Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Κλειστο λογω... διακοπων

Οπως ολος ο κοσμος, ετσι κι εμεις εχουμε το δικαιωμα να περασουμε ενα τετραημερο αποκλειστικα για παρτη μας... νομιζω οτι ειναι απαραιτητο μετα τα οσα δυσαρεστα εχουν συμβει τις τελευταιες ημερες

Καλα να περνατε και θα ειμαστε ξανα κοντα σας απο δευτερα 17/5

Τι θέση παίρνετε στην παγκόσμια λίστα πλουσίων!

Αναρωτιέστε ότι το είδοδημα σας είναι μικρό και δεν φτάνει ούτε για τα βασικά έξοδα !

Αν βρίσκεστε σε κατάσταση που παίρνετε 500 - 700 ευρώ το μήνα ( 7000 το χρόνο ) και πριν λήξει ο μήνας δεν καταλαβαίνετε πως έφυγαν και που πήγαν, ήρθα δυναμικά για να σας αλλάξω γνώμη, με αποδείξεις, καθώς τα 7000 ευρώ το χρόνο δεν είναι λίγα!

Το Global Rich List είναι ένα site που απλά βάζεις το ετήσιο είσοδημα σου και υπολογίζει ποια θέση κατέχετε στο παγκόσμιο κατάλογο πλουσίων χρησιμοποιώντας στοιχεία από την Παγκόσμια Τράπεζα Ανάπτυξης και Έρευνας. Για τον υπολογισμό της πιο ακριβής θέση για κάθε άτομο υποθέτει ότι ο συνολικός πληθυσμός του κόσμου είναι 6 δισεκατομμύρια και το μέσο ετήσιο εισόδημα παγκοσμίως είναι $ 5000

Δοκιμάστε το, δεν έχετε τάποτα να χάσετε!!!

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Σε λίγες μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα της GAY ταινίας με τον Φουρθιώτη!

ΟΥΡΕΣ Η ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ

Ουρές κάνει η μισή σοου μπιζ της Ελλάδας στα γραφεία του Σειρινάκη αφού έχει μετατρέψει το thrash σε βιομηχανία παραγωγής πορνό που μάλιστα πληρώνει καλά.

Τελευταία "μεταγραφή" στο χώρο των πορνό ο Μένιος Φουρθιώτης με τον οποίον πριν λίγη ώρα συμφώνησε και επίσημα ο Σειρινάκης και οι συνεργάτες του να πρωταγωνιστήσει σε gay πορνό. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε περίπου ενα μήνα...

3 Ιουνίου η τελευταία εκπομπή των «Ράδιο Άρβυλα»


Μέχρι αρχές του Ιουνίου θα είναι στην εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα. Συγκεκριμένα στις 3/6 θα είναι η τελευταία εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα για φέτος στον ΑΝΤ1.

Οι παρέα του Αντώνη Κανάκη ανυπόμονη να τελειώσει η φετινή πολύ πετυχημένη χρόνια για να ξεκουραστούν και να έρθουν ανανεωμένοι με νέες ιδέες στην εκπομπή τους.

Πηγή: tvnea

Γκρίζα φάλαινα στη Μεσόγειο μετά από αιώνες!

Έκπληκτοι έμειναν οι επιστήμονες με την εμφάνιση μιας μεγάλης γκρίζας φάλαινας έξω από τις ακτές του Ισραήλ, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο είδος δεν έχει εντοπιστεί εκτός του Ειρηνικού Ωκεανού εδώ και τουλάχιστον δύο αιώνες.

Η ενήλικη θηλυκή φάλαινα, με μήκος 12 μέτρα και βάρος γύρω στους 20 τόνους, πιθανότατα έχασε το δρόμο της καθώς μετανάστευε το περασμένο φθινόπωρο από την Αρκτική προς τον Κόλπο της Καλιφόρνια.

«Είναι ένα απίστευτο συμβάν» σχολίασε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Δρ Αβιάντ Σαϊνίν, πρόεδρος του ισραηλινού Κέντρου Έρευνας και Βοήθειας Θαλάσσιων Θηλαστικών, το οποίο αναγνώρισε το κήτος.

Οι γκρίζες φάλαινες (Eschrichtius robustus) ζούσαν κάποτε και στον Βόρειο Ατλαντικό και περνούσαν και από τη Μεσόγειο, εξαφανίστηκαν όμως από την περιοχή τον 17ο ή 18ο αιώνα λόγω της φαλαινοθηρίας, ανέφερε ο Δρ Σαϊνίν.

Σήμερα απομένουν στον πλανήτη μόνο δύο μεγάλοι πληθυσμοί, στο ανατολικό και το δυτικό άκρο του Βόρειου Ειρηνικού Ωκεανού. Οι γκρίζες φάλαινες περνούν τα καλοκαίρια στα πλούσια ψυχρά νερά κάτω από τον Αρκτικό Κύκλο, και τον Οκτώβριο ξεκινούν ένα ταξίδι 11.000 χιλιομέτρων για να γεννήσουν στα νερά της Καλιφόρνια.

Το ταξίδι μετ' επιστροφής των 22.000 χλμ είναι η μεγαλύτερη μεταναστευτική διαδρομή για οποιοδήποτε είδος θηλαστικού.

Η συγκεκριμένη φάλαινα φαίνεται ότι έφτασε στον Ατλαντικό μέσω του λεγόμενου Βορειοδυτικού Περάσματος, μια θαλάσσια περιοχή που συνδέει τον Ατλαντικό και τον Ειρηνικό αλλά κανονικά είναι καλυμμένη από πάγο σε όλη τη διάρκεια του έτους.

«Έχουμε ένα ζώο που υποτίθεται ότι ζει στον Ειρηνικό, αλλά επειδή οι πάγοι στην Αρκτική λιώνουν, κατάφερε να περάσει από αυτό το διάδρομο κοντά στον Βερίγγειο Πορθμό» εκτίμησε ο Δρ Σαϊνίν.

Από τον Βόρειο Ατλαντικό η ξεστρατισμένη φάλαινα έστριψε ανατολικά και πέρασε μέσα από τα Στενά του Γιβραλτάρ. Όταν έφτασε στις ακτές του Ισραήλ φαινόταν αδυνατισμένη αλλά υγιείς, και οι ερευνητές ελπίζουν ότι θα καταφέρει να επιβιώσει προσαρμόζοντας ίσως το διατροφολόγιό της.

Η μεγάλη ελπίδα είναι τώρα ότι οι γκρίζες φάλαινες θα επιστρέψουν στο Βόρειο Ατλαντικό έπειτα από αιώνες απουσίας.

Δείτε το εξώφυλλο από το hot dvd της Ντούβλη


Έτοιμο είναι πλέον το εξώφυλλο από το hot dvd που έχει γυρίσει η Μαριάννα Ντούβλη, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Τα γυρίσματα της φωτογράφισης έγιναν σε studio γνωστού φωτογράφου πριν από λίγες ημέρες και, κατόπιν του απαραίτητου photoshop, η εικόνα του εξωφύλλου είναι πλέον έτοιμη να «φιλοξενήσει» το πολύ hot περιεχόμενο.

Πηγή φωτογραφίας: Trelokouneli

Η «Εμπόλεμη Ζώνη» στο ηφαίστειο που «σκοτείνιασε» την Ευρώπη


Την ώρα που το νέφος της ηφαιστειακής στάχτης φτάνει ως την Ελλάδα, ο Σωτήρης Δανέζης με τον εικονολήπτη Άρη Βιτάλη επιστρέφουν από αποστολή στην Ισλανδία με συγκλονιστικό υλικό στις αποσκευές τους για το νέο ντοκιμαντέρ της «Εμπόλεμης Ζώνης».

Οι δημιουργοί της σειράς καταγράφουν εντυπωσιακές όσο και μοναδικές εικόνες από τη δραστηριότητα του ηφαιστείου Εφιατλαγιόκουλτ που «ξύπνησε» για πρώτη φορά μετά από 200 χρόνια και πέτυχε τον εναέριο αποκλεισμό της Ευρώπης.

Οι επιστήμονες που το μελετούν, ο 70χρονος δημοσιογράφος που πιλοτάρει το αεροσκάφος του στον κρατήρα, οι αγρότες που οι φάρμες τους θάφτηκαν στη στάχτη, οι μελετητές των παράξενων ισλανδικών μύθων κι ένας ήρωας πιλότος της British Airways παρουσιάζουν στο νέο ντοκιμαντέρ του Σωτήρη Δανέζη τι συμβαίνει όταν ο πάγος συναντά τη φωτιά σε μια «μάχη» βγαλμένη από τα έγκατα της γης.

Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ θα βγεί στον αέρα απο το Mega στις αρχές Ιουνίου.

Όλες οι συμμετοχές της Eurovision 2010 σε ένα video!

Δεν χρειάζεται να κάτσετε με τις ώρες να δείτε την βραδιά της Eurovision! Αφιερώστε μόνο 10 λεπτά από τον χρόνο σας για να δείτε όλες τις συμμετοχές σε ένα βίντεο, έτσι κι αλλιώς δεν αξίζει παραπάνω..

Δείτε το video και κάντε τις προβλέψεις σας ..

Eurovision Song Contest - Oslo 2010

Πως να γράφετε ανάποδα - φέρτε τα πάνω, κάτω!

Θέλετε να κάνετε πλάκα στους φίλους σας στο FaceBook ? Φέρτε τα πάνω - κάτω στο status σας .. γράψτε ανάποδα! Είναι πολύ απλό …

Μπείτε σε αυτήν την σελίδα και γράψτε το κείμενο σας κανονικά στο πρώτο κουτί , αυτό που γράψατε θα μετατραπεί αυτόματα σε ανάποδη γραφή και μπορείτε με ένα copy-paste να το κάνετε post όπου θέλετε (στο facebook , στο msn , σε forums και σε σελίδες ).

Παράδειγμα: αδοπάνα ιανίε ονεμίεκ οτ ότυα
το παραπάνω γράφει “Αυτό το κείμενο είναι ανάποδα”

Δοκιμάστε το !

Στο 90λεπτο του "Γ. Καραϊσκάκης" παίζουν μια χρονιά

Οταν ο Γιώργος Δαλούκας σφυρίξει για πρώτη φορά στο "Γ. Καραϊσκάκης" δεν υπάρχει γυρισμός για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Την Τετάρτη (12/5) στο Φάληρο (ΝΕΤ, 16:45), για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται τον "δικέφαλο" του βορρά, με τις ομάδες να... μάχονται για τους κόπους μια χρονιάς.

Υστερα από δώδεκα χρόνια η... αρμάδα του βορρά έριξε στο καναβάτσο της Τούμπας τους Πειραιώτες και όπως φαίνεται ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Πέρασε μόνος πρώτος στην βαθμολογία των πλέι οφ. Μετά την ολοκλήρωση της περιτεδειώδης 3ης αγωνιστικής, λόγω των τραγικών γεγονότων της Τετάρτης, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πρώτος με 10 βαθμούς, ο Ολυμπιακός τον ακολουθεί με 7, η ΑΕΚ μετραει 5 και ο Αρης είναι τελευταίος με 2 βαθμούς. Εκτός από το βαθμολογικό αβαντάζ η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει και το ψυχολογικό στο πλευρό καθώς ουσιαστικά χρειάζεται να μείνει όρθιος στο Φάληρο για να γράψει... ιστορία παίρνοντας για πρώτη φορά το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ετσι, στις τάξεις του Ολυμπιακού έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από έναν εντυπωσιακό ΠΑΟΚ και έναν... πορωμένο. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους "ερυθρόλευκους" εφόσον θέλουν να σώσουν το... τομάρι τους, αφού σε περίπτωση στραβοπατήματος "καταστρέφεται" μια ολόκληρη χρονιά και η "γκρίνια", από τον κόσμο μέχρι εσωτερικά της ομάδας, θα είναι το επόμενο που θα χρειστεί να αντιμετωπίσουν.

Με Ντουντού για νίκη

Η επιστροφή του Ντουντού, που εξέτισε στην Τούμπα την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του, γεμίζει αισιοδοξία τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχασε το παιχνίδι στη Τούμπα καθώς εξέτισε την ποινή του, λόγω καρτών, και ο προπονητής Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, τον συμπεριέλαβε κανονικά στην ερυθρόλευκη αποστολή. Ο Ιεροκλής Στολτίδης προπονήθηκε ξανά με την ομάδα στο Ρέντη, αλλά ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν τον υπολογίζει για το ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ποντάρει πολλά στην ποιότητα του Βραζιλιάνου μέσου και θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 ή 4-4-2. Θα απουσιάσουν οι Ζαϊρί, Ντάτολο, Ντιόγο και Στολτίδης, που είναι τραυματίες, αλλά και ο τιμωρημένος Ζεβλάκοφ. Πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Πάντος, Τοροσίδης, Μαρέσκα, Ντουντού, Όσκαρ, Λούα Λούα και Νταρμπισάιρ. Τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή έχουν ως εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Πάντος, Τοροσίδης, Λεονάρντο, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Βαλεριάνος, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Εχασε τον Σαβίνι

Ετοιμος να πάρει στο "Καραϊσκάκη" το αποτέλεσμα που θέλει και να μείνει μόνος πρώτος στην βαθμολογία των πλέι οφ είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Φερνάντο Σάντος είδε με ευχαρίστηση των Βλάνταν Ίβιτς να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς της χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Κανονικά στην αποστολή του "δικεφάλου του βορρά" θα είναι και ο Αρνάλντο Εντίνιο ο οποίος πήρε...άφεση από την διοίκηση και τον Φερνάντο Σάντος για το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε τις προηγούμενες ημέρες και του κόστισε τη μη συμμετοχή του στο παιχνίδι της "Τούμπας" κόντρα στους "ερυθρόλευκους". Μίρκο Σαβίνι και Θανάσης Παπαζογλου έμειναν εκτός αποστολής των "ασπρόμαυρων". Ο Ιταλός μπακ έχει τραυματιστεί και θα χάσει και το υπόλοιπο διάστημα των πλέι οφ, ενώ ο νεαρός επιθετικός έχασε τη θέση του λόγω της επιστροφής του Εντίνιο.

Ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Κρέστις, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρινια, Bιτόλο.

Αν ο Ίβιτς είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί τότε ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στο γνώριμο γι αυτόν 4-2-3-1. Στα δοκάρια θα βρεθεί ο Κώστας Χαλκιάς την ώρα που οι Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Λίνο θα συνθέσουν την αμυντική τετράδα της ομάδας του Σάντος, με φορά από δεξιά προς τα αριστερά.

Οι Πάμπλο Γκαρσία και Βιτόλο δεν πρόκειται να χάσουν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα της ομάδας και θα παίξουν για πολλοστή φορά μαζί στις θέσεις των αμυντικών χαφ. Ο Ίβιτς θα έχει ελεύθερο ρόλο λίγο πιο μπροστά από τους δύο τελευταίους, ενώ οι Βιερίνια και Σορλέν (ή Εντίνιο) θα καλύψουν τις πτέρυγες δεξιά κι αριστερά. Μοναδικός προωθημένος των Θεσσαλονικέων θα είναι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Στην περίπτωση που ο Ίβιτς δεν ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα και παίξει ο Φιλομένο τότε το 4-4-2 του αγώνα της Τούμπας θα κάνει και παλι την εμφάνισή του, αυτή τη φορά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Θα τρελαθούν οι τελευταίοι λογικοί ΑΕΚτζίδες

Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, το ποιοι παίκτες θα φύγουν, διότι από τις πωλήσεις που θα γίνουν (Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ) θα μπουν χρήματα στα τρύπια ταμεία της ΠΑΕ από τους παίκτες που θα φύγουν ως ελεύθεροι (Μαντούκα, Άλβες, Μαϊστόροβιτς) θα μειωθεί το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, διότι πρόκειται για ποδοσφαιριστές υψηλόμισθους. Δεν αναφέρομαι σε άλλους παίκτες τύπου Χέρσι, Άρτσε, Γαχάγια που θα φύγουν, διότι είναι αμελητέες ποσότητες.

Επιπλέον οι παίκτες που θα έρθουν ή για την ακρίβεια, παίκτες που θέλει να αποκτήσει η ΑΕΚ είναι ο Ζεοβάνι, ο Μουλεμό, ο Λυμπερόπουλος, ο Δέλλας. Όλα αυτά αρκούν για να τρελαθεί ο τελευταίος λογικός οπαδός της ΑΕΚ. Γιατί το λέω αυτό. Διότι φέτος η ΑΕΚ είχε δύο καλές γραμμές. Την επίθεση και την άμυνα. Η μεσαία γραμμή ήταν το πρόβλημά της, διότι δεν μπορούσε να υποστηρίξει την επίθεση και παράλληλα δεν ήταν σκληρή για να αποτελεί την πρώτη αμυντική γραμμή της ομάδας, δεδομένου ότι ούτως ή άλλως οι παίκτες της επίθεσης της δεν μαρκάρουν.

Όλα όσα θα συμβούν στην ΑΕΚ αφορούν την άμυνα και την επίθεση. Για την μεσαία γραμμή δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι. Τώρα αν η άμυνα και η επίθεση θα βελτιωθούν αυτό είναι μία άλλη κουβέντα. Ωστόσο, αυτό που μέχρι τώρα φαίνεται είναι ότι και οι δύο αυτές γραμμές απλά θα κοστίζουν λιγότερο με ότι συνεπάγεται…

Ο Πατέρας προσπαθεί να κερδίσει... πόντους παραμονής με κινήσεις "Σισέ"

Την δυνατή μεταγραφή που θα προκαλέσει πάταγο ανάλογο με αυτή του Σισέ αλλά και που θα του δώσει περισσότερες ελπίδες παραμονής στον προεδρικό θώκο του Παναθηναϊκού ψάχνει ο Νικόλας Πατέρας.

Ποια είναι αυτή; Ο Ντέκο! Ο Πορτογάλος σταρ είναι στην ηλικά που μπορεί να έρθει στην Ελλάδα κι ο Πατέρας φέρεται να τον έχει βαλει στο "στόχαστρο".

Ο Πατέρας γνωρίζει καλά πως ο 33χρονος μέσος της Τσέλσι μένει ελεύθερος από τους "μπλε" και αναζητά ομάδα. Πάνω στην ηλικία του "ποντάρει" ο Παναθηναϊκός που ξέρει καλά, από το προηγούμενοι με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, πως κάθε παίκτης 33-34 ετών που αγωνιζόταν σε μεγάλη ομάδα είναι ευκολότερο να πει το ναι σε ένα εγγυημένο και ακριβό συμβόλαιο τριετίας ή διετίας σε μία ομάδα που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα δεύτερης "ταχύτητας" παρά να βρεί σύλλογο μεγάλο στο εξωτερικό που να του προσφέρει και θέση βασικού και καλά χρήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Γάτας, οι "πράσινοι" έχουν κάνει κρούση στον Πορτογάλο χωρίς ωστόσο να έχει βγει προς τα έξω το κατά πόσον ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, άλλες πηγές αναφέρουν ότι μέλος του Δ.Σ. της Φλουμινένσε, Μαρσέλο Πένα, βρίσκεται στο Λονδίνο για να υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο (πολιτογραφήθηκε Πορτογάλος).

Αντίθετα, φρένο στην μεταγραφολογία θέλησε να βάλει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος κατά την αναχώρηση των "πρασίνων" για την Κύπρο τόνισε πως "καθένας για τη νέα χρονιά πρέπει να είναι έτοιμος όσον αφορά τον σχεδιασμό. Περιμένουμε το Διοικητικό Συμβούλιο. Υπάρχουν παίκτες που μας ενδιαφέρουν αλλά γράφονται ανακρίβειες. Δεν μπορούμε να πάρουμε τόσους πολλούς παίκτες. Από αυτά που γράφονται μπορεί να έρθει και το 1/5 ή το 1/10. Τίποτα δεν ισχύει ακόμα. Έχουμε κάποιους στόχους. Είναι σημαντικό να προσθέτουμε κομμάτι με κομμάτι, μέχρι να γίνουμε καλύτεροι. Εννοείται ότι εγώ είμαι πάντα έτοιμος να συνεχίσω, αλλά αυτό θα αποφασιστεί στην συνέχεια" απάντησε αναφορικά με το μέλλον του στο τιμόνι της ομάδας", ενώ ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο των νταμπλούχων Ελλάδας.

Φυσικά για να προχωρήσουν οι όποιες μεταγραφικές περιπτώσεις, πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά και στα... οικονομικά. Οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού, μετά και την έκθεση της Deloite, προσανατολίζονται σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 30 εκατομμυρίων για τον επόμενο χρόνο, καθώς τα περίπου 90 εκατομμύρια που απαιτούνται για τρία χρόνια είναι υπερβολικά, ενώ λόγω της ρευστής κατάστασης στη χώρα μας είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να γίνουν σχέδια τριετούς προοπτικής. Είναι σαφές πως οι πράσινοι θα κινηθούν σε χαμηλότερα οικονομικά επίπεδα από τα προηγούμενα χρόνια και το μπάτζετ για μεταγραφές αναμένεται να κυμανθεί στα 5 εκατομμύρια ευρώ, συν τα χρήματα που θα προκύψουν από πιθανές πωλήσεις παικτών.

Οι 'Ράδιο αρβύλα' ειρωνεύονται την Τατιάνα (όλα τα λεφτά)!!!

Eπιστρέφει το Big Brother!

Με προσωπική απόφαση του Γιάννη Λάτσιου, από την επόμενη σεζόν επιστρέφει το «Big Brother» στον ΑΝΤ1. Το γνωστό ριάλιτι ωστόσο δεν θα είναι τόσο «αθώο», όσο το γνωρίσαμε στις αρχές της δεκαετίας, αλλά σαφώς πιο προκλητικό και... πικάντικο.

Η εκπομπή σύμφωνα με πληροφοριες του STAR.GR θα μεταδίδεται σε καθημερινή βάση από τις 6.00 ως τις 7.00 το απόγευμα, στην θέση προφανώς του «Love Bites».

Στόχος του Λάτσιου με αυτήν την κίνηση είναι να αντλήσει κοινό, κυρίως νεανικό, ανακόπτοντας την ξέφρενη πορεία που έχει την ίδια ώρα το σήριαλ «Η ζωή της άλλης» του Mega. Το πιθανότερο είναι στην ζώνη 7.00 με 8.00 να διατηρηθεί το «Κάρμα», το οποίο όμως θα ενισχυθεί τόσο στο καστ όσο και σε πλοκή, προκειμένου να μπορεί και να πριμοδοτεί με τα μεγαλύτερα δυνατά ποσοστά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, που κατά τα φαινόμενα παραμένει την ίδια ώρα, δηλ. στις 8.00 το βράδυ.

Όσο για το κρίσιμο θέμα του παρουσιαστή του δελτίου και τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες μέρες; Ανθρωποι του ΑΝΤ1 που είναι σε θέση να γνωρίζουν πολλά λένε ότι όλα αυτά τα σενάρια δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, υποστηρίζοντας ότι οι διαρροές γίνονται από τους ίδιους τους... ενδιαφερόμενους.

Πηγή:Tvnea

Tα νέα ζευγάρια της showbiz

Ο έρωτας, ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται και στην showbiz φαίνεται πως ο έρωτας καλά κρατεί, καθώς νέα ζευγαράκια «έσκασαν μύτη».

Ξεκινάμε από την σταρ Ελλάς Βιβιάνα Καμπανίλε που έπεσε στα... δίχτυα του επιχειρηματία Θοδωρή Λανταβού, πρώην της Σάσας Μπάστα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από λίγο καιρό, μετά τον χωρισμό της Βιβιάνας με τον Πάνο Ζήνα. Ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα και εκείνοι το... απολαμβάνουν!

Φρέσκο και «σπαρταριστό» ζευγάρι είναι η περσινή Playmate Έφη Κυριάκου και ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Αν και το ζευγαράκι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τα αδιάκριτα βλέμματα, η Έφη δεν δίστασε να δηλώσει στο Star πως είναι ερωτευμένη εδώ και μήνες!

Από τον περασμένο Δεκέμβριο ζουν τον έρωτά τους η Πηγή Δεβετζή και ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης. Και αυτοί κρατούν χαμηλούς τόνους, αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν δει τον ηθοποιό να φεύγει μέσα στο άγριο χάραμα από τους κοιτώνες των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στον Άγιο Κοσμά.

Για το τέλος αφήσαμε τον Χρήστο Δάντη, που μετά τον χωρισμό με την Φλώρα Θεοδώρου είναι και πάλι φουλ ερωτευμένος. Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά ονομάζεται Τζένη και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την showbiz. Μάλιστα, αν και το διαζύγιό του δεν έχει βγει ακόμα, ο τραγουδιστής δεν αποκλείει να ντυθεί ξανά γαμπρός!

Μένιος Φουρθιώτης : Είναι πλέον μάνατζερ της Ντούβλη!

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του ροζ dvd της Μαριάννας Ντούβλη, ο Μένιος Φουρθιώτης ανέλαβε να διαχειρίζεται από δω και στο εξής τη δημόσια εικόνα της.

Μπορεί ο ίδιος να είναι εδώ και μήνες μάνατζερ της Τζούλιας, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, μπορεί στο εξής να μανατζάρει και την Μαριάννα Ντούβλη.

Δύο γυναίκες που μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν σε κόντρα.

yupi.gr

“Κανονιέρης” ο Gianluigi Buffon

Παίκτης της Arsenal θα είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου ο Gianluigi Buffon. Ο τερματοφύλακας της Juventus είναι έτοιμος για το «άλμα» στην Premier League.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία ο παίκτης είναι μία… ανάσα από την Arsenal. Η επιθυμία του Gianluigi Buffon να αποχωρήσει από τη Juventus φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί καθώς όπως όλα δείχνουν ο Ιταλός πορτιέρο θα εγκαταλείψει τη «Vecchia Siniora». Όπως ανέφερε το «SKY Sport 24» η Arsenal είναι έτοιμη να προσφέρει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στον Ιταλό σούπερ σταρ για να τον αποκτήσει, μιας και οι «Κανονιέρηδες» δεν έχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ τους βασικό τερματοφύλακα.

Ο γκολκίπερ της «Juve» δεν είναι χαρούμενος έπειτα από την αποτυχία της ομάδας του να εξασφαλίσει μία θέση στο προσεχές Champions League της νέας σεζόν και έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Οπλα επ΄ώμου....οι πεθερές!

Το πρόγραμμα του Alpha «Μια νύφη για το γιο μου», με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου, έρχεται απόψε στη μικρή μας οθόνη.

Πεθερές έτοιμες… για όλα παίρνουν τα ‘όπλα’ τους!

Στο επεισόδιο θα δούμε τον Αριστείδη από τη Σπάρτη, τον Δημήτρη από την Ηλιούπολη, τον Κωνσταντίνο από το Πόρτο Ράφτη, τον Αλέξανδρο από τη Νέα Σμύρνη, τον Διογένη από την Καβάλα, τον Ιορδάνη από τα Ιλίσια και τον Γιώργο από το Αγρίνιο.

ALPHA καλεί Ψινάκη...

Στενό μαρκάρισμα στον Ηλία Ψινάκη κάνουν οι Γερμανοί του ALPHA και συγκεκριμένα ο Κριστόφ Μάινους για να εντάξουν τον δαιμόνιο μάντζερ στο πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Ο Ψινάκης συζητάει τη συμμετοχή του σε διάφορα πρότζεκτ του καναλιού αλλά και τη παρουσίαση δικής του εκπομπής που θα έχει ως θέμα τις φάρσες σε επωνύμους.

Επισης υπάρχει η σκέψη για συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη σε βραδινό σόου ενώ και η Ρούλα Κορομηλά θα τον ήθελε σίγουρα στη κριτική επιτροπή του δεύτερου κύκλου του Greek Idol...Όλοι θέλουν τον Ψινάκη, για να δούμε τελικά που θα κλείσει...

ΠΗΓΗ: http://medianiouz.blogspot.com/2010/05/alpha_12.html

Στην αναζήτηση ποδοσφαιρόφιλων η ΕΑ

H EA Sports ανακοίνωσε πως ξεκινάει τη διαδικασία αναζήτησης ποδοσφαιρόφιλων, οι οποίοι θα την βοηθήσουν έτσι ώστε να μεταφέρει σωστά τα χαρακτηριστικά των αθλητών στους τίτλους της.

Μέσω της ιστοσελίδας EΑ Football Talent Scout, οι ενήλικοι φίλοι των ποδοσφαιρικών παιχνιδιών του μεγαλύτερου ανεξάρτητου publisher θα μπορούν να καταθέτουν το βιογραφικό τους και μετά από έναν εξονυχιστικό έλεγχο όλων, η ΕΑ θα καταλήξει σε αυτούς που θα την προμηθεύουν με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για τα επόμενα FIFA, FIFA Manager κτλ.

Ιδού λοιπόν μια σημαντική ευκαιρία να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας, να αξιοποιήσετε τις πολλές ώρες που ξοδεύετε παρακολουθώντας ποδοσφαιρικούς αγώνες και να δείτε το όνομά σας στους συντελεστές των επόμενων παιχνιδιών!

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Δεν παίρνει στο Μουντιάλ τον Ροναλτίνιο ο Ντούνγκα

Ο Ροναλντίνιο θα είναι απών από το Μουντιάλ αφού ο Κάρλος Ντούνγκα ανακοίνωσε την αποστολή και ο μέσος της Μίλαν είναι εκτός πλάνων.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σέζαρ (Ίντερ), Γκόμες (Τότεναμ), Ντόνι (Ρόμα)

Αμυντικοί: Μαϊκόν (Ίντερ), Άλβες (Μπαρτσελόνα), Ζιλμπέρτο (Κρουζέιρο), Ζουάν (Ρόμα), Λούσιο (Ίντερ), Λουισάο (Μπενφίκα), Σίλβα (Μίλαν)

Μέσοι: Μπαστός (Λυών), Ζιλμπέρτο Σίλβα (Παναθηναϊκός), Μέλο (Γιουβέντους), Ζόσουε (Βόλφσμπουργκ), Κλέμπερσον (Φλαμένγκο), Ελάνο (Γαλατασαράι), Ραμίρες (Μπενφίκα), Κακά (Ρεάλ), Μπαπτίστα (Ρόμα)

Επιθετικοί: Φαμπιάνο (Σεβίλλη), Νιλμάρ (Βιγιαρεάλ), Ρομπίνιο (Σάντος). Γκραφίτε (Βόλφσμπουργκ)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παντρεύτηκε στο Las Vegas!


To επαγγελματικό ταξίδι του παρουσιαστή στην Αμερική είχε κατάληξη να ντυθεί γαμπρός!

Ο γάμος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν μία απόφαση στιγμής αλλά στο πλευρό του δεν ήταν η αγαπημένη του Νάντια Μπουλέ που όλοι θα περίμεναν. Ένα από τα κορίτσια της παραγωγής που βρίσκεται συνέχεια δίπλα του παντρεύτηκε ο παρουσιαστής.

Το μυστήριο έγινε, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, στο Clark Country Marriage Licence Bureau του Las Vegas όπου γίνονται γάμοι express. Εκεί, αν έχεις κλείσει τα δεκαοχτώ, μπορείς να παντρευετείς μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να είναι απαραίτητα τα νυφικά και τα κοστούμια. Στην τελετή, παρόντες ήταν ο κληρικός, το ζευγάρι... και η τηλεοπτική κάμερα!

Η διάρκεια του γάμου ήταν τόση όση χρειαζόταν για να γυρίσουν οι συνεργάτες του παρουσιαστή το πόσο εύκολο είναι να παντρευετείς στην συγκεκριμένη πόλη. Το διαζύγιο βγήκε αμέσως μετά με την ίδια ευκολιά που έγινε ο γάμος. Η Νάντια Μπουλέ όμως έπαθε σοκ όταν πληροφορήθηκε την είδηση.

Καλαμπάκα: Πα-τέρας βίαζε την 7χρονη κόρη του!

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία η υπόθεση. Το κοριτσάκι αιμορραγούσε στο σχολείο του...

Όλα ξεκίνησαν πριν από 15 ημέρες, στην τάξη του ιδιωτικού σχολείου που πηγαίνει η μικρή. Η δασκάλα που γύριζε στα θρανία των παιδιών, παρατήρησε ότι η 7χρονη αιμορραγούσε από τα γεννητικά της όργανα. Αμέσως διέκοψε το μάθημα και πήγε με τη μικρή στο γραφείο των δασκάλων.

Η εκπαιδευτικός τηλεφώνησε στη μητέρα της 7χρονης και της ζήτησε να έρθει από το σχολείο. Μετά από λίγα λεπτά μάνα και κόρη βρίσκονταν στο κέντρο Υγείας Καλαμπάκας. Η διαπίστωση των γιατρών που εξέτασαν τη μικρή, ήταν πως είχε πέσει θύμα βιασμού.

Χωρίς δεύτερα σκέψη, η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.
Το τοπικό αστυνομικό τμήμα σχημάτισε δικογραφία κατά του πατέρα του παιδιού και την διαβίβασε στην εισαγγελία, μαζί με το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Ο πατέρας, που φέρεται να είναι ο δράστης του φρικτού εγκλήματος, ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Προς το παρόν πάντως, αρνείται ότι βίασε το παιδί του.

Το Farmville φεύγει από το Facebook ;

H εταιρία του Farmville σκέφτεται να φύγει από το Facebook!

Η εταιρία Zynga, δημιουργός των παιχνιδιών όπως το Farmville και το Mafia Wars, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Facebook αφού όπως λέγεται, σχεδιάζει να ανοίξει το δικό της κοινωνικό δίκτυο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση μεταξύ Facebook και Zynga είναι τεταμένες αφού η Zynga θέλει το 30% από τα έσοδα των τίτλων της που κερδίζει το Facebook.

Από την άλλη μεριά κάτι ανάλογο θέλουν και οι υπεύθυνοι του Facebook και γι' αυτό προσπαθούν να πείσουν τη Zynga να υπογράψει νέα, πολυετή σύμβαση αποκλειστικότητας.

Ένα mail που διέρρευσε από τον διευθυντή της Zynga κυκλοφορεί ανάμεσα στους υπαλλήλους της εταιρείας και τους προετοιμάζει για πιθανό «χωρισμό» από το Facebook.

Αν συμβεί αυτό, η Zynga μάλλον θα δημιουργήσει το δικό της κοινωνικό δίκτυο που θα ονομάζεται Zynga Live και φυσικά θα έχει όλα τα παιχνίδια της εταιρείας.

Τέλος η Zynga και το Facebook δεν έχουν πάρει θέση επίσημα ακόμα.

Τέλος η υποστήριξη των Windows XP και 2000!

Έρχεται το τέλος της τεχνικής υποστήριξης της Microsoft για τα Windows 2000 και Windows XP, στις 13 Ιουλίου.

Είναι γνωστό οτι η Microsoft συνηθίζει να υποστηρίζει τα προϊόντα της για πέντε χρόνια και προσφέρει ακόμα για πέντε χρόνια μια διευρυμένη τεχνική υποστήριξη.

Το χρονικό διάστημα όμως φτάνει στο τέλος του στις 13 Ιουλίου οπότε μετά η Microsoft θα προσφέρει online υποστήριξη για τα δύο λειτουργικά της συστήματα, στη μορφή άρθρων της Knowledge Base, FAQs και μερικών εργαλείων.

Οπότε όσοι χρήστες έχουν Windows XP με Service pack 2 ή Windows 2000 πρέπει να γνωρίζουν οτι τελειώνει τελειώνει η τεχνική υποστήριξη της Microsoft.

Για να συνεχίσουν οι χρήστες να έχουν τεχνική υποστήριξη από την Microsoft πρέπει να αναβαθμίσουν την έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Τέλος για να μπορέσουν οι χρήστες των Windows XP με το Service Pack 2 να συνεχίσουν να κάνουν update, θα πρέπει να εγκαταστήσουν το Service Pack 3, αλλιώς υπάρχει πάντα η λύση τωνWindows 7.

Νέος ιός κυκλοφορεί στο Gmail!

Επικίνδυνος ιός στέλνεται σε e-mail χρηστών που έχουν λογαριασμό στη Google!

Αν λάβετε ένα e-mail με αποστολέα την ίδια τη Google και σας λέει οτι κερδίσατε 950.000 λίρες το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το διαγράψετε.



Πρόκειται για ένα κακόβουλο mail, απο κάποιους που θέλουν να αλιεύσουν τα προσωπικά σας δεδομένα.

Όποιον αποστολέα και να έχει το mail το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το σβήσετε αμέσως, όπως και κάθε mail που σας λέει οτι έχετε κερδίσει κάποιο βραβείο χωρίς να έχετε συμμετάσχει σε κάποια κλήρωση γιατί πρόκειται σίγουρα για κακόβουλο mail.

Τέλος να είστε πάντα πολύ προσεκτικοί σε ποιόν δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για αριθμούς πιστωτικών καρτών.

«Βόμβα» στο Περιστέρι!

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, ΑΝΡΙ ΚΑΜΑΡΑ! «ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ... ΜΑΓΙΚΑ ΜΟΥ»

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας της πραγματοποίησε σήμερα η ΠΑΕ Ατρόμητος η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 33χρονο διεθνή Σενεγαλέζο (99 φορές) επιθετικό, Ανρί Καμαρά!

Η μεταγραφική επιτυχία της ομάδας του Περιστερίου ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι με την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός έτους.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια της Championship με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, από την οποία έμεινε ελεύθερος, πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Είναι προφανές ότι το πολυήμερο ταξίδι του Γιώργου Δώνη στην Αγγλία αποσκοπούσε στο να «κλείσει» αυτή τη σπουδαία μεταγραφή για τους Περιστεριώτες.

Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, προσπάθησε μάταια να φέρει στην Ελλάδα τον Σενεγαλέζο επιθετικό.

http://www.sportdog.gr

Ο Σάντος κερδίζει το στοίχημα της παραμονής του στον ΠΑΟΚ

Εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα συνεχίζουν χέρι-χέρι ΠΑΟΚ και Φερνάντο Σάντος και την ερχόμενη σεζόν. Τα αποτελέσματα και η εικόνα του δικέφαλου στα πλέι οφ οδηγούν τον Πορτογάλο τεχνικό στο ταμείο για να εισπράξει τα κέρδη του... στοιχήματος της παραμονής του στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ως γνωστό, ο Σάντος ήταν υπό κρίση στα πλέι οφ, κάτι που ειχε φανει εδώ και αρκετό καιρό. Όμως, ο Σάντος κατάφερε σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ να ξεδιαλύνει τις όποιες αμφιβολίες είχαν οι Ζαγοράκης, Βρύζας, Κονσεϊσάο για να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός του 2011!


Η τελική έκθεση των Κώστα Αντωνίου και Νίκου Νιόπλια για τον Παναθηναϊκό του 2011 είναι πλέον έτοιμη και πιθανότατα εντός των ημερών, θα δοθεί και προς τους μετόχους της ΠΑΕ (Γ. Βαρδινογιάννης, Αν. Βγενόπουλος, Ν. Πατέρας, Π. Γιαννακόπουλος), προκειμένου να τη μελετήσουν στη σύσκεψη κορυφής που θα έχουν προς τα τέλη της εβδομάδας για να «χαράξουν» το αύριο του «τριφυλλιού».

Ανεξαρτήτως των διοικητικών εξελίξεων που θα φέρει η τελική έκθεση της Deloitte, αλλά και η σύσκεψη των μετόχων, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα οικονομικά στοιχεία της «πράσινης» ΠΑΕ, σας παρουσιάζουμε το πως σκέφτονται οι Αντωνίου και Νιόπλιας τον Παναθηναϊκό της επόμενης περιόδου, με τις όποιες εκκρεμότητες, αλλά και αμφιβολίες μπορούν να έχουν ακόμη, από τη στιγμή που δεν γνωρίζουν ακόμη το ακριβές μπάτζετ της ομάδας, αλλά και τις αλλαγές που μπορούν να υπάρξουν στην πορεία...

ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ

Ο «κορμός» των 17

Αλέξης Τζόρβας

Ορέστης Καρνέζης

Γιούρκας Σεϊταρίδης

Λουκάς Βύντρα

Στέργος Μαρίνος

Σεντρίκ Καντέ

Ματίας Μπιάρσμιρ

Νίκος Σπυρόπουλος

Κώστας Κατσουράνης

Σιμάο Μάτε

Ζιλμπέρτο Σίλβα

Γιώργος Καραγκούνης

Σωτήρης Νίνης

Σεμπαστιάν Λέτο

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Τζιμπρίλ Σισέ

Αντώνης Πετρόπουλος

Όλοι τους αποτελούν βασικά «κομμάτια» του κορμού στον οποίο έχει καταλήξει εδώ και καιρό ο Νιόπλιας για την επόμενη περίοδο. Ο Καρνέζης ιεραρχικά θα παραμείνει Νο2 πίσω από τον Τζόρβα στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ ο Πετρόπουλος θα παραμείνει και θα είναι οριστικά το μπακ-απ του Σισέ στην επίθεση.

Από εκεί και πέρα η νέα σεζόν θα είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να κάνει κανονική προετοιμασία για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια και θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με πιο σωστές συνθήκες, για να διεκδικήσει μία θέση στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού.

Στον παραπάνω κορμό, υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Νίνη και Σιμάο, οι οποίοι εξακολουθούν να τραβούν πάνω τους τα... βλέματα από το εξωτερικό. Προτάσεις δεν έχουν έρθει ακόμη επισήμως, αλλά «παίζει» να αλλάξουν τα δεδομένα στην πορεία, αν προκύψει κάτι πολύ «δυνατό»...

ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ

Προς «δανεισμό» κι «αντίο»

Κλέιτον Σίλβα

Αντε Ρουκάβινα

Μάριο Γκαλίνοβιτς

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τρεις παίκτες, με τους Κλέιτον και Ρουκάβινα να εμφανίζονται αυτή τη στιγμή ως οι πιο «αδύναμοι» κρίκοι στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. Για τον Κλέιτον ο Παναθηναϊκός θα ψάξει να βρει ομάδα για να τον πουλήσει, ωστόσο, αν δεν τα καταφέρει δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα ως «ρεζέρβα».

Ο «Ρούκα» έχει χάσει την εμπιστοσύνη όλων μέσα στην Παιανία (και πιο πολύ του Νιόπλια, ο οποίος βλέπει ότι... χάνει το χρόνο του μαζί του) και θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί ομάδα για να πάει «δανεικός», μήπως και καταφέρει να σοβαρευτεί και να συνέρθει...

Ο δε Γκαλίνοβιτς θεωρείται εδώ και καιρό «ξένο» σώμα από την ομάδα και το πιο πιθανό είναι ότι θα συζητήσει με τη διοίκηση για να λύσει το συμβόλαιό του. Αν πάντως ο ίδιος συμβιβαστεί στην ιδέα του να είναι τρίτος και τέταρτος πορτιέρε της ομάδας, δεν αποκλείεται να μείνει στις εφεδρείες, λόγω του καλού του χαρακτήρα (δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην ομάδα).

ΟΙ «ΦΕΥΓΑΤΟΙ»

Άλλος για Σαλόνικα τράβηξε κι άλλος...

Γιόσου Σαριέγκι

Φίλιππος Δάρλας

Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Οι περιπτώσεις των δεδομένων «φευγάτων» από τον Παναθηναϊκό είναι τέσσερις. Ο Σαλπιγγίδης που επέλεξε να μην δεχθεί την πρόταση ανανέωσης του «τριφυλλιού», αλλά να ανηφορίσει για προσωπικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σαριέγκι, που δεν υπολογίζεται για το πλάνο της επόμενης σεζόν, ο Δάρλας, που είναι ήδη προς αναζήτηση ομάδα και ο Γκάμπριελ, για τον οποίο θα γίνει προσπάθεια να πωληθεί στη Βραζιλία, όπου έχει ακόμη πολύ καλό όνομα...

ΟΙ «ΔΑΝΕΙΚΟΙ»

«Έχω απ’ όλα λέγετε...»

Βαγγέλης Μάντζιος

Ντέιβιντ Φίλιο

Χρήστος Μελίσσης

Μαρσέλο Μάτος

Νασίφ Μόρις

Μπράις Μουν

Στέφανος Σιόντης

Σωτήρης Λεοντίου

Γιάννης Στάθης

Νίκος Μπουτζίκος

Εδώ κι αν χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα... Ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή εκτός ομάδας ως «δανεικούς», όχι έναν και δύο, αλλά δέκα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επί της ουσίας δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν.

Εξ’ αυτών, ο μοναδικός που έχει βάσιμες πιθανότητες για να επιστρέψει είναι ο Βραζιλιάνος στόπερ Ντέιβιντ Φίλιο, ωστόσο και η δική του περίπτωση θα ξεκαθαρίσει ως τα τέλη Μαϊου, όταν και θα έρθει στην Ελλάδα ο ατζέντης του για να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, άπαντες είναι προς πώληση.

Από τον Βαγγέλη Μάντζιο και τον Μπράις Μουν (τον οποίο οι «πράσινοι» περιμένουν να κάνει ένα καλό μουντιάλ), ως τους «μικρούς» Στάθη και Μπουτζίκο.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Οι «αθόρυβες» κινήσεις

Ματέο Ραντοβάνοβιτς

Γιώργος Ιωαννίδης

Για τον πρώτο όπως και για τον Στέφανο Καπίνο της Golden Team, όλοι στην Παιανία μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Ο «Ράντο» έχει αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο για να γίνει ο τρίτος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού τη νέα αγωνιστική περίοδο, ιδίως αν οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Ο δε αριστεροπόδαρος ακραίος του Ηρακλή, Γιώργος Ιωαννίδης, θα πρέπει να θωρείται ουσιαστικά παίκτης του «τριφυλλιού», ανεξαρτήτως με το πως θα κυλήσει το θέμα της προσφυγής που έχει καταθέσει κατά του «γηραιού». Μία σημαντική κι «αθόρυβη» προσθήκη, που δίνει δύναμη και πλουραλισμό και στο αριστερό άκρο των «πρασίνων», όπου ουσιαστικά υπάρχουν μόνο οι Σπυρόπουλός και Λέτο.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Οι τρεις κινήσεις

Κεντρικός αμυντικός (Κρόλντρουπ, Μαρτσένα, Ντίας)

Αριστερός εσωτερικός χαφ (Μπενουά Σεϊρού, Κάλστρομ)

Δεξιός ακραίος επιθετικός (Σκόκο, Ζιουλί, Γκοβού, Πέτσκο)

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού (αν δεν αλλάξει κάτι στην πορεία), θα είναι ουσιαστικά τρεις, αφού τόσες κρίνει ότι χρειάζονται και ο Νίκος Νιόπλιας για να ανέβει επίπεδο η ήδη «στρωμένη» ομάδα του «τριφυλλιού».

Η πρώτη κίνηση θα είναι ο «βαρβάτος» στόπερ, με τον Δανό Περ Κρόλντρουπ να είναι αυτή τη στιγμή ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος της ομάδας (αν μπορούσε ο Αντωνίου θα τον έκλεινε ακόμη κι... αύριο).

Από εκεί και πέρα στον αριστερό εσωτερικό χαφ πρώτες στην «πράσινη» λίστα «παίζουν» οι περιπτώσεις των Μπενουά Σεϊρού και Κιμ Κάλστρομ, οι οποίοι ωστόσο είναι πανάκριβοι.

Εκεί ουσιαστικά θα φύγουν και τα περισσότερα χρήματα αυτό το καλοκαίρι από το πολυμετοχικό ταμείο. Τέλος, στο δεξιό άκρο της επίθεσης, για το ρόλο του αντί-Σαλπιγγίδη, οι υποψήφιοι είναι πολλοί. Πρώτος όλων ο Νάτσο Σκόκο, για τον οποίο έχουν την καλύτερη γνώμη ο Νιόπλιας και ο Αντωνίου. Ακολουθούν το γαλλικό... δίδυμο των Ζιουλί και Γκοβού, ενώ σαν μία ακόμη πολύ καλή εναλλακτική λογίζεται ο Πολωνός διεθνής Σλάβομιρ Πέτσκο της Λεχ Πόζναν...

«Χρυσάφι» Τσέλσι για Τόρες

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη Λίβερπουλ για την αγορά του Φερνάντο Τόρες εμφανίζεται η διοίκηση της Τσέλσι. Πρόταση 50 εκατ. Λιρών αναφέρει ο αγγλικός Τύπος.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας μετά από την Μάντσεστερ Σίτι μπήκαν και αυτοί στον χορό για τον Φερνάντο Τόρες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η έκδοση της «Sun» ο Κάρλο Ανσελότι έχει ήδη δώσει το «ΟΚ» για την απόκτηση του Τόρες.

Έτσι λοιπόν οι διοικούντες των πρωταθλητών Αγγλίας είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 50.000.000 λιρών για τον Ισπανό σούπερ σταρ.

Φεύγει ο Εβρά

Έτοιμος να εγκαταλείψει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι είναι ο Πατρίς Εβρά με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ να είναι διατεθειμένες να πληρώσουν 20 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Ο Γάλλος ακραίος αμυντικός θέλει να ζήσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του και θεωρεί ότι ο κύκλος του στους «κόκκινους διαβόλους» έχει κλείσει. Αποκτήθηκε πριν από 4,5 χρόνια ερχόμενος από τη Μονακό αντί του ποσού των 8 εκατομμυρίων ευρώ και θεωρείται από τους κορυφαίους αριστερούς μπακ στον κόσμο.

Το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκπνέει σε δύο χρόνια και η αγγλική ομάδα είναι πολύ πιθανό να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι. Μάλιστα οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ θεωρούν ότι μπορούν να αποκομίσουν ένα σεβαστό ποσό από την πώληση ενός παίκτη, του οποίου η τιμή ενδέχεται να πέσει κατακόρυφα το επόμενο καλοκαίρι.

Παρουσιάζεται ο Βίγια

Εντός της επομένης εβδομάδας όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθεί και επίσημα η η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Νταβίντ Βίγια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Marca», οι «Μπλαουγκράνα» και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα αναμένεται να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για τη σύναψη της συμφωνίας με τον Ισπανό σούπερ σταρ.

Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών επιθυμεί διακαώς προτού αποχωρήσει από την προεδρία να έχει πραγματοποιήσει μία μεγάλη μεταγραφή και αυτή όπως όλα δείχνουν θα είναι ο 28χρονος στράικερ της Βαλένθια.

Η συμφωνία με τις «νυχτερίδες» «έκλεισε» στα 40 εκατ. ευρώ.

Και πάλι Ομπράνιακ


Ο Λουντοβίκ Ομπράνιακ είναι ακόμα ένας παίκτης από την Πολωνία που προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Το όνομα του άσου της Λιλ είχε ακουστεί και παλαιότερα για το τριφύλλι.

Ο 25χρονος παίκτης είχε προταθεί και πέρσι στους πράσινους αλλά η υπόθεση του δεν προχώρησε καθώς στο τριφύλλι έψαχναν μεν για αριστεροπόδαρο χαφ που θα μπορούσε να παίξει όμως και ως εξτρέμ. Ετσι προτιμήθηκε ο Λέτο.

Ο Ομπράνιακ προτάθηκε και πάλι στον Παναθηναϊκό και αυτή τη φορά ταιριάζει στο στυλ που θέλει τόσο ο Νίκος Νιόπλιας όσο και ο Κώστας Αντωνίου. Ο διεθνής άσος αγωνίζεται με μεγάλη ευκολία και στον άξονα. Ο Πολωνός έχει άριστη τεχνική κατάρτιση, είναι γρήγορος ενώ σκοράρει και συχνά. Αν η Λιλ δεν εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ομπράνιακ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον γαλλικό σύλλογο. Πάντως, η τιμή του είναι λίγο... τσουχτερή καθώς οι «λιλουά» δεν πρόκειται να τον αποδεσμεύσουν με λιγότερα από πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Αρχίζουν την Παρασκευή οι Πανελλαδικές με...περικοπές!


Τη μείωση του κόστους των εξετάσεων με τη χρήση λιγότερων εξεταστικών κέντρων ζητά με εγκύκλιο το υπουργείο Παιδείας.

Μεγαλύτερες αίθουσες, λιγότερα εξεταστικά κέντρα, λιγότεροι επιτηρητές. Αυτό θα είναι το τρίπτυχο των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινούν την Παρασκευή 14 Μαΐου.

Μετά τη μείωση των εξεταστικών κέντρων από 1.240 σε 830 πανελλαδικά, ο υφυπουργός Παιδείας Γ.Πανάρετος έστειλε, σύμφωνα με το Βήμα, επείγουσα εγκύκλιο με την οποία ζητεί από τους διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, να περιοριστεί ο αριθμός των επιτηρητών.
Συγκεκριμένα ζητά να χρησιμοποιηθούν στα εξεταστικά κέντρα μεγαλύτερες αίθουσες ώστε να περιοριστεί όσο γίνεται και ο αριθμός των επιτηρητών. Το υπουργείο Παιδείας βέβαια “κόβει από παντού”, κάτι που είχε αποτυπωθεί και στον προϋπολογισμό της κυβέρνησης, στον οποίο οι πληρωμές για τις πανελλαδικές εξετάσεις είχαν μειωθεί περίπου κατά 20% σε σχέση με την περσινή χρονιά. Μάλιστα όπως φαίνεται από τα στοιχεία μειώθηκε φέτος κατά 5,1 εκατομμύρια ευρώ.

Η μείωση αυτή αφορά τις αμοιβές των επιτροπών, τις επιτηρήσεις και τη βαθμολόγηση των γραπτών καθώς και τις υπερωρίες των Σαββάτων, την βαθμολόγηση και την επιτήρησή στα εσπερινά σχολεία.

Στο πρόγραμμα τώρα των εξετάσεων η πρεμιέρα θα γίνει την Παρασκευή. Οι εξεταζόμενοι των Ημερήσιων Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν τις εξετάσεις τους με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Οι πανελλαδικές θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 31 Μαΐου με τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας που είναι μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων.

Τουρκική προβοκάτσια στο facebook για τις ένοπλες δυνάμεις!


Τούρκικη προβοκάτσια ...μέσω facebook. Εδώ και μέρες έχει αναρτηθεί κείμενο το οποίο καλεί τους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας να απέχουν από τις εργασίες τους στις 21 Μαίου!

"Αν τα μέλη του γκρούπ ξεπεράσουμε τα 10.000 το υλοποιούμε. Ενημερώστε τους διοικητές ή διευθυντές σας και πείτε τους ότι δεν θα παρουσιαστείτε τη συγκεκριμένη μέρα. Αν ο διοικητής σας είναι στόκος και δεν έχει καταλάβει που πάει το πράγμα, πείτε του τη συγκεκριμένη ημέρα ότι είστε άρρωστος", αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα,το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει IP που δρομολογείται από την Άγκυρα!

Ο υπουργός 'Αμυνας στη συνάντηση που είχε το πρωί με πιλότους στη Τανάγρα,τους επεσήμανε ότι πρέπει να είνα ιιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοια μηνύματα και γενικά σε οποιαδήποτε πληροφορία που προέρχεται από αδιευκρίνιστες πηγές.

Εκπλήξεις Οτο για Μουντιάλ

Ο Οτο Ρεχάγκελ επιφύλαξε αρκετές εκπλήξεις στην προεπιλογή για το Μουντιάλ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε νέα ονόματα όπως ο Πρίττας (Αρης), Μανωλάς (ΑΕΚ) και ο Μαρίνος (ΠΑΟ). Επίσης κλήθηκαν οι Μαλεζάς, Χριστοδουλόπουλος και Μήτρογλου...

Ο Οτο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε τα ονόματα των 25 διεθνών που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας στην Ελβετία (21/5-2/6/2010), καθώς επίσης επιπλέον πέντε ποδοσφαιριστές που συμπληρώνουν την 30άδα της προεπιλογής του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Οι 25 παίκτες που θα μεταβούν στο Μπαντ Ραγκάζ είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες
Μιχάλης Σηφάκης
Αλέξανδρος Τζόρβας
Κώστας Χαλκιάς

Αμυντικοί
Γιώργος Σεϊταρίδης
Λουκάς Βύντρα
Βαγγέλης Μόρας
Σωκράτης Παπασταθόπουλος
Σωτήρης Κυργιάκος
Αβραάμ Παπαδόπουλος
Βασίλης Τοροσίδης
Νίκος Σπυρόπουλος
Στέλιος Μαλεζάς
Γιώργος Τζαβέλλας

Μέσοι
Κώστας Κατσουράνης
Αλέξανδρος Τζιόλης
Γιώργος Καραγκούνης
Σωτήρης Νίνης
Χρήστος Πατσατζόγλου
Γρηγόρης Μάκος
Σάκης Πρίττας

Επιθετικοί
Άγγελος Χαριστέας
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Παντελής Καπετάνος
Φάνης Γκέκας
Γιώργος Σαμαράς

Οι επιπλέον ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο κ. Ρεχάγκελ και περιλαμβάνονται στην προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας είναι οι:
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
Κώστας Μανωλάς
Κώστας Μήτρογλου
Γιώργος Γκαλίτσιος
Στέργος Μαρίνος

gazzetta.gr

Τα σχέδια του Alpha

Πάμε να δούμε τα σχέδια που ετοιμάζει ο Alpha τις καθημερινές.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η εκπομπή “Δέστε τους” με τους Γιώργο Τσαλίκη, Νίκο Μουτσινά και Μαρία Ηλιάκη, δεν πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν και έτσι οι ιθύνοντες θα χρησιμοποιήσουν τους κεντρικούς παρουσιαστές σε άλλες ζώνες και εκπομπές.

Ο Γιώργος Τσαλίκης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα εμφανίζεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Ο Νίκος Μουτσινάς θα γίνει μόνιμος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η Μαρία Ηλιάκη σκέφτονται να την εντάξουν στην πρωινή ή ενημερωτική εκπομπή “Πάνω στην ώρα” με τους Σπύρο Λάμπρου και Έλενα Παπαβασιλείου.

http://tvnea.blogspot.com/

Πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν το "Greek Idol"

Το εισιτήριο για δεύτερη χρονιά θα πάρει όπως όλα δείχνουν το Greek Idol με παρουσιάστρια και πάλι τη Ρούλα Κορομηλά.

Μην περιμένετε όμως να δείτε στον δεύτερο κύκλο την ίδια κριτική επιτροπή καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως η παρουσία του Νίκου Καρβέλα θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη όπως και του Stefano Sartini στη θέση του σκηνοθέτη.

Από την άλλη σύμφωνα με αυτά που είπε στο χθεσινό live η παρουσιάστρια σε δύο εβδομάδες αναμένεται να εμφανιστεί στο σόου ο Νίκος Αλιάγας ως συμπαρουσιαστής της για μια μόνο βραδιά.

πηγή:medianiouz

35,6% έφθασε σε τέταρτο το “4”

Χθες είχε “4” στο Μεγάλο Κανάλι και έσκισε σε νούμερα τηλεθέασης.

Στο γενικό σύνολο έκανε 27% και έφθασε σε τέταρτο 28,9%, ενώ στις ηλικίες 15-44 σημείωσε 33,3% και έφθασε σε τέταρτο 35,6%.

“Παιδική Χαρά” Vs “Wipe Out”: Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης;


Χθες στην prime time ζώνη τους τα κανάλια Mega και Ant1 είχαν “Παιδική Χαρά” και “ Wipe Out” αντίστοιχα.

Ποιος κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης; Φυσικά το Μεγάλο Κανάλι με την “Παιδική Χαρά”!

Η “Παιδική Χαρά” έκανε στο γενικό σύνολο 21,2% και σε τέταρτο έφθασε 21,6%, ενώ στο νεανικό κοινό σημείωσε 26,8% και σε τέταρτο έφθασε 28,6%. Από την άλλη το 'Wipe Out” έκανε 12,8% στο γενικό σύνολο και έφθασε σε τέταρτο 14,5%, ενώ στις ηλικίες 15-44 σημείωσε 17% και σε τέταρτο έφθασε 18,9%.

Τι νούμερα έκανε χθες η Ρούλα Κορομηλά;


Χθες ήταν το 3ο live του Greek Idol και η Ρούλα Κορομηλά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Τι νούμερα όμως σημείωσε χθες το talent show;

Στο γενικό σύνολο έκανε 22,7% και σε τέταρτο έφθασε 28,6%, ενώ στο νεανικό κοινό έκανε 22,5% και σε τέταρτο έφθασε 30,6%.

Θα μπορέσει άραγε η Ρούλα Κορομηλά να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης την ερχόμενη εβδομάδα;

Στην πραγματικότητα ούτε που θέλει να τον βλέπει!


Πολύ καλή ηθοποιός πρέπει να είναι η Φαίη Ξυλά που παίζει στα "μυστικά της εδέμ" και συμπαθεί τον Μάνο(Π.Μπουγιούρη).

Στην πραγματικότητα η Φαίη Ξυλά και ο σύζυγος της Κ.Γιαννακόπουλος δεν θέλει να βλέπει και να ακούει τον Μπουγιούρη. Στο σήριαλ όμως δεν το δείχνει καθόλου.

Ο Μπουγιούρης έχει καβαλήσει το καλάμι και στο σήριαλ δεν θέλει να τον βλέπει ...ψυχή. Κάνουν τα γυρίσματα μαζί του και μετά όπου φύγει - φύγει. Σχεδόν κανένας δεν τον γουστάρει από τους πρωταγωνιστές και πανηγυρίζουν που αποχωρεί από το σήριαλ.

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Αιματοβαμμένη πρεμιέρα στον Ant1


Αυτό τον Μάιο, ο ΑΝΤ1 σας φέρνει να... δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό! Το ''True Blood'', η πιο επιτυχημένη σειρά του αμερικανικού δικτύου HBO μετά το ''Sopranos'', κάνει πρεμιέρα την Τρίτη, 11 Μαϊου, τα μεσάνυχτα.

Έχει κατά μέσο όρο 12,4 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο.

Έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους σε πάνω από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Έχει βραβευθεί με ΕΜΜΥ (Καλύτερο Casting Δραματικής Σειράς), με Χρυσή Σφαίρα (Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία Δραματικής Σειράς) και πολλά ακόμα βραβεία, ανάμεσά τους και το People’s Choice Award «Favorite TV Obsession»!


Η νέα, πρωτότυπη σειρά φαντασίας θα μας μεταφέρει σε έναν διαφορετικό, μυστηριώδη και σέξι κόσμο, όπου κυριαρχεί το βαθύ κόκκινο χρώμα… Σ’ αυτόν τον κόσμο –μια φανταστική κωμόπολη της Λουιζιάνα- οι άνθρωποι προσπαθούν να συνυπάρξουν ειρηνικά με τα βαμπίρ, μετά την εφεύρεση του «συνθετικού αίματος»! Τα περιβόητα ‘τέρατα’ δεν έχουν πια ανάγκη το ανθρώπινο αίμα. Έπαψαν να ζουν στο περιθώριο της κοινωνίας και διεκδικούν ίσα δικαιώματα με τους ανθρώπους!

Η ασυνήθιστη ερωτική ιστορία του TRUE BLOOD αρχίζει όταν η Σούκι, μια σερβιτόρα που μπορεί να «διαβάζει» τις σκέψεις των άλλων, ερωτεύεται τον Μπιλ, ένα γοητευτικό βαμπίρ…173 ετών! Παράλληλα, μια σειρά δολοφονιών αναστατώνει την πόλη…

Τον κεντρικό ρόλο κρατάει η ταλαντούχα Άννα Πάκουιν, γνωστή από τη σειρά ταινιών «X-Men», που σε πολύ μικρή ηλικία βραβεύτηκε με Όσκαρ («Μαθήματα πιάνου»), ενώ πέρυσι τιμήθηκε με Χρυσή Σφαίρα καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για το TRUE BLOOD. Στο πλευρό της ο γοητευτικός Μπιλ Κόμπτον, που κέρδισε το Scream Award 2009 για την ερμηνεία του στη σειρά.

Το TRUE BLOOD είναι βασισμένο στη σειρά βιβλίων «The Southern Vampire Mysteries” της Charlaine Harris, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Άλαν Μπολ (Όσκαρ σεναρίου για το «American Beauty» & ΕΜΜΥ σκηνοθεσίας για τη σειρά «Six Feet Under»).

Έρωτας, φαντασία, μυστήριο, χιούμορ και άφθονο... αίμα είναι τα συστατικά του μοναδικού κοκτέιλ TRUE BLOOD, που σίγουρα δεν το έχετε ξαναδοκιμάσει!

Ο αντίκτυπος της τελευταίας εκπομπής των "Ράδιο Αρβύλα"

Ο λάθος τρόπος που χειρίστηκαν τα γεγονότα της Τετάρτης ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του αλλά και οι άλλες εκπομπές.

Κάποιες από αυτές όμως δεν αρκέστηκαν στο να προβάλουν τα γεγονότα αλλά προχώρησαν και σε ηθικοπλαστική ανάλυση. Οι μεσημεριανές εκπομπές λόγω θεματολογίας ίσως να μην κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των σοβαρών περιστάσεων. Οι βραδυνές πάλι, με το "βάπτισμα του τηλεοπτικού ρήτορα" δανείστηκαν τον χρόνο της εκπομπής τους για να προσηλυτίσουν,να διδάξουν πολιτικά και να αξιολογήσουν τα πεπραγμένα ενός ολόκληρου λαού.

"Πώς νομιμοποιείται,π.χ.,μια σατιρική εκπομπή,όπως αυτή των «Ράδιο Αρβύλα»,που πέντε ημέρες την εβδομάδα σπαταλά τηλεοπτικό χρόνο σε ανέκδοτα και αστεία βίντεο με πρωταγωνίστριες τρας τηλεπερσόνες,να αναλαμβάνει τον ρόλο του πολιτικού καθοδηγητή; Μήπως τελικά κάποια πρόσωπα της τηλεόρασης πήραν πολύ στα σοβαρά τον τηλ-εαυτό τους;", αναρωτίεται η συντάκτρια της στήλης offstage του Βήματος

"Μήπως αγνοούν το γεγονός ότι το τηλεοπτικό κοινό δεν είναι μάζα αλλά μωσαϊκό ανθρώπων που κρίνουν,κρίνονται και φυσικά δρουν και αντιδρούν με τον δικό τους τρόπο και πως ανάμεσα σε αυτούς πολλοί έχουν βγει στον αληθινό δρόμο και όχι στο τηλεοπτικό κουλουάρ;", συνεχίζει η Αφροδίτη Γραμμέλη

"Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του κάνουν πολύ καλά αυτό που κάνουν. Η εικόνα των πολιτικών,κοινωνικών και οικονομικών εξελίξεων στη χώρα μας όμως αυτή τη στιγμή δεν σηκώνει ούτε χαβαλέ ούτε λανθασμένες προσεγγίσεις αλλά ούτε και τηλεοπτικές ευκολίες", κλείνει η ίδια.

“Ροζ” σκάνδαλο σε λύκειο!


Πρωταγωνιστές του σκανδάλου ο 55χρονος λυκειάρχης και οκτώ ανήλικες μαθήτριες....

Ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστές λυκειάρχη και οκτώ ανήλικες μαθήτριες ηλικίας από 14 έως 16 ετών, έφτασε στο διοικητικό εφετεία της Αθήνας.

Σύμφωνα με το “Έθνος” στο δικαστήριο προσέφυγε ο 55χρονος λυκειάρχης ζητώντας να ακυρωθεί η ποινή προσωρινής παύσης έξι μηνώ που του έχει επιβληθεί καθώς κρίθηκε ένοχος από το ανώτερο πειθαρχικό συμβούλιο για παρενόχληση των μαθητριών του.

Αιτία της καταδίκης του η καταγγελία που έκαναν οι οκτώ μαθήτριες. Σύμφωνα με την καταγγελία ο λυκειάρχης της καλούσε στο γραφείο του, έκλεινε την πόρτα και προχωρούσε σε θωπείες. Η υπόθεση έγινε αρχικά γνωστή μέσω του συλλόγου γονέων του συγκεκριμένου λυκείου που οι φερόμενες ως παθούσες μαθήτριες κατήγγειλαν τον λυκειάρχη του σχολείου τους για την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Μία από τις μαθήτριες μεταξύ άλλων, συνόδευσε την καταγγελία της με ένα σημείωμα ως πειστήριο του...εγκλήματος, στο οποίο μεταξύ άλλων ο μεσήλικας λυκειάρχης την αποκαλούσε “ψυχή μου...”!

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του επέβαλε στις 12 Ιανουαρίου του 2004 ποινή προσωρινής παύσης πέντε μηνών με πλήρη στέρηση των αποδοχών του για το παράπτωμα της αναξιοπρεπούς για υπάλληλο διαγωγής εντός υπηρεσίας.
Σε δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο κρίθηκε ξανά ένοχος και του έγινε παύση έξι μηνών.

Στην αίτηση του προς το Διοικητικό Εφετείο που εκδικάστηκε την Παρασκευή, ο λυκειάρχης ζητάει να ακυρωθεί η πειθαρχική του ποινή. Υπερασπιζόμενος τον εαυτό του αποδίδει την καταδίκη του σε...αντίποινα της τιμωρίας που επέβαλε σε μία από τις μαθήτριες αυτές.
“Δυστυχώς, δεν έγινε αντιληπτό”, υποστηρίζει ο λυκειάρχης στην αίτηση του, “ότι η όλη κατάσταση προκλήθηκε ως αντίποινα της τιμωρίας που επέβαλα στη μαθήτρια...η οποία συσπείρωσε τις φίλες της”.

Θεωρεί επίσης ότι η συμπεριφορά του “δεν συνιστά ποινικό αδίκημα..., δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως αναξιοπρεπής, αφού η υπερβολική ευαισθησία, αγάπη και διαχυτικότητα με οδήγησαν σε εκδηλώσεις οι οποίες παρεξηγήθηκαν, καθόσον εγώ ουδέποτε είχα σκοπό να προκαλέσω με οποιονδήποτε τρόπο ή να προσβάλω τις μαθήτριες αυτές...”

Το δικαστήριο επιφυλάχτηκε να αποφασίσει εντός των επόμενων ημερών.

Ηράκλειο: Έπνιξε το κουνέλι στο αεροδρόμιο!

Απίστευτα πράγματα κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αεροδρόμιο "Ν.Καζαντζάκης"...

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας 63χρονος, που έπνιξε ένα κουνέλι μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων επιβατών, για να του επιτραπεί να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα. Το απίστευτο περιστατικό που έχει προκαλέσει την οργή φιλοζωικών οργανώσεων, συνέβη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Ολα συνέβησαν όταν κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι 63χρονος, κρατούσε στις χειραποσκευές του ένα κουνέλι και 10 αβγά. Οι υπάλληλοι τον ενημέρωσαν ότι δεν γίνεται να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος με το κουνέλι. Εκείνος επέμενε και οι υπάλληλοι άρχισαν να του εξηγούν τους κανονισμούς.

Κουβέντα στην κουβέντα όμως η ώρα περνούσε και ο κίνδυνος να χάσει την πτήση είχε γίνει ορατός. Κάποια στιγμή λοιπόν, ο 63χρονος γύρισε, άρπαξε το κουνέλι και το έπνιξε με τα χέρια του μπροστά στα μάτια Ελλήνων και ξένων επιβατών. Όσοι είδαν το θέαμα έπαθαν σοκ. Κάποιοι του επιτέθηκαν φραστικά και ζήτησαν να συλληφθεί και να τιμωρηθεί.

Στη θέα του αστυνομικού ο 63χρονος κατέρρευσε και χρειάστηκε να κληθεί ο γιατρός του αεροδρομίου. Οπως προέκυψε, ο Ηρακλειώτης ταξίδευε στην Αθήνα για να υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς. Το κουνέλι και τα αβγά ήταν το δώρο που θα έκανε στον γιατρό που θα τον χειρουργούσε.

Ποια ήταν η αντίδραση του 63χρονου όταν συνήλθε; Πολύ απλά δεν καταλάβαινε πως έκανε κάτι κακό. "Το κουνέλι θα πήγαινε για σφάξιμο, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό"!

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος ο 63χρονος αλλά να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία. Ο ηλικιωμένος τελικώς ταξίδεψε για την Αθήνα, για να υποβληθεί στη σοβαρή επέμβαση.

Απίστευτο! Τους πήρε ο ύπνος πριν τον αγώνα

Το είδαμε και αυτό στον φετινό Ολυμπιακό. Η αποστολή άργησε να πάει στην Τούμπα γιατί δύο παίκτες κοιμόντουσαν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού καθυστέρησε να φύγει από το ξενοδοχείο γιατί δύο παίκτες της πειραϊκής ομάδας τους πήρε ο ύπνος με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η αναχώρηση για το γήπεδο. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είπε στους παίκτες ότι η ομιλία πριν από το ματς δεν θα γινόταν στο ξενοδοχείο, αλλά στο γήπεδο και ο Μπόσκο ήταν πολύ εκνευρισμένος από το περιστατικό.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τους "ερυθρόλευκους" που παίζουν όλη τη σεζόν την Τετάρτη στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται πλέον στην δεύτερη θέση των πλέι-οφ, τρεις βαθμούς πίσω από τον “δικέφαλο του βορρά” και η νίκη στον αγώνα της Τετάρτης αποτελεί μονόδρομο. Στον Ολυμπιακό αρκεί η νίκη με ένα γκολ διαφοράς για να αποκτήσει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα κριτήρια για την βαθμολογία των πλέι-οφ:

1. Οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια στα πλεϊ-οφ
2. Η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια στα πλεϊ-οφ
3.Η κατάταξη στην τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος

Κρούση Σίτι για Μπόατενγκ


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζερόμ Μπόατενγκ βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, όπως αποκαλύπτουν σημερινά Αγγλικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο τεχνικός των «πολιτών» Ρομπέρτο Μαντσίνι, έχει εντυπωσιαστεί με τις ικανότητες του παίκτη και η διοίκηση του συλλόγου έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με το Αμβούργο, για την παραχώρησή του.

Ο Ιταλός τεχνικός, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν, θαυμάζει το γεγονός ότι ο 21χρονος στόπερ μπορεί και ανταποκρίνεται εξίσου καλά σε όποια θέση και αν αγωνίζεται.

Από την πλευρά τους οι Γερμανοί αξιώνουν ένα ποσό περί των 13 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Μπόατενγκ, κάτι που δεν πτοεί τους «σίτιζενς», οι οποίοι επιθυμούν διακαώς να τον αποκτήσουν.

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Βάργκας

Δημοσιεύματα αναφέρουν το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Χουάν Μάνουελ Βάργκας της Φιορεντίνα. Οι διοικούντες της Ισπανικής ομάδας φέρονται να έχουν κάνει ήδη κρούση στην Ιταλική ομάδα και να προσφέρουν 25 εκατ. ευρώ.

Μετά την άρνηση της διοίκησης της Φιορεντίνας στην πρώτη προσφορά των 22 εκατ. ευρώ από την Μαδρίτη για την πώληση του νεαρού Περουβιανού άσσου, η Ρεάλ επανήλθε και πλέον φέρεται να προσφέρει 25 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Ενδιαφέρον επίσης έχει δείξει και η Γιουβέντους για την ένταξη του Βάργκας στο δυναμικό της για την καινούργια αγνωστική περιόδο.