Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Κλειστο λογω Πασχα ! ! !





Καλο πασχα σε ολους και θα ειμαστε πισω απο 12 απριλιου ! ! !



Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Crowdfunding : η διαδικτυακη χρηματοδοτηση


Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο ένα είδος συλλογικής χρηματοδότησης, το επονομαζόμενο «Crowdfunding».
Πρόκειται για έναν νέο όρο που έχει εισαχθεί στο σύγχρονο επιχειρίν βάσει του οποίου μια εταιρία απευθύνεται στο πλατύ κοινό ώστε να χρηματοδοτηθεί.

Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο βασίστηκε στο «Crowdsourcing» το οποίο χρησιμοποιείται για την παράθεση ιδεών από το πλήθος. Το «Crowdfunding» είναι σχεδόν η ίδια έννοια μόνο που αντί οι χρήστες του διαδικτύου να ψηφίζουν με ιδέες, ψηφίζουν με χρήματα.

Το ποσό που διαθέτει όμως το κάθε άτομο για τη χρηματοδότηση οποιασδήποτε επιχείρησης δεν αποτελεί επένδυση καθώς ουσιαστικά με αυτά τα χρήματα δεν αποκτάς μετοχές ενώ εξ’ αρχής γνωρίζει ο ενδιαφερόμενος πως δεν υπάρχει η πιθανότητα κέρδους ή επιστροφής των χρημάτων.

Η νέα αυτή έννοια βασίζεται αποκλειστικά στο ψυχολογικό όφελος που μπορεί να αποκομίσει αυτός που χρηματοδοτεί γνωρίζοντας πως συνέβαλε στην επιτυχία κάποιας επιχείρησης. Μάλιστα αρκετές εταιρίες στέλνουν και «πιστοποιητικά συμμετοχής» όταν επιτυγχάνεται ο στόχος της χρηματοδότησης.

Μια από αυτές τις επιχειρήσεις είναι η «Cameesa.com» που φτιάχνει μπλουζάκια. Το πλήθος προτείνει τα σχέδια και χρηματοδοτεί την εταιρία για να υλοποιηθεί ο στόχος. Εάν ένα σχέδιο μαζέψει το απαιτούμενο ποσό τότε τυπώνεται στο μπλουζάκι.

Σε πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις η συμμετοχή είναι της τάξης των 5 ή των δέκα δολαρίων. Υπάρχουν όμως και άλλες επιχειρήσεις όπως η βρετανική «Trampoline» οι οποίες λειτουργούν σε τελείως διαφορετικό επίπεδο με τη μικρότερη συνεισφορά να ανέρχεται στις 10.000 λίρες.

Το «Crowdfunding» ωφελεί κατά κύριο λόγο μικρές επιχειρήσεις οι οποίες στο ξεκίνημά τους χρειάζονται κάποιο κεφάλαιο. Αποτελεί επίσης και την ευκαιρία εκατοντάδων ανθρώπων που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να υλοποιηθεί κάποια από τις ιδέες τους.

Όμως αυτό το νέο επιχειρηματικό μοντέλο εγκυμονεί και αρκετούς κινδύνους. Οι οικονομικές απάτες είναι δύσκολο να αποφευχθούν με εταιρίες «φούσκες» που μπορεί να δημιουργηθούν στο διαδίκτυο με μοναδικό σκοπό την εκμετάλλευση αφελών χρηστών.

Πολλοί συμφωνούν πως το «Crowdfunding» θα δώσει τη δυνατότητα σε πολλές επιχειρήσεις να «σταθούν στα πόδια τους» και να εξυγιανθούν οικονομικά. Υπάρχει όμως και ο αντίλογος που βλέπει περισσότερα αρνητικά αποτελέσματα. Η μακροχρόνια εφαρμογή θα δείξει κατά πόσο αποδοτικό θα είναι το νέο σχέδιο.

tvxs.gr

Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί

Κυπελλούχος Ημαθίας αναδείχτηκε η Νάουσα, που κέρδισε εύκολα με 4-0 τον Σταυρό.

Πριν από τον αγώνα όλοι γνώριζαν ότι η Νάουσα ήταν το φαβορί, αφού αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο ψηλά από τον αντίπαλό της και στην πράξη το συγκρότημα του Βασίλη Αργυρίου επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό. Στο 38΄ ο Βλαχοδήμος και στο 43΄ ο Σίμος έκαναν το 0-2, στο 60΄ ο Κουτσουγιαννόπουλος πέτυχε αυτογκόλ και το σκορ έκλεισε ο Παπαδόπουλος (87΄). Διαιτητής: Μαντάκης.

gazzetta.gr

Ρεκόρ: 22 παίκτες, 33 τραυματισμοί!


Αν θελήσει κάποιος να αναζητήσει τις αιτίες που έκαναν τον Ολυμπιακό να χάσει τη φετινή χρονιά, δεν θα δυσκολευθεί να διαπιστώσει κάτι που ίσως και να μην έχει προηγούμενο στα ποδοσφαιρικά χρονικά.

Δεν θα χρειαστεί, δηλαδή, παρά να ρίξει μια γρήγορη ματιά στο ιατρικό ιστορικό των «ερυθρόλευκων» από το ξεκίνημα της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα, για να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο τραυματισμός του Όλαφ Μέλμπεργκ, λοιπόν, είναι ο 33ος (!) που έρχεται να προκαλέσει πονοκέφαλο στην τεχνική ηγεσία των περσινών πρωταθλητών και να δημιουργήσει κενά στην ομάδα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, 22 παίκτες έχουν αναγκαστεί να περάσουν το κατώφλι του ιατρείου, άλλοι με μικρότερο πρόβλημα κι άλλοι με μεγαλύτερο, άλλοι μόνο μια φορά κι άλλοι περισσότερες, αφού κάποιοι ταλαιπωρήθηκαν είτε με υποτροπές, είτε με τραυματισμούς σε άλλο σημείο.

Οι παραπάνω αριθμοί, μάλιστα (22 ποδοσφαιριστές με 33 συνολικά τραυματισμούς), έχουν να κάνουν μόνο με τους παίκτες της πρώτης ομάδας, αφού ανάλογα προβλήματα παρατηρήθηκαν και με αρκετούς μικρούς που κατά καιρούς χρησιμοποιήθηκαν ως εναλλακτικές λύσεις και... πρόλαβαν να περάσουν από το ιατρικό δελτίο, όπως ο Σοϊλέδης και ο Βασιλόγιαννης.

Επίσης, αφορούν αποκλειστικά και μόνο σε καθαρά «ποδοσφαιρικούς» τραυματισμούς και όχι σε άλλου είδους ασθένειες, όπως η «απλή» ή η «νέα» γρίπη που και αυτές έπληξαν και ταλαιπώρησαν φέτος τους «ερυθρόλευκους».

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση; Οι δύο βασικοί προπονητές που πέρασαν από του Ρέντη έχουν παίξει τον κυριότερο ρόλο.

Από τη μια, δηλαδή, ο Τιμούρ Κετσπάγια που «φόρτωσε» την καλοκαιρινή προετοιμασία, με σκοπό να έχει έτοιμη την ομάδα για τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ που αποτελούσαν τον πρώτο μεγάλο στόχο.

Και ναι μεν τον πέτυχε, αφού ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τους ομίλους της διοργάνωσης, πλην όμως η επιβάρυνση του μυϊκού συστήματος των ποδοσφαιριστών είχε τις επιπτώσεις της.

Ο Γεωργιανός δεν πρόλαβε να δείξει αν είχε στο μυαλό του εναλλακτικό πλάνο προπονήσεων για μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών, αφού απομακρύνθηκε κακήν κακώς από την ομάδα και οι αντικαταστάτες του έκαναν τα πράγματα χειρότερα.

Η έμπνευση του Σαντάνα να βάλει τους «ερυθρόλευκους» στη διαδικασία προετοιμασίας μέσα στο Νοέμβριο και, μάλιστα, με ένταση στις προπονήσεις που θύμιζε καλοκαίρι, αποδείχθηκε καταστροφική.

Ο ήδη ταλαιπωρημένος οργανισμός των παικτών του Ολυμπιακού, επιβαρύνθηκε ακόμη περισσότερο και ο ένας μετά τον άλλον άρχισαν να βγάζουν προβλήματα, τα οποία συνεχίζονται μέχρι τώρα.

Και, φυσικά, άμοιροι ευθυνών δεν είναι ούτε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που πολλές φορές αγνόησαν τις εντολές του προπονητικού και του ιατρικού τιμ και έκαναν του κεφαλιού τους, με αποτέλεσμα το αντιμετωπίσιμο πρόβλημα που είχαν να γίνει πολύ μεγαλύτερο και να χρειαστεί διπλάσιος χρόνος για την αποκατάστασή του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ντουντού που, αν και τραυματίας, αποφάσισε τα Χριστούγεννα να πάρει μέρος στο φιλικό του Ροναλντίνιο στη Βραζιλία, χωρίς την άδεια του Ζίκο, με τις γνωστές συνέπειες που τον έχουν κρατήσει εκτός δράσης μέχρι και σήμερα.


ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΗΜ/ΝΙΑ
ΠΑΙΚΤΗΣ
ΔΙΑΓΝΩΣΗ
ΑΠΟΥΣΙΑ
28/6/09
Γκαλέτι

Θλάση δικέφαλου

Ένα μήνα
11/7/09

Γκαλίτσιος

Κάταγμα ρινικού οστού

Ένα μήνα

18/7/09
Μαρέσκα

Θλάση τετρακέφαλου

Ένα μήνα
18/7/09
Ντάρμπισιρ

Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς

Έξι μήνες
21/7/09
Τοροσίδης

Ρήξη έξω μηνίσκου

45 ημέρες
5/8/09
Γ. Παπαδόπουλος

Κάκωση έσω πλάγιου

Ένα μήνα
5/9/09
Μαρέσκα

Θλάση δικέφαλου

Ένα μήνα
5/9/09
Ραούλ Μπράβο
Κάταγμα ρινικού οστού
10 ημέρες
15/9/09
Γκαλέτι

Υποτροπή

20 ημέρες
16/9/09
Ντομί

Κάκωση στο δάχτυλο

19 ημέρες
2/10/09
Πάντος

Διάταση έσω πλάγιου

Μια εβδομάδα
7/10/09
Ντιόγο

Ρωγμώδες κάταγμα μετατάρσιου

20 ημέρες
23/10/09
Λεονάρντο

Κάκωση δεξιού γόνατου

20 ημέρες
24/10/09
Τοροσίδης

Κάκωση δεξιού γόνατου

Ένα μήνα
30/10/09
Ζαϊρί

Κάκωση προσαγωγών

10 ημέρες
5/11/09
Γκαλέτι

Θλάση οπίσθιων μηριαίων

20 ημέρες
7/11/09
Λεντέσμα

Θλάση στους προσαγωγούς

Μια εβδομάδα
18/11/09
Λεντέσμα

Αρθροσκόπηση

Δύο μήνες
21/11/09
Στολτίδης

Κάκωση στον θώρακα

Ένα μήνα
1/12/09
Ζεβλάκοφ

Τράβηγμα προσαγωγών

15 ημέρες
4/12/09
Ζαϊρί

Ενοχλήσεις στο δικέφαλο

10 ημέρες
18/12/09
Μέλμπεργκ

Πρόβλημα στο γόνατο

10 ημέρες
20/12/09
Ντουντού

Φλεγμονή στο δεξί πέλμα

Ένα μήνα
10/1/10
Μήτρογλου

Διάστρεμμα

20 ημέρες
13/1/10
Γκαλέτι

Πρόβλημα στα νεφρά

Άγνωστη
31/1/10
Ντουντού

Φλεγμονή στο αριστερό πέλμα

Δύο μήνες
2/2/10
Νικοπολίδης

Κάκωση στον ώμο

10 ημέρες
20/2/10
Ντιόγο

Θλάση δικέφαλου

40 ημέρες
28/2/10
Ντάτολο

Διάταση δικέφαλου

15 ημέρες
6/3/10
Ζεβλάκοφ

Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς

20 ημέρες
17/3/10
Ζαϊρί

Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς

10 ημέρες
19/3/10
Λεονάρντο

Ρήξη έσω πλάγιου

20 ημέρες
21/3/10
Μέλμπεργκ

Θλάση στη γάμπα

20 ημέρες

Eμείς θα δούμε Formula 1 είτε το θέλουν είτε όχι!


Oι μέρες περνούν, ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1 πλησιάζει αλλά ακόμα το τοπίο σχετικά με την προβολή των GP στην ελληνική τηλεόραση παραμένει θολό.

Και επειδή το θέμα έχει κουράσει πάρα πολύ, απλά σταματάμε να ασχολούμαστε και παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας ψάχνοντας εναλλακτικούς -νόμιμους και καθόλου χρονοβόρους- τρόπους για να παρακολουθήσουμε το αγαπημένο μας σπορ.

Σε προηγούμενο θέμα είχαμε προτείνει τη λύση RTL CH σε όσους διαθέτουν δορυφορικό σύστημα. Τώρα επανερχόμαστε στο θέμα με μια λύση που θα βρείτε στο διαδίκτυο χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε cent!

Ο λόγος για την ιστοσελίδα του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού La Sexta, ο οποίος έχει τα δικαιώματα προβολής του Πρωταθλήματος της Formula 1 στην Ισπανία.

Μέσω της συγκεκριμένη ιστοσελίδας λοιπόν έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όχι μόνο τις κατατακτήριες δοκιμές και τον αγώνα, αλλά και τα τρία sessions των ελεύθερων δοκιμών και όλα αυτά, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ!

Ο σχολιασμός είναι στα ισπανικά αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα καθώς όσοι δεν γνωρίζουν τη γλώσσα θα μπορούν να βλέπουν εικόνα και παράλληλα να ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα των κατατακτήριων δοκιμών και του αγώνα του Albert Park μέσω της ειδικής εφαρμογής που έχει ετοιμάσει το wmotors.gr.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του GP Αυστραλίας μαζί με τις εναλλακτικές λύσεις παρακολούθησης του αγώνα:
Παρασκευή 26/3
Ελεύθερες δοκιμές - 1η περίοδος: 03:30-05:00GR / webtv: La Sexta
Ελεύθερες δοκιμές - 2η περίοδος: 07:30-09:00GR / webtv: La Sexta
Σάββατο 27/3
Ελεύθερες δοκιμές - 3η περίοδος: 05:00-06:00GR / webtv: La Sexta / TV: RTL CH
Kατατακτήριες δοκιμές: 08:00GR / webtv: La Sexta / TV: RTL CH / online κάλυψη: wmotors.gr
Κυριακή 28/3
Aγώνας: 09:00GR / webtv: La Sexta / TV: RTL CH / online κάλυψη: wmotors.gr
e-go.gr

Ο πάμπλουτος κύριος Μέσι


Στην κορυφή της λίστας με τους υψηλότερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σύμφωνα με το «France Football» ξεπερνά τους Ντέιβιντ Μπέκαμ και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 23χρονος Αργεντινός άσος συνολικά αμείβεται με 33 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από τα οποία τα 10 εκατ. οφείλονται στο συμβόλαιο που έχει με την Μπαρτσελόνα, 4 εκατ. από την κατάκτηση των τίτλων με τη φανέλα της ομάδας του και άλλα 19 από διάφορες συμφωνίες με διαφημιστικές εταιρείες.

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα (εκατ. ευρώ)

1) Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα) 33
2) Ντέβιντ Μπέκαμ (Μίλαν) 30,4
3) Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης) 30
4) Κακά (Ρεάλ Μαδρίτης) 18,8
5) Τιερί Ανρί (Μπαρτσελόνα) 18
6) Ροναλντίνιο (Μίλαν) 17,2
7) Κάρλος Τέβες (Μάντσεστερ Σίτι) 15,4
8) Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Μπαρτσελόνα) 14,5
9) Φρανκ Λάμπαρντ (Τσέλσι) 14,2
10) Σαμουέλ Ετό (Ίντερ) 13,8

gazzetta.gr

Συννεφιασμένο 4ημερο αλλά με υψηλές θερμοκρασίες


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗ ΝΤΙΝΑ ! ! !

Βροχερός θα είναι το 4ημερο της 25ης Μαρτίου ο καιρός αλλά με υψηλές θερμοκρασίες.

Αναλυτικά:

Για την Πέμπτη 25 Μαρτίου στη δυτική και κεντρική Μακεδονία προβλέπονται τοπικές βροχές με βελτίωση από το απόγευμα, ενώ στα δυτικά θα βρέξει λίγο το μεσημέρι.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με λίγες βροχές το πρωί στην Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπήννησο και τις Κυκλάδες.
Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο αλλά όχι κάτω από τους 18 βαθμούς.

Για την Παρασκευή 26 Μαρτίου ο καιρός θα ξεκινήσει με λιακάδα αλλά μπορεί να βρέξει στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία θ' ανέβει.
Οι άνεμοι θα ενταθούν ιδιαίτερα στο Αιγαίο και μπορεί να φτάσουν τα 8 μποφώρ.

Για το Σάββατο 27 Μαρτίου ο καιρός θα είναι καλός με λίγη συννεφιά από το απόγευμα και πιθανή βροχή στα βορειοδυτικά.
Η θερμοακρασία θ' ανέβει κι άλλο και θα ξεπεράσει τους 22 βαθμούς.

Την Κυριακή 28 Μαρτίου ο καιρός θα είναι βροχερός ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα πέσει στα βορειοδυτικά, αλλά στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Επηρεάζονται ακόμα και οι πεταλούδες από την κλιματική αλλαγή....


H κλιματική αλλαγή επηρεάζει ακόμα και τον κύκλο ζωής των πεταλούδων......


Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η κλιματική αλλαγή επηρεάζει το κύκλο ζωής των πεταλούδων, καθώς βγαίνουν νωρίτερα κατά 10 ημέρες από το κουκούλι τους, από ότι συνέβαινε 65 χρόνια πριν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Telegraph».

Η ομάδα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, με επικεφαλής τον δρ. Michael Kearney, από το τμήμα Ζωολογίας, ανακάλυψαν ότι η καφέ πεταλούδα της Αυστραλίας «γεννιέται» νωρίτερα κατά μέσο όρο 1,6 ημέρες, για κάθε 10 χρόνια που περνούν.

Η μελέτη χρηματοδοτήθηκε από το Ερευνητικό Συμβούλιο της Αυστραλίας.

Υπαίτια για τη συγκεκριμένη μεταβολή, είναι η αύξηση της θερμοκρασίας που παρατηρείται.
Ιδιαίτερα στη Μελβούρνη, έχει παρατηρηθεί αύξηση της θερμοκρασίας κατά 0,14 βαθμούς Κελσίου ανά δεκαετία, τη συγκεκριμένη περίοδο.

Η ομάδα διεξήγε έρευνα στο εργαστήριο τους, μελετώντας τα στάδια της ανάπτυξη τους, σε σχέση με την αύξηση της θερμοκρασίας και τη κλιματική αλλαγή. Οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι τα βιολογικά γεγονότα συμβαίνουν νωρίτερα την άνοιξη κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δεκαετιών.

Η εν λόγω ανακάλυψη, αιτιολογεί την εμφάνιση των πεταλούδων νωρίτερα, λόγω της θεαματικής αλλαγής του κλίματος.

newsit.gr

Ποια τραγουδίστρια θα είναι στην 15άδα του “Greek Idol”;


Μια γνώριμη φωνή θα απολαύσουμε στο “Greek Idol”!

Ανάμεσα στους 15 που θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του "Greek idol" επιλέχθηκε και η Αντιγόνη Ψυχράμη. Ποια είναι η Αντιγόνη Ψυχράμη; Το κορίτσι που τραγουδούσε "Με λένε Πόπη" και άνοιξε τον ελληνικό τελικό της Eurovision. Η δε Αντιγόνη Ψυχράμη συμμετέχει στην θεατρική παράσταση "Rent" στην οποία πρωταγωνιστεί και η παρουσιάστρια του μουσικού σόου, Άντα Λιβιτσάνου. Μάλιστα, η παραγωγή ζήτησε από τους 15 τραγουδιστές να γράψουν σε ένα χαρτί 5 ελληνικά τραγούδια και 5 ξένα που θα επιθυμούσαν να τραγουδήσουν στο πρώτο live και η παραγωγή θα επιλέξει ποιο τραγούδι από τα 10 θα ερμηνεύσουν στις 23 Απριλίου που θα γίνει η πρεμιέρα του "Greek idol". Από το πρώτο live θα αποχωρήσουν 5 τραγουδιστές...

gossip-tv.gr

Ronaldinho: Σχεδιάζει την ίδρυση ακαδημίας στην Ελλάδα


Ο αδερφός του Ronaldinho, Roberto de Assis Moreira , επισκέφτηκε πρόσφατα την Ελλάδα και μίλησε για τα σχέδια δημιουργίας ακαδημίας με το όνομα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

“Εδώ παίζουν πολλοί και σημαντικοί Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επιλέγουν να έρθουν επειδή η φιλοσοφία και η κουλτούρα μας ως λαοί μοιάζουν πάρα πολύ. Σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε μία ακαδημία ποδοσφαίρου σε αυστηρά επαγγελματικά πρότυπα. Κι αυτός είναι ο λόγος που τελευταία επισκέπτομαι συνεχώς τη χώρα σας. Εδώ έχω αρκετούς, αξιόπιστους φίλους. Έχω γυρίσει όλη την Αθήνα και χαίρομαι να βλέπω γήπεδα 5x5 γεμάτα από παιδιά. Γιατί αυτό να μη γίνει ακόμα πιο οργανωμένα; Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και έχω μείνει αρκετά χρόνια στην Ευρώπη. Καμία χώρα δεν μοιάζει στη φιλοσοφία και στην κουλτούρα της Βραζιλίας όσο η Ελλάδα. Γι’ αυτό και θέλουμε από εδώ να ξεκινήσουν οι ακαδημίες του Ronaldinho και έπειτα να επεκταθούν και σε άλλες χώρες” δήλωσε ο Roberto Assis de Moreira.

Πηγή: Εθνοσπόρ

Τα σίριαλ που διεκδικούν τα τηλεοπτικά βραβεία


Η 13η απονομή των τηλεοπτικών βραβείων "Πρόσωπα" πλησιάζει...

Στις 19 Απριλίου για άλλη μια χρονιά το "Cine Κεραμεικός" θα φιλοξενήσει την βραδιά που θα μεταδοθεί απευθείας απο τη ΝΕΤ.
Τα σίριαλ που διεκδικούν φέτος τα βραβεία είναι:

- Στον Alpha: "Ματωμένα χώματα", "Η εξαφάνιση", "Εχω ενα μυστικό", "Γ4"
- Στον ΑΝΤ1: "7 Ζωές", "Εργαζόμενη Γυναίκα", "Λίτσα.com", "Λόλα", "Σαράντα κύματα", "Το κλειδί του παραδείσου", "Το σόι μου μέσα", "Φίλα τον βάτραχο σου", "Πάρης και Ελένη".
- Στο Mega: "Λατρεμένοι μου γείτονες", "L.A.P.D", "Ποιός μας πιάνει", "Ολα στον αέρα", "Μαύρα Μεσάνυχτα"¨, "Λάκης ο Γλυκούλης", "Επτά θανάσιμες πεθερές", "Ευτυχισμένοι μαζί", "Πολυκατοικία", "Τα μυστικά της Εδέμ", "Μια στιγμή δυο ζωές", "Αγρια παιδιά", "Χαρά αγνοείται".
- Στη ΕΤ1: "Κώστας Καρυωτάκης", "Χρυσά κορίτσια", "Ψεύτης παππούς".

Ποιες είναι οι σημερινές εξελίξεις στα “Μυστικά της Εδέμ”


Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο στην πετυχημένη σειρά “Μυστικά της Εδέμ”;

Η Δάφνη αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Αστυνόμο ότι είχε συναντήσει τον Χατζηβασιλείου. Δεν αποκαλύπτει, όμως, όλη την αλήθεια σχετικά με το περιεχόμενο της συζήτησής τους. Ο δε Νικόλας γίνεται έξαλλος μαζί της, επειδή δεν του το είπε έγκαιρα. Ο Λουκάς συνεχίζει να αντιστέκεται στις ερωτικές απαιτήσεις της Νταίζης. Η παρέα μαζεύεται για να κουβεντιάσει τον τρόπο, με τον οποίο πρέπει να χειριστούν τις ερωτήσεις του Αστυνόμου. Αποφασίζουν όλοι να ακολουθήσουν το δρόμο της αλήθειας. Την ίδια ώρα, ο Αστυνόμος κάνει μια επίσκεψη στην Νταίζη και στον Ηλία και, με τις ερωτήσεις του, ταράζει πάλι τις ισορροπίες.

gossip-tv.gr

Πρεμιέρα..."Με το δεξί"


Ο αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης κάνει την πρεμιέρα της εκπομπής "Με το δεξί" το Σάββατο στον ΑΝΤ1.

Ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα του αναλαμβάνουν να βοηθήσουν την τετραμελή οικογένεια Λαγού που, λόγω της κρίσης, ήρθε αντιμέτωπη με την οικονομική καταστροφή. Ο Νίκος και η Λίλυ – που έχουν παραμείνει ανύπαντροι λόγω των οικονομικών δυσκολιών τους – έχουν δύο παιδιά: τον 10άχρονο Λούκα κι ένα κοριτσάκι 20 μηνών. Πρόσφατα ο Νίκος αναγκάστηκε να κλείσει την επιχείρησή του και χωρίς πλέον κανένα έσοδο, δεν είχε άλλη επιλογή παρά να μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του στο εξοχικό των γονιών του στην Αρτέμιδα, ένα σπίτι που δεν είχε ούτε θέρμανση!

Ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα του ανταποκρίθηκαν αμέσως στην έκκληση του Νίκου Λαγού για βοήθεια. Οι άνθρωποι της εκπομπής έστειλαν την οικογένεια Λαγού για διακοπές στo εξωτερικό, αφήνοντας το σπίτι στα χέρια του Σπύρου Σούλη και της ομάδας του, που αποτελείται από έμπειρους και ικανότατους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων. Μέσα σε 3 μόνο μέρες, έκαναν το «θαύμα» τους: εργάστηκαν πυρετωδώς και μεταμόρφωσαν στην κυριολεξία τόσο τους εσωτερικούς, όσο και τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, δημιουργώντας ένα όμορφο, ζεστό, ασφαλές και ολοκαίνουργιο σπιτικό!

Μια απίστευτη έκπληξη περιμένει την οικογένεια Λαγού όταν θα επιστρέψει στο σπίτι της, ενώ μία δεύτερη, εξίσου μεγάλη έκπληξη περιμένει τη μητέρα της οικογένειας, Λίλυ…

gossip-tv.gr

Σε ποιον διάσημο μοιάζετε (;)


Σίγουρα κάποιοι από εσάς ήδη μπορείτε να απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση, είτε γιατί εικάζετε ότι μοιάζετε με κάποια διασημότητα, είτε γιατί κάποιοι σας το έχουν πει.

Ένας τρόπος για να σας λυθούν αυτές οι αμφιβολίες είναι να μεταβείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.myheritage.gr/FP/Company/try-face-recognition.php, να φορτώσετε μια φωτογραφία σας που να εστιάζει περισσότερο στο πρόσωπο και που κοιτάζετε ευθεία (για περισσότερη ακρίβεια των τεχνικών αναγνώρισης προσώπου (face recognition)) και να πατήσετε "εκτέλεση αναγνώρισης προσώπων".

Θα σας συμβουλεύαμε να δοκιμάσετε περισσότερες από μία φωτογραφίες για να δείτε ποιες διασημότητες εμφανίζονται περισσότερες φορές. Αυτές οι διασημότητες είναι οι δίδυμες διασημότητές σας!

Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να σας αφήσει ικανοποιημένους...

ClopYandPastE.blogspot.com

"Ανεπανάληπτη ελληνίδα μάνα: 25 κατηγοριοποιημένες ατάκες"


"1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

"Αν πρόκειται να σκοτωθείς με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα."

2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ
"Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί.

3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
"Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις καλούς βαθμούς...

καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω."

4. ΛΟΓΙΚΗ
"Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι το είπα εγώ."

5. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ
"Αν πέσεις και ματώσεις τα γονατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς σου γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου."

6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
"Άλλαξε βρακί, βρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε νοσοκομείο, τι θα πουν οι γιατροί;"

7. ΕΙΡΩΝΙΑ
"Σταμάτα να κλαις δίχως λόγο, γιατί θα σε κάνω να κλαις με λόγο."

8. ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ
"Ωραίο πλύσιμο έκανες! Δε βλέπεις τον σβέρκο σου που είναι μαύρος;"

9. ΩΣΜΩΣΗ
"Κλείσε το στόμα σου και φάε το φαΐ σου."

10. ΑΝΤΟΧΗ
"Δε θα σηκωθείς από το τραπέζι αν δεν τελειώσεις τα ρεβίθια σου."

11. ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
"Το δωμάτιό σου είναι σαν να το χτύπησε τυφώνας."

12. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
"Ό,τι σου λέω εγώ σου φαίνεται παράλογο. Εσύ τα ξέρεις όλα κι εγώ είμαι η παράλογη;"

13. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
"Συνέχισε την γκρίνια και θα δεις. Εγώ σε γέννησα, εγώ θα σε σκοτώσω."

14. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
"Πού τα έμαθες αυτά, ρε παιδάκι μου; Γιατί δε βλέπεις τον αδερφό σου; Έτσι κάνει;"

15. ΖΗΛΕΙΑ
"Εγώ στην ηλικία σου δεν είχα παπούτσια να φορέσω. Χιλιάδες παιδάκια σήμερα δεν έχουν να φάνε. Μην είσαι αχάριστος."

16. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
"Περίμενε να πάμε σπίτι και θα δεις."

17. ΥΠΟΜΟΝΗ
"Θα το ανοίξουμε όταν πάμε σπίτι."

18. ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ
"Σταμάτα να αλληθωρίζεις γιατί στο τέλος θα μείνεις αλλήθωρος."

19. ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ
"Βάλε το μπουφάν σου. Κάνει κρύο και δεν το καταλαβαίνεις."

20. ΧΙΟΥΜΟΡ
"Αν κοπείς με το μαχαίρι, μην έρθεις κλαίγοντας σε μένα, γιατί θα τις φας κι από πάνω."

21. ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ
"Αν δε φας όλο το φαϊ σου, δε θα μεγαλώσεις."

22. ΓΕΝΕΤΙΚΗ
"Όλα τα χούγια από τον πατέρα σου τα πήρες."

23. ΚΑΤΑΓΩΓΗ
"Όταν σου δίνουν κάτι να λες ευχαριστώ. Μην είσαι γύφτος."

24. ΣΟΦΙΑ
"Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις."

25. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
"Θα κάνεις κι εσύ παιδιά μια μέρα. Μακάρι να σου κάνουν ό,τι έκανες κι εσύ σε μένα."


http://clopyandpaste.blogspot.com

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Χωρίζουν Πάνια και Καρβέλας;


Μα καλά τι γίνεται ρε παιδιά; Όλη η σόου μπιζ χωρίζει;

Πριν απο λίγο στο STAR έπαιξαν ένα βίντεο που θέλει την Πάνια να χωρίζει με τον Καρβέλα. Είναι και που συνεργάζεται πάλι η Βίσση με τον Καρβέλα...

Στα χαρακώματα Κανάκης και Άνθιμος


Στα δικαστήρια φαίνεται ότι θα λύσουν τις διαφορές τους ο Αντώνης Κανάκης και ο Μητροπολίτης Άνθιμος, μετά και το νέο video που έπαιξαν οι ''Ράδιο Αρβύλα'' στην εκπομπή τους και δείχνει τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης σε ρόλο σατανιστή τραγουδιστή!

Η κόντρα του Μητροπολίτη με τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του δεν είναι καινούρια... Πολλές φορές οι ''Ράδιο Αρβύλα'' έχουν εξαπολύσει τα σατιρικά τους βέλη κατά του Άνθιμου, ο οποίος δε γελάει και τόσο με το χιούμορ τους... Έτσι τους έστειλε εξώδικο, προκειμένου να μην ασχοληθούν ξανά μαζί του.

Σιγά μην τον έπαιρνε από κάτω τον Αντώνη Κανάκη, που φυσικά και ασχολήθηκε ξανά με την... περίπτωση Άνθιμου. Έτσι στην χθεσινή (23/3) εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα, προβλήθηκε ένα video, που δείχνει τον Άνθιμο να κάνει μία χειρονομία (που μοιάζει σατανιστική), ενώ βρισκόταν στο ''παράθυρο'' της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Αυτιά στο Alter.

Με αφορμή αυτό, οι Ράδιο Αρβύλα τον παρουσίασαν - με την κατάλληλη μουσική επένδυση κιόλας - με σατανιστή τραγουδιστή!

Έξαλλος ο Άνθιμος συγκάλεσε εκτάκτως συμβούλιο με τους συνεργάτες του.

Σύμφωνα λοιπόν με τον δικηγόρο του, κύριο Αντώνη Οικονόμου, που μίλησε στο ''Πολύ Μπλα Μπλα'', θα κινηθούν νομικά...
«Θα κινηθούμε νομικά βάσει του νόμου περί Τύπου, εναντίον του Αντώνη Κανάκη, της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» και του σταθμού, αφού δεν συμμορφώθηκαν μετά το εξώδικο», είπε.

Κάτι μας λέει ότι ούτε αυτό θα το αφήσει ασχολίαστο ο Κανάκης από το ''Ράδιο Αρβύλα''.

nooz.gr

«Ασφάλισε τον Φάμπρεγας η Ίντερ»!


Ιταλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει πως η Ίντερ συμπεριέλαβε τον Φάμπρεγας στα ασφαλιστήρια συμβόλαια για πιθανό τραυματισμό, κάτι που σημαίνει πως ο αρχηγός της Άρσεναλ έχει ήδη πάρει τον δρόμο για το «Σαν Σίρο»!

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, η πρωταθλήτρια Ιταλίας έφτιαξε για τη νέα σεζόν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο όνομα του Φάμπρεγας, καλύπτοντας τον σε περίπτωση τραυματισμού, παρόλο που ο Καταλανός ανήκει στην Άρσεναλ! Αυτό σημαίνει πως οι πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν να... νικήσουν τον ανταγωνισμό και είναι σίγουροι πως θα αποκτήσουν τον αρχηγό της λονδρέζικης ομάδας, δίνοντας 40 εκ. ευρώ και ενδεχομένως τον Μπαλοτέλι ως αντάλλαγμα!

Βέβαια, η συγκεκριμένη είδηση του ιταλικού μέσου δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν και υπάρχουν πολλές επιφυλάξεις για την ισχύ της. Άλλωστε, δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες από τότε που ο Φάμπρεγας δήλωνε την... πίστη του στην Άρσεναλ...

gazzetta.gr

Οι star της γιορτής


Οι παίκτες και προπονητές που θα δώσουν το παρών στο All Star Game που θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη (19:00) στο γήπεδο του Ελληνικού, έγιναν γνωστοί σήμερα από την ΕΠΟ.

Οι προπονητές, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και το κοινό ψήφισε και οι ψήφος τους έβγαλαν τους παίκτες και τους προπονητές που θα απαρτίσουν τις ομάδες Ελλήνων και ξένων στο All Star Game. Η γιορτή του ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη (31/3, ώρα 19:00), στο γήπεδο του Ελληνικού.

ΕΛΛΗΝΕΣ ALL STARS
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Νιόπλιας Νίκος, Καραγεωργίου Νίκος
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Χαλκιάς Κώστας, Τζόρβας Αλέξανδρος, Σηφάκης Μιχάλης
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Μαλεζάς Στέλιος, Παπαδόπουλος Αβραάμ, Τοροσίδης Βασίλης, Τζαβέλλας Γιώργος, Βύντρα Λουκάς
ΜΕΣΟΙ
Νίνης Σωτήρης, Κατσουράνης Κώστας, Κουτσιανικούλης Βασίλης, Καραγκούνης Γιώργος, Καφές Παντελής
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Σαλπιγγίδης Δημήτρης, Μήτρογλου Κώστας, Παπάζογλου Θανάσης, Μπάρκογλου Γιώργος, Αναστασάκος Ηλίας

ΞΕΝΟΙ ALL STARS
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Σάντος Φερνάντο, Κούπερ Έκτορ Ραούλ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Φερναντέζ Ντάνιελ, Ιτάνζ Σάρα, Γκσπούρνινγκ Μίκαελ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Μέλμπεργκ Όλοφ, Κοντρέρας Πάμπλο, Λίνο Άλβες, Νέτο Ντάρσι, Μαϊστόροβιτς Ντάνιελ
ΜΕΣΟΙ
Βιεϊρίνια Αντρέ, Σκόκο Νάτσο, Γκαρσία Πάμπλο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ίβιτς Βλάντιμιρ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Σισέ Τζιμπρίλ, Μουσλίμοβιτς Ζλάταν, Καμπορά Χαβιέ, Λούα Λούα Λομανά, Ντάρμπισιρ Μάτ.

gazzetta.gr

Θέμης Γεωργαντάς: Παρουσιαστής του “Greek Idol”


Ο Θέμης Γεωργαντάς θα αναλάβει την παρουσίαση της εβδομαδιαίας εκπομπής "Greek idol magazine" στον Alpha.

Πρόκειται για μια εκπομπή που θα προβάλλει ο Alpha κάθε Σάββατο στις 20.00. Ο Θέμης Γεωργαντάς την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στις οντισιόν του μουσικού παιχνιδιού και έκανε κάποια on που θα χρησιμοποιηθούν στην νέα εκπομπή του καναλιού. Συγκεκριμένα θα μας παρουσιάζει τα παρασκήνια του "Greek idol", την προετοιμασία των τραγουδιστών αλλά και τα ευτράπελα που έγιναν πίσω από τις κάμερες. Ο Θέμης ήταν η ιδανική λύση. Αναμένεται λοιπόν να προβληθεί στις αρχές Απριλίου.

πηγή:noumerologio

Στο “Dancing with the stars” οι Καραμέρος - Χαριτάτος;


Το «Dancing with the stars» θα είναι ένα live show και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή βράδυ . Όλοι περιμένουν να δουν ποιοι θα είναι τελικά οι διαγωνιζόμενοι του show που τόσο πολύ έχει απασχολήσει τους υπεέθυνους του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι 12 διαγωνιζόμενοι έχουν κλειστεί και έχουν αρχίσει από χθες τα εντατικά μαθήματα για να μην υπάρξουν ατυχήματα μιας και θα είναι live. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος θα χορέψουν στο «Dancing with the stars». Αναμένουμε λοιπόν να το δούμε στις οθόνες μας με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια και μια επιτροπή, που τόσο πολύ έχει συζητηθεί.

gossip-tv.gr

Πρέσβης καλής θέλησης της UNICEF ο Lionel Messi


Πρέσβης καλής θέλησης της UNICEF χρίστηκε πριν λίγες μέρες ο Lionel Messi σε εκδήλωση που έγινε στη Βαρκελώνη.

Ο 22χρονος άσσος των “Blaugrana” αποδεικνύει ότι εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι και σπουδαίος άνθρωπος με ευαισθησίες και αγάπη για τα παιδιά. Ο Messi δήλωσε αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει τη φήμη του προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά όλου του κόσμου.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν 300 άτομα μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Barcelona Joan Laporta αλλά και συμπαίκτες του Messi από την ομάδα της Καταλανίας. Σε δηλώσεις του ο Αργεντινός άσσος τόνισε: “Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά παιδιά που υποφέρουν από ασθένειες, που δεν έχουν μόρφωση και τροφή. Είμαι έτοιμος να κάνω ότι μπορώ σε συνεργασία με τη UNICEF για να τα βοηθήσω.”

Δέκατη τρίτη η Ελλάδα στον ημιτελικό της Eurovision


Στην θέση 13 θα διαγωνιστεί ο Γιώργος Αλκαίος και το “Opa” στον ημιτελικό της Εurovision στις 27 Μαΐου.

Η κλήρωση για την σειρά εμφάνισης των κομματιών που θα λάβουν μέρος στους δυο ημιτελικούς έγινε στις 4 το μεσημέρι, παρουσία των αρχηγών των αποστολών όλων των χωρών, που βρίσκονται στη Νορβηγική πρωτεύουσα από χτες. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην δέκατη τρίτη θέση, μετά από τη συμμετοχή της Αλβανίας και πριν από την Πορτογαλία.

Δείτε αναλυτικά τη σειρά κατάταξης των κομματιών του πρώτου ημιτελικού:

1. Μολδαβία
2. Ρωσία
3. Εσθονία
4. Σλοβακία
5. Φινλανδία
6. Λετονία
7. Σερβία
8. Βοσνία-Ερζεγοβίνη
9. Πολωνία
10. Βέλγιο
11. Μάλτα
12. Αλβανία
13. Ελλάδα
14. Πορτογαλία
15. Π.Γ.Δ.Μ.
16. Λευκορωσία
17. Ισλανδία

gossip-tv.gr

Το χθεσινό prime time στα κανάλια

Το 4 και η παιδική χαρά, "έκοψαν" τα ταλέντα του Greek Idol

O Παπακαλιάτης, ήταν ο χθεσινός μεγάλος νικητής της βραδιάς, μαζί με την παιδική Χαρά. Τα νέα ταλέντα που θέλουν να γίνουν idol, δεν κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση, παρά μόνο κάτι νούμερα. Αναλυτικά....

4..............................................25
ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ..................23,5
GREEK IDOL.......................19,7
Ξ/Τ ΑΣΤΕΡΙΞ+ΟΒΕΛΙΞ...15,3
WIPE OUT..........................14,3

O Κανάκης απάντησε στο ΕΣΡ


Ο Αντώνης Κανάκης με επιστολή προς το ΕΣΡ απαντάει για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα και στον ΑΝΤ1 για το βίντεο από το dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Διαβάστε ένα απόσπασμα: '' Στην ουσία της υπόθεσης, πρέπει να τονίσουμε πως όλα τα επίμαχα σημεία καλύφθηκαν με τηλεοπτικό μωσαϊκό, έτσι ώστε να μην διακρίνεται τίποτα από αυτά. Με ηχητικό τόνο, το γνωστό «μπιμπ», κάλυψε τις όποιες απρεπείς εκφράσεις. Επίσης, προηγήθηκαν τρεις λεκτικές προειδοποιήσεις για την μετάδοση των αποσπασμάτων αυτών και φροντίσαμε έτσι ώστε η μετάδοση να γίνει μετά τις δώδεκα τα μεσάνυχτα. Νομίζουμε, πως με τις παραπάνω προϋποθέσεις και ίσως με λιγότερες, έχουν μεταδοθεί πολλές φορές στην Ελληνική τηλεόραση και μάλιστα πολύ πριν τις δώδεκα, παρόμοια μικρά αποσπάσματα. Ελπίζουμε, πως δεν θα προχωρήσετε στην επιβολή καμιάς μορφής ποινής. Πιστέψτε μας πως κάτι τέτοιο, εκτός από εύστοχο, θα είναι και ένα ισχυρό μήνυμα, πως το Ε.Σ.Ρ. εμβαθύνει στα γεγονότα, διαχωρίζει την επιφάνεια από την ουσία και επεμβαίνει στα τηλεοπτικά φαινόμενα που πραγματικά ενοχλούν και προσβάλλουν τους τηλεθεατές.''

http://medianiouz.blogspot.com/

Sialkot : Η παγκοσμια πρωτευουσα της ποδοσφαιρικης παραγωγης


Η πακιστανική πόλη Sialkot παράγει περίπου 60 εκατομμύρια μπάλες ποδοσφαίρου, ραμμένες στο χέρι σε ένα έτος Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με το μοντέλο της μπάλας. Για κάθε μπάλα που ράβουν οι εργαζόμενοι του εργοστασίου της πόλης λαμβάνουν από 545 έως 63 πακιστανικές ρουπίες (€0.48 έως €0.55). Στις καλές ημέρες φτιάχνουν μέχρι και 6 μπάλες εντός 8 ωρών, όπως δηλώνουν οι εργαζόμενοι.

Κατά μέσο όρο, οι κάτοικοι της Sialkot κερδίζουν 1,000 ευρώ το μήνα, δηλαδή τα διπλάσια του μέσου μισθού της χώρας, εξαιτίας της βιομηχανίας αθλητικών ειδών. Στην πόλη δραστηριοποιούνται επίσης κατασκευαστές χειρουργικών εργαλείων, δερμάτινων ειδών και μουσικών οργάνων. Όλες οι μπάλες και τα χειρουργικά νυστέρια εξάγονται.

Τα εργοστάσια της Sialkot παρέχουν 40 εκατομμύρια ποδοσφαιρικές μπάλες το χρόνο, ενώ σε έτος Παγκοσμίου ή Ευρωπαϊκού Κυπέλλου ο αριθμός των εξαγόμενων μπάλων ανέρχεται σε 60 εκατομμύρια. Υπολογίζεται ότι πρόκειται για το 70% της παγκόσμιας παραγωγής σε ραμμένες στο χέρι μπάλες. Σύμφωνα με το μύθο, η επιτυχία της Sialkot ως η παγκόσμια πρωτεύουσα της ποδοσφαιρικής παραγωγής ξεκίνησε όταν ένας άνθρωπος επανόρθωσε μια δερμάτινη μπάλα για τους Βρετανούς αποικιακούς στρατιωτικούς αξιωματούχους περίπου έναν αιώνα πριν. Από κει και πέρα ξεκίνησε η παραγωγή δικών της μπάλων. Το όνομα του ανθρώπου αυτού ήταν Syed Sahib και η πόλη ονόμασε έναν δρόμο προς τιμήν του.

Η διεθνής κατακραυγή για την εργασία παιδιών στο ράψιμο οδήγησε στην κατάργησή της, καθώς οι εταιρείες αθλητικών ειδών άρχισαν να ανησυχούν για την επίδραση μιας τέτοιας αντίδρασης στη φήμη τους. Το 1997, Πακιστανοί προμηθευτές και εκπρόσωποι της Unicef και της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας υπέγραψαν τη Συμφωνία της Ατλάντα, στην οποία συμφωνήθηκε ο τερματισμός της παιδικής εργασίας στη βιομηχανία αθλητικών ειδών.

Για τον απόλυτο έλεγχο της εφαρμογής της συμφωνίας, απαγορεύτηκε το ράψιμο στο σπίτι και όλοι οι εργαζόμενοι έπρεπε να εργάζονται αποκλειστικά στα εργοστάσια. Στο Πακιστάν λειτουργεί πλέον η Ένωση Παρακολούθησης της Παιδικής Εργασίας, η οποία έχει επιφορτιστεί με τον έλεγχο των εργοστασίων και των εγγράφων των εργαζόμενων.

Το πρόβλημα της παιδικής εργασίας, ωστόσο, δεν λύθηκε. Τα παιδιά εξακολουθούν να εργάζονται, πλέον σε εργοστάσια που ενδιαφέρονται λιγότερο για τη «φήμη» τους, οπως σε κατασκευές και σε εταιρείας επεξεργασίας μετάλλου.

Πηγή: Spiegel

Οι εξι φυλες του facebook


Οι χρήστες του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης facebook ξεπερνούν πλέον τα 350 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο...

και η εταιρεία ερευνών αγοράς Future Laboratory, σε έρευνα που πραγματοποίησε, μελέτησε τις συμπεριφορές και τις συνήθειες των χρηστών του.

Οι ερευνητές κατέληξαν σε έξι «φυλές», με κριτήριο κατηγοριοποίησής τους τον τρόπο που χειρίζονται το συγκεκριμένο μέσο τα μέλη του.

Πρωταθλητές λοιπόν, με ποσοστό 38% έρχονται εκείνοι που χρησιμοποιούν το σάιτ κοινωνικής δικτύωσης ως βασικό μέσο επικοινωνίας. Αυτοί με τη σειρά τους παραδίδουν τη σκυτάλη στους «transumers», οι οποίοι κατέχουν το ποσοστό του 28% και είναι εκείνοι που βρίσκουν κοινά ενδιαφέροντα και γίνονται μέλη σε ομάδες που άλλοι δημιουργούν. Ακολουθούν οι «συνδετικοί χαρακτήρες», εκείνοι που στέλνουν πληροφορίες και προτείνουν ομάδες σε φίλους τους με ποσοστό 10%. Τους διαδέχονται οι «συνεργάτες», οι οποίοι οργανώνουν γεγονότα καθώς και οι «netrepreneurs», οι οποίοι χρησιμοποιούν το facebook για επιχειρηματικούς σκοπούς- με ποσοστά 5% και 4% αντίστοιχα. Η έκτη «φυλή» είναι οι «κυνηγοί ταλέντων», εκείνοι δηλαδή που αναζητούν νέους χαρισματικούς καλλιτέχνες.

«Καθρέφτης»

«Καθένας αντανακλά την καθημερινότητά του και στο facebook, το οποίο δεν διαφέρει πολύ από μία κοινωνική εκφορά του ρόλου μας. Πλέον, αποτελούν εξαιρέσεις εκείνοι που δείχνουν έναν διαφορετικό χαρακτήρα, γιατί όσο περισσότερο κάποιος μιλάει και αφιερώνει χρόνο στο συγκεκριμένο site κοινωνικής δικτύωσης τόσο πιο κοντά έρχεται στον κοινωνικό του ρόλο. Επομένως, γρήγορα θα φανεί ποιον ενδιαφέρει η πολιτική, τα αθλητικά, η μουσική, το φλερτ ή η πλάκα στους φίλους», λέει στα «ΝΕΑ» ο κοινωνιολόγος κ. Χαράλαμπος Στέρτζος.

Όπως σημειώνει, εκείνο που έχει σημασία για τους κοινωνιολόγους είναι οι φίλοι και η συμπεριφορά του καθενός στο facebook. «Πρόκειται για ρόλους, γιατί το πώς συμπεριφέρεται το άτομο στο facebook δίνει τη δυνατότητα να καταλάβεις και την κοινωνική ταυτότητά του. Είναι ένα δυνατό κομμάτι επικοινωνίας, αφού αποτελεί πλέον έναν “δημόσιο χώρο”», σημειώνει ο κ. Στέρτζος, εφιστώντας ταυτόχρονα την προσοχή των μελών του ηλεκτρονικού κοινωνικού δικτύου στους δύο εχθρούς της επικοινωνίας: την πρώτη ματιά και τη σύγχυση. «Αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα πρέπει να δείχνει την πραγματική εικόνα του εαυτού του, για να μη δίνονται λανθασμένες εντυπώσεις και να αποφεύγονται παρεξηγήσεις». Τα μηνύματα σε site κοινωνικής δικτύωσης ωστόσο, φαίνεται να προτιμούν οι νεώτεροι χρήστες του Ίντερνετ, οι οποίοι μάλιστα έχουν αρχίσει να «σνομπάρουν» το μπλόγκινγκ. Πιο συγκεκριμένα, έρευνα που πραγματοποίησε το Ρew Ιnternet and Αmerican Life Ρroject δείχνει πως οι Αμερικανοί ηλικίας από 12 έως 17 ετών έχουν αρχίσει να στρέφονται σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και να «σερφάρουν» περισσότερο μέσω των κινητών τους τηλεφώνων. Ετσι για τις ηλικίες αυτές, το μπλόγκινγκ μειώνεται κατά 14% από το 2006. Ενώ σε αντίθετη κατεύθυνση κινούνται χρήστες ηλικίας άνω των 30 ετών, αφού εκεί σημείωσε αύξηση κατά 3% από το 2007 έως το 2009.


tvxs.gr

Φλερτ «Ιβ» με Βέρντερ


Σύμφωνα με αυστριακά δημοσιεύματα ο Αντρέας Ίβανσιτς που κάνει εξαιρετική χρονιά στην Μάιντζ βρίσκεται στο στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης που εξετάζει την περίπτωση του Αυστριακού μέσου.

Βέβαια το έργο της Βέρντερ αυτή την στιγμή μόνο εύκολο δεν είναι σε περίπτωση πάντα που το δημοσίευμα αληθεύει. Αυτό γιατί η Μάιντζ είναι σίγουρο πως θα ενεργοποιήσει την πολύ μικρή οψιόν αγοράς που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό για την αγορά του παίκτη. Από κει και πέρα, δηλαδή η ομάδα της Βρέμης θα πρέπει να μπει στην διαδικασία να συζητήσει το καλοκαίρι με την ομάδα που θα έχει τα δικαιώματα του. Και τότε η τιμή του φυσικά και θα έχει ανέβει στα... ύψη!

gazzetta.gr

Ποιοι θα χορέψουν τελικά στο “Dancing with the stars”


Έχουν κλείσει οι περισσότεροι επώνυμοι που θα συμμετέχουν στο show του ΑΝΤ1 “Dancing with the stars”.

Μπορεί στο κανάλι του Αμαρουσίου να πηγαίνουν από αναβολή σε αναβολή την ημερομηνία της πρεμιέρας, όμως μέχρι στιγμής αρκετοί είναι οι stars που έχουν υπογράψει. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν γίνει γνωστά είναι από γυναίκες αυτά της Ευγενίας Μανωλίδου, της Ματθίλδη Μαγγίρα, της Βίκυς Κουλιανού, της Φωτεινής Πιπιλή και της Πηγής Δεβετζή, ενώ από άντρες του Σάββα Πούμπουρα, του Αργύρη Αγγέλου, του Δημήτρη Βλάχου και του Κώστα Σόμμερ.

Συνολικά οι επώνυμοι που θα χορέψουν ζευγάρια με τους επαγγελματίες χορευτές είναι δώδεκα. Απομένει να δούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι.

gossip-tv.gr

Πάνω από 1 δις δολάρια τα έσοδα της FIFA για το 2009!


Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της FIFA τα έσοδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου ξεπέρασαν το 1 δις δολάρια.

Ο πρόεδρος της FIFA Sepp Blatter σε δηλώσεις του τόνισε: «Δεν θέλουμε χρήματα εδώ. Δεν κάνουμε τον πλούσιο, πλουσιότερο, αλλά βοηθάμε εκείνους που έχουν ανάγκη. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, παρότι πέρσι νιώσαμε τις επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Τώρα είμαστε άνετα, αλλά δεν θα έλεγα ότι πλουτίσαμε».

Το καθαρό κέρδος της FIFA ανήλθε στα 196 εκατ. δολάρια με τα έξοδα να φτάνουν τα 863 εκατ. Ο Sepp Blatter ανακοίνωσε ότι θα μοιραστούν άμεσα 200.000 δολάρια στις 208 ομοσπονδίες-μέλη, ενώ η Αϊτή και η Χιλή που επλήγησαν από καταστροφικούς σεισμούς θα λάβουν μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση.

gossip-tv.gr

Απίστευτο! Μετά τον τοκετό ξέχασε τη γάζα μέσα της!


Μαιευτήρας ξέχασε μια γάζα δύο μέτρων (!) στον κόλπο 32χρονης, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης...

Το απίστευτο περιστατικό έγινε το 2006. Μαιευτήρας, που τότε ως ειδικευόμενη γιατρός του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, ξέχασε μια γάζα δύο μέτρων στον κόλπο της παθούσας, καταδικάστηκε από το τριμελές πλημμελειοδικείο σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, με τριετή αναστολή.

Απολογούμενη, η μαιευτήρας παραδέχθηκε την αμέλειά της και την απέδωσε στο φόρτο εργασίας που είχε κατά τη διάρκεια του τοκετού. "Εκείνη την ώρα ξεγεννούσα άλλες δύο γυναίκες", τόνισε χαρακτηριστικά.

Τον μεγάλο φόρτο εργασίας που αντιμετωπίζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί, επιβεβαίωσε και ο Διευθυντής Μαιευτικής του Ιπποκράτειου, ο οποίος καταθέτοντας στο δικαστήριο ως μάρτυρας είπε ότι «όλο το σύστημα στηρίζεται στους ώμους λίγων γιατρών».

Τελικά, το δικαστήριο έκρινε ένοχη την κατηγορούμενη για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια, επιβάλλοντάς της την ποινή των πέντε μηνών, με τριετή αναστολή.

Για την ίδια υπόθεση, η 32χρονη παθούσα κατέθεσε αγωγή εναντίον του νοσοκομείου, ζητώντας αποζημίωση. Η αγωγή εκκρεμεί στα διοικητικά δικαστήρια.

newsit.gr

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Βρήκε δίχτυα ο Νούνιεζ


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Το γκολ του Λιονέλ Νούνιεζ ήταν αυτό που σφράγισε τη νίκη της Ιντεπεντιέντε με 2-0 κόντρα στην Ροζάριο Σεντράλ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού σημείωσε το πρώτο του γκολ στην εφετινή Clausura, σκοράροντας, τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε διαμορφώνοντας παράλληλα και το τελικό σκορ. Mε αυτό το τρίποντο η Ιντεπεντιέντε παρέμεινε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

http://www.sportaction.gr

Στο χειρουργείο λόγω… SMS


Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα εμφάνισε μία 16χρονη από τις ΗΠΑ, η οποία έστελνε περί τα 4.000 γραπτά μηνύματα το μήνα. «Άμεσα χειρουργική επέμβαση και στους δύο καρπούς» ήταν το μήνυμα που πήρε από το νοσοκομείο.

Η 16χρονη Annie Levitz από την πολιτεία Ιλινόις, η οποία έστελνε τουλάχιστον 100 γραπτά μηνύματα την ημέρα από το κινητό της, είχα εμφανίσει διάφορα συμπτώματα: μειωμένη αισθητικότητα στα χέρια και δεν μπορούσε να κρατήσει ακόμη και ελαφριά αντικείμενα.

Παρόλα αυτά δεν σταμάτησε να στέλνει μηνύματα. Αργότερα, έβαλε περικάρπια για να στηρίζονται οι καρποί της και έκανε ενέσεις κορτιζόνης για να μειώσει τον πόνο.

Η Annie επιμένει ότι έχει μειώσει τα μηνύματα που στέλνει στο μισό, δηλαδή μόνο 50 την ημέρα. «Ξέρω ότι αυτό δεν είναι αρκετό, αλλά προσπαθώ» δήλωσε. «Δεν είναι καν ολόκληρα κείμενα. Συνήθως είναι μηνύματα του τύπου Γεια, τι κάνεις;»

Τώρα ελπίζει να μπορέσει να αλλάξει το κινητό της και να πάρει ένα άλλο με οθόνη αφής, στο οποίο το γράψιμο των μηνυμάτων είναι πιο εύκολο.

Η Annie δηλώνει ότι τρόμαξε πολύ όταν άρχισε να πονάει. «Άρχισα να χάνω την αίσθηση των χεριών μου, τα οποία μούδιαζαν» εξηγεί. «Πήγαινα να πιάσω διάφορα αντικείμενα, για παράδειγμα ένα πιάτο και έπεφταν από τα χέρια μου».

Το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα είναι μια μία κοινή αιτία μουδιάσματος και πόνου των χεριών. Γίνεται πολύ επώδυνο όταν οι τένοντες στον καρπό πρήζονται και ασκούν πίεση στο μέσο νεύρο, ένα από τα υπεύθυνα νεύρα για την αισθητικότητα και κίνηση του χεριού.

tanea.gr

Τα πολλά φρούτα την ημέρα δεν...κάνουν το γιατρό πέρα


Μπορεί η διατροφική αξία τους να μην αμφισβητείται, όμως η υπερκατανάλωση τους ενοχοποιείται για μια σειρά παρενεργειών, μεταξύ άλλων η αύξηση της αρτηριακής πίεσης, η παχυσαρκία και η οδοντική σήψη

Ένα μήλο την ημέρα μπορεί, τον γιατρό να κάνει πέρα, αλλά όταν αυτό το ένα γίνει πολλά και αυτά τα πολλά αρχίσουν να συνοδεύονται κι από πλήθος άλλων φρούτων (μπανάνες, φράουλες, κεράσια κ.ά.), τότε ο γιατρός επανέρχεται απειλητικά στο προσκήνιο.


Απαραίτητα συστατικά μιας υγιεινής διατροφής, γιατί είναι πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, φυτικές ίνες και λοιπά αντιοξειδωτικά, τα φαινομενικά αθώα φρούτα και οι φυσικοί χυμοί όταν καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα όπως παχυσαρκία, οδοντική σήψη και υψηλή αρτηριακή πίεση. Μάλιστα ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος για τους υπέρβαρους, τους διαβητικούς, καθώς και όσους πάσχουν από υψηλή χοληστερόλη, όπως υποστηρίζει στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» ο δρ Καρέλ Λε Ρου του λονδρέζικου Imperial College.

Οι άνθρωποι συνηθίζουν να ξεχνούν πως τα φρούτα, όπως άλλωστε όλα τα τρόφιμα, περιέχουν και αυτά θερμίδες ικανές να μας επιβαρύνουν με παραπανίσια κιλά. Και όχι απλώς θερμίδες αλλά και φρουκτόζη, ένα φυσικό σάκχαρο το οποίο, σε αντίθεση με την κοινή ζάχαρη, δε δημιουργεί στον οργανισμό αυτό το αίσθημα πληρότητας, το επονομαζόμενο φούσκωμα με αποτέλεσμα το άτομο να μη σταματά να τρώει. Ενώ η κοινή ζάχαρη «πυροδοτεί» την παραγωγή ινσουλίνης εκ μέρους του οργανισμού, πρόκειται για μια ορμόνη που παίζει πρωτεύοντα ρόλο στον μεταβολισμό των σακχάρων και ειδοποιεί τον εγκέφαλο όταν το σώμα χορτάσει, δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και για τη φρουκτόζη.

Εκτός αυτού, η τελευταία όταν λαμβάνεται χωρίς μέτρο, φέρεται να αυξάνει τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων στο αίμα (και μαζί με αυτά, τον κίνδυνο εκδήλωσης εγκεφαλικών επεισοδίων). Χαρακτηριστικό υπήρξε το πόρισμα πρόσφατης έρευνας του Πανεπιστημίου του Κολοράντο στο πλαίσιο της οποίας, οι επιστήμονες έβαλαν στο μικροσκόπιο 4.500 άτομα χωρίς ιστορικό υπέρτασης και διαπίστωσαν πως όσα εξ αυτών λάμβαναν πάνω από 74 γρ. φρουκτόζης ημερησίως, διέτρεχαν μέχρι και 87% μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν υψηλή αρτηριακή πίεση.
Ενδεικτικά, τα εν λόγω 74 γρ. μπορεί από τη μία να αντιστοιχούν σε 10 μήλα ή 30 πορτοκάλια (ποσότητες πολύ μεγάλες για να τις καταναλώσει κανείς σε μία ημέρα), αλλά από την άλλη περιέχονται σε μόλις 3 φρουτοποτά.

Προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν τα φρούτα (κατά κύριο λόγο τα αποξηραμένα και οι χυμοί) και στα δόντια. Πιο συγκεκριμένα, τα όξινα εσπεριδοειδή (πορτοκάλια, λεμόνια, γκρέιπφρουτ, μανταρίνια κ.ά.) φέρονται να μαλακώνουν το σμάλτο των δοντιών, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα περισσότερο κι από κάποια αμφιλεγόμενα λευκαντικά προϊόντα, όπως αποδεικνύει έρευνα του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ που δημοσιεύθηκε πέρυσι στις ΗΠΑ.
Προκειμένου αυτό να ανακτήσει τη σκληράδα και την ανθεκτικότητά του χρειάζεται περίπου 30 με 60 λεπτά από τη στιγμή της κατανάλωσης του φαγητού ή του ποτού, διάστημα στο οποίο καλό θα ήταν κανείς να μη βουρτσίσει τα δόντια του καθώς ενδέχεται να αφαιρέσει κομμάτια σμάλτου, όπως προειδοποιεί ο καθηγητής Ντάμιεν Ουόλμσλι της Βρετανικής Ενωσης Οδοντιάτρων (BDA).

Επιπλέον, καλό θα ήταν οι όξινοι χυμοί να πίνονται με καλαμάκι και στο πλαίσιο κάποιου γεύματος (το οποίο να περιέχει γάλα ή τυρί), ενώ με φειδώ θα πρέπει να καταναλώνονται και αποξηραμένα φρούτα όπως οι σταφίδες, τα οποία έχουν την τάση να κολλάνε στα δόντια για πολλές ώρες.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον δόκτορα Καρέλ Λε Ρου του Imperial College, η καθημερινή διατροφή περισσότερο ευπαθών ομάδων (παχύσαρκοι, διαβητικοί, άτομα με καρδιαγγειακά προβλήματα) θα έπρεπε να περιλαμβάνει μία μερίδα φρούτων και 4 μερίδες λαχανικών.

Τελικά, εκείνο που «τον γιατρό τον κάνει πέρα» μάλλον δεν είναι άλλο από το αρχαιοελληνικό «παν μέτρον άριστον».

newsit.gr

Οι εξελίξεις στη "Ζωή της άλλης"


Σήμερα στις 18:10 έχει την αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών "Ζωή της άλλης" στο Μεγάλο Κανάλι.

Ποιες θα είναι οι εξελίξεις σήμερα;

Τι νιώθει η Ξένια για τον Στέφανο; Θα καταφέρουν η Κάτια και ο Μάνος να ανακαλύψουν την αλήθεια για το παιδί τους; Ποιους αναζητάει η αστυνομία και θα συλληφθούν; Ο Φάνης με την Τόνια χωρίζουν οριστικά, ενώ η Ντορίτα επιχειρεί την επανασύνδεσή της με τον Νικόλα. Η Ξένια με τον Τζώρτζη παίζουν στον Μάνο ένα άσχημο παιχνίδι, που θα το πληρώσει ακριβά. Ακόμη σχεδιάζουν άλλο ένα χτύπημα κατά του Στάθη και της Έλενας.

ΕΣΡ: Καμπάνα στο Mega για την προβολή της ταινίας "Straight story"


Παρέμβαση και στις ταινίες που προβάλλονται μέσω μικρής οθόνης απο το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης που αποφάσισε πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ στο Mega για το φίλμ "Straight Story". Στη ταινία πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης που υποδύονται ενα ζευγάρι γκέι. Το "Straight Story" βγήκε στον αέρα στις 22.30 , ωρα απαγορευμένη για περιεχόμενο τέτοιου είδους, σύμφωνα με το ΕΣΡ.

gossip-tv.gr

To Sky Sports φέρνει το 3D και στον τελικό καταναλωτή



Τον αγώνα ανάμεσα στις ομάδες της Chelsea και της Manchester United επέλεξε η αγγλική συνδρομητική πλατφόρμα Sky για να φέρει την τεχνολογία 3D μεταδόσεων στον τελικό καταναλωτή. Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο υποψήφιες ομάδες για την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος θα λάβει χώρα στις 3 Απριλίου στο Old Trafford και θα είναι ο πρώτος στην ιστορία του αθλητισμού που θα μεταδοθεί με τη νέα τεχνολογία, η οποία για να θυμίσουμε στους φίλους του Nooz απαιτεί και την αγορά τηλεόρασης που να την υποστηρίζει.

Παράλληλα, στο μπουκέτο των καναλιών της πλατφόρμας θα προστεθεί και το Sky 3D Channel, το οποίο θα προβάλει και αρκετό ακόμη υλικό. Το Sky έχει αποφασίσει να προβάλλει άλλους 5 αγώνες σε 3D, ενώ στα σχέδια περιλαμβάνονται και τα Coca-Cola Football League Play-Off Finals που θα γίνουν στα τέλη Μαϊου στο Wembley. Να σημειώσουμε, τέλος, πως το έξτρα κανάλι θα παρέχεται στους συνδρομητές των Top Channels και HD pack εντελώς δωρεάν.

nooz.gr

Νανο-συσκευή κάνει πόσιμο το θαλασσινό νερό


Επιστήμονες στις ΗΠΑ κατάφεραν, για πρώτη φορά, να κατασκευάσουν μια μικροσκοπική συσκευή που αφαιρεί το αλάτι από το θαλασσινό νερό, ανοίγοντας το δρόμο για τη δημιουργία φτηνών μικρής κλίμακας φορητών εγκαταστάσεων αφαλάτωσης, που θα μπορούν να δουλεύουν ακόμα και με μπαταρίες. Κάτι τέτοιο θα ήταν πολύτιμο για περιοχές που πλήττονται από ξηρασία ή σε περιπτώσεις καταστροφών του δικτύου ύδρευσης, κυρίως σε φτωχές χώρες.

Η εφεύρεση, η ανακοίνωση της οποίας συμπίπτει με τον εορτασμό στις 22 Μαρτίου της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού του ΟΗΕ, είναι προϊόν του Γιογνκιόν Χαν και των συνεργατών του στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανολόγων και επιστήμης των υπολογιστών του πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Nature Nanotechnology", σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και τα περιοδικά "Nature" και "Science".

Μέχρι σήμερα, οι μεγάλες συμβατικές εγκαταστάσεις αφαλάτωσης, που εφαρμόζουν την τεχνολογία της "αντίστροφης όσμωσης", δημιουργώντας πόσιμο νερό για ολόκληρες πόλεις, υποχρεώνουν το θαλασσινό νερό να διέλθει μέσω μιας μεμβράνης, η οποία διακρατά το αλάτι. Όμως η διαδικασία είναι ενεργοβόρα και η μεμβράνη συχνά φράζει, ενώ οι εγκαταστάσεις είναι ογκώδεις, στάσιμες και ακριβές.

Αντίθετα, η νέα τεχνολογία υπόσχεται αφαλάτωση από φορητές, φθηνές και ενεργειακά "ολιγαρκείς" συσκευές. Η νέα μέθοδος βασίζεται στην αποκαλούμενη πόλωση της συγκέντρωσης των ιόντων, που λαμβάνει χώρα όταν ένα ρεύμα φορτισμένων ιόντων περνάει μέσα από ένα "κανάλι" επιλογής των ιόντων. Κατά μήκος του καναλιού υπάρχει ένα ηλεκτρικό δυναμικό που απωθεί τα φορτισμένα σωματίδια. Έτσι, αναγκάζει το υγρό να διαχωριστεί σε δύο ρεύματα, ένα με φορτισμένα και ένα με ουδέτερα σωματίδια.

Όταν το θαλασσινό νερό διέρχεται μέσω της μεμβράνης-καναλιού, τα ιόντα του άλατος, καθώς επίσης οι τυχόν ιοί και οι άλλοι μικρο-οργανισμοί που υπάρχουν μέσα στο νερό, ωθούνται στο πλάι. Έτσι, το πιο αλατισμένο νερό απομονώνεται και μένει μόνο το αφαλατωμένο νερό, το οποίο περνά μέσα από την μεμβράνη στην άλλη πλευρά.

Το ποσοστό απόδοσης της συσκευής είναι 50%, δηλαδή αφαλατώνεται το μισό από το νερό που αρχικά χρησιμοποιείται. Το 99% του αλατιού έχει αφαιρεθεί από το ήμισυ της ποσότητας του νερού που έχει αφαλατωθεί.

Οι ερευνητές κατόρθωσαν να φτιάξουν ένα νανο-τσιπ με εμβαδόν μόλις λίγων τετραγωνικών χιλιοστών, το οποίο αφαλατώνει δέκα μικρολίτρα νερού το λεπτό. Όμως πολλά τέτοια νανο-τσιπάκια μπορούν να συνδυαστούν σε μια μεγαλύτερη συσκευή ή εγκατάσταση αφαλάτωσης, που θα έχει πολλές πρακτικές εφαρμογές. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι θα χρειαστεί να ενωθούν 1.600 τέτοια νανο-τσιπ πάνω σε μια ενιαία επιφάνεια, για να αφαλατώνουν 300 χιλιοστόλιτρα νερού ανά λεπτό.

Ήδη οι ερευνητές έχουν κατοχυρώσει μια εμπορική πατέντα για την τεχνολογία του, όμως εκτιμάται ότι θα χρειαστούν μερικά χρόνια για να βγει στην αγορά μια φορητή συσκευή, καθώς πρέπει να ξεπεραστούν διάφορα τεχνικά εμπόδια, όσο μεγαλώνει η κλίμακα εφαρμογής της νέας τεχνολογίας. Το κόστος ενός τέτοιου μελλοντικού μικρού συστήματος αφαλάτωσης δεν μπορεί να υπολογιστεί προς το παρόν.

nooz.gr

Συνωστισμός στο γραφείο του Σειρηνάκη



Χαμός από μοντέλες έξω από το γραφείο του παραγωγού Δημήτρη Σειρηνάκη που κυκλοφόρησε το dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Πολλές ζήλεψαν την οικονομική της τύχη και είπαν να δοκιμάσουν μιας και είναι δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και πριγκίπισσες!

πηγη : medianews

Στην κορυφή το «ΘΕΜΑ» με 167 χιλιάδες φύλλα



Στην κορυφή των κυκλοφοριών και αυτή την εβδομάδα, το «ΘΕΜΑ», αφού με τα στοιχεία που δίνει το πρακτορείο πούλησε 167.000 φύλλα. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το «Βήμα» με 159.000 φύλλα, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται μαζί με 135.000 φύλλα η «Καθημερινή» και η «Real news». Στην τέταρτη θέση με 125.000 βρίσκεται η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», το «Έθνος» με 102.000 φύλλα, ενώ ο «Ελεύθερος Τύπος» με 52.000 και τελευταία η «Veto» με 35.000. Ελπίζουμε αυτή την φορά να μην έχουμε παράξενες ανατροπές!

enimerosi24.gr

Ποιες σειρές του Mega μάς αποχαιρετούν

Η «Οικογένεια Βλάπτει», το «L.A.P.D.», «Ο Λάκης ο Γλυκούλης», το «Μίλα μου Βρόμικα» και το «4» μάς αποχαιρετούν τελικά τον Ιούνιο.

Αντίθετα, τα δυο καθημερινά σίριαλ «Η Ζωή της Άλλης» και «Μυστικά της Εδέμ», αλλά και οι κωμικές σειρές «Πολυκατοικία», «Μ+Μ» και «Παιδική Χαρά» θα συνεχίσουν να κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές του Mega και την επόμενη σεζόν.

Προς το παρόν, οι τίτλοι τέλους των σειρών δεν έχουν γραφτεί, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι τουλάχιστον στο «L.A.P.D.» θα φάνε κουφέτα: Η Ρίτα (Στέφη Πουλοπούλου) και ο Μπομπορίκος (Δημήτρης Φίλιππας) τελικά θα καταφέρουν να παντρευτούν.

Από την άλλη, στην «Οικογένεια Βλάπτει» οι περιπέτειες του Γεράσιμου (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλά κρατούν, ενώ η Πελαγία (Θωμαΐς Ανδρούτσου) επιτέλους θα ζήσει το μεγάλο έρωτα. Όπως είχαμε γράψει στο Yupi, η αδελφή της Λαμπρινής (Χρύσα Ρώπα) θα ερωτευτεί έναν ακόμη άντρα –όπως και τόσες άλλες φορές- αλλά για πρώτη φορά ο έρωτά της θα είναι αμοιβαίος, αφού θα την ερωτευτεί και αυτός, που δεν είναι άλλος από τον Πασχαλη Τσαρουχα, που έρχεται για πέντε επεισόδια στην κωμική σειρά του Mega. Βέβαια, για έναν άνθρωπο σαν την Πελαγία τα πράγματα σαφώς και δεν μπορούν να είναι εύκολα, αφού ο ήρωας που θα υποδυθεί ο Πασχάλης Τσαρούχας (Αριστείδης) θα είναι φυλακισμένος. Οι δυο τους θα γνωριστούν σε μια έξοδό του, αλλά εκείνος θα αποκρύψει το γεγονός ότι βρίσκεται πίσω από της φυλακής τα σίδερα.


yupi.gr

Μουτσινάς ή Τσαλίκης για το νέο παιχνίδι του Alpha;


Οι άνθρωποι του Alpha συζητούν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους ένα νέο παιχνίδι γνώσεων με παρουσιαστές τον Γιώργο Τσαλίκη ή τον Νίκο Μουτσινά.

Ο Alpha έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του παιχνιδιού “Jeopardy” και εφόσον τα γυρίσματα του “Fatus olus” ολοκληρώνονται σιγά σιγά η εταιρία παραγωγής ξεκινά τις διεργασίες για την έναρξη και την παραγωγή του καινούργιου προγράμματος. Μάλιστα αυτή την περίοδο γίνονται οι πρώτες συζητήσεις για τη θέση του παρουσιαστή, ο οποίος θα διαδραματίζει ιδιαίτερο ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού.

Δύο ονόματα ακούγονται έντονα ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Τσαλίκης. Ποιος τελικά θα το παρουσιάσει; Εν αναμονή λοιπόν των τηλεοπτικών εξελίξεων...

gossip-tv.gr

Ποια τραγουδίστρια 'έστησε' τη Γερμανού και το Chart Show;


Τους συντελεστές μιας ολόκληρης εκπομπής και κυρίως την παρουσιάστριά της 'έστησε' μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του λαϊκού ρεπερτορίου.

Ποια είναι;

Πριν από λίγες μέρες, η αγαπημένη μουσική εκπομπή “Chart show” με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού, είχε ως θέμα της τα 30 καλύτερα λαϊκά τραγούδια της δεκαετίας του '90 και ξεκίνησαν τα γυρίσματά της. Καλεσμένη για να παρευρεθεί στα πλατό ήταν η Άντζελα Δημητρίου, τραγούδι της οποίας ψηφίστηκε μέσα στην πρώτη δεκάδα. Όσο προχωρούσαν όμως τα γυρίσματα, τόσο η Άντζελα Δημητρίου παρέμενε άφαντη μέχρι κάποιος από τους συντελεστές της εκπομπής πήρε τηλέφωνο την τραγουδίστρια για να δει πού ήταν. Με έκπληξή του άκουσε στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου την Άντζελα Δημητρίου να του λέει πως ήταν άρρωστη και πως δεν μπορούσε να παρευρεθεί στα γυρίσματα. Κάτι που προκάλεσε αναστάτωση στα πλατό καθώς έπρεπε με κάποιο τρόπο να καλυφθεί το κενό που είχε αφήσει πίσω της η Άντζελα Δημητρίου.

Τελικά το κενό καλύφθηκε, όμως είναι γεγονός ότι μετά την ανακοίνωση της Λαίδης του λαϊκού τραγουδιού πως δεν θα παραστεί, η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε ιδιαίτερα. Πάντως, κανονικά εμφανίστηκαν στην εκπομπή οι υπόλοιποι καλεσμένοι όπως είναι ο Λευτέρης Πανταζής, η Λίτσα Γιαγκούση, οι Ζικ Ζακ αλλά και η Αμαρυλλίς η οποία ερμήνευσε επιτυχίες τραγουδιστών από τη δεκαετία του ΄90.

Πηγή: Noumerologio

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης “απειλεί” τη Σάσα Μπάστα


Η Σάσα Μπάστα αναγκάστηκε να καταφύγει στο αστυνομικό τμήμα και να ζητήσει προστασία.

Όπως η ίδια ισχυρίζεται, δέχτηκε απειλές και είδε το αυτοκίνητό της να χαρακώνεται και να έχει πάνω στο παρμπρίζ της φράσεις υβριστικού περιεχομένου. Και όλα αυτά από τον πρώην σύντροφό της Παναγιώτη Ταχτσίδη. Πέμπτη ξημερώματα και η Σάσα έχει δεχτεί πενήντα εφτά αναπάντητες κλήσεις από τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ με τον οποίο πριν από λίγους μήνες έζησε έναν παράφορο έρωτα.

Όπως υποστηρίζει η τραγουδίστρια, δεν μπόρεσε ποτέ να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η σχέση τους τελείωσε. Καθημερινά ζητούσε από τη Σάσα να τον δει και να ξαναμιλήσουν. Έτσι έστειλε το δικό του «μήνυμα»: πήγε κάτω από το σπίτι της στα νότια προάστια και, όπως περιγράφει η ίδια, χάραξε με κλειδί σε όλα τα μέρη το μικρού κυβισμού αυτοκίνητό της. Το πρωί και μετά από τέσσερις κλήσεις οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και ενημέρωσε ότι θα κινηθεί νομικά, αν ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. «Ηταν φοβερό αυτό που αντίκρισα. Με έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνα και το αυτοκίνητό μου έπαθε πολύ μεγάλη ζημιά. Ζήτησα προστασία και πρέπει να προσέχει ο κύριος, γιατί υπηρετεί και τη θητεία του αυτή την περίοδο» δήλωσε η Σάσα Μπάστα. Και πρόσθεσε: «Γνωρίζω την οικογένειά του και τους εκτιμώ πολύ. Απλώς, δεν θέλω να γίνει κάτι άλλο και να μην ενοχληθώ ξανά. Αν δεχτώ και πάλι απειλές, θα κινηθώ νομικά αναγκαστικά».

πηγή: Espresso

Η Κατερίνα Λέχου στον “Πόλεμο των άστρων”



Η Κατερίνα Λέχου άφησε για λίγο τα γυρίσματα για τη σειρά ''Νησί'', που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας από το Μεγάλο Κανάλι την επόμενη σεζόν και μπήκε σε αυτά για τη σειρά του ΑΝΤ1 ''Ο πόλεμος των άστρων''.

Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε δύο μόνο επεισόδια της αστρολογικής σειράς του Πανόπουλου. Εν αναμονή λοιπόν των επεισοδίων...

gossip-tv.gr

Σήμερα στον “3ο Νόμο” η Τρικαλιώτη και ο Αλαφούζος


Απόψε στις 23:00 θα παρακολουθήσουμε στον “3ο Νόμο” στο Μεγάλο Κανάλι τον Σωκράτη Αλαφούζο και την Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Το σημερινό επεισόδιο έχει τον τίτλο “Πείνα”.
Η 'Ελλη είναι παντρεμένη με τον Τάκη κι έχουν ένα αγοράκι λίγων μηνών. 'Ένας άγνωστος άνδρας απαγάγει το μωρό και τραυματίζει παραλίγο θανάσιμα την 'Ελλη. Οι μέρες που ακολουθούν είναι εφιαλτικές για το ζευγάρι, καθώς ο άγνωστος δεν επικοινωνεί μαζί τους. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον ένοχο, αλλά το βρέφος βρίσκεται νεκρό. Ο δράστης, που είναι εξαρτημένος από ουσίες, θα εκτίσει την ποινή του σε κλινική απεξάρτησης. Το γεγονός αυτό κλονίζει την 'Ελλη. Η αδικία, που νοιώθει, την οδηγεί σε μια επικίνδυνη απόφαση: να πάρει το νόμο στα χέρια της...

gossip-tv.gr

Τατιάνα Στεφανίδου: Ανανεώνει το συμβόλαιό της;



Αν και ακούγονταν έντονα ότι η Τατιάνα Στεφανίδου συζητά με τους υπεύθυνους του Alpha, οι τελευταίες φήμες την θέλουν να ανανεώνει το συμβόλαιο της για την επόμενη σεζόν στον Ant1.

Φαίνεται ότι η παρουσιάστρια δεν επιθυμεί να πάρει τον δρόμο για την Κάντζα, καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι για μετακινήσεις και κανείς πια δεν παίρνει τέτοιες αποφάσεις.


πηγή: Το παρόν

Φεύγει ο Raul από τη Real ;


Αμφίβολη είναι η παραμονή του Raul στη Real και την επόμενη χρονιά.

Ο 32χρονος επιθετικός βρίσκεται στο σύλλογο από το 1994,ενώ από το 2003 φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μέχρι τώρα έχει κατακτήσει τρεις φορές το Champions League με τη φανέλα της «βασίλισσας», ενώ είναι και ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Το συμβόλαιό του με τους «merengues» λήγει το 2011, όμως αυτή δεν αποκλείεται να είναι η τελευταία σεζόν του στη Μαδρίτη, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα της ισπανικής «As», δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα για τη νέα χρονιά.
Την απόφαση αυτή αναμένεται να του ανακοινώσουν ο πρόεδρος της Real, Florentino Perez και ο αθλητικός διευθυντής Jorge Valdano.

Έρχεται το δεύτερο «Next Top Model»!


Από Σεπτέμβρη ο δεύτερος κύκλος

Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτυ έρχεται, από τη νέα σαιζόν. Αφού είδαν πως τα νούμερα ήταν ικανοποιητικά, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αναζήτηση νέων ταλέντων, και μάλιστα με τους ίδιους στην κριτική επιτροπή. Στην παρουσίαση θα είναι φυσικά η Βίκυ Καγιά. Έτσι το next top model, είναι το πρώτο παιχνίδι, που παίρνει το πράσινο φως για τη νέα σαιζόν.

Η μάχη της Παρασκευής



Η πρώτη μάχη έδειξε ότι ο Ψινάκης και η Μανωλίδου κέρδισαν τον Καπετανίδη και την Θεοδωράκη. Είναι όμως μόνο η αρχή. Και το Ράδιο Αρβύλα, κέρδισε το Παραπέντε, δείχνοντας ότι κερδίζουν τον κόσμο. Αλλά και η Νικολούλη, πήγε δυνατά. Αναλυτικά....


ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ.......28,5
GREEK IDOL..............16,7

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ...........27,2
ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΕΠΑΝ....22,4
ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ...22,2

troktiko

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συμπαραγωγός με την Βασιλική Ανδρίτσου


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βασιλική Ανδρίτσου, ως γνωστόν, έχουν μια εξαιρετική επαγγελματική σχέση λόγω της πετυχημένης σειράς του Μεγάλου Καναλιού “Πολυκατοικία”. Εκείνο όμως που δεν γνωρίζαμε είναι ότι οι δυο τους θα γίνουν συμπαραγωγοί σε μια θεατρική δουλειά, που θα παρουσιάσουν σε περιοδεία ανά την Ελλάδα το καλοκαίρι. Η παράσταση είναι “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης” και θα είναι μαζί τους, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος,η Βάσω Λασκαράκη και ο Φώτης Σπύρου.

gossip-tv.gr

Νέα σειρά Cartoon στον Mega


Στο Mega ετοιμάζουν μια νέα πρωτότυπη σειρά κινουμένων σχεδίων όπου υπογράφει το σενάριο ο Γιώργος Φειδάς. Τον σεναριογράφο τον γνωρίσαμε από την πετυχημένη σειρά του Μεγάλου καναλιού, «Singles». Τις φωνές τους θα δανείσουν η Σάννυ Χατζηαργύρη, Μαρία Σολωμού και Υρώ Μανέ.

gossip-tv.gr

Όλγα Φαρμάκη: Από μοντέλο… τραγουδίστρια

Από μοντέλο, ραδιοφωνική παραγωγός και τώρα τραγουδίστρια!

Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη. Ναι, ναι καλά διαβάσατε, η Όλγα Φαρμάκη είπε να δοκιμάσει την τύχη της και στο τραγούδι συμμετέχοντας στην νέα επιτυχία του Lava με τίτλο "Έλα Έλα". Μετά την Κατερίνα Στικούδη που συνεργάστηκε με το συγκρότημα «Lava» τώρα η Όλγα Φαρμάκη τραγουδά με το νεανικό χιπ χοπ συγκρότημα.
Λέτε να την δούμε σύντομα και στην πίστα;

gossip-tv.gr

Αλμπάνης: Στο επεισόδιο "Οι κρυμμένοι" του "3ου Νόμου"


"Oι Κρυμμένοι" είναι ο τίτλος ενός επεισοδίου που θα δούμε απο την σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου "3ος Νόμος" με πρωταγωνιστές τον Αντίνοο Αλμπάνη, τον Αργύρη Ξάφη, την Ηρώ Μουκίου και τη Λένα Παπαληγούρα. Στο εν λόγω επεισόδιο παίζει επίσης η Ελση Μαλικένζου. Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω απο ενα ζευγάρι που ετοιμάζεται να παντρευτεί αλλά ο θάνατος εντός φίλου ανατρέπει τα πάντα.

ΠΗΓΗ TV Εθνος