν οδηγήσει -από την επομένη κιόλας του αγώνα- τον Νίκο Νιόπλια στη σκέψη να «γυρίσει» τον Κώστα Κατσουράνη στην άμυνα στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ελληνας τεχνικός δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά της αμυντικής γραμμής, που έβγαλε και στη ρεβάνς με τη Σταντάρ τις γνωστές παιδικές της «ασθένειες» και αναζητεί τη μεγαλύτερη δυνατή σιγουριά στα μετόπισθεν, πριν από το ματς-«φωτιά» με τους Πειραιώτες. Μία σιγουριά που μπορεί να του προσφέρει ο «Κατσούρ» τη δεδομένη χρονική στιγμή πολύ περισσότερο από τον Μπιάρσμιρ (ο Σουηδός δείχνει ότι του λείπει ο ρυθμός ως απόρροια των λιγοστών αγώνων του το τελευταίο τρίμηνο), όπως φάνηκε κι από το «πείραμα» του β' ημιχρόνου στην Τρίπολη.


Επιπλέον, με τον Κατσουράνη στόπερ ο Παναθηναϊκός «κερδίζει» την ασφαλή πρώτη πάσα και γενικά την καλύτερη ανάπτυξη από την άμυνα. Κι αυτός είναι ένας παράγοντας που δεν αμελεί ο Νιόπλιας, γι' αυτό και δείχνει ότι πλέον το σκέφτεται σοβαρά. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Σιμάο θα επιστρέψει στον άξονα, αποτελώντας τη «σκούπα» μπροστά από την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Αυτό είναι μέχρι στιγμής και το επικρατέστερο σενάριο για την ενδεκάδα του ντέρμπι, με τους υπόλοιπους εννιά της Λιέγης να μένουν -πιθανότατα- ως έχουν. Δηλαδή οι Βύντρα και Καντέ θα παραμείνουν στα δύο άκρα, όπως και ο Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Οι Ζιλμπέρτο και Καραγκούνης θα είναι οι άλλοι δύο του άξονα, ενώ στην επίθεση η τριάδα των Σαλπιγγίδη, Λέτο και Σισέ θα αποτελέσει για μια ακόμη φορά την «αιχμή» του δόρατος (υπάρχει και μια πιθανότητα για τον Νίνη αντί του «Σάλπι», αλλά ο πρώτος είναι το φαβορί).

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα περιμένει εντούτοις και τη σημερινή προπόνηση (7:30 μ.μ.), προτού πάρει τις τελικές του αποφάσεις, αφού θέλει πρώτα να δει και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Στέργος Μαρίνος, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα που η ομάδα ήταν στη Λιέγη έκανε ατομικές προπονήσεις και θεραπείες στην Παιανία.

Ο νεαρός μπακ από την Κω δεν νιώθει πλέον ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά και μόνο το γεγονός ότι έχασε κάποιες προπονήσεις ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες παρουσίας του στην ενδεκάδα (στην αποστολή, πάντως, εκτός απροόπτου θα είναι κανονικά).

Ενα δεύτερο σενάριο, το οποίο δεν συγκεντρώνει προς το παρόν πολλές πιθανότητες, θέλει τον Νιόπλια να διατηρεί την ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα της Λιέγης, ωστόσο, όπως επισημάναμε, είναι δεδομένοι οι προβληματισμοί του για το κέντρο της άμυνας.

Στην Παιανία ο Πατέρας

Στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να δώσει το «παρών» (ως είθισται πριν από τα περισσότερα παιχνίδια) και ο Νικόλας Πατέρας. Αλλωστε πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς και είναι δεδομένο πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα ήθελε να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα για να εκφράσει τη στήριξή του και την εμπιστοσύνη του προς τους παίκτες, οι οποίοι είναι πλέον πολύ κοντά στην πηγή (τίτλος).

sentragoal.gr

Εκανε εγχείρηση αλλαγής φύλλου για να γλυτώσει απο τα χρέη!




















ΧΡΩΣΤΑΓΕ 50,000 ΕΥΡΩ

Η ηθοποιός Sarah Thom μελετώντας για το ρόλο στη νέα της ταινία οπου θα κάνει μια καθαρίστρια που ειναι σε απελπισία απο τα χρέη, ρώτησε απο πιστωτικά ιδρύματα να μάθει τις πιο ακραίες αντιδράσεις ανθρώπων που δε μπορούσαν να πληρώσουν τα χρέη τους. Οπως της αποκάλυψαν λοιπον, μια απο τις πιο ακραίες περιπτώσεις ειναι ενας άνθρωπος ο οποίος είχε περίπου χρεος 50,000 ευρώ. Για να γλιτωσει έκανε εγχείρηση αλλαγής φυλου ωστε να μπορέσει να ξεφύγει απο τους πιστωτές του. Τελικά μετά την εγχείρηση κατάφερε να τα βάλει σε μια σειρά και τα οικονομικά του ειναι σε καλή κατάσταση τώρα!

troktiko

Ενδιαφέρον Σάντος για Πετρόπουλο




















Μπορεί το πρωτάθλημα να βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του αλλά στον ΠΑΟΚ ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται τις καλοκαιρινές μεταγραφικές κινήσεις τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν αρχίσει να ασχολούνται με την περίπτωση του Αντώνη Πετρόπουλου.

Οι διοικούντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης βλέπουν ότι ο Πετρόπουλος δεν έχει και πολλά λεπτά συμμετοχής με τον Παναθηναϊκό, γι' αυτό και εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον ζητήσουν δανεικό για ένα χρόνο με όψιον αγοράς το 2011.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει εξαιρετική γνώμη για τις ικανότητες του επιθετικού των πρασίνων και σίγουρα θεωρεί την παρουσία ως σημαντική ενίσχυση στην γραμμή κρούσης της ομάδας. Αυτό που απομένει βέβαια είναι να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος από την πλευρά του Παναθηναϊκού, καθώς το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις των δύο ομάδων δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές.

Η υπόθεση πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το τέλος των πλέι οφ, όπου θα γίνουν και οι επίσημες κινήσεις από πλευράς ΠΑΟΚ.

sport.gr

Σε κακά χάλια ο Ντιόγκο



















Προπονείται κανονικά εδώ και λίγες ημέρες ο Ντιόγκο με την ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ούτε που σκέφτηκε να τον πάρει στην αποστολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για τον απλούστατο λόγο ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος μόνο έτοιμος για παιχνίδι δεν είναι ακόμη, μετά τον τελευταίο τραυματισμό του, δεύτερο φετινό μετά το κάταγμα που είχε υποστεί.

Η θλάση του έχει αφήσει κατάλοιπα, αλλά κι ο ίδιος ο Ντιόγκο μόνο διάθεση και όρεξη δεν δείχνει. Μοιάζει πολύ πεσμένος ψυχολογικά, ενώ αγωνιστικά είναι πολύ βαρύς. Βαρύς κι ασήκωτος.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι έτοιμος να παίξει έστω μισή ώρα σε επίσημο παιχνίδι και να βοηθήσει την ομάδα. Και μοιάζει να θέλει πολλή δουλειά ακόμη μέχρι να συνέλθει. Μία χρονιά που δείχνει χαμένη για τον ακριβοπληρωμένο Βραζιλιάνο.

gazzetta.gr

Αν δεν πληρώσετε την δόση το αυτοκίνητο αρνείται να ξεκινήσει!!!




















Η σύλληψη ενός χάκερ στις ΗΠΑ αποκάλυψε μια νέα πατέντα που χρησιμοποιούν οι εταιρίες πώλησης αυτοκινήτων.

100 οδηγοί αυτοκινήτων στο Τέξας διαπίστωσαν ότι όχι μόνο δεν μπορούσαν να βάλουν το αυτοκίνητο μπροστά, αλλά η κόρνα χτυπούσε ασταμάτητα. Διαπιστώθηκαν δύο πράγματα. Το ένα ότι αυτοί οι 100 άνθρωποι είχαν αγοράσει το αυτοκίνητο τους από την ίδια αντιπροσωπεία. Το δεύτερο ότι υπεύθυνος για ό,τι έγινε ήταν ένας πρώην υπάλληλος της αντιπροσωπείας ο οποίος γνώριζε τους κωδικούς ενός συστήματος που είχε τοποθετήσει η εταιρία στα αυτοκίνητα και άρχιζε να "παίζει". Το σύστημα αυτό χρησιμοποιεί GPS ώστε σε περίπτωση που ο κάτοχος του οχήματος δεν έχει πληρώσει την δόση η εταιρία αρχικά ενεργοποιεί τον εξοπλισμό για να μην ξεκινήσει το αυτοκίνητο και στην συνέχεια υπάλληλοι γνωρίζοντας πού βρίσκεται (μέσω του GPS) πηγαίνουν να το πάρουν πίσω. Για την περίπτωση που ο κάτοχος το έχει κρύψει κάπου (σε γκαράζ κλπ) την στιγμή που βρίσκονται κοντά στο σημείο οι υπάλληλοι ενεργοποιείται και η κόρνα ώστε να το εντοπίσουν.

ΥΓ: Φυσικά το σύστημα χρησιμοποιείται και ως αντικλεπτικό αλλά οι εταιρίες αποφάσισαν να το χρησιμοποιήσουν ως μέτρο πίεσης για τις πληρωμές.

enimerosi24.gr

Πόσους Θέλει Ο Ολυμπιακός;

















Οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν στο Λιμάνι για του χρόνου

Δεν χρειάζονται εισαγωγές και λογοτεχνικά περιτυλίγματα. Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι χρειάζεται παίκτες και μάλιστα πολλούς. Δεν ξέρουμε αν θα βρει τα λεφτά ή όχι, αλλά οι ανάγκες του φωνάζουν από μακριά και τις παραθέτουμε. Χωρίς φόβο και μέτριο πάθος. Δεν θα σκίσουμε και τα ρούχα μας.

Θέλει τρία τουλάχιστον χαφ. Ο Στολτίδης δεν αντέχει άλλο, ο Μαρέσκα δεν την πάλεψε πολύ και μάλλον φεύγει και ο Λεντέσμα μια παίζει, πέντε κάθεται. Οπότε μένει μόνο ο Ντουντού. Πρόβλημα.

Θέλει αριστερό χαφ. Από πέρυσι το ήθελε, αλλά τότε προτιμήθηκε το πείραμα με τον Ζαϊρί. Μεγάλη κίνηση. Διορατική. Ο Λούα Λουά είναι απλώς αριστεροπόδαρος, όχι αριστερό χαφ. Εκτός αν ο Ντάτολο αποφασίσουν σε ποιο σημείο του γηπέδου θα παίζει. Και αν μείνει.

Θέλει δεξί χαφ. Υπάρχει ο Ζαϊρι, αλλά δεν φτάνει. Με το μέλλον του Λουτσιάνο Γκαλέτι αβέβαιο, υπάρχει πρόβλημα και στα δεξιά.

Στην άμυνα υπάρχουν Μέλμπεργκ και Αβραάμ (ποιος τον λέει Παπαδόπουλο;) και πρέπει να τους κάνουν αγάλματα. Αλλά καλύτερα να πάρουν μπακ απ, γιατί και ο Ζεβλάκοφ δεν τραβάει πια.

Αριστερό μπακ ο Μπράβο έκανε μεγάλη χρονιά φέτος. Πίσω του ο Ντομί είναι να ‘χαμε να λέγαμε.

Από τώρα πρέπει να κοιτάξει ο Ολυμπιακός για τερματοφύλακα. Στα 40 ο Νικοπολίδης.

Και πάμε μπροστά, στην επίθεση. Ο Ντιόγο όπως είναι, πρέπει να πάει σε άλλες παραλίες για ξάπλα και χαβαλέ. Ο Μήτρογλου να μείνει, αλλά με ενίσχυση. Δύο επιθετικούς θέλει η ομάδα συν Μήτρογλου και Ντάρμπισαϊρ. Αλλά και οι δύο ενδεκαδάτοι.

Αυτά. Δεν είναι και λίγα. Μήπως να το πάμε αλλιώς; Του χρόνου ο Ολυμπιακός δύσκολα θα αλλάξει προς το καλύτερο. Το ταμείο είναι προς το παρόν μείον.

Η Τζένη Θεωνά στο «4»



















Μετά τον "Τρίτο Νόμο" στο «4» θα εμφανιστεί η Τζένη Θεωνά.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο του Πάνου Κοκκινόπουλου στο Mega και τώρα ετοιμάζεται για την είσοδό της στο «4». Η Τζένη Θεωνά θα εισβάλει στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με έναν ρόλο έκπληξη. Κάτι ίσως θα γίνει με έναν από τους τέσσερις. Περιμένουμε λοιπόν μέχρι την είσοδό της στην σειρά.

gossip-tv.gr

“Έκλεισε” η Μπέτυ Μαγγίρα με τον Alpha





















Η Μπέτυ Μαγγίρα τον τελευταίο καιρό ήταν υπό συζητήσεις με τους υπεύθυνους του Alpha.
Τελικά μετά από συζητήσεις, η Μπέτυ Μαγγίρα «έκλεισε» “Exclusive” με τον Alpha. Έτσι θα ονομάζεται η νέα εκπομπή του καναλιού και θα μας ενημερώνει για τους επωνύμους της showbiz κάθε Κυριακή βράδυ στις 22:00. Αναμένουμε λοιπόν την δυναμική επιστροφή της Μπέτυς Μαγγίρα. Βέβαια και η αδερφή της, Ματθίλδη είναι υπό συζητήσεις με το κανάλι της Κάντζας, αλλά δεν είναι τίποτα ακόμα οριστικό.

gossip-tv.gr

Ο Αργύρης Αγγέλου στην «Πολυκατοικία»





















Καινούργιος ένοικος θα προστεθεί στην πετυχημένη σειρά «Πολυκατοικία» στο Μεγάλο κανάλι. Την επόμενη σεζόν θα εισέλθει δυναμικά στην "Πολυκατοικία" ο Αργύρης Αγγέλου μιας και η σειρά θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα του 2010. Βέβαια στη σειρά θα προστεθεί και η Τζίνα Αλοιμόνου. Αναμένουμε λοιπόν τις αφίξεις των ενοίκων.

gossip-tv.gr

Στο στόχαστρο του ΕΣΡ η «Super νταντά»



















Το ΕΣΡ έβαλε στο στόχαστρο αυτή τη φορά την "Super νταντά".

Το συγκεκριμένο real life πρόγραμμα σύμφωνα με πληροφορίες είναι η επόμενη εκπομπή που θα πληρώσει "τσουχτερό" πρόστιμο για το περιεχόμενο της. Η εκπομπή του Alpha μπορεί να προβάλλει τα ανήλικα παιδιά με την άδεια των γονέων τους αλλά η έκθεση τους σε μια τηλεοπτική εκπομπή δεν έχει περάσει απαρατήρητη από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Το κανάλι της Κάντζας πάντως έχει προγραμματίσει 8 επεισόδια έως το τέλος της σεζόν. Τελικά, το ΕΣΡ θα επιβάλλει πρόστιμο σ’ αυτό το real life;

πηγή:noumerologio

Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers LIVE





















HERE

HERE


HERE

by zissis

Η Σμαράγδα Καρύδη σε νέα σειρά του MEGA;













Την αμερικάνικη σειρά ''Samantha who'' θα δούμε στα καθ' ημάς την επόμενη σεζόν στο Μεγάλο Κανάλι.

Βασική ηρωίδα της σειράς είναι μια τριαντάχρονη που είναι αντιπρόεδρος σε κτηματομεσιτική εταιρεία. Η Σαμάνθα πέφτει θύμα τροχαίου και βρίσκεται εγκαταλελειμένη στο δρόμο. Όταν θα βρεθεί στο νοσοκομείο θα αποφασίσει να αλλάξει στάση απέναντι στη ζωή της. Μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις θα δούμε την αλλαγή της. Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Μεγάλο Κανάλι ακούγεται ένα όνομα... αυτό της Σμαράγδας Καρύδη.

medianiouz.blogspot.com

Αλέξανδρος Σταύρου - Χρύσα Παππά: Ο τηλεοπτικός τους “έρωτας” φουντώνει



















Οι “ερωτευμένοι” Αλέξανδρος Σταύρου και Χρύσα Παππά αποκαλύπτονται και μιλούν για τα “Μυστικά της Εδέμ”.

“Αυτό που ενδεχομένως έχουν κοινό είναι ο ξεκάθαρος τρόπος που αντιμετωπίζουν τα πράγματα. Κι εγώ στην προσωπική μου ζωή θέλω ότι μου συμβαίνει να είναι έντιμο. Και αυτό είναι το ενδιαφέρον του ρόλου όταν παίζεις κόντρα ανθρώπους, δίχως να λέω ότι και οι κοντινοί σου ρόλοι είναι εύκολοι” δήλωσε η Χρύσα Παππά για τα κοινά της σημεία με τη “Μελίτα” και συνέχισε αναφερόμενη στο πιο έντονο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς της λέγοντας: “Την αισιοδοξία και το χαμόγελο που εξακολουθώ να διατηρώ σε όλες τις καταστάσεις και έχει αποδειχθεί σωτήριο”, ενώ ο Αλέξανδρος Σταύρου στην ίδια ερώτηση απάντησε: “Νομίζω τη διάθεση για δημιουργικότητα και το ότι θυμώνω πολύ έντονα, παρόλο που εννοείται πως είμαστε μεγάλα παιδιά και τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας.” Ο Αλέξανδρος Σταύρου αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα που υποδύεται και αν τον επηρεάζει στην προσωπικότητά του λέγοντας: “Περισσότερο επηρεάζεται ο ρόλος από την προσωπικότητα του ηθοποιού -προσπαθεί να τον πλάσει όσο καλύτερα πρέπει- παρά ο χαρακτήρας του ηθοποιού.”


Πηγή: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ

Τίτλοι τέλους για το “Hotel Inspector”



















Το “Hotel Inspector” δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση στο κοινό και έτσι η Βίκυ Βαμιεδάκη δεν θα συνεχίσει να επιθεωρεί ξενοδοχεία. Το ριάλιτι του Alpha δεν είχε την τηλεθέαση που περίμεναν στο κανάλι της Κάντζας και έτσι οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να το “κόψουν”. Το Hotel Inspector ήταν ένα παιχνίδι παρόμοιο με τον “Εφιάλτη στην κουζίνα”, με τη διαφορά ότι επιθεωρούσε ξενοδοχεία. Σε αντίθεση όμως με την εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι το κοινό δεν αγκάλιασε την προσπάθεια της Βίκυς Βαμιεδάκη.

gossip-tv.gr

Πολλές θα είναι οι ανατροπές στα "Μυστικά της Εδέμ"





















Η σειρά “Τα μυστικά της Εδέμ” θα καθηλώσει για μια ακόμα φορά τους τηλεθεατές στους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Ο Μάνος διαβεβαιώνει την παρέα ότι δεν έχει καμία σχέση με το φόνο, όμως ο αστυνόμος που έχει ακούσει τις κασέτες του Χατζηβασιλείου δεν πείθεται από το άλλοθί του. Ο Πέτρος και ο Στέφανος φοβούνται ότι το παρελθόν τους θα δημοσιοποιηθεί εφόσον ο δολοφόνος βρίσκεται ανάμεσά τους. Η Δάφνη μιλά με τον αστυνόμο και αναγκάζεται να του αποκαλύψει ότι είχε συναντήσει το θύμα χωρίς όμως να πει όλη την αλήθεια για το περιεχόμενο της συζήτησής τους. Αυτό κάνει έξαλλο τον Νικόλα, ο οποίος ζητά το λόγο από τη Δάφνη γιατί δεν του το είπε νωρίτερα. Ο αστυνομικός μιλά και με την Εύα, η οποία επίσης παραδέχεται ότι είχε συναντήσει τον Χατζηβασιλείου, ενώ και ο Νικόλας με τη σειρά του αποκαλύπτει ότι και εκείνος είχε συναντήσει το θύμα. Η Αμαλία ανακρίνεται και αποκαλύπτεται ότι το άλλοθί της είναι η Νταίζη, η οποία αρνείται ότι ήταν μαζί. Ο αστυνόμος συλλαμβάνει τον Στέφανο και προκαλεί μεγάλη αναστάτωση σε όλη την παρέα.

gossip-tv.gr

Θα συνεχιστεί και του χρόνου το “Μ+Μ”

















Η σειρά “Μ+Μ” αγαπήθηκε από το κοινό και το MEGA αποφάσισε ότι θα συνεχιστεί και του χρόνου. Οι ιθύνοντες του “μεγάλου καναλιού” έδωσαν το πράσινο φως για τον δεύτερο κύκλο του σήριαλ και έτσι το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί και του χρόνου τις περιπέτειες των γειτόνων Φάνη Μουρατίδη και Παναγιώτας Βλαντή. Έτσι το MEGA έκλεισε από τώρα στο πρόγραμμά του την θέση της οικογενειακής κωμωδίας για τα βράδια της Παρασκευής. Μπορεί κατά τη διάρκεια του σήριαλ οι πρωταγωνιστές Φάνης Μουρατίδης και Παναγιώτα Βλαντή να είπαν πολλά μη και μη μεταξύ τους, όμως πήραν το μεγάλο “ναι” από το κανάλι τους για την επόμενη σεζόν.

Χρήστος Φερεντίνος: Θα παρουσιάσει τα “Τηλεοπτικά Βραβεία”



















Μια ακόμα παρουσίαση ανέλαβε ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο λόγος για τα “Τηλεοπτικά Βραβεία” της ΕΡΤ τα οποία θα πραγματοποιηθούν το πιθανότερο στις 12 Απριλίου. Ο Χρήστος Φερεντίνος είπε το “ναι” αν και τον τελευταίο καιρό έχει αρκετές ασχολίες καθώς εκτός από τα βραβεία παρουσιάζει και το talent show του ΑΝΤ1, “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, τα γυρίσματα του οποίου συνεχίζονται.

gossip-tv.gr

Όλες οι εξελίξεις στη σειρά “Η ζωή της άλλης”
























Η “Ζωή της άλλης” αναμένεται να καθηλώσει για μια ακόμα εβδομάδα το τηλεοπτικό κοινό.

Η Ξένια με τον Τζώρτζη παίζουν στον Μάνο ένα άσχημο παιχνίδι το οποίο θα έχει πολλές συνέπειες για εκείνον, ενώ η Ντορίτα προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Νικόλα. Ο χωρισμός του Φάνη και της Τόνιας είναι οριστικός. Η Ντορίτα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον καβγά της με τον Νικόλα, ενώ η Μαίρη μιλά στην Ελπίδα για τους προβληματισμούς της όσον αφορά τη σχέση της. Η Ξένια φοβάται τον Στάθη, ο οποίος την είχε δει να φιλάει τον Τζώρτζη, γιατί την απειλεί ότι θα την αποκαλύψει. Η Βάσω μαθαίνει από τη μαία ότι το μωρό της γεννήθηκε νεκρό. Ο Μάνος προτείνει στην Έλενα να ξεκινήσουν μαζί μια καινούργια ζωή και να φύγουν μακριά. Όμως εκείνη αρνείται, με αποτέλεσμα ο Μάνος να της ζητήσει διαζύγιο. Η Κάτια και ο Μάνος συλλαμβάνονται και οδηγούνται στον ανακριτή. Ο Μάνος βασανίζεται από τύψεις και εξομολογείται στον Θωμόπουλο ότι θα παραδεχτεί την ενοχή του, ρισκάροντας να μπει φυλακή.

gossip-tv.gr

34,9% έφθασε σε τέταρτο το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»




















Πρεμιέρα χθες για το talent show «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και τόσο η κριτική επιτροπή όσο και ο παρουσιαστής, Χρήστος Φερεντίνος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Στο γενικό σύνολο το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» σημείωσε 26,4% και έφθασε σε τέταρτο 33,3%. Ενώ στο νεανικό κοινό έκανε 27,4% και έφθασε σε τέταρτο 34,9%. Για να δούμε θα κρατήσει αυτή την υψηλή τηλεθέαση το talent show του Ant1;

gossip-tv.gr

Ποια παρουσιάστρια θέλει να υιοθετήσει παιδί;

Γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε ανοιχτά ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί παρόλο που στο παρελθόν είχε πει σε συνεντεύξεις της πως δεν έχει χτυπήσει μέσα της το καμπανάκι της μητρότητας. Η Ναταλία Γερμανού δήλωσε ευθέως την πρόθεσή της να υιοθετήσει ένα παιδάκι. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Μες την καλή χαρά" είναι η πρώτη φορά που παραδέχεται δημόσια την επιθυμία της να γίνει μαμά!

Πηγή:noumerologio

Νέα εκπομπή στο Mega τον Απρίλιο

























Μια νέα εκπομπή ετοιμάζει το Μεγάλο κανάλι τον Απρίλο. Πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή αλλά και πρωτότυπη σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ. Θα είναι μια εκπομπή που θα περιλαμβάνει μαγειρική και ταξίδια. Ο λόγος για τα επιτυχημένα ντοκιμαντέρ του Άντονι Μπουρντέν «No reservations» που θα μας ταξιδέψουν όχι μόνο στον κόσμο της γεύσης αλλά και στα πιο όμορφα μέρη της Γης. Αναζητάει τους πιο παράξενους ανθρώπους που δημιουργούν γεύσεις και με σκηνικό μοναδικούς τόπους.

gossip-tv.gr

O Dr. Google καταφθάνει















Η πλατφόρμα αναζήτησης Google προτείνει στους χρήστες να αποθηκεύουν στο διαδίκτυο το ιατρικό τους ιστορικό. Ως κίνητρο αναφέρει τη δυνατότητα διασύνδεσης με το μεγαλύτερο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στις ΗΠΑ.


Εδώ και δύο χρόνια, η Google προσφέρει δωρεάν λογαριασμούς στο google.com/health που επιτρέπει στους χρήστες του συστήματος αυτού να αποθηκεύουν, να οργανώνουν και εάν το επιθυμούν να μοιράζονται τις λεπτομέρειες του ιατρικού τους φακέλου με ένα γιατρό ή με έναν συγγενή τους.

Η Google Health δεν κοινοποιεί τον αριθμό των χρηστών που έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του προγράμματος αυτού, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας ο κλάδος αυτός εμφανίζεται να είναι ιδιαιτέρως επικερδής.

Η Google Health συνεργάστηκε πρόσφατα με την Surescripts, το πιο διαδεδομένο δίκτυο ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στις ΗΠΑ, το οποίο συνδέει το ιατρικό προσωπικό της χώρας με τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες και με τα περισσότερα ανεξάρτητα φαρμακεία.

Με την συγκατάθεση του χρήστη, ο γιατρός μπορεί να κάνει χρήση του προγράμματος της Google για να βρει το ιστορικό του ασθενή άνα πάσα ώρα και στιγμή, έτσι η Google διαμυνήει ότι χάριν στο πρόγραμμα της αυτό μπορεί όπου και να είσαι, ό,τι και να σου τύχει να δεις και να χρησιμοποιήσεις το ιστορικό σου αρχείο, έχοντας αμέσως τις συνταγές όλων των γιατρών που έχει κάποιος επισκεφτεί.

Το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ μόλις ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να μοιράζεται το αρχείο του με την Google Health. Παρ'όλα αυτά δίσπιστος παραμένει μέχρι στιγμής ο μεγαλύτερος αριθμός γιατρών.

enet.gr

Google, Sony, Intel και Logitech ετοιμάζουν το Google TV


















H Google με τη βοήθεια της Sony, της Intel και της Logitech αναμένεται να δώσει νέα πνοή στις τηλεοράσεις του μέλλοντος, προσφέροντας μια νέα πλατφόρμα που φέρνει το θεατή κοντά στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, οι προαναφερθείσες μεγάλες εταιρίες στον τομέα της πληροφορικής και του internet θα δημιουργήσουν την Google TV, μία νέα υπηρεσία που θα προσφέρει στο χρήστη πρόσβαση σε μεγάλο όγκο πληροφοριών από τον καναπέ του σπιτιού του.

Ουσιαστικά, η Google θα ετοιμάσει ένα περιβάλλον που θα βασίζεται στο Andoid λειτουργικό της και θα έρχεται είτε προ-εγκατεστημένο σε νέες τηλεοράσεις, είτε θα εμφανίζεται με την αγορά μιας απαραίτητης set-top box συσκευής. Ο χρήστης θα μπορεί μέσα από απλές εντολές που θα δίνονται από το χειριστήριο να ελέγχει τα mail του, να τσεκάρει το λογαριασμό του στο Twitter και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, να αναζητά videos στο YouTube κοκ. Απώτερος στόχος είναι η δημιουργία ενός Application Store (στα πρότυπα της Apple και του App Store), απ' όπου θα προσφέρονται διάφορες εφαρμογές είτε δωρεάν, είτε έναντι αντιτίμου. Όπως φαίνεται, Internet και τηλεόραση έρχονται ολοένα πιο κοντά...

nooz.gr

H μεγάλη πτώση της Μενεγάκη





















Η Ελένη έχασε και στο νεανικό κοινό από τους Καραμέρο -Χαριτάτο


Ακόμα πιο άσχημα ήταν σήμερα τα νέα της AGB για την Ελένη Μενεγάκη. Μετά τη πτώση της στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, ο «Καφές με την Ελένη» έχασε προχθες Πέμπτη 18 Μαρτίου και στο νεανικό κοινό ενώ μόλις και μετά βίας βρέθηκε πιο πάνω από τον «Όμορφο κόσμο το πρωί» στο γενικό σύνολο. Συγκεκριμένα, η κατάταξη, σύμφωνα με τους μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 24,7%

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 14,5%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 14,2%


Αλλά όπως προαναφέραμε η μεγαλύτερη πίκρα του «Καφέ» ήταν στο νεανικό κοινό αφού είναι πρώτη φορά που εδώ η Μενεγάκη βρίσκεται μετά το δίδυμο Χαριτάτο-Καραμέρο. Κι αυτό είναι κάτι που ανησύχησε έντονα και την ίδια την παρουσιάστρια αλλά και τους υπεύθυνους του ALPHA. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών στο νεανικό σύνολο είναι οι εξής:


10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 23,3%

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 21,8%

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 13,2%


Όσο για τις ενημερωτικές εκπομπές της ψυχαγωγικής ζώνης, η εκπομπή του ALTER κέρδισε με μεγάλη διαφορά την πρώτη θέση στην κατάταξη. Η πιο δυσάρεστη έκπληξη ήρθε για τη Σαράφογλου της ΝΕΤ που έπεσε πολύ σε τηλεθεάσεις ενώ η Τσαπανίδου στο ΣΚΑΪ συνέχισε στα ίδια συνηθισμένα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τηλεθέασης των εκπομπών είναι η εξής:

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (Σμιλίδου, Φρέσκος- ALTER) 11,4%

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ (Σαράφογλου- ΝΕΤ) 6,4%

ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ (Τσαπανίδου-ΣΚΑΪ) 5%


newsit.gr

Σχολιασμος ευρωπαικων ματς των ελληνικων ομαδων













































του Χρηστου Ζωιδη


sentragoal.gr

H Rihanna στην Αθήνα 1η Ιουνίου!


















Οι φήμες επιβεβαιώνονται και η διάσημη τραγουδίστρια έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Η "Eleven Concerts" του Ντέμη Νικολαΐδη επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την ποπ σταρ να έρχεται στην Ελλάδα και να ξεσηκώσει με μία και μοναδική συναυλία, τους θαυμαστές της και όχι μόνο!

Η συναυλία της θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Ιουνίου στο στάδιο Καραϊσκάκη ενώ η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Τρίτη 23 Μαρτίου!

newsit.gr

Μία απίστευτη ιστορία από την Τέλενδο...
















Tα ΣΠΟΡ γράφουν για μία απιστευτη ιστορία Παοκτσήδικης αγάπης από την Τέλενδο...

Δεν έχει προηγούμενο η αγάπη εκατοντάδων χιλιάδων φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. για την ομάδα τους. Και καθημερινά, μαθαίνουμε και μία νέα ιστορία, που ειλικρινά συγκινεί.

Στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. όπου συγκεντρώθηκαν 620.000 ευρώ από τους φιλάθλους (στην συντριπτική τους πλειοψηφία) συμμετείχε και ένας φίλαθλος του Δικέφαλου από την Τέλενδο. Ένα νησί από τα Δωδεκάνησα που έχει μόλις 25 μονίμους κατοίκους (!) το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Μιχάλης Γλινάτσης ζει μόνιμα στην Τέλενδο. Και διαβάστε τι έκανε για να συμμετέχει στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Πήρε μία βάρκα από την Τέλενδο και πήγε με αυτό τον τρόπο στην Κάλυμνο.

Από την Κάλυμνο περίμενε υπομονετικά το καράβι της γραμμής για να ταξιδέψει μέχρι την Κω. Εκεί λειτουργεί κατάστημα της Marfin Εgnatia Bank της συνεργαζόμενης τράπεζας με την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στην πρόσφατη αύξηση. Πήρε το καράβι, βρέθηκε στην Κω και εκεί ακολούθησε όλες τις διαδικασίες για να συνεισφέρει από το υστέρημά του στον Π.Α.Ο.Κ. Όπως και έγινε.

Αμέσως μετά επέστρεψε στο νησί του με τον ίδιο τρόπο. Από την Κω πήρε το καράβι της γραμμής με προορισμό την Κάλυμνο και από την Κάλυμνο πήρε τη βάρκα για να επιστρέψει και πάλι στην Τέλενδο.

Όταν διηγήθηκε την ιστορία στους εκπροσώπους του συνδέσμου φίλων Π.Α.Ο.Κ. από την Κω, αυτοί έμειναν έκπληκτοι. Δεν πίστευαν σε όσα άκουγαν. Ήταν όμως πέρα για πέρα αληθινό.

Αυτή η αγάπη για τον Π.Α.Ο.Κ. είναι αξεπέραστη. Και αδιαπραγμάτευτη για τον κάθε οπαδό του Π.Α.Ο.Κ. που ζει μακριά από την Θεσσαλονίκη και όμως δείχνει αυτό το πάθος που τους χαρακτηρίζει. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι θρησκεία.

sportouvorra

Το wikipedia περιμένει το video σας


















Η μεγαλύτερη ανοιχτή ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια του κόσμου, το Wikipedia, κάνει ένα νέο άνοιγμα.

Μέσα απο το http://videoonwikipedia.org ζητά απο τον κόσμο να φτιάξει και να στείλει τα δικά του video. Ειναι κάτι που λείπει απο την τεράστια αυτή προσπάθεια και με την προσθήκη video σίγουρα θα αλλάξουν πολλά και θα περάσει σε μια άλλη εποχή. Αρκεί να ανταποκριθεί ο κόσμος

troktiko

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Roman Abramovich: Δίνει 110 εκ. ευρώ στον Ancelotti για μεταγραφές

















Ο Roman Abramovich έχει σκοπό να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για μεταγραφές το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά μέσα ο Ρώσος μεγιστάνας πειράχτηκε πολύ από τον αποκλεισμό της Chelsea από τη συνέχεια του Champions League και είναι διατεθειμένος να δώσει στον Carlo Ancelotti 110 εκατ. ευρώ για μεταγραφές το καλοκαίρι. Η Chelsea ηττήθηκε από την Inter μέσα στο Stamford Bridge με 0-1 και αποχαιρέτησε την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Roman Abramovich συναντήθηκε με τον τεχνικό των “μπλε” και του εξέφρασε την υποστήριξή του. Οι εξελίξεις στην ομάδα του Λονδίνου το καλοκαίρι αναμένεται να είναι ραγδαίες τόσο όσον αφορά τους παίκτες που θα δουν την πόρτα της εξόδου, όσο και εκείνους που θα έρθουν. Με δηλώσεις του στη αγγλική “Sun” άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του Ancelotti τόνισε: “Ο Roman πιστεύει πως ο Ancelotti είναι ο σωστός άνθρωπος και θα του δώσει ακριβώς ότι χρειάζεται. Αυτή η ομάδα έχει μείνει στάσιμη τα τελευταία χρόνια και χρειάζεται ανανέωση.”

Το Facebook εκθρονίζει το Google ως ο δημοφιλέστερος δικτυακός τόπος στις ΗΠΑ



















Την περασμένη εβδομάδα η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης της Facebook ξεπέρασε τη μηχανή αναζήτησης της Google σε αριθμό επισκέψεων από την αγορά των ΗΠΑ -η ανατροπή υποδηλώνει ότι ότι οι Αμερικανοί αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο αναζητούν περιεχόμενο στο Διαδίκτυο.

Η εταιρεία διαδικτυακών αναλύσεων Experian Hitwise ανακοίνωσε ότι το Facebook.com ξεπέρασε το Google.com σε επισκέψεις την εβδομάδα που έληξε στις 13 Μαρτίου. Το επταήμερο αυτό το Facebook εξασφάλισε το 7,07% του συνόλου της διαδικτυακής κίνησης στις ΗΠΑ, συγκριτικά με 7,03% για το Google.

Η διαφορά στην κίνηση είναι βέβαια μικρή, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και όσον αφορά την αύξηση σε ετήσια βάση. Την εβδομάδα που έληξε στις 13 Μαρτίου οι επισκέπτες του Facebook είχαν αυξηθεί κατά 185% σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα, συγκριτικά με μόλις 9% για το Google.

Οι μετρήσεις της Hotwise συνέκριναν μόνο τους δικτυακούς τόπους Google.com και Facebook.com και δεν κάλυψε άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες της Google όπως το Gmail και το Google Maps.

Μέχρι σήμερα το Facebook δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει το Google για μια ολόκληρη εβδομάδα, είχε όμως ανέβει για λίγο στην πρώτη θέση σε πρόσφατες αργίες, όπως η παραμονή των Χριστουγέννων, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά.

Η αλλαγή ισορροπιών μεταξύ των δύο κολοσσών του Διαδικτύου «δείχνει ότι η ανταλλαγή περιεχομένου [μεταξύ των χρηστών] έχει γίνει πλέον μεγάλη κινητήρια δύναμη στο Διαδίκτυο» σχολίασε ο Ματ Τάταμ, διευθυντής επικοινωνίας της Hitwise. «O κόσμος θέλει πληροφορίες από φίλους που εμπιστεύεται, σε αντιδιαστολή με την ανωνυμία μιας μηχανής αναζήτησης» εκτίμησε.

H ειρωνεία πάντως είναι ότι μέχρι το Σεπτέμβριο του 2007 το Google.com παρέμενε στη δεύτερη θέση όσον αφορά τον αριθμό των επισκεπτών από την αμερικανική αγορά. Στην πρώτη βρισκόταν μέχρι τότε το MySpace, ένα άλλο κοινωνικό δίκτυο, το οποίο όμως είδε τη δημοφιλία του να πέφτει κατακόρυφα παράλληλα με την άνοδο του Facebook.

www.in.gr

Κουρεύτηκε, σενιαρίστηκε και είναι έτοιμος!

















Είναι έτοιμος!

Κουρεύτηκε - γιατί τελευταία είχε αφήσει μακρύ μαλλάκι - σενιαρίστηκε και κάνοντας γυρίσματα, περιμένει να του πουν πότε κάνει πρεμιέρα!

Ο παλιός - καλός όμως - Γρηγόρης! Που τρελαίνεται για τη δουλειά του, την τηλεόραση. Τώρα, ακόμη και από το ραδιόφωνο τον ακούς πολύ πιο κεφάτο!

Το κάτι παραπάνω που έχουμε για τη μία και μοναδική φετινή εκπομπή του στο MEGA είναι ότι θα είναι τρίωρη.

Θα περιλαμβάνει όμως και κάτι ακόμη, που ο Γρηγόρης λατρεύει! Το... διάλογο με τον κόσμο!

Πολύ τραγούδι ακόμη, ανέκδοτα, μικρές ιστορίες της καθημερινότητας!

Ο Γρηγόρης έχει κάνει πολλά εξωτερικά γυρίσματα, καθώς κάθε βδομάδα φεύγει και πηγαίνει είτε στο εξωτερικό είτε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας!

Καλή αρχή!

Το 51% των Ελλήνων χρησιμοποιεί υπολογιστή


















Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το διαδίκτυο έχουν ενταχθεί για τα καλά πια στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Παρατηρητήριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ), ο μισός πληθυσμός της χώρας μας (51%) χρησιμοποιεί πλέον ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ το 44% των Ελλήνων έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ανεξαρτήτως αν διαθέτουν προσωπική σύνδεση ή όχι.

Μεταξύ άλλων, από την έρευνα προκύπτει ότι:

” Τα πρωτεία στη χρήση του διαδικτύου κατέχουν οι άνδρες, οι νέοι ηλικίας 16-24 ετών, τα άτομα υψηλού μορφωτικού επιπέδου και οι κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων.

” Σε περιφερειακό επίπεδο, σημαντικές αποκλίσεις παρουσιάζονται μεταξύ των μεγάλων αστικών και των αγροτικών περιοχών.

” Οι γυναίκες υπολείπονται των ανδρών στη χρήση του διαδικτύου, ενώ μένουν σταθερά πίσω και από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

” Υπάρχει σύγκλιση πια μεταξύ των νέων της χώρας μας ηλικίας 16-24 ετών και των συνομήλικων τους στην ΕΕ, η οποία επιτεύχθηκε με εντυπωσιακή άνοδο στη χρήση Η/Υ και διαδικτύου στην χώρα μας μεταξύ 2007 και 2008.

Το 2008, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, σημειώθηκε η μεγαλύτερη άνοδος στη χρήση του διαδικτύου σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, ενώ, εκτός από την αυξητική τάση, σημειώνεται πλέον και εντατικοποίηση ως προς τη συχνότητα χρήσης, καθώς το 34% των Ελλήνων συνδέεται σε εβδομαδιαία βάση.

Σε τέσσερα από τα δέκα ελληνικά νοικοκυριά υπάρχει πλέον σύνδεση στο διαδίκτυο. Κύριο λόγο μη κατοχής σύνδεσης στο σπίτι αποτελεί η αντίληψη ότι το περιεχόμενο του διαδικτύου θεωρείται επιζήμιο, ενώ ακολουθεί η έλλειψη δεξιοτήτων για τη χρήση του, η οποία γίνεται εντονότερη όσο αυξάνεται η ηλικία των ατόμων.

Δημοφιλέστερος τόπος πρόσβασης στο διαδίκτυο παραμένει το σπίτι (77%), ενώ ακολουθούν ο χώρος εργασίας (37%) και τα Internet caf? (14%). Παράλληλα με τις “παραδοσιακές” δραστηριότητες στο διαδίκτυο, οι Έλληνες φαίνεται να στρέφονται πλέον και να αξιοποιούν τις νέες δυνατότητες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας που προσφέρονται ηλεκτρονικά. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι το 45% περίπου των τακτικών χρηστών διαβάζουν ηλεκτρονικές εφημερίδες και περιοδικά, ακούνε ραδιόφωνο και παρακολουθούν τηλεόραση μέσω του διαδικτύου.

Ωστόσο, δραστηριότητες, όπως η ηλεκτρονική τραπεζική, συγκεντρώνουν χαμηλά ποσοστά (12%), έναντι πολύ υψηλότερων σε ευρωπαϊκό επίπεδο (47%), ενδεικτικά της έλλειψης εμπιστοσύνης των Ελλήνων χρηστών στο διαδίκτυο σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών.

Περισσότεροι από οκτώ στους δέκα Έλληνες είναι κάτοχοι κινητού τηλεφώνου (84%), ωστόσο, πέρα από την επικοινωνία, η χρήση των επιπλέον δυνατοτήτων που παρέχονται, είναι περιορισμένη.

Ανάγκη ενίσχυσης της περιφέρειας

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του Παρατηρητηρίου για την ΚτΠ, ανοδική τάση στη χρήση Η/Υ και διαδικτύου σημειώθηκε το 2008 στο σύνολο σχεδόν των Περιφερειών της χώρας. Με αναφορά στους τακτικούς χρήστες του διαδικτύου, τα υψηλότερα ποσοστά παρατηρούνται στις Περιφέρειες Αττικής (57%), Νοτίου Αιγαίου (47,2%) και Κρήτης (43,8%). Αντίθετα, τα χαμηλότερα ποσοστά εμφανίζουν οι Περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Θεσσαλίας, υπολειπόμενες κατά 10 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες του μέσου όρου της επικράτειας (39%).

Οι μισές και πλέον Περιφέρειες της χώρας έχουν υπερδιπλασιάσει μέσα στην περίοδο 2005 – 2008 το πλήθος των τακτικών χρηστών του διαδικτύου, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις όπου υπάρχει τριπλασιασμός των χρηστών (Βόρειο Αιγαίο, Πελοπόννησος). Την ίδια περίοδο, οι αγροτικές περιοχές εμφανίζουν τους μεγαλύτερους ρυθμούς αύξησης, τόσο στην χρήση του Η/Υ όσο και του διαδικτύου.

Το ψηφιακό χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών

Το ποσοστό ανδρών και γυναικών που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, διαμορφώνεται στο 52% και 37% αντίστοιχα. Τόσο για τους άνδρες όσο και τις γυναίκες, παρατηρείται σημαντική αύξηση στη χρήση του Η/Υ και του διαδικτύου στο διάστημα 2005-2008, ωστόσο το μεταξύ τους χάσμα φαίνεται να διευρύνεται.

Σε σχέση με το ευρωπαϊκό περιβάλλον, υπάρχει υστέρηση του ποσοστού των Ελλήνων χρηστών έναντι των Ευρωπαίων. Ωστόσο, ο ανδρικός πληθυσμός της Ελλάδας εμφανίζει τάση σύγκλισης με τον αντίστοιχο της ΕΕ, έχοντας μειώσει την “ψαλίδα” από τις 23 στις 14 ποσοστιαίες μονάδες κατά την περίοδο 2005-2008. Αντίθετα, οι γυναίκες στην Ελλάδα υπολείπονται σταθερά του ευρωπαϊκού μέσου όρου, με διαφορά που ξεπερνά τις 20 ποσοστιαίες μονάδες.

Σύμφωνα με την έρευνα, το ψηφιακό χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών στην Ελλάδα μειώνεται όσο υψηλότερο είναι το μορφωτικό επίπεδο των ατόμων και όσο πιο μικρή είναι η ηλικία τους. Στις νεαρότερες ηλικίες έχει επέλθει σύγκλιση μεταξύ των ανδρών και γυναικών, με εννέα στα δέκα νεαρά άτομα να είναι χρήστες του διαδικτύου.

Σημαντικό μέρος του χάσματος μεταξύ των δύο φύλων οφείλεται στο μικρότερο βαθμό ένταξης των γυναικών στην αγορά εργασίας σε σχέση με τους άνδρες. Ως προς τους λόγους χρήσης του διαδικτύου, οι γυναίκες υπερτερούν των ανδρών σε θέματα αναζήτησης πληροφοριών για ταξίδια, εκπαίδευση και εργασία, ενώ η υπεροχή των ανδρών είναι ξεκάθαρη σε ότι έχει να κάνει με ηλεκτρονικά παιχνίδια, λήψη λογισμικού για τον Η/Υ, τηλεφωνία μέσω διαδικτύου, αλλά και συναλλαγές μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής.

Εμφανές το “ψηφιακό χάσμα γενεών”, πλήρως εξοικειωμένοι οι νέοι

Μεγάλες αποκλίσεις παρατηρούνται μεταξύ των διαφόρων ηλικιακών ομάδων ως προς τη χρήση των νέων τεχνολογιών. Η χρήση των τεχνολογιών πληροφορικής κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα στους νέους 16-24 ετών, ενώ όσο αυξάνεται η ηλικία των ατόμων, μειώνεται ο βαθμός εξοικείωσής τους με τις νέες τεχνολογίες. Σημειώθηκε σημαντική αύξηση των ποσοστών χρήσης στο διάστημα 2005-2008, η οποία είναι ιδιαίτερα έντονη στις ηλικιακές κατηγορίες 25-34 και 35-44 ετών.

Όσο αυξάνεται η ηλικία των ατόμων, αυξάνεται και το χάσμα μεταξύ Ελλάδας και Ευρώπης, φτάνοντας σχεδόν τις 20 ποσοστιαίες μονάδες για τις ηλικίες 65-74 ετών. Ωστόσο, υπάρχει πλέον σύγκλιση μεταξύ των νέων της χώρας μας ηλικίας 16-24 ετών και των συνομήλικών τους στην ΕΕ, η οποία επιτεύχθηκε με εντυπωσιακή άνοδο στην Ελλάδα στη χρήση Η/Υ και διαδικτύου μεταξύ 2007 και 2008 (από 87% σε 92% και από 75% σε 87% αντίστοιχα).

Τα νεαρότερα άτομα χρησιμοποιούν κυρίως το διαδίκτυο για λόγους επικοινωνίας με άλλους χρήστες και ψυχαγωγίας. Στην ηλικιακή κατηγορία 35-44 ετών παρατηρείται υψηλότερη ιεράρχηση του πληροφοριακού χαρακτήρα του διαδικτύου, ενώ χρησιμοποιούνται σημαντικά και οι υπηρεσίες που αφορούν σε ταξίδια και διαμονή. Αξιοσημείωτο είναι ότι χρήστες ηλικιών 55-64 ετών είναι δεύτεροι σε ανάγνωση ιστολογίων (blogs), με ποσοστό 33,9% μετά τους νέους 16-24 ετών (37%).

Πηγή: Nooz.gr

Ανοιξιάτικος ο καιρός το Σαββατοκύριακο
















Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με μικρή άνοδος θερμοκρασίας, αλλά και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός τις πρωινές ώρες προβλέπεται με αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Από το μεσημέρι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις στα βόρεια μέχρι τις μεσημεριανές ώρες Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη ο καιρός τις πρωινές ώρες προβλέπεται με αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Από το μεσημέρι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Κυριακή

Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές ομίχλες στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες και αργότερα αραιές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Περισσότερα από ένα δις τα έσοδα της FIFA!

















196 EKAT. ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ

Ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια τα έσοδα της FIFΑ για το περασμένο έτος, όπως ανακοινώθηκε στη Ζυρίχη. Στις δηλώσεις του ο Ζεπ Μπλάτερ υποστήριξε ότι τα κέρδη αυτά θα επενδυθούν και πάλι στο ποδόσφαιρο. «Δεν θέλουμε χρήματα εδώ. Δεν κάνουμε τον πλούσιο, πλουσιότερο, αλλά βοηθάμε εκείνους που έχουν ανάγκη. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, παρότι πέρσι νιώσαμε τις επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης», τόνισε ο πρόεδρος της Παγκόσμιος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και κατέληξε: «Τώρα είμαστε άνετα, αλλά δεν θα έλεγα ότι πλουτίσαμε».

Το καθαρό κέρδος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ήταν 196 εκατομμύρια δολάρια (τα έξοδα ανήλθαν στα 863 εκατομμύρια).

Από το κέρδος της FIFΑ, ο Ζελ Μπλάτερ ενημέρωσε ότι άμεσα θα μοιραστούν 200.000 δολάρια στις 208 ομοσπονδίες-μέλη, ενώ Αϊτή και Χιλή, που επλήγησαν από καταστροφικούς σεισμούς θα λάβουν μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση.

Top 10 για την Πέμπτη 18/3/2010

Δημοσιεύουμε το Top 10 της Πέμπτης 18/3/2010 σύμφωνα με την AGB.

1. Μυστικά της Εδέμ ΤΜΛ% 18,6 ΜΡΔ% 53,2 (Mega)
2. Η Ζωή της Άλλης ΤΜΛ% 17,4 ΜΡΔ% 55,5 (Mega)
3. Πάμε Πακέτο ΤΜΛ% 16,3 ΜΡΔ% 33,2 (Alpha)
4. Εφιάλτης στην Κουζίνα ΤΜΛ% 11,3 ΜΡΔ% 24,8 (Alpha)
5. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΠΑΟ ΤΜΛ% 10,1 ΜΡΔ% 23,1 (Ant1)
6. Λάκης ο Γλυκούλης ΤΜΛ% 10,0 ΜΡΔ% 20,2 (Mega)
7. Στο Παρά Πέντε ΤΜΛ% 9,6 ΜΡΔ% 26,2 (Mega) [E]
8. Μίλα μου βρώμικα ΤΜΛ% 8,9 ΜΡΔ% 19,1 (Mega)
9. Mega γεγονότα (έναρξη:19.59) ΤΜΛ% 8,6 ΜΡΔ% 21,0
10. Εραστής Δυτικών ΠροαστίωνΤΜΛ%7,9 ΜΡΔ%30,7(Mega)[E]

*ΤΜΛ= Τηλεθέαση Μέσου Λεπτού
* ΜΡΔ= Μερίδιο

enimerosi24.gr

Οι επόμενες κινήσεις των καναλιών για τις τηλεοπτικές σειρές!




















Τονωτικές ενέσεις ετοιμάζουν το Mega και ο ΑΝΤ1 για τις σειρές τους προσπαθώντας να κερδίσουν τη μάχη της τηλεθέασης. Η «Ονειροπαγίδα», η «Πολυκατοικία» και ο «Πόλεμος των Άστρων», είναι σύμφωνα με την εφημερίδα «Στο Καρφί», κάποια από τα σίριαλ στα όποια πρόκειται να «φυσήξει» νέος αέρας.

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι εκείνος που θα προσπαθήσει να ανεβάσει τα νούμερα της τηλεοπτικής σειράς του ΑNT1, «Κος και Κα Πελς», η οποία δεν γνώρισε την αναμενόμενη επιτυχία. Στο απέναντι κανάλι, οι συντελεστές της «Πολυκατοικίας» ετοιμάζουν νέο ρόλο για την Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη, που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σκοπεύει να γίνει «ένοικός» της.

Στο νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του ANT1, «Ο Πόλεμος των Άστρων», ετοιμάζονται να εμφανιστούν στα επόμενα αυτοτελή επεισόδια «ηχηρά» ονόματα από το χώρο της υποκριτικής, όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Τέλος, φημολογείται η αλλαγή της σκυτάλης στη σκηνοθεσία της «Ονειροπαγίδας». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σκηνοθέτιδα της σειράς Όλγα Μαλέα, ετοιμάζεται να αποχωρήσει και θα αντικατασταθεί από τη Μαρία Λάφη.

yupi.gr

Μανδυας που κανει τα αντικειμενα αορατα !



















Γερμανοί και Βρετανοί ερευνητές προχώρησαν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του αιώνιου ονείρου του ανθρώπου να γίνει αόρατος. Πέτυχαν, για πρώτη φορά, να κάνουν ένα αντικείμενο - μια επιφάνεια χρυσού - να εξαφανιστεί χρησιμοποιώντας έναν τρισδιάστατο μανδύα από φωτονικούς κρυστάλλους, που έκανε το αντικείμενο αόρατο από όλες τις οπτικές γωνιές.

Το επίτευγμα κατέστη εφικτό από ερευνητές του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καρλσρούης υπό τον Τόλγκα Έργκιν και του Imperial College του Λονδίνου υπό τον πρωτοπόρο στις σχετικές έρευνες περί αορατότητας καθηγητή Τζον Πέντρι και παρουσιάστηκε στο περιοδικό "Science", σύμφωνα με το BBC και πρακτορεία ειδήσεων.

«Είναι σαν να κρύβει κάποιος ένα μικρό αντικείμενο κάτω από το χαλί, μόνο που αυτή τη φορά εξαφανίζεται και το χαλί», δήλωσε ο Νίκολας Στένγκερ, ένας από τους ερευνητές. «Όταν κοιτάξαμε για το αντικείμενο με φακό και κάναμε έλεγχο με το φασματοσκόπιο, άσχετα με τη γωνία υπό την οποία κοιτάζαμε το αντικείμενο, δεν βλέπαμε τίποτε. Είχε γίνει αόρατο», πρόσθεσε.

Μέχρι σήμερα, οι μανδύες αορατότητας που είχαν δημιουργηθεί, «έπιαναν» μόνο σε δύο διαστάσεις, δηλαδή τα «αόρατα» αντικείμενα ήσαν άμεσα ορατά από την τρίτη διάσταση. Ο ευρωπαϊκός «μανδύας» είναι ο πρώτος που κάνει αόρατες και τις τρεις διαστάσεις. Αποτελείται από ειδικούς φακούς που «εξαφανίζουν» το φως, κυρτώνοντας τις ακτίνες του, καθώς αυτό διαχέεται από το προς απόκρυψη αντικείμενο προς τον παρατηρητή.

Ο «μανδύας» έχει διαστάσεις 100 επί 30 εκατομμυριοστόμετρα, ενώ το αντικείμενο που έγινε αόρατο, ήταν δέκα φορές μικρότερο. Οι ερευνητές ήδη εργάζονται για να μεγαλώσουν τις διαστάσεις τόσο του «μανδύα» όσο και του αντικειμένου που γίνεται αόρατο. Πάντως, στο άμεσο μέλλον, όπως δήλωσε ο Στένγκερ, δεν προβλέπεται ο μανδύας να γίνει τόσο μεγάλος, ώστε να κρέμεται από την πλάτη κάποιου και να τον κάνει αόρατο. «Θεωρητικά θα ήταν δυνατό να γίνει φτιαχτεί κάτι τέτοιο σε μεγάλη κλίμακα, αλλά τεχνικά είναι απολύτως αδύνατο με τις σημερινές γνώσεις μας. Όμως σε δέκα χρόνια ίσως γίνει πραγματικότητα», ανέφερε ο Στένγκερ, διευκρινίζοντας όμως ότι ακόμα κι ένας τέτοιος μεγάλος «μανδύας» δεν θα ήταν και πολύ βολικός, αφού θα ήταν άκαμπτος και όχι σαν μπέρτα που ανεμίζει.

Ο αμερικανικός στρατός έχει ήδη επενδύσει αρκετά σημαντικά ποσά στις σχετικές έρευνες και είναι αρκετές οι ερευνητικές ομάδες οι οποίες εργάζονται πάνω στην αορατότητα διεθνώς, επιχειρώντας να «χειραγωγήσουν» το φως με τη βοήθεια των λεγόμενων «μετα-υλικών».


tvxs.gr

Βρετανία: Στην τελική ευθεία για το τρισδιάστατο τηλεοπτικό κανάλι

Το πρώτο τρισδιάστατο, ευρωπαϊκό τηλεοπτικό κανάλι θα αρχίσει τις μεταδόσεις του τον Απρίλιο στη Βρετανία.

Το βρετανικό δορυφορικό «μπουκέτο» BSkyB ανακοίνωσε σήμερα ότι στις 3 Απριλίου θα ξεκινήσει στη Βρετανία να μεταδίδει το πρώτο τρισδιάστατο τηλεοπτικό κανάλι της Ευρώπης.

Το πρώτο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα μεταδοθεί από το κανάλι αυτό θα είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι.

Το κανάλι, που θα ονομάζεται Sky 3D, θα μεταδίδει τις πρώτες εβδομάδες διάφορες αθλητικές αναμετρήσεις και κατόπιν θα προσθέσει στο πρόγραμμά του ταινίες, ντοκιμαντέρ και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Το Sky 3D θα παρέχεται δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας του Sky, όμως οι τηλεθεατές θα χρειαστεί να έχουν μια τηλεοπτική συσκευή που να μπορεί να αναμεταδίδει τρισδιάστατη εικόνα.

Σύμφωνα με το BSkyB, πολλές εταιρείες (όπως οι Sony, Samsung, LG και Panasonic) σκοπεύουν να ρίξουν στην αγορά τέτοιους δέκτες. Οι θεατές θα πρέπει επίσης να είναι εφοδιασμένοι με ειδικά γυαλιά.

Εν αναμονή των ειδικών τηλεοπτικών συσκευών, οι Βρετανοί θα μπορούν να παρακολουθήσουν το Sky 3D από τις περίπου 1000 παμπ σε όλη τη χώρα που έχουν ήδη αποκτήσει συνδρομή.

kathimerini.gr

ΧΧL οθόνες στα κινητά !




















Με τα κινητά τηλέφωνα να είναι όλο και λιγότερο... τηλέφωνα και περισσότερο να αντιμετωπίζονται ως φορητά κέντρα ψυχαγωγίας, τα χαρακτηριστικά που τραβούν την προσοχή των καταναλωτών είναι πλέον διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν. Ένα βασικό κριτήριο είναι πλέον το μέγεθος, η φωτεινότητα και η ποιότητα της οθόνης των κινητών και αυτός είναι ο λόγος που στην αγορά βλέπουμε μοντέλα με οθόνη όχι δύο, ούτε τριών, αλλά τεσσάρων ιντσών.

Αν αναρωτιέστε τι χρειάζεται μια τόσο μεγάλη οθόνη, αρκεί να σκεφθείτε τις χρήσεις που έχει σήμερα ένα κινητό τηλέφωνο: φωτογραφικές λήψεις, εγγραφή βίντεο, προβολή ταινιών, πλοήγηση σε χάρτες, σερφάρισμα στο Ίντερνετ και εφαρμογές γραφείου είναι μερικές μόνο από τις λειτουργίες που απαιτούν την ύπαρξη μιας μεγάλης οθόνης. Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε ότι επί της οθόνης βρίσκεται συνήθως το πληκτρολόγιο του κινητού τηλεφώνου, τότε γίνεται κατανοητό γιατί οι κατασκευαστές προτείνουν συσκευές με όλο και μεγαλύτερες οθόνες.


Η τεχνολογία

Φυσικά, για να μπορέσει ένα κινητό τηλέφωνο να «σηκώσει» μια τόσο μεγάλη οθόνη, πολλά έχουν αλλάξει και στην τεχνολογία, κυρίως σε σχέση με την κατανάλωση ενέργειας. Για να μη στερεύει η μπαταρία του κινητού κάθε φορά που ανάβει η οθόνη, η τεχνολογία ΟLΕD και ΑΜΟLΕD αποτελεί προαπαιτούμενο σε μια οθόνη που πλησιάζει ή ξεπερνά τις 4 ίντσες. Άλλωστε, το μέγεθος δεν είναι το μόνο στοιχείο που μετράει στην περίπτωση αυτή και οι πιο πάνω τεχνολογίες εξασφαλίζουν πολύ καλύτερη φωτεινότητα, αλλά και μεγαλύτερο βάθος χρωμάτων, ώστε να μπορεί κανείς να παρακολουθεί ευχάριστα ταινίες ή να βλέπει φωτογραφίες, ακόμα και όταν υπάρχει πολύ φως.

Μεγάλη ώθηση στην κυκλοφορία κινητών τηλεφώνων με οθόνη 4 ιντσών δίνει και η εξέλιξη της τεχνολογίας αφής και της μεγάλης βελτίωσης των εφαρμογών που επιτρέπουν τον χειρισμό του τηλεφώνου με απλές κινήσεις επί της οθόνης. Οι λειτουργίες πολλαπλής αφής, αλλά και το ειδικό λογισμικό για τη διαχείριση περιεχομένου εντείνει την ανάγκη για ύπαρξη μεγάλης οθόνης, καθώς όλες οι λειτουργίες εκτελούνται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα.


Ο ανταγωνισμός


Τα πρωτεία, όπως είναι αναμενόμενο, στη μάχη των μεγάλων μεγεθών έχουν οι ασιατικές εταιρείες, οι οποίες κυριαρχούν ούτως ή άλλως στον χώρο της κατασκευής ΟLΕD και ΑΜΟLΕD οθονών. Η Samsung, που είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής, μαζί της όμως και η LG και η ΗΤC αυτήν τη στιγμή διαθέτουν τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις. Στην ιαπωνική αγορά παρόμοιες προτάσεις διαθέτει και η Sharp, η οποία όμως στην Ευρώπη δεν έχει μεγάλη παρουσία. Από κοντά πάντως αναμένονται και παραδοσιακά μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως η Sony Εricsson και η Νokia, που δεν θα αφήσουν την πρόκληση αναπάντητη.

tanea.gr

Ανανέωσε για 2 χρόνια ο Λάτσιος


















Συνεχίζει στον Ant1 ο Γιάννης Λάτσιος, αφού ο διευθυντής προγράμματος του καναλιού ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον σταθμό για 2 χρόνια.

Τελικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, Λάτσιος, Μενεγάκη καταφέρνουν να είναι πάντα στα φώτα της δημοσιότητας.

Και αυτό το λέμε γιατί την ώρα που ανανεώνει ο Λάτσιος, η Ελένη τραβιέται στα αστυνομικά τμήματα με τον εσωτερικής κατανάλωσης Παπαράτσι...

Το νέο netbook της Sony






















Η Sony, παρουσίασε τον νέο μικρό υπολογιστή VAIO M.

Το VAIO M συνδυάζει τον πολύ καλό σχεδιασμό και τα τελευταία τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών, με μέγιστη ανάλυση 1.024 x 600 pixels και με λειτουργικό σύστημα τα Windows 7 Starter. Ο επεξεργαστής του είναι ο Intel Atom N450 και “τρέχει” στα 1.66 GHz, η μνήμη του είναι 1 GB και σκληρός δίσκος φτάνει τα 250 GB. Φυσικά διαθέτει Wi-Fi, Bluetooth, USB θύρες, Webcamera και μία μπαταρία που υπόσχεται αρκετή αυτονομία.

Το περιμένουμε μέχρι το τέλος Μαρτίου στα καταστημάτων, κοντά στα 400€.

newsit.gr

Στο νοσοκομείο λόγω μέθης, καθηγητής-συνοδός εκδρομής στα Χανια


















ΤΑ ΕΠΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ήταν ένας από τους καθηγητές που έπρεπε να προσέχει τους μαθητές λυκείου που έκανε πολυήμερη εκδρομή στα Χανιά. Όμως ο καθηγητής, ήπιε κάτι παραπάνω το βράδυ στο ξενοδοχείο και κατάληξε στο νοσοκομείο. Το τραγελαφικό είναι ότι έπινε παρέα με τους μαθητές που τελικά ήταν πιο γερά ποτήρια από αυτόν.

troktiko

Οι λόγοι που οι Έλληνες δεν συμμετέχουν στην F1


















Οι Έλληνες μπορεί να δίδασκαν πολιτισμό όταν οι υπόλοιποι ακόμα κρέμονταν από τα δέντρα, μπορεί να είναι οι καλύτεροι σε όλα μεταξύ αυτών φυσικά και η οδήγηση, ωστόσο όσο αφορά την Formula 1 λάμπουν δια της απουσίας τους…

Διαβάστε στο παρακάτω χιουμοριστικό κειμενάκι τους 10 λόγους που συμβαίνει αυτό!

1. Ο Έλληνας δεν μπορεί να οδηγεί σε κανονικό ΔΡΟΜΟ χωρίς λακούβες, καμαράκια, σκαψίματα της ΔΕΗ. Συνέπεια αυτού, θα είναι να κοιμηθεί στο τιμόνι.

2. Η Formula 1 δεν διαθέτει κόρνα, πώς θα μπορέσει να σπάσει τα νεύρα του προπορευόμενου;

3. Η Formula 1 δεν διαθέτει τασάκι, ράδιο CD Player, υδραυλική φραπεδιέρα, θήκη για το κινητό και ειδική θήκη για τα γυαλιά ηλίου. Η οδήγηση γίνεται βαρετή..

4. Στη Formula 1 δεν έχει μέρος για να βάλει το μαξιλαράκι που γράφει «I LOVE YOU», το αρκουδάκι που του χάρισε το μωρό του, το μπρελόκ του Ολυμπιακού, το μαγνητάκι που γράφει «Μπαμπά μην τρέχεις», το σκόρδο, τη χάντρα και κανά-δυο άλλα χαϊμαλιά.

5. Στη Formula 1, δεν μπορεί να βγάλει το χέρι του έξω για να μουντζώσει.

6. Στην πίστα της Formula 1, έχει μόνο ένα φανάρι το οποίο: δεν μπορεί να το παραβιάσει, ούτε να κορνάρει για να ξεκινήσει ο «μ@λ@κ@ς» που είναι μπροστά, ούτε μπορεί να ξεκινήσει όποτε του καπνίσει ή να κάνει πως δεν το είδε ή ακόμα και να σταματήσει μετά από αυτό.

7. Στη Formula 1, η ζώνη ασφαλείας είναι υποχρεωτική.

8. Από τα pit stop δεν μπορεί να βγει «κομμάτια» όπως θα έκανε ξεπαρκάροντας.

9. Στη Formula 1, δεν υπάρχουν διασταυρώσεις με προτεραιότητα για να τις παραβιάσει.

10. Όταν κάποιος τον προσπεράσει στην πίστα, δεν είναι καθόλου “μ@λ@κ@ς” και “άχρηστος”.


otherside.gr

Δείτε το καινούργιο videoclip της Παπαρίζου

"Αν ήσουν αγάπη" λέγεται το καινούργιο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου, το videoclip του οποίου γυρίστηκε πριν από λίγο καιρό στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Η τραγουδίστρια έδωσε μια μοναδική ερμηνεία, μπαίνοντας στον ρόλο πολλών γυναικών που έχουν ζήσει τον πόνο του χωρισμού.

Απολαύστε το videoclip


Εμφάνιση χωρίς προηγούμενο ετοιμάζει ο Αλκαίος για τη Eurovision
























Μια εμφάνιση έκπληξη που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε σκηνή της Eurovision μας επιφυλάσσει ο Γιώργος Αλκαίος για την μεγάλη βραδιά του τελικού.

“Είδατε μόνο το 50% την βραδιά του ελληνικού τελικού. Το υπόλοιπο θα το δείτε την βραδιά του τελικού” αποκάλυψε ο καλός φίλος και στενός συνεργάτης του Γιώργου Αλκαίου, Διονύσης Σχοινάς κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν τι θα δούμε τελικά on stage από τον τραγουδιστή και τους φίλους του, ενώ συνέχισε “απειλώντας” ότι: “Θα δείτε μια έκπληξη που δεν έχει γίνει ποτέ on stage στα χρονικά της ζωντανής μουσικής εμφάνισης παγκοσμίως”. Εν αναμονή της μεγάλης βραδιάς λοιπόν για να δούμε... τα καλύτερα...

Πηγή: eurovision.gr

Ian Scott: “Η Τζούλια θα μπορούσε να γίνει η καλύτερη πορνοστάρ της υφηλίου»


















Για την παρτενέρ του στην τελευταία του επαγγελματική δουλειά, την Τζούλια Αλεξανδράτου, μίλησε ο Ian Scott, τονίζοντας μάλιστα και τα... επαγγελματικά της ταλέντα! «Η Τζούλια έχει πολύ ταλέντο. Αν ξεπεράσει κάποια ταμπού που έχει, θα γίνει η καλύτερη πορνοσταρ της υφηλίου» δήλωσε ο Γάλλος πορνοστάρ, όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Κους κους το μεσημέρι”, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του, όταν επισκεφτεί τη χώρα μας μέσα στο Μάιο για να παρευρεθεί στην έκθεση ερωτικού περιεχομένου “Athens erotica”, να ξαναδει την Τζούλια για να φωτογραφηθεί μαζί της για το festival και να τα πουν από κοντά. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνέντευξή του θα βγει σύντομα σε Αθηναϊκή εφημερίδα.

gossip-tv.gr

Αναβάθμιση ταχυτήτων από τον ΟΤΕ


















Όπως γνωστοποίησε σήμερα σε ανακοίνωσή του, ο ΟΤΕ αναμένεται να προχωρήσει σύντομα στην πανελλαδική αναβάθμιση των ταχυτήτων ADSL

Στην αναβάθμιση των ταχυτήτων ADSL σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σύντομα ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο της ανάπτυξης των ευρυζωνικών υπηρεσιών. Οι αναβαθμίσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση, ενώ αφορούν τόσο τους νέους όσο και τους ήδη υφιστάμενους πελάτες.

Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι αναβαθμίσεις που αναμένεται να πραγματοποιηθούν αφορούν στα εξής:
• Οι χρήστες που διαθέτουν ADSL στα 2Mbps, θα αποκτήσουν διπλάσια ταχύτητα στο uploading
• Όσοι έχουν 8Mbps θα αποκτήσουν αναβαθμισμένες ταχύτητες έως 24Mbps
• Ενώ οι χρήστες που ήδη έχουν ADSL στα 24Mbps, θα επωφεληθούν από τη νέα ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική που θα ανακοινωθεί κατά την έναρξη των αναβαθμίσεων.

Τοιουτοτρόπως, με την ολοκλήρωση των παραπάνω προγραμματισμένων αναβαθμίσεων, οι νέες προσφερόμενες ταχύτητες θα ξεκινούν από τα 2Mbps/512kbps (downloading/uploading) και θα φτάνουν έως τα 24Mbps/1Mbps.

Τρεις εισαγγελείς στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι "αιωνίων"


















Ο Ολυμπιακός ζήτησε την παρουσία τριών εισαγγελέων στο ντέρμπι της Κυριακής, όσοι δηλαδή είχαν δώσει το παρών στο Γ. Καραϊσκάκης.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν έναν εισαγγελέα που θα βρίσκεται στη φύσουνα, ένα στο σημείο που θα φτάσει η αποστολή και ένα στο γήπεδο, προκειμένου να καταγράψει τα πάντα.

Στη σουίτα που θα φιλοξενηθούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα βρεθεί και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο παιχνίδι.

Βορειο Σελας - Βιντεο απο Νορβηγια

Σάρωσε η Τατιάνα με τη συνέντευξη της Τζούλιας
















Έτσι είναι αυτά... Όταν έχεις φιλοξενούμενη στην εκπομπή σου το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων ημερών και καταφέρνεις να του αποσπάσεις... ομολογία ''ενοχής'' για το περιβόητο ''καυτό'' dvd, η AGB έχει τον τρόπο της για να σε ανταμοίβει...

Η χθεσινή (17/3) λοιπόν εκπομπή του ''Αξίζει να το δεις'' με τη Τζούλια Αλεξανδράτου να λέει όλη την αλήθεια στην Τατιάνα Στεφανίδου για το ροζ της video χτύπησε 36,4% στο σύνολο και άγγιξε το 40% στο νεανικό κοινό. Πρόκειται για μία από τις υψηλότερες τηλεθεάσεις, που έχει αποσπάσει το ''Αξίζει να το δεις'' από την αρχή, που ξεκίνησε να προβάλλεται.

Εκατομμύρια τηλεθεατές έκατσαν μπροστά στη μικρή τους οθόνη για να... απολαύσουν τη Τζούλια να ομολογεί την αλήθεια και να τους τη λέει κι από πάνω, που πήγαν και αγόρασαν το dvd! Διότι δεν είναι τώρα σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε με το ροζ της video, όταν υπάρχει οικονομική κρίση! Μα αν δεν ασχολούμασταν, Τζούλια μου, δεν θα υπήρχες κι εσύ...

Εκτός πάντως από τις υψηλές τηλεθεάσεις, τα τηλέφωνα στο τηλεφωνικό κέντρο του Ant1 κυριολεκτικά έσπασαν από αγανακτισμένους τηλεθεατές, που παραπονιόντουσαν είτε για το... περιεχόμενο της εκπομπής (την οποία έβλεπαν παρ' όλα αυτά!), είτε επειδή το κοινό της συγκεκριμένης εκπομπής αποτελούνταν από μαθητές!!!

Τι τα θες όμως; Όπως και να 'χει η Τατιάνα το πήρε το 40άρι της...

nooz.gr

''Κάτι ψήνεται'' από... celebrities


















Η επιτυχία του ''Κάτι ψήνεται'' είναι αναμφισβήτητη. Κάθε βράδυ επικρατεί των κεντρικών δελτίων ειδήσεων των άλλων καναλιών. Έτσι στον Alpha για να το γιορτάσουν ετοιμάζουν μία σειρά από special εκπομπές, όπου στους ρόλους των παικτών θα δούμε γνωστούς celebrities...

Η αρχική ιδέα των υπευθύνων του Alpha ήταν το ''Κάτι ψήνεται'' να προβάλλεται και το Σαββατοκύριακο με ''επώνυμους'' στους ρόλους των παικτών. Επειδή όμως οι περισσότεροι celebrities, στους οποίους έγινε κρούση, αρνήθηκαν να... ψήσουν, τελικά στο Κανάλι της Κάντζας αποφάσισαν να προχωρήσουν στην παραγωγή μίας σειράς special εκπομπών (το πιθανότερο για δέκα συνολικά εκπομπές, δηλαδή δύο εβδομάδες), στις οποίες κάποια γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης και του πολιτισμού, θα αναλάβουν να κάνουν το τραπέζι στους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Ποιοι θα είναι αυτοί; Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοί που έχουν, μέχρι στιγμής, συμφωνήσει να ''ψήσουν'' είναι ο τηλεπαρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η δημοσιογράφος (ή αλλιώς δαιμόνια ρεπόρτερ!) Μαρία Καλπάκη, η ηθοποιός (και σύζυγος του Παύλου Χαϊκάλη στο ''Πενήντα Πενήντα'') Μαρία Ανδρούτσου και ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης, Ζακ Στεφάνου.

Οι special αυτές εκπομπές θα προβληθούν στο πλαίσιο του εορτασμού των γενεθλίων του ''Κάτι ψήνεται'', αφού κλείνει ένας χρόνος από τότε που ξεκίνησε να προβάλλεται το real life πρόγραμμα του Alpha. Τα γυρίσματα θα γίνουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

nooz.gr