Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Πετράκης-Δρακουλάκη: Μαζί στη τηλεόραση, μαζί και στο θέατρο!


Ο Παναγιώτης Πετράκης και η Αντιγόνη Δρακουλάκη μπορεί να είναι ζευγάρι στην καθημερινή σειρά "Μυστικά της Εδέμ" στο Μεγάλο Κανάλι, αλλά πολλοί θέλουν να τους δουν μαζί και στο θεατρικό σανίδι.

Ο Λουκάς και η Νόρα των «Μυστικών της Εδέμ» τρέχουν με χίλια... θέατρο, γυρίσματα, φωτογραφήσεις για εξώφυλλα, συνεντεύξεις. Όλοι τους θέλουν σαν τρελοί και «σφάζονται» ακόμη και οι θεατρικοί επιχειρηματίες, που επιθυμούν να τους βγάλουν μαζί στη σκηνή.

gossip-tv.gr

10 ποδοσφαιρικες αποκαλύψεις

Επειδή σας αρέσουν οι αλήθειες, σας έχουμε ετοιμάσει και για σήμερα ένα “πακέτο” με 10 σπέσιαλ πληροφορίες από το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου μας.
Εμείς ρωτάμε αν αληθεύουν, εσείς βάζετε δίπλα “ναι’’ και προχωράμε μαζί με φρέσκιες ειδήσεις που θα σας βοηθούν να καταλαβαίνετε τι παίζεται ώστε να μη σας παραμυθιάζουν.

-- Αληθεύει ότι στην ΑΕΚ έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο επειδή δε ξέρουν πώς να αλλάξουν τον όρο στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της ομάδας τους , που υποχρεώνει την ΠΑΕ να πληρώνει την Εφορία ; Το 20% ίσως γίνει 45% και σε αυτή την περίπτωση , με τις εξυπνάδες που έκανε ο Ντέμης Νικολαίδης για να φανεί αρεστός στους ποδοσφαιριστές .Αλλά μήπως εκείνος πλήρωνε;

--- Ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει απογοητευθεί τόσο πολύ από τις βρισιές που άκουσε μετά από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Καραισκάκη ώστε εάν βρεί σωστή πρόταση για τις μετοχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αποχωρήσει από την προεδρία ; Το περιβάλλον του προσπαθεί να πείσει ότι “ο πρόεδρος είναι ήρεμος κι έτοιμος για νέα αρχή’’, αλλά εκείνος είναι τόσο τσαντισμένος ώστε αυτή τη φορά φαίνεται ότι το γυαλί ράγισε και δεν κολλάει . Τώρα που όλοι λένε ότι “θέλει να τους τα πάρει για να κάνει και πάλι τον πρόεδρο και να έχει το κουμάντο’’ θυμηθείτε ότι πάλι θα ξαφνιάσει ο Κόκκαλης που αισθάνεται βέβαια τόσο στριμωγμένος όσο ποτέ άλλοτε στον Ολυμπιακό.

--- Αληθεύει ότι την Μεγάλη Παρασκευή, σε μία ψαροταβέρνα στο Πόρτο Ράφτη ,κάποιος έμαθε κατά τύχη για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ταυλαρίδη επειδή έτυχε να ακούσει μία συζήτηση σε ένα τραπέζι ; Προς το παρόν ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι ο αμυντικός από τον Προβατά Σερρών θέλει να φύγει απο την Γαλλία γιατί βλέπει ότι με τόσο πάγκο που έχει…φάει στην Σεντ Ετιέν έκλεισε εκεί ο κύκλος του.

--- Ο Κώστας Αντωνίου κάνει ότι μπορεί με φίλους του από τα ΜΜΕ ώστε να δημιουργήσουν κλίμα για να μείνει στον Παναθηναικό ; Δεν είναι λίγο άλλωστε να χάσει τα 30.000 ευρώ τον μήνα από τον Παναθηναικό και φυσικά δεν του αρέσει ότι θα του κολλήσουν την ρετσινιά του “αποτυχημένου” κι έτσι ζητά μία δεύτερη ευκαιρία .

--- Αληθεύει ότι από την ΠΑΕ ΑΕΚ λένε ότι “μετά από 20 ημέρες θα μιλήσουν ξανά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επειδή έχουν μιλήσει πολύ όλο αυτό τον καιρό’’ ; Το εικοσαήμερο αρχίζει από σήμερα ή δεν ισχύει για τους φίλους μας ;

--- Είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει κέντρο και ημερομηνίες για την καλοκαιρινή προετοιμασία του αν και φθάσαμε σχεδόν στα μέσα Απριλίου ; Και πώς να κλείσει αφού δεν έχει προπονητή …Μην πιστεύετε άλλωστε ότι υπάρχει τίποτα σίγουρο για τον Βαλβέρδε .Ολα στον αέρα είναι –και--με τον Βάσκο.

--- Παιδιά 13 και 14 χρονών που ανήκουν σε μεγάλες ομάδες ή προτείνονται σε αυτές έχουν από τώρα μάνατζερ τους οποίους μάλιστα χρυσοπληρώνουν οι πατεράδες τους επειδή τους υπόσχονται όχι μόνο μεταγραφή αλλά και κλήση στις Μικτές και τις Εθνικές ομάδες ; Πόσοι άραγε είναι μέσα στο κόλπο και ποιοι χρησιμοποιούνται χωρίς να το ξέρουν ; Η ταρίφα πάντως για την προκαταβολή
στους μάνατζερ δεν πέφτει πια κάτω από τα 3 χιλιάρικα .Για να λαδωθεί η μηχανή και να ξεκινήσει.

--- Οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης λένε ότι ο Πανόπουλος κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου (;) μέχρι το χειρουργείο της ομάδας του στη Λιβαδειά .Τώρα που ξύπνησε, τρέχει και δε φθάνει αλλά ίσως είναι αργά .

--- Παρά τις διαψεύσεις, Μπάκος και Καυμενάκης θέλουν να αποχωρήσουν από τον Αστέρα Τρίπολης ;Προσπαθούν πάντως να βρούν τον τρόπο. Ώστε να μη φανεί ότι πήραν αυτή την απόφαση μόνο επειδή κουράσθηκαν να δίνουν χρήματα κι έχουν πια κι αυτοί ζήτημα ρευστότητας με την κρίση.

--- Η απόφαση να πουληθεί ο Σκόκο από την ΑΕΚ είναι οριστική; Το ξύλο προσπαθούν να αποφύγουν οι παράγοντες της και γι αυτό ψάχνουν να βρούν πως θα πλασσάρουν στον κόσμο της ΑΕΚ αυτή την παραχώρηση. Τι έχει να ακουσθεί τώρα γι αυτό το….παλιόπαιδο τον Σκόκο …

balleto.gr

20 παράξενοι νόμοι για τις γυναίκες της Αμερικής

1. Αν η αστυνομία του Τέξας ή του Τεννεσί πιάσει μια γυναίκα να… φτιάχνει το καλσόν την στο δρόμο τότε μπορεί να καταλήξει στη φυλακή μέχρι 12 μήνες.

2. Στην πολιτεία του Μίσιγκαν, για να πάει μια γυναίκα στο κομμωτήριο να κάνει περμανάντ ή να κουρευτεί χρειάζεται γραπτή άδεια από το σύζυγό της.

3. Επίσης, στο Βερμόντ, δεν μπορούν να βάλουν… ψεύτικες μασέλες χωρίς την άδεια του άντρα τους.

4. Στο Νέο Μεξικό απαγορεύεται ρητώς να κυκλοφορούν αξύριστες.

5. Στο Ουένσμπορο του Κεντάκι, δεν μπορούν να αγοράσουν καπέλο αν δεν το δοκιμάσει πρώτα ο άντρας τους.

6. Στο Τρέμοντον της Γιούτα, είναι παράνομο να κάνεις σεξ όταν είσαι μέσα σε… ασθενοφόρο. Το (ακόμα πιο) παράξενο είναι ότι έτσι και πιάσουν ένα ζευγάρι να το κάνει, το όνομα της γυναίκας θα γραφτεί στην εφημερίδα και θα της ασκηθεί δίωξη, ενώ ο άντρας θα την… σκαπουλάρει χωρίς καμία μήνυση.

7. Στην πόλη Τάκσον της Αριζόνα, απαγορεύεται στις γυναίκες να φοράνε παντελόνια.

8. Ένας ειδικός νόμος στην Πενσιλβάνια απαγορεύει στις νοικοκυρές να κρύβουν σκόνη κάτω από τα χαλιά.

9. Τα γυαλιστερά δέρματα στα γυναικεία παπούτσια δεν επιτρέπονται στο Κλίβελαντ του Οχάιο για τον εξής λόγο: πολλές φορές σε αυτά αντικατοπτρίζονται τα εσώρουχα τους και τραβάνε την προσοχή των αντρών.

10. Στο Μέμφις, οι γυναίκες δεν μπορούν να οδηγήσουν εκτός αν υπάρχει δίπλα τους ή… έξω από το αυτοκίνητο ένας άντρας.

11. Στο Μέριλαντ, μια σύζυγος δεν μπορεί να… ψαχουλέψει τις τσέπες του άντρα της όσο εκείνος κοιμάται.

12. Επίσης, μια γυναίκα απαγορεύεται να κάνει… ελεύθερη πτώση την Κυριακή, εκτός αν είναι παντρεμένη.

13. Στη Φλόριντα αν κάποια αποκοιμηθεί την ώρα που είναι στο κομμωτήριο τότε πρέπει να πληρώσει πρόστιμο. Κι εκείνη και το κομμωτήριο.

14. Στο Μιζούρι, τέσσερις γυναίκες δεν μπορούν να νοικιάσουν μαζί ένα διαμέρισμα.

15. Ένας νόμος στο Ίλινοις επιβάλλει στις γυναίκες να αποκαλούν τους ελεύθερους άντρες …master κι όχι mister.

16. Στο Μίσιγκαν μια γυναίκα δεν μπορεί να σηκώσει τη φούστα της πάνω από τρία εκατοστά όταν προσπαθεί αν περάσει από μια λιμνούλα με λάσπη.

17. Στην Οκλαχόμα είναι παράνομο μια γυναίκα να φτιάχνει μόνη της τα μαλλιά της, εκτός αν έχει ειδική άδεια από την πολιτεία.

18. Στο Ντισμπουργκ μια γυναίκα δεν μπορεί να ζητήσει σε έναν άντρα να βγουν ραντεβού.

19. Στην Οξφόρδη του Οχάιο, απαγορεύεται σε μια γυναίκα να… βγάλει τα ρούχα της όταν στέκεται μπροστά σε μια φωτογραφία ενός άντρα.

20. Ένας παλιός νόμος στο Λιτλ Ροκ του Άρκανσας, επιτρέπει στους άντρες να… δέρνουν τη σύζυγό τους αρκεί να το κάνουν με ένα… ξύλο που να μην είναι μεγαλύτερο από δύο εκατοστά και να μην το κάνουν περισσότερο από μια φορά το μήνα…

kazani.gr

Τι ακούνε οι τεχνικοί

Τεχνικός:- Πατήστε στο εικονίδιο "O υπολογιστής μου" που βρίσκεται αριστερά στην Οθόνη.
Πελάτης:- Αριστερά όπως το βλέπετε εσείς ή εγώ;

Τεχνικός:- Καλημέρα σας. Μπορώ να σας εξυπηρετήσω;
Πελάτης:- Ναι, δεν μπορώ να τυπώσω.
Τεχνικός:- Λοιπόν, κάντε κλικ στο "Έναρξη" και...
Πελάτης:- Άκου φίλε, μη μου αρχίζεις την τεχνική ορολογία! Δεν είμαι κι ο Μπιλ Γκέιτς!

Πελάτης:- Ναι, γεια σας, έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Ένας φίλος μου έβαλε ένα screensaver στον υπολογιστή μου, αλλά κάθε φορά που κουνάω το ποντίκι χάνεται.

Πελάτης:- Ναι, γεια σας, δεν μπορώ να βγάλω τη δισκέτα από τον υπολογιστή μου.
Τεχνικός:- Δοκιμάσατε να πατήσετε το κουμπί;
Πελάτης:- Ναι, ναι, αλλά φαίνεται ότι έχει κολλήσει.
Τεχνικός:- Περίεργο αυτό. Θα σας στείλω κάποιον να το δει.
Πελάτης:- Αχ, όχι.περιμένετε.Δεν την έχω βάλει τη δισκέτα τελικά μέσα, είναι πάνω στο γραφείο μου, συγγνώμη.

Πελάτης: - Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου.
Τεχνικός: - Τι είδους υπολογιστή έχετε;
Πελάτης: - Έναν άσπρο.

Τεχνικός:- Το password σας είναι ένα μικρό γράμμα μ όπως λέμε "μήλο",
ένα κεφαλαίο Σ όπως λέμε "σκύλος", και ο αριθμός 7.
Πελάτης:- Το 7 μικρό ή κεφαλαίο;

Πελάτης:- Το πληκτρολόγιό μου δεν δουλεύει.
Τεχνικός:- Είστε σίγουρος ότι είναι συνδεδεμένο στο πίσω μέρος του υπολογιστή;
Πελάτης:- Όχι, δεν μπορώ να δω από πίσω.
Τεχνικός:- Πάρτε το πληκτρολόγιο και κάντε 10 βήματα προς τα πίσω.
Πελάτης:- Οk.
Τεχνικός:- Το πληκτρολόγιο έρχεται μαζί σας;
Πελάτης:- Ναι.
Τεχνικός:- Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι συνδεδεμένο. Κοιτάξτε εκεί γύρω. Υπάρχει κανένα άλλο πληκτρολόγιο;
Πελάτης:- Ναι, βλέπω ένα άλλο στο γραφείο. Α! Αυτό δουλεύει!

Τεχνικός:- Τι υπάρχει στην οθόνη σας τώρα κυρία μου;
Πελάτης:- Ένα αρκουδάκι που μου πήρε ο φίλος μου από το σούπερ μάρκετ.

Τεχνικός:- Ποιο antivirus πρόγραμμα χρησιμοποιείτε;
Πελάτης:- Το Netscape.
Τεχνικός:- Αυτό δεν είναι antivirus.
Πελάτης:- Αχ, συγγνώμη, το Internet Explorer.

Πελάτης:- Ναι, γεια σας, με λένε Οδυσσέα, δεν μπορώ να τυπώσω. Κάθε φορά μου βγάζει ένα μήνυμα "can't find printer". Πήρα τον εκτυπωτή και τον έβαλα ακριβώς μπροστά στην οθόνη, αλλά ακόμα μου λέει ότι δεν μπορεί να τον βρει.

Πελάτης:- Δεν μπορώ να μπω στο internet.
Τεχνικός:- Το password είναι σίγουρα σωστό;
Πελάτης:- Ναι, είδα τον συνάδελφό μου που το έγραφε.
Τεχνικός:- Και ποιο είναι το password;
Πελάτης:- Πέντε αστεράκια.

Πελάτης:- Γεια σας, γράφω το πρώτο μου e-mail.
Τεχνικός:- Και ποιο είναι το πρόβλημά σας;
Πελάτης:- Έγραψα το "a" στην διεύθυνση, αλλά πώς θα βάλω το κυκλάκι γύρω του;

Φόρμουλα 1: Συγκλονιστικό ατύχημα στην Κίνα

Απο θαύμα δεν έπαθε το παραμικρό ο πιλότος της Toro Rosso, Σεμπαστιέν Μπουεμί, ο οποίος είχε ένα απίστευτο ατύχημα στις ελεύθερες δοκιμές του Γκραν Πρι της Κίνας.

Η στιγμή του ατυχήματος

Το μονοθέσιο του 21χρονου Ελβετού υπέστη διπλή κατάρρευση της εμπρός ανάρτησης, με αποτέλεσμα οι τροχοί του να "εκσφενδονιστούν", δημιουργώντας τεράστιο κίνδυνο. Ευτυχώς ο Μπουεμί βγήκε από το μονοθέσιο του σώος και αβλαβής και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο γκαραζ της ομάδας , όπου ζήτησε εξηγήσεις σε έντονο ύφος, από τους μηχανικούς του.

Το ατύχημα έγινε λίγο πριν τα φρένα της στροφής 14 της πίστας της Σαγκάη, όπου τα μονοθέσια αναπτύσσουν ταχύτητες που ξεπερνόύν τα 300 χιλιόμετρα την ώρα. Τα συντρίμμια που γέμισαν την πίστα, είχαν ως αποτέλεσμα την διακοπή της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών, ενώ ο έτερος πιλότος της Toro Rosso, Χάιμε Αλγκερσουάρι δεν συνέχισε, προκειμένου να γίνει έλεγχος και στο δικό του μονοθέσιο.

Πάντως, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πρωταγωνίστησαν τα μονοθέσια της Μακ Λάρεν. Στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών ταχύτερος ήταν ο Μπάτον και στην δεύτερη ο Χάμιλτον, δείχνοντας τις διαθέσεις τους ενόψει του κυριακάτικού Γκραν Πρι στην πίστα της Σαγκάης.

newsit.gr

Βραβεύτηκαν οι 12 πιο κοινωνικά υπεύθυνες εταιρίες


Για τις επιδόσεις τους στον τομέα Εταιρικής Ευθύνης, βραβεύτηκαν 12 εταιρίες, σε επίσημη εκδήλωση με αφορμή την απονομή των βραβείων του CR Index στην Ελλάδα.

Μέσω του CR Index, εθνικού δείκτη εταιρικής ευθύνης, ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες-αξιολογητές επιθεώρησαν με βάση τα διεθνή πρότυπα και κριτήρια τις επιδόσεις των επιχειρήσεων στον τομέα της Εταιρικής Ευθύνης και την επίδοσή τους στην κοινωνία, το περιβάλλον, την αγορά και τους εργαζομένους.

Σύμφωνα με το δείκτη, υπάρχουν τέσσερα επίπεδα διάκρισης των κοινωνικών και περιβαλλοντικών επιδόσεων ενός οργανισμού: Platinum Gold, Silver και Bronze.

Στην κατηγορία Gold, η Τράπεζα Πειραιώς και η Coca-Cola Τρία έψιλον.
Στην κατηγορία Silver, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, ΟΤΕ, η Diego Hellas, η Johnson&Johnson Hellas και η Piscines ldeales.
Στην κατηγορία Bronze, η Γένεσις Φάρμα, η ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ.(Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου), η Κωτσόβολος/ DSGI SOUTH-EAST EUROPE, ο ΟΠΑΠ και η Alpha Bank.

Έπαινοι δόθηκαν για τις εξαιρετικές επιδόσεις στον καθένα από τους τέσσερις βασικούς πυλώνες της εταιρικής ευθύνης.
Για την αγορά στη Diageo Hellas
Για το εργασιακό περιβάλλον στη Johnson&Johnson Hellas
Για την κοινωνία στην Τράπεζα Πειραιώς
Για το περιβάλλον στη Coca-Cola Τρία Έψιλον

Fabio Capello: Ζήτησε... ειδικά κρεβάτια για τους διεθνείς


O Fabio Capello δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και φροντίζει πάντα και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Αγγλίας σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail" προβληματίζεται για το μεγάλο υψόμετρο της Νοτίου Αφρικής και σκέφτεται οι παίκτες που θα βρίσκονται στην αποστολή των "λιονταριών" που θα ταξιδέψει για το Παγκόσμιο Κύπελλο να κοιμούνται σε ειδικά κρεβάτια. Ήδη οι διεθνείς έχουν υποβληθεί σε μια σειρά από τεστ με τη χρήση ενός ειδικού μηχανισμού που αναπαράγει τις ατμοσφαιρικές συνθήκες που θα συναντήσουν στη Νότια Αφρική.

Προκειμένου λοιπόν οι ποδοσφαιριστές να συνηθίσουν στα δεδομένα που θα συναντήσουν το καλοκαίρι θα χρειαστεί μέχρι την έναρξη του Mundial να κοιμούνται σε ειδικά κρεβάτια, τα οποία προκαλούν την παραγωγή περισσότερων ερυθρών αιμοσφαιρίων για την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στους πνεύμονες. Αυτό γίνεται γιατί το μέρος όπου θα καταλύσει η αποστολή των «λιονταριών» για το Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται σε ύψος 1200 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Έτσι όσοι διεθνείς αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το υψόμετρο θα λάβουν άμεσα ένα τέτοιο κρεβάτι στο σπίτι τους για να μπορέσουν να προσαρμοστούν πιο εύκολα.

gossip-tv.gr

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Με Σακίρα τη τελετή έναρξης του Μουντιάλ


ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΥΜΝΟ" ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η Σακίρα παρέα με τους Freshlyground, θα τραγουδήσουν τον ύμνο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, με τίτλο Time for Africa. Το τραγούδι θα αρχίσει να ακούγεται από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς όλου του κόσμου από την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ οι χρήστες του διαδικτύου θα μπορούν να το κατεβάσουν από τις 26 Απριλίου.

troktiko.blogspot.com

Derby d Italia γεμάτο μίσος!


Κάθε φορά που αναμετρώνται το μίσος ξεχειλίζει. Τώρα, με τις αποκαλύψεις για το Calciopoli, είναι μεγαλύτερο από ποτέ.

Τα τελευταία νέα των δύο ομάδων είναι γνωστά. Όπως και το ότι η Ιντερ είναι, ενδεχομένως για πρώτη φορά στην ιστορία της, τόσο ξεκάθαρο φαβορί όσο απόψε. Το ziskal.blogspot.com στέκεται στο πώς αυτό το ντέρμπι ονομάστηκε Derby d' Italia, στα ματς σταθμούς, στο Calciopoli, την προϊστορία και σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολούθησετε μια ολόκληρη εκπληκτική εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης για την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2001-02.

Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Η χρονιά που καθιερώθηκε η ονομασία Derby D' Italia για τις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ιντερ ήταν το 1967 και... νονός ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιάνι Μπρέρα. Αυτός χαρακτήρισε για πρώτη φορά έτσι αυτά τα ματς και από τότε η ονομασία καθιερώθηκε. Βασικός λόγος για αυτό, το γεγονός ότι μέχρι και το 2006 και το Calciopoli, οι Γιουβέντους και Ιντερ ήταν οι μόνες ομάδες που δεν είχαν υποβιβαστεί ποτέ στη Serie B. Η ονομασία Derby D' Italia, βέβαια, παραμένει και μετά από όσα έγιναν το καλοκαίρι του 2006, καθώς πρόκειται για τις δύο ομάδες που έχουν τους περισσότερους οπαδούς στην Ιταλία (1η η Γιούβε, 2η η Ιντερ) ενώ έχουν και το μεγαλύτερο μεταξύ τους μίσος.

ΤΑ ΔΥΟ «ΣΗΜΑΔΙΑΚΑ» ΜΑΤΣ
Κάθε ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι και μια ξεχωριστή ιστορία. Το πάθος πάντα έντονο, το μίσος άσβεστο, οι νίκες πανηγυρίζονται έξαλλα και οι ήττες πονάνε πολύ. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο κίνητρο πέρα από το γόητρο. Μέσα σε όλες αυτές τις δεκαετίες, έχουν γίνει πολλά σε αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και όλα τα περιστατικά έβαζαν κι από ένα λιθαράκι για να μεγαλώνει όλο και περισσότερο η κόντρα. Δύο είναι, όμως, τα παιχνίδια που... συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτό και τα παραθέτουμε παρακάτω.

10/6/1961: Γιουβέντους-Ιντερ 9-1
Τη σεζόν 1960-61 οι Γιουβέντους και Ιντερ... σφάζονται για την κατάκτηση του Scudetto. Το ντέρμπι στο Τορίνο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 16 Απριλίου 1961 και το γήπεδο της Γιούβε είναι κατάμεστο, καθώς τα 61.000 εισιτήρια έχουν φύγει... για πλάκα. Το πρόβλημα ήταν ότι στο γήπεδο μπήκαν και άλλοι 5.000 χωρίς εισιτήρια! Τραυματισμός κάποιου από την αποστολή της Ιντερ δεν σημειώθηκε, αλλά το ματς δεν μπορούσε να γίνει υπό αυτές τις συνθήκες και κατακυρώθηκε στους νερατζούρι με 2-0. Η Γιουβέντους έκανε έφεση και έγινε δεκτή, με τον πρόεδρο της, Ουμπέρτο Ανιέλι, να βρίσκεται στο στόχαστρο των Μιλανέζων. Το παιχνίδι έπρεπε να ξαναγίνει -στις 10 Ιουνίου 1961- οι δύο βαθμοί που είχε πάρει η Ιντερ στα χαρτιά της αφαιρέθηκαν, η Γιουβέντους κατακτούσε ουσιαστικά τον τίτλο και ο τότε πρόεδρος των νερατζούρι, Αντζελο Μοράτι (πατέρας του Μάσιμο) έδωσε εντολή στον Χελένιο Χερέρα να κατεβάσει την ομάδα με την Primavera (ομάδα Νέων).

Ετσι κι έγινε, με τον τότε άσο της Γιουβέντους και μετέπειτα πρόεδρο της, Τζιαμπιέρο Μπονιπέρτι, να αποκαλύπτει ότι «στα αποδυτήρια είπαμε μεταξύ μας να μην τους βάλουμε πολλά γκολ και να σεβαστούμε το γεγονός ότι έπαιζαν με πιτσιρικάδες. Ο Σίβορι, όμως, ήθελε να σπάσει όλα τα ρεκόρ και να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα, με αποτέλεσμα να πετύχει μόνος του 6 γκολ»!

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν... 9-1 για τη Γιουβέντους! Αποτέλεσμα που παραμένει το μεγαλύτερο σε τέτοια ματς. Αποτέλεσμα που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους οπαδούς των Τορινέζων, αποτέλεσμα που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο μίσος από την πλευρά της Ιντερ.

26/4/1998: Γιουβέντους-Ιντερ 1-0
Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η Γιουβέντους ήταν στο +1 από την Ιντερ. Η Μεγάλη Κυρία ήθελε το δεύτερο σερί Scudetto, οι νερατζούρι να βάλουν τέλος στα πέτρινα χρόνια. Το «Ντέλε Άλπι» ήταν κατάμεστο από 68.000 τιφόζι, οι 5.000 εκ των οποίων ήταν των Μιλανέζων. Η ατμόσφαιρα ήταν... δηλητηριασμένη πολύ πριν έρθει η ώρα για το ντέρμπι. Εκείνη την ημέρα, απλά, τα πράγματα ξέφυγαν και πάλι! Στο 21ο λεπτό ο Ντελ Πιέρο έβαλε φωτιά στις εξέδρες κάνοντας το 1-0 με υπέροχο πλασέ, αλλά στην επανάληψη έγιναν... όλα! Σε μαρκάρισμα του Ιουλιάνο στον Ρονάλντο ο διαιτητής Τσεκαρίνι αρνείται να καταλογίσει πέναλτι, άπαντες από την Ιντερ διαμαρτύρονται έντονα και στην εξέλιξη της φάσης δίνεται πέναλτι υπέρ της Γιούβε! Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Τζίτζι Σιμόνι, εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο και επιτίθεται στον διαιτητή, με συνέπεια ο τελευταίος να τον στείλει στις εξέδρες, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έρχονται στα χέρια για αρκετά λεπτά και ο Μάσιμο Μοράτι αποχωρεί από τα επίσημα του «Ντέλε Αλπι» υπό τις έντονες αποδοκιμασίες των Γιουβεντίνων και τα... χαμόγελα του Λουτσιάνο Μότζι.

Ο Ντελ Πιέρο θα αστοχήσει στο πέναλτι και θα παραμείνει το 1-0, ο η Ιντερ θα μείνει με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ζε Ελίας, η Γιουβέντους θα συνεχίσει με 11 παρά το γεγονός ότι ο Ντάβιντς απείλησε να κόψει το ποδόσφαιρο στον Σιμεόνε και τις επόμενες μέρες έγινε... πανικός και στην ιταλική Βουλή, καθώς μέλη των κομμάτων που υποστήριζαν τις δύο ομάδες λίγο έλειψε να πλακωθούν για το αν υπήρξε ή όχι αλλοίωση αποτελέσματος από τη διαιτησία!

Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ
Αν ρωτήσει κάποιος οποιονδήποτε Ιταλό -πόσο μέλλον συγκεκριμένα κάποιον οπαδό της Γιουβέντους ή της Ιντερ- για το ποια είναι η πρώτη ημερομηνία που του έρχεται στο μυαλό σε ό,τι αφορά την Serie A, θα απαντήσει: 5 Μαΐου 2002.

Είναι η τελευταία αγωνιστική και η Ιντερ που προηγείται στη βαθμολογία πάει στη Ρώμη για να αντιμετωπίσει την αδιάφορη Λάτσιο, την ίδια ώρα που η δεύτερη Γιουβέντους κοντράρεται στο «Φρίουλι» με την επίσης αδιάφορη Ουντινέζε. Οι νερατζούρι μεταφέρουν στο «Ολίμπικο» της Ρώμης περίπου... 25.000 τιφόζι (!), ενώ αυτοί των λατσιάλι αποφασίζουν να μη φωνάξουν κανένα σύνθημα κατά τη διάρκεια του ματς. Για τους οπαδούς της Λάτσιο, άλλωστε, ήταν προτιμότερο να κατακτήσει το Scudetto η Ιντερ, παρά η Γιούβε.

Στο «Φρίουλι» η εικόνα είναι παρόμοια, καθώς στις εξέδρες βρίσκονται ουσιαστικά... μόνο Γιουβεντίνοι! Η Μεγάλη Κυρία ανοίγει το σκορ στο 2ο λεπτό με τον Ντελ Πιέρο, κάνει το 0-2 στο 11' με τον Τρεζεγκέ και μετά περιμένει για το αποτέλεσμα από την «Αιώνια Πόλη». Η Ιντερ που θέλει μόνο νίκη για να πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 1989, θα προηγηθεί στο 12', θα δεχθεί την ισοφάριση λίγα λεπτά μετά, αλλά θα κάνει άμεσα το 1-2 και οι οπαδοί της αρχίζουν το πάρτι για το Scudetto που βλέπουν να έρχεται.

Η συνέχεια θα είναι ένας εφιάλτης για κάθε οπαδό της Ιντερ και ευτυχία για κάθε Γιουβεντίνο! Οι νερατζούρι δέχονται την ισοφάριση στην εκπνοή του ημιχρόνου από τον Πομπόρσκι, θα βρεθούν πίσω στο σκορ στην επανάληψη με 3-2 από γκολ του -πρώην δικού τους- Σιμεόνε και θα χάσουν με 4-2 τελικά. Οι παίκτες και οι οπαδοί της Λάτσιο δεν πανηγυρίζουν τα γκολ, οι τιφόζι της Ιντερ... κλαίνε και αυτοί της Γιουβέντους στο «Φρίουλι» στήνουν ένα ανεπανάληπτο πάρτι! Ηταν η μέρα που σχεδόν όλοι στην Ιταλία πίστεψαν ότι οι Μιλανέζοι... ποτέ δε θα έπαιρναν ξανά τον τίτλο.

ΦΑΚΕΛΟΣ CALCIOPOLI
Στις αρχές της σεζόν 2005-06 ο Μοράτι έκανε μια εξωπραγματική πρόταση στον Μότζι για να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι από τη Γιουβέντους και να αναλάβει πόστο στην Ιντερ. Ο πρόεδρος των νερατζούρι περιμένει για λίγους μήνες την απάντηση και αυτή δίνεται ουσιαστικά τον Ιανουάριο του '06, όταν η οικογένεια Ανιέλι ανακοινώνει ότι οι Μότζι-Τζιράουντο-Μπέτεγκα θα παραμείνουν στις θέσεις τους, υπογράφοντας νέα συμβόλαια. Η εξέλιξη αυτή οργίζει τον ιδιοκτήτη της Ιντερ, που βάζει ντετέκτιβ να παρακολουθούν τον Μότζι, όπως και την Telecom Italia να παρακολουθεί τα τηλέφωνα του. Την Telecom Italia, που είχε και έχει στενές σχέσεις με την Ιντερ...

Οταν ξεσπάει το Calciopoli, ο τότε προπονητής των νερατζούρι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, κάνει λόγο για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, στο Μιλάνο ξεσηκώνονται και στο Τορίνο βρίσκονται σε θέση άμυνας, με τον Μότζι να βάλει κατά του Μοράτι και να αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που θα αποφασίσει κάτι με βάση αυτές τις κασέτες, καθώς σε μία από αυτές ο Μότζι ακούγεται να μιλάει με διαιτητή ενώ βρίσκεται σε σιδηροδρομικό σταθμό και δευτερόλεπτα μετά ακούγεται η... αναγγελία για την αναχώρηση πτήσης από το αεροδρόμιο της Ρώμης.

Ο «Lucky Luciano» κάνει λόγο για κατασκευασμένες κασέτες, ώστε να βγαίνει το νόημα που η Ιντερ θέλει, ενώ οι νερατζούρι ζητάνε τον υποβιβασμό της Γιουβέντους και την αφαίρεση των τίτλων τους. Το γεγονός ότι θα συμβεί αυτό, συν την απονομή του πρωταθλήματος της σεζόν 2005-06 -για το οποίο δεν είχε βρεθεί τίποτα το μεμπτό όσες έρευνες κι αν έγιναν- στην Ιντερ, ήταν αρκετά για να κάνουν το μίσος των απανταχού Γιουβεντίνων για τους Ιντερίστι μεγαλύτερο από ποτέ!

Ο τότε πρόεδρος της Ιντερ, Τζιάσιντο Φακέτι, έκανε λόγο για απονομή δικαιοσύνης και χαρακτήρισε το πρωτάθλημα του 2006 που δόθηκε από τον εισαγγελέα στους νερατζούρι ως «το Scudetto της τιμιότητας». Η απάντηση από το Τορίνο ήρθε με την υπενθύμιση ότι δεν μπορεί να μιλάει η Ιντερ για τιμιότητα, από τη στιγμή που επί χρόνια... άλλαζε τα βιβλία της για να φαίνονται ΟΚ τα οικονομικά και να μπορεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα, ενώ για μια περίοδο έπαιζαν απεριόριστοι ξένοι στους νερατζούρι, καθώς ο Μοράτι ανακάλυπτε και από έναν παππού ή μία γιαγιά με ιταλικές ρίζες, σε κάθε μη Ιταλό παίκτη που αποκτούσε η ομάδα του. Ετσι, έπαιρναν και διαβατήρια που εκ των υστέρων αποδείχθηκαν παράνομα.

Τώρα, οι αποκαλύψεις που ήρθαν στην επιφάνεια για τον ρόλο και της Ιντερ σε αυτή την υπόθεση έχει ανάψει φωτιές. Στο Τορίνο βράζουν κατά των νερατζούρι, ενώ στο Μιλάνο κάνουν λόγο για αστειότητες. Το σίγουρο είναι μετά από όσα έγιναν το 2006 αλλά και αυτά που αποκαλύπτονται τώρα, το μίσος μεγάλωσε και δεν πρόκειται να μειωθεί ποτέ. Μόνο να αυξηθεί...

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
Η Γιουβέντους είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι στα ντέρμπι με την Ιντερ, συνολικά. Σε πρωτάθλημα και κύπελλο, λοιπόν, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 210 φορές και ο απολογισμός τους είναι ο ακόλουθος.

Γιουβέντους 92 νίκες
Ιντερ: 66 νίκες
Ισοπαλίες: 52

Η Μεγάλη Κυρία υπερτερεί και στα γκολ, καθώς έχει σημειώσει συνολικά σε αυτά τα παιχνίδια 303 γκολ, έναντι 265 των νερατζούρι.

Όλα για Μπενίτεθ η «Κυρία»


Μπορεί η πλευρά του Ράφα Μπενίτεθ να διαψεύδει τα σενάρια για επαφές με τη Γιουβέντους, ωστόσο Άγγλοι και Ιταλοί επιμένουν πως ο τεχνικός της Λίβερπουλ βρίσκεται κοντά στη «Μεγάλη Κυρία», η οποία και προσφέρει... χρυσάφι.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για αποτυχία και η Γιουβέντους θέλει να κάνει τα πάντα για να βρεθεί ξανά στην κορυφή του Καμπιονάτο. Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ο βασικός στόχος για την τεχνική ηγεσία και όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα ο Ζαν Κλοντ Μπλαν έχει στείλει ο ίδιος την προσφορά στον μάνατζερ του Ισπανού. Οι πληροφορίες μιλούν για ένα ποσό κοντά στα 5 εκ. ευρώ το χρόνο, ενώ σε περίπτωση έλευσής του η Γιουβέντους θα δαπανήσει 70 εκ. ευρώ για μεταγραφές.

gazzetta.gr

Πως να δείτε δωρεάν 1.000 τηλεοπτικά κανάλια...


Επιτέλους ένα δωρεάν πρόγραμμα για να βλέπουμε τηλεόραση στον υπολογιστή μας!

Το Free Online TV Player 2.0.0.8 είναι ένα πρόγραμμα, που πρέπει απλά, να το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας, και θα έχουμε δωρεάν, πάνω από χίλια κανάλια της παγκόσμιας τηλεόρασης!
Μόνο με με μιά απλή σύνδεση internet χωρίς άλλα περιττά έξοδα!
Μπράβο σε όσους το σκέφτηκαν!

«Τσεκάρει» Κουμορτζί ο Βενγκέρ!



Πεπεισμένος για της δυνατότητες του Κουμόρτζι εμφανίστηκε ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Άρσεναλ Στέιθ Ρόουνλει με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Γκάνας, οπού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Κουμορτζί έχει ιδιαίτερες ικανότητες τις οποίες η Άρσεναλ μπορεί να εκμεταλλευτεί. Έχει μεγάλο ύψος όπως πολλοί Αφρικανοί που έρχονται στην Άρσεναλ και περισσότερα απ όλα έχει την ιδιαίτερη ικανότητα να "σπάει" κάθε άμυνα με τις επιθετικές του αρετές.. Ακόμη και αν το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δυνατό όσο το Αγγλικό, η συνέπεια και η νοοτροπία του είναι εντυπωσιακή και αξίζει προσοχής».

Στη συνέχεια ο Ρόουνλει εξήρε την ικανότητα του Γκανέζου μέσου των «κυανέρυθρων» στο σκοράρισμα «Οι ικανότητες του στο σκοράρισμα τον καθιστούν ως έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα και εύκολα μπορεί να πετύχει 12-15 γκολ στην Αγγλία αν και είναι μέσος γιατί αν υπάρχει ποιότητα γύρω σου, ως καλός παίκτης το να σημειώσεις τέρματα γίνεται πολύ εύκολο».

Στο ίδιο δημοσίευμα μάλιστα οι Γκανέζοι μπλέκουν στην μάχη για τα …μάτια του Κουμόρτζι και Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ όπως αναφέρει τουλάχιστον ο μάνατζερ του παίκτη Ζρόμ Άντερσον: «Είμαι γνώστης του ενδιαφέροντος από τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό αλλά οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του».

http://www.tostoixima.gr/

«Φλερτ» Μάντσεστερ με Νίνη !


Θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ έχει γίνει ο Σωτήρης Νίνης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail»η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί τον μέσο του Παναθηναϊκού και τον κοστολογεί στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι ο Νίνης διανύει εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού και βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα έπειτα από έξι χρόνια. Επίσης, γίνεται λόγος και για τον άλλο στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι ο Νταβίντ Λουίζ της Μπενφίκα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και 25 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Η Τσέλσι έκοψε τον Νίνη!

Ο Σωτήρης Νίνης στο παρελθόν είχε απορριφθεί από την Τσέλσι. Αυτό αποκάλυψε ο πρώην σκάουτερ των Λονδρέζων, Πελέ Άντερσον, ο οποίος είχε εισηγηθεί την απόκτηση του μέσου του Παναθηναϊκού.

Ο Πελέ Αντερσον φιλοξενήθηκε στη «SportDay» και μίλησε και για την περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου του Ολυμπιακού: «Είναι αλήθεια ότι παρακολουθούσαμε τον Νίνη. Εγώ ήμουν υπεύθυνος Βαλκανίων. Έκανα πλήρη αναφορά για κάποιον παίκτη και εφόσον φαινόταν ενδιαφέρουσα περίπτωση έρχονταν οι ανώτεροι για να τον τσεκάρουν. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά μπορώ να σας αποκαλύψω ότι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού "κόπηκε" τότε από την Τσέλσι διότι η πλειονότητα των σκάουτερ που τον παρακολούθησαν πίστευαν ότι δεν του ταιριάζει το αγγλικό στυλ ποδοσφαίρου».

Για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο:

«Αν είσαι επαγγελματίας σκάουτερ, δεν μπορείς να εισηγηθείς την απόκτηση ενός νέου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται όλες και όλες δέκα φορές τον χρόνο και αυτές με την εθνική ομάδα κάτω των 21. Ποια σοβαρή ομάδα θα δώσει τρία-τέσσερα εκατομμύρια ευρώ; Για να πάρεις κάποιον ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να τον βλέπεις σε δράση κάθε εβδομάδα. Πώς αντιδρά σε όλες τις καταστάσεις».

gazzetta.gr

Έξαλλη η Μανωλίδου με τον Ηλία Ψινάκη


Η Ευγενία Μανωλίδου όσο κράτησε τον πληθυντικό στον Ηλία Ψινάκη τον κράτησε!

Ο Ηλίας Ψινάκης κατάφερε και έβγαλε εκτός ορίων την παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα, ένα γκρουπ με σχεδόν γυμνά αγόρια που διαγωνίστηκαν στο χορό στο «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» έγιναν άθελά τους η αιτία για να πέσει η τελευταία σταγόνα και να ξεχειλίσει το ποτήρι. Η Ευγενία Μανωλίδου δεν άντεξε άλλο την κοφτερή γλώσσα του Ηλία Ψινάκη και άλλαξε θέση με τον Βαγγέλη Περρή. Το φραστικό επεισόδιο έγινε στον αέρα, με την Ευγενία να συγκρατεί με το ζόρι το θυμό της, ενώ στο «τσακ» ήταν να ξεχάσει την καλή ανατροφή και τους ευγενικούς τρόπους της.

Λίγο αργότερα και σε δηλώσεις που έκανε η ίδια παραδέχτηκε ότι ήταν ενοχλημένη. Όμως, το πιο ενδιαφέρον, λένε τηλεοπτικές πηγές, είναι αυτό που συνέβη όταν έσβησαν τα φώτα. Η Ευγενία σαν ταύρος εν υαλοπωλείο πήγε κατευθείαν στο καμαρίνι της βράζοντας από θυμό. «Ως εδώ! Αν με ξαναπροσβάλει, φεύγω! Ποιος νομίζει ότι είναι;». Κι ενώ η σχέση των δύο κριτών στο talent show μοιάζει με καζάνι που βράζει, πολλοί λένε ότι η επόμενη μεγάλη έκρηξη είναι προ των πυλών. Η Ευγενία μάλιστα είναι πυρ και μανία και για έναν ακόμη λόγο. Μετά τον τσακωμό τους ακολούθησε η συνέντευξη του Ηλία Ψινάκη σε εβδομαδιαία εφημερίδα, όπου αναφέρθηκε στο σύζυγό της Άδωνη Γεωργιάδη χαρακτηρίζοντάς τον «πατσαβούρα της Βέρμαχτ»!

Πηγή:womanonly

"Merlin": Κάνει πρεμιέρα αύριο στον ΑΝΤ1


Μία από τις πιο θεαματικές σειρές φαντασίας παγκοσμίως, η υπερπαραγωγή του BBC “MERLIN”, έρχεται στον ΑΝΤ1 από αυτό το Σάββατο 17/4 και κάθε Σάββατο στις 9 το βράδυ.

«Μαγεύει» κυριολεκτικά τους νέους στις χώρες που μεταδίδεται. Με καταιγιστική δράση και εντυπωσιακές εικόνες, μας μεταφέρει στο μυθικό Κάμελοτ και αφηγείται τις νεανικές περιπέτειες του θρυλικού μάγου Μέρλιν, που η πορεία του συνδέθηκε με αυτή του Βασιλιά Αρθούρου. Η μοίρα ολόκληρου του βασιλείου εξαρτάται από τον νεαρό Μέρλιν. Κι η μοίρα του Μέρλιν είναι η μαγεία!

Σχεδόν κάθε άνθρωπος σε όλο τον κόσμο έχει διαβάσει ή έχει δει στην οθόνη το μύθο του Μέρλιν και του Αρθούρου. Όμως, η νέα σειρά του ΑΝΤ1 μας τον παρουσιάζει έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί. Με μια φρέσκια, σύγχρονη ματιά, αφηγείται την αγαπημένη ιστορία στους νέους του 21ου αιώνα! Και παράλληλα, καταφέρνει να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών κάθε ηλικίας.

Στο μυθικό Κάμελοτ, ένα φανταστικό βασίλειο γεμάτο μυστηριώδη, τρομακτικά και επικίνδυνα πλάσματα, ο αδίστακτος τύραννος Ούθερ Πεντράγκον, πατέρας του Αρθούρου, έχει απαγορεύσει τη μαγεία. Την ίδια εποχή ο Μέρλιν, ένας νεαρός με θαυμαστές υπερφυσικές δυνάμεις, φτάνει στο βασίλειο και γρήγορα αποκτά εχθρούς, ανάμεσά τους και τον γιο του Ούθερ, τον νεαρό και ξεροκέφαλο πρίγκιπα Αρθούρο. Ο Μέρλιν σύντομα αρχίζει να χρησιμοποιεί το χάρισμά του, όχι μόνο για να επιβιώσει, αλλά και για να φέρει στο φως τα μυστικά του Κάμελοτ. Στην πορεία ανακαλύπτει ότι το πεπρωμένο του είναι δεμένο με το πεπρωμένο του Αρθούρου…

Το ρόλο του νεαρού μάγου που σιγά-σιγά ανακαλύπτει τις υπεράνθρωπες ικανότητές του, κρατάει ο 22χρονος Ιρλανδός ηθοποιός Κόλιν Μόργκαν, ενώ ξεχωρίζει με την πάντα επιβλητική του παρουσία ο διάσημος Βρετανός ερμηνευτής Τζον Χερτ («Άνθρωπος ελέφαντας», «Ιντιάνα Τζόουνς: το μυστήριο του Κρυστάλλινου κρανίου»), στο ρόλο του ‘Δράκου’ αφηγητή.

gossip-tv.gr

Ράπτη-Μαρακάκης: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας το Σεπτέμβριο


Το ζευγάρι, Έλενα Ράπτη και Γιάννης Μαρακάκης αυτές τις μέρες αποφάσισε να οριστικοποιήσει το γάμο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στη συμπρωτεύουσα τον προσεχή Σεπτέμβριο. Οι δυο τους έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα συμβίωσης έχουν αποφασίσει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και το φθινόπωρο είναι η ιδανική περίοδος. Οι σκέψεις και οι συζητήσεις τους για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης υπήρχαν και γίνονταν συχνά το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν είχαν καταλήξει σε ακριβή ημερομηνία, λόγω των πολλών επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Τώρα τα πράγματα είναι πιο ευνοϊκά κι έτσι έχουν όλο το χρόνο για τις προετοιμασίες του μυστηρίου και της γαμήλιας δεξίωσης που θα ακολουθήσει.

Ευριδίκη και Κοργιαλάς στο "Amstel live"


Η Ευρυδίκη,ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Ευσταθία πρωταγωνιστούν στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» που προβάλλεται τo Σάββατο 17 Απριλίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Ευρυδίκη μιλάει για την πρώτη κοινή δισκογραφική δουλειά της με τον Δημήτρη Κοργιαλά και τι τους οδήγησε σε αυτήν την απόφαση. Ο Δημήτρης Κοργιαλάς ερμηνεύει όλες τις electro pop επιτυχίες του ξεσηκώνοντας τον κόσμο του Amstel live! Μιλάει για την πορεία του στον χώρο και για την συνεργασία του με τον Νίκο Ζιώγαλα και δηλώνει πως η μεγάλη του αγάπη είναι και θα είναι πάντα η new wave μουσική. Η Ευσταθία αποκαλύπτει τα μουσικά σχέδια της για το καλοκαίρι και εξηγεί πως τα καταφέρνει να αποτυπώνει στους στίχους της, σκηνές από την καθημερινότητα όλων. Με μοναδικό τρόπο οι καλεσμένοι τραγουδούν μαζί στην σκηνή για τον πιο καλό τραγουδιστή. Η Ευσταθία τραγουδάει στους electro pop ρυθμούς του Δημήτρη Κοργιαλά, εκείνος ακολουθεί τους δικούς της και οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ στο Amstel live.

Την εκπομπή παρουσιάζει η Νάντια Σπηλιωτοπούλου και εξελίσσεται στο Olympico Café.

gossip-tv.gr

Φώτης και Μαρία στο πρωινό του Star


Οι υπεύθυνοι του Star σχεδιάζουν το πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν και ο άμεσος στόχος τους είναι να ενισχύσουν κάποιες ζώνες. Μάλιστα την επόμενη σεζόν θα υπάρξει αναδιάρθρωση και αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού της Κηφισιάς.

Στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών, δεν αποκλείεται να ξαναδούμε τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου στην πρωινή ζώνη. Άλλωστε το τηλεοπτικό δίδυμο είναι από τα πρόσωπα που δούλεψαν, εργάστηκαν και πέτυχαν στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Έτσι, οι επιτελείς του Star πρόκειται τις επόμενες ημέρες να συναντηθούν με τους δύο παρουσιαστές και να βάλουν τις… ιδέες στο τραπέζι για να δημιουργήσουν ένα κεφάτο, εναλλακτικό πρωινό που θα καταφέρει να πάρει τηλεθεάσεις και από την Ελένη Μενεγάκη αλλά και από τους infotainment Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο. Το καινούργιο πρωινό που θέλουν να «χτίσουν» στο Star είναι κάτι ανάμεσα στο ψυχαγωγικό και στο infotainment. Και σίγουρα, Φώτης και Μαρία, αν και εφόσον προσέξουν τη θεματολογία της εκπομπής, μαζί με καλούς συνεργάτες μπορούν να τα καταφέρουν.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται δίπλα τους να είναι και ένα πρόσωπο-έκπληξη και το δίδυμο να γίνει… τρίδυμο! Πάντως, φαίνεται ότι στο Star για να επιβιώσουν στον πόλεμο που επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο θα κάνουν πράξη το «ισχύς εν τη ενώσει»!

Πηγή:newsit

ΛΑΟΣ και Ψινάκης!


Ναι! Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει κάνει πρόταση στον Ηλία Ψινάκη για την Δημοτικές εκλογές.

Μας το αποκάλυψε στενός συνεργάτης του Προέδρου του ΛΑΟΣ, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει αν η πρόταση είναι για την Αθήνα ή τον Πειραιά. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα να πάρει τον Ηλία στο κόμμα του, έστω κι αν το προξενιό χάλασε την τελευταία στιγμή στις Βουλευτικές εκλογές. Αιτία τότε ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αντέδρασε έντονα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και έπεισε τον Καρατζαφέρη να μην το κάνει. Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και κυρίως ο Ψινάκης έχει πλησιάσει την… αυλή του Άδωνι. Για την ακρίβεια έχει βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την σύζυγό του Ευγενία ως μέλη της κριτικής επιτροπής στο Ελλάδα έχεις ταλέντο. Ο Ηλίας Ψινάκης δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η Ευγενία μπορεί να πείσει τον «μπουμπούκο της», οπότε όλα είναι ανοιχτά.

gossip-tv.gr

Η Αντιγόνη στη Φυλακή!


Πουλάει» η φυλακή στην τηλεόραση.

Έτσι, μετά τον Στέφανο (Αλέξανδρος Σταύρου), που αποφυλακίστηκε, μπήκε στη φυλακή ο Μάνος (Παναγιώτης Μπουγιούρης). Όμως, δεν θα μείνει για πολύ, γιατί ως ύποπτη δολοφονίας "με ατράνταχτα στοιχεία" συλλαμβάνεται η Αντιγόνη (Στέλλα Παπαδημητρίου)!

Αν και οι εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ» κρατιούνται σαν επτασφράγιστο μυστικό, κατάφεραμε να μάθει τη συγκλονιστική συνέχεια. Συγκεκριμένα, ποιος θα είναι ο επόμενος που θα κλείσει στη φυλακή ο δαιμόνιος αστυνομικός διευθυντής Τηλέμαχος Σταυρίδης (Γιάννης Ζουγανέλης). Κι αυτή είναι η μητέρα του Στέφανου, η Αντιγόνη. Όχι πως δεν ήταν ύποπτη, αλλά δεν υπήρχαν στοιχεία ότι εκείνη δολοφόνησε το συλλέκτη Χατζηβασιλείου. Κι ενώ ο Μάνος θα αρνηθεί να αποκαλύψει ότι έχει άλλοθι, αν και παρακολουθούσε και βιντεοσκοπούσε την πρώην σύζυγό του Μελίτα με τον Στέφανο, η αδερφή του Δάφνη (Γεωργία Γεωργόνη) θα βρει το βίντεο και θα το πάει στην αστυνομία, οπότε ο Μάνος θα αποδειχτεί ότι είναι αθώος. Τι άλλο συγκλονιστικό θα συμβεί;

Το όπλο του Μάνου που έψαχνε η αστυνομία στο βυθό της παραλίας της κατασκήνωσης της «Εδέμ» θα το βρει ο αστυνομικός διευθυντής Τηλέμαχος Σταυρίδης στο δωμάτιο της Αντιγόνης! Έτσι, για άλλη μια φορά στη ζωή της η Αντιγόνη θα οδηγηθεί στη φυλακή. Είναι όμως αυτή η δολοφόνος του Χατζηβασιλείου;

πηγή: Λοιπόν

Τι θα απολαύσουμε στα “Μυστικά της Εδέμ”


Ποιες είναι οι σημερινές εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού “Μυστικά της Εδέμ”;

Ο Μάνος ενημερώνεται για τη μήνυση και συγκρούεται τόσο με τον Πέτρο, όσο και με την Μελίτα. Τους ξεκαθαρίζει ότι τίποτα δεν θα τον κρατήσει μακριά από το παιδί του. Και η Δάφνη, με τη σειρά της, ανταλλάσσει βαριά λόγια με την Μελίτα για την υπόθεση της μήνυσης. Η Νόρα κατηγορεί τον Λουκά για παρενόχληση και ο Λουκάς συλλαμβάνεται από την αστυνομία. Η Νόρα αποφασίζει να μην του κάνει μήνυση, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένη να τον συγχωρήσει. Ο Στέφανος προσπαθεί να πείσει την Εύα να γυρίσει σπίτι, αλλά τα λόγια του πέφτουν στο κενό. Ο Στέφανος ενημερώνει την Αντιγόνη ότι δεν σκοπεύει να παρακαλέσει άλλο την Εύα. Πιστεύει ότι έφτασε η ώρα να προχωρήσει κι αυτός παρακάτω, στη ζωή του. Η Μελίτα αμφιβάλλει για την αγάπη του Στέφανου, ενώ την ίδια στιγμή ο Λουκάς κάνει τα πάντα να πείσει την Νόρα για την αγάπη του.

Οι καυτές εξελίξεις στη “Ζωή της άλλης”


Τι θα απολαύσουμε σήμερα στη “Ζωή της άλλης”;

Η Κάτια λαμβάνει ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα και ταράζεται πολύ. Η Μαίρη παίρνει νέα του Μάνου από τη φυλακή και χαίρεται πολύ. Ο Ηλίας βρίσκει επιτέλους το κουράγιο να μιλήσει στη Βάσω για το πρόβλημά του. Η Ξένια δέχεται τις πιέσεις του Φάνη, τον εκβιασμό της Έλενας και την επίσκεψη της αστυνομίας στην έπαυλη ενώ η Κάτια και ο Μάνος ασφυκτιούν στη φυλακή.

Sport's gossip

Μπορεί να καθόταν στο... πάνω διάζωμα και να φορούσε καπελάκι, όμως αρκετός κόσμος αναγνώρισε τον Γιάννη Μανιάτη να πίνει σαμπάνια και να... καλοπερνάει στην... αγκαλιά της Σάσας Μπάστα το βράδυ της Τετάρτης (14/4) στο Ποσειδώνιο ακούγοντας τον Πάνο Κιάμο!

Τον καφέ τους απόλαυσαν το μεσημέρι της Πέμπτης (15/4) σε καφετέρια σε εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς ο Λουκάς Βύντρα με τον Κώστα Κατσουράνη. Την ίδια ώρα στα νότια προάστια το ίδιο έκαναν στο Faces ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τον Νίκο Σπυρόπουλο.

"Σιμάο, απ' ό,τι είδα σε βιντεάκια και διάβασα στις εφημερίδες στο γλέντι στα μπουζούκια μια χαρά έχεις μάθει τα ελληνικά. Εχεις μάθει να λες τον ύμνο και όλα τα συνθήματα. Οπότε δεν θα ξαναμιλήσουμε αγγλικά στην προπόνηση", είπε ο Νιόπλιας κάνοντας πλάκα στον μοζαμβικανό παίκτη κατά τη διάρκεια της προπόνησης προκαλώντας τα γέλια της ομήγυρης.

"Έκλεισε Γκουστάβο ο ΠΑΟΚ!"


Τον αμυντικό της Κέρκυρας, Γκουστάβο, έχει κλείσει ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο την Κέρκυρα ο Βραζιλιάνος αμυντικός, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, τα έχει βρει σε όλα με τον "δικέφαλο του βορρά". Τις τελευταίες μέρες η διοίκηση της Κέρκυρας ήρθε σε επαφή με τον βραζιλιάνο για να του προτείνουν νέο συμβόλαιο όμως ο παίκτης δεν δέχτηκε και φέρεται να τους ανακοίνωσε την απόφαση του να συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης."

http://sportsvictory.blogspot.com

Περίεργοι Νόμοι

Έπειτα από μία σύνομη αναζήτηση στο διαδικτυο, σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους πιο αξιοσημείωτους νόμους που υπάρχουν ανά τον κόσμο:

1. California, Chico (δημοτικός νόμος):
Η πυροδότηση πυρηνικού όπλου στα όρια του Δήμου τιμωρείται με πρόστιμο $500.
(Ε, αν έχεις τόσα εκατομμύρια για την δοκιμή, τι είναι 500$)

2. California, Downey (δημοτικός νόμος):
Είναι παράνομο το πλύσιμο αυτοκινήτου στο δρόμο (ψηφίστηκε το 1995).
(δεν λέει τίποτα για πεζοδρόμια)

3. California, Hollywood (δημοτικός νόμος):
Είναι παράνομη η διέλευση περισσοτέρων των 2.000 προβάτων ανά κοπάδι από τη Hollywood Boulevard
(καλά είναι ο παππούς μου...έχει 1.500)

4. California, LosAngeles (δημοτικός νόμος):
Απαγορεύεται στους σκύλους να ζευγαρώνουν σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων από εκκλησίες. Οι παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμο $500 και φυλάκιση 6 μηνών.<
(Ναι. σοκάρουν...τον Θεό!)

5. California, Palm Springs (δημοτικός νόμος):
Απαγορεύεται η διέλευση καμήλας από τηνPalm Canyon Driveμεταξύ 16.00 και 18.00.
(Τις άλλες ώρες είναι ΟΚ, αρκεί να έχει περάσει κτεο!)

6. California, San Diego (δημοτικός νόμος):
Oσοι αφήνουν χριστουγεννιάτικα στολίδια στα σπίτια τους μετά τη 2α Φεβρουαρίου τιμωρούνται με πρόστιμο $100.
(Ε... όντως πάει πολύ τόσο καιρό να καταναλώνεται τόσο ρεύμα!)

7. Arkansas (πολιτειακός νόμος):
Ο άνδρας έχει το δικαίωμα να δέρνει τη σύζυγό του, όχι όμως περισσότερες από μία φορά το μήνα.
(Μέσα στον πολιτισμό και την κουλτούρα!)

8. Colorado, Alamosa (δημοτικός νόμος):
Η εκτόξευση πυραύλων κατά αυτοκινήτων είναι παράνομη.
(Είναι οκ όμως για μηχανάκια, ποδήλατα, λεωφορεία, κτλ, κτλ)

9. Colorado, Logan Counrty (δημοτικός νόμος)
Είναι παράνομο το φιλί σε μια γυναίκα ενώ αυτή κοιμάται.
(Μόνο το φιλί)

10. Florida (πολιτειακός νόμος):
Απαγορεύεται η απελευθέρωση αερίων από τον πρωκτό σε δημόσιο χώρο, μετά τις 18.00 κάθε Πέμπτη.
(Όσοι είναι να κλάσουν έχουν όλες τις άλλες μέρες δικές τους!)

11. Florida, Pensacola (δημοτικός νόμος):
Οι πολίτες δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης με λιγότερα από $10 στην τσέπη τους.
(Μην τους ληστεύουν τζάμπα!)

12. Massachusetts (πολιτειακός νόμος):
Απαγορεύεται το ροχαλητό εκτός και εάν όλα τα παράθυρα της κρεβατοκάμαρας είναι κλειστά και κλειδωμένα.
(Ε !αν είναι τα σπίτια κοντά και ο άλλος κάνει σαν το αγροτικό του παππού μου...)

13. Massachusetts (πολιτειακός νόμος):
Απαγορεύονται οι γορίλες στο πίσω κάθισμα των αυτοκινήτων.

(μόνο στο μπροστινό και με ζώνη ασφαλείας!)

14. New York (πολιτειακός νόμος)
Η ποινή για όποιον πηδάει από κάποιο κτίριο είναι θάνατος.
(Ναι...γιατί την γλιτώνουν πολλοί!)

15. New York (πολιτειακός νόμος):
Όταν κάποιος χρησιμοποιεί ασανσέρ πρέπει να έχει τα χέρια διπλωμένα μπροστά του και να κοιτά την πόρτα.
(Φαντάζομαι τι χούφτωμα είχε πέσει...)

16. Texas, Texarkana (δημοτικός νόμος):
Οι κάτοχοι αλόγων δεν επιτρέπεται να τα ιππεύουν νύχτα, εάν αυτά δε φέρουν πίσω φώτα.
(Και τα φώτα να μην είναι ανάμενα στην μεγάλη σκάλα!)

17. Ελβετία, (εθνικός νόμος):
Οι πολίτες δεν επιτρέπεται να τραβούν το καζανάκι της τουαλέτας μετά τις 22.00.
(Και αν σε πιάσει κόψιμο βραδιάτικα...)

8. Δανία, (εθνικός νόμος):
Δεν επιτρέπεται στους οδηγούς αυτοκινήτων να εκκινούν τα οχήματά τους ενώ κάποιος βρίσκεται κάτω από αυτά.
(Το συνηθίζουν να ξαπλώνουν εκεί για σκιά...)

19. Γαλλία, (εθνικός νόμος):
Δεν επιτρέπεται να δίνεται το όνομα Ναπολέων σε γουρούνια.
(σε γαιδάρους?)

20. Le Lavandou, (δημοτικός νόμος):
Απαγορεύεται σε κάποιον να πεθάνει εάν δεν έχει προνοήσει για τον τόπο ταφής του.
(Δεν το αφήνουν να πεθάνει δηλαδή...ή τον ανασταίνουν)

21. Αγγλία, (εθνικός νόμος):
Η επικόλληση γραμματοσήμων που φέρουν το βασιλιά ή τη βασίλισσα, με την ανάποδη, θεωρείται εσχάτη προδοσία.
(Αγγλία είναι εκεί...πάω πάσο!)

22. Αγγλία, York (δημοτικός νόμος):
Εξαιρώντας τις Κυριακές, η δολοφονία Σκοτσέζων με τη χρήση τόξου, είναι απόλυτα νόμιμη.
(Με σφεντόνα παίζει και τις Κυριακές)

23. Στην Alabama απαγορεύεται να φορέσεις ψεύτικο μουστάκι που μπορεί να προκαλέσει το γέλιο στην εκκλησία.
(Μούσι μπορώ?)

24. Στο Michigan ο άντρας είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης των μαλλιών της γυναίκας του.
(Να τα 'χει να τα χαίρεται...)

25. Στο Kansas υπάρχει νόμος που σου απαγορεύει να πυροβολείς λαγούς από την βάρκα σου!
(Από ελικόπτερο μπορώ?)

26. Στο Idaho υπάρχει νόμος που σου επιβάλει το εξής:
Αν για ρομαντικό Δώρο θελήσεις να κάνεις ένα κουτί σοκολατάκια, αυτό πρέπει να ζυγίζει πάνω από 50pounds!!!!
(Περίπου 25 κιλά)

27. Στο Kansas απαγορεύεται να πιάσεις ψάρια με γυμνά τα χέρια.
(Με γάντια είναι ΟΚ.)

28. Στην Alabama εάν ρίξεις αλάτι πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές, η ποινή είναι...θάνατος!
(Πιάνει φτέρνισμα τα τραίνα.)

29. Στο Texas απαγορεύεται να κάνεις graffiti πάνω σε ξένη...αγελάδα!
(Πάνω που έψαχνα τι να κάνω το βράδυ.)

30. Στην Alabama απαγορεύεται να παίξεις ντόμινο την Κυριακή!
(Γκρινιάρη μπορώ?)

31. Στο Connorsville, Wisconsin απαγορεύεται ο άντρας να πυροβολήσει με το όπλο του της ώρα που η κοπέλα-γυναίκα του έχει...οργασμό!
(Νομίζω ότι το βαθύτερο νόημα του νόμου είναι προφανές.)

32. Στην Washington απαγορεύεται να πιάσεις ψάρι πετώντας του μια πέτρα!
(Ειδικά αν πετάξεις την πέτρα με γυμνά χέρια.)

33. Στο Berkeley, California απαγορεύεται να σφυρίξεις στο πουλάκι σου που το έσκασε (για να γυρίσει πίσω) πριν τις 7 π.μ.!
(Μπορώ τουλάχιστον να βάλω την γάτα να το κυνηγάει?)

34. Στην California η γυναίκα απαγορεύεται να οδηγεί φορώντας τις "πυτζάμες" της (πυτζάμες, νυχτικό, μπουρνούζι)
(Ούτε μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα?)

35. Ελβετία:
- Είναι υποχρεωτικό όταν έχει χιόνι τα αυτοκίνητα να έχουν ελαστικά για χιόνι, πρέπει όμως να αναρτήσουν μια πινακίδα στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου που να λέει ότι η ταχύτητα του δεν θα υπερβεί τα 160 κλμ/ωρα.
(Όχι μόνο θα αλλάξω τις ρόδες μου, αλλά θα υποσχεθώ ότι δεν θα πηγαίνω πάνω από 160 χλμ την ώρα...γιατί με χιόνι συνηθίζω να πηγαίνω με 250+!)
-Το ανώτατο όριο ταχύτητας στους αυτοκινητόδρομους είναι τα 120χλμ την ώρα.
(Ναι...αλλά με χιόνι η πινακίδα να λέει ότι θα πηγαίνω μέχρι 160...)

36. Γαλλία::
-Είναι παράνομο τα ζευγαράκια να φιλιούνται σε σταθμό τραίνων.
(Σοκάρουν τους μηχανοδηγούς και είχαν ατυχήματα)
-Μεταξύ 8 το πρωί και 20 το βράδυ η μουσική στο ραδιόφωνο πρέπει να είναι 70% στην γαλλική γλώσσα.
(πρωτότυπο....)

37. Σιγκαπούρη:
-Είναι παράνομο να μασάς τσίχλα σε σταθμό υπόγειων τραίνων. Η ποινή είναι πρόστιμο ακόμα και φυλακή. Εξαρτάται από τον τρόπο που την μασάς.
(Ο ξάδερφός μου το 1984 είχε πάει εκεί και είχε μανία με τις τσιχλόφουσκες!!! Από τότε δεν ακούσαμε πάλι νέα του...)
-Απαγορεύεται το πούλημα της τσίχλας.
(Και ειδικά οι μασημένες τσίχλες έχουν μια αξία...κρίμα! Πολλά λεφτά θα χάσουν!)
-Απαγορεύεται οι ομοφυλόφιλοι να ζούνε στην χώρα.
(Τα μπογαλάκια σας και δρόμο ένα πράγμα... Αυτό είναι πολιτισμός!)
-Αν σε δημόσια ουρητήρια δεν τραβήξεις καζανάκι πληρώνεις υψηλό πρόστιμο!
(Έτσι, έτσι! Βαλτέ τους να τα φάνε κιόλας!)
-Παρανομία να έχεις μαζί σου τσιγάρα σε δημόσια κτήρια.
(Που να πήγαινε εκεί ο Ψωμιάδης με το πούρο....)
-Εάν έχεις πετάξει τρεις φορές σκουπίδια στο δρόμο, η ποινή θα είναι να καθαρίσεις τους δρόμους τις Κυριακές με μια πινακίδα στην πλάτη που θα γράφει: "είμαι βρομιάρης". Ακόμα το άνομα σου θα αναφερθεί στον τοπικό τύπο.
(Είναι κάποιος που μετράει πόσες φορές πέταξες σκουπίδια στο δρόμο?)
-Είναι παράνομο να ουρήσεις σε ασανσέρ.
(Μα....Δεν κρατιέμαι!!!!)

by zissis

"Η κηδεία της πεθεράς"(ανεκδοτακι για να χαλαρωσουμε λιγακι...)

"Πάει η πεθερά ενός τύπου στα Ιεροσόλυμα. Εκεί έπαθε εγκεφαλικό, και σύντομα πέθανε. Παίρνουν τηλέφωνο στην Αθήνα, τον γαμπρό της για τα τυπικά της κηδείας:

- Για να γίνει η κηδεία Αθήνα χρειάζονται τουλάχιστον 5000 ευρώ, ενώ εδώ μόνο 1000.
Το σκέφτεται λίγο ο γαμπρός της και απαντά:
- Αθήνα!!!
- Α, εσείς νοιάζεστε πολύ. Θα σας κάνουμε καλύτερη τιμή! Αθήνα 5000 ευρώ, εδώ 800.
- Όχι, να την φέρετε εδώ.
- Αθήνα 5000, εδώ 600!!!
- Όχι, όχι, εδώ!!!
- Αθήνα 5000, εδώ 200!!!
- Μα δεν καταλαβαίνετε τι σας λέω;;; Εδώ είπαμε!!!
- Συγνώμη ρε φίλε να σου κάνω μια ερώτηση; Τόσο πολύ την αγάπαγες την πεθερά σου;

- Κοίταξε να δεις, πριν πολλά πολλά χρόνια, ένας δικός σας κηδεύτηκε εκεί πέρα, και μετά αναστήθηκε! Δεν το διακινδυνεύω!!!"

http://clopyandpaste.blogspot.com/

"Μα κανείς δεν υπάρχει στο δημόσιο να με εξυπηρετήσει τέλος πάντων (;)"

Το ziskal.blogspot.com επιτέλους ρίχνει φώς στο αιώνιο ερώτημα όλων των Ελλήνων:

Μα κανείς δεν υπάρχει στο δημόσιο να με εξυπηρετήσει τέλος πάντων;

Στο βίντεο που ακολουθεί αποκαλύπτει τους τρόπους με τους οποίους καταφέρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι να εξαφανίζονται με το που αντιλαμβάνονται ότι έχει εμφανιστεί κάποιος πολίτης που θέλει να εξυπηρετηθεί...

Όταν παραγγέλνεις πίτσα με μια γυναίκα

Αυτός :
"θα παραγγείλω πίτσα Θέλεις και εσύ κάτι να σου παραγγείλω;"

Αυτή:
" Όχι ."

Αυτός :
" Ok."

Αυτή :
"...η άραγε να παραγγείλω ; !"

Αυτός:
« Τι να σου παραγγείλω ;"

Αυτή:
«Δεν ξέρω ."

Αυτός:
« Τι δεν ξέρεις; Αν θέλεις κάτι ;"

Αυτή:
«Όχι."

Αυτός:
«Πεινάς ;"

Αυτή:
« Δεν έχω ιδέα, μπορεί κάπως ... "

Αυτός:
«Τι σημαίνει κάπως ...;"

Αυτή :
«Σημαίνει , ότι δεν είμαι σίγουρη."

Αυτός:
«Εγώ όταν πεινάσω το καταλαβαίνω ."

Αυτή :
«Μπορεί να πεινάσω μετά ."

Αυτός:
«Τότε να σου παραγγείλω κάτι ."

Αυτή:
«Και αν δεν πεινάσω ...;»

Αυτός:
«Τότε μην το φας ."

Αυτή:
«Μα θα είναι σπατάλη."

Αυτός:
«Το φυλάς για αύριο ."

Αυτή:
«Και αν δεν έχω όρεξη αύριο για πίτσα ;"

Αυτός:
«Η πίτσα τρώγεται πάντα ."

Αυτή:
«Εγώ δεν την τρώω."

Αυτός:
«Τότε διάλεξε κάτι άλλο ."

Αυτή:
«Δεν έχω όρεξη για κάτι άλλο τώρα ."

Αυτός:
«Τότε πίτσα ."

Αυτή:
«¨Όχι ."

Αυτός:
«Επομένως τίποτε. "

Αυτή:
«Αχ... δεν ξέρω ."

Αυτός:
«Με έχεις τρελάνει ...."

Αυτή:
«Γιατί δεν παραγγέλνεις για σένα ...;"

Αυτός:
«Όπως νομίζεις ..."

Αυτή:
«Αλλά πάρε την πίτσα με το Χαμ "

Αυτός:
«Μα δεν μου αρέσει το Χαμ ."

Αυτή:
«Εμένα όμως μ αρέσει ."

Αυτός:
«Νομίζω είπες να παραγγείλω για ΜΕΝΑ ...; !"

Αυτή:
«Αυτό να κάνεις ."

Αυτός:
«Και γιατί τότε με Χαμ ...;»

Αυτή:
«Στην περίπτωση που θα πεινάσω όταν έρθει το φαγητό σου."

Αυτός:
«Ε... Και ; "

Αυτή:
«Νομίζεις ότι θα φάω κάτι που δεν μου αρέσει ;"

Αυτός:
« Γιατί να φας εσύ ;"

Αυτή:
«Και γιατί όχι...; "

Αυτός:
« Μια στιγμή ....θα παραγγείλω εγώ για ΜΕΝΑ , κάτι που να μπορείς να φας ΕΣΥ, αν και εφόσον πεινάσεις....; !"

Αυτή:
«Ακριβώς ! "

Αυτός:
" Και τι θα φάω ΕΓΩ σε παρακαλώ ;"

Αυτή:
«Μα σου είπα , μπορεί να μην πεινάσω ..."

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ - ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ...

Top 10 για την Τετάρτη 14/4/2010

Top 10 της Τετάρτης 14/4/2010 σύμφωνα με την AGB.


1. Η Ζωή της Άλλης ΤΜΛ% 17,6 ΜΡΔ% 58,4 (Mega)
2. Μυστικά της Εδέμ ΤΜΛ% 16,8 ΜΡΔ% 51,4 (Mega)
3. Ονειροπαγίδα ΤΜΛ% 11,6 ΜΡΔ% 24,2 (Ant1)
4. Ράδιο Αρβύλα ΤΜΛ% 10,9 ΜΡΔ% 27,2 (Ant1)
5. Πολυκατοικία ΤΜΛ% 10,6 ΜΡΔ% 23,7 (Mega)
6. Οικογένεια βλάπτει ΤΜΛ% 10,2 ΜΡΔ% 21,3 (Mega)
7. Σπίτι απ΄την αρχή ΤΜΛ% 8,4 ΜΡΔ% 19,7 (Alpha)
8. Στο παρά πέντε ΤΜΛ% 7,7 ΜΡΔ% 19,3 (Mega) [E]
9. Μια νύφη για το γιο μου ΤΜΛ% 7,7 ΜΡΔ% 16,1 (Alpha)
10. Κάτι Ψήνεται ΤΜΛ% 7,5 ΜΡΔ% 21,4 (Alpha)

*ΤΜΛ= Τηλεθέαση Μέσου Λεπτού
* ΜΡΔ= Μερίδιο

ερωτήσεις της καθημερινότητας

01. Γυρίζεις σπίτι κατάκοπος και σου λένε:
- Ήρθες;
- Όχι έρχομαι σε 10 λεπτά!!!

02. Σε παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό:
- Έλα ρε σπίτι είσαι;
- Όχι, στο χωράφι και έχω κάνει εκτροπή!!!

03. Σε καφετέρια:
- Ένα frappe γλυκό χωρίς...
- Χωρίς γάλα;
- Όχι χωρίς καλαμάκι!!!

04. Συναντιέσαι με έναν φίλο σου:
- Έλα ρε που είσαι;
- Εκεί στην απέναντι γωνία!!!

05. Ανάβεις το θερμοσίφωνο:
- Θα κάνεις μπάνιο;
- Όχι το άναψα για να καίει ρεύμα!!!

06. Ντύνεσαι και ετοιμάζεσαι να φύγεις, οπότε ακούς:
- θα βγεις;
- Όχι απλά προβάρω τα ρούχα!!!

07. Μιλάς για κάνα δεκάλεπτο και στο τέλος σου λέει:
- Σοβαρά;
- Όχι ρε σε δουλεύω!!!

08. Τρως το φαΐ, ζητάς δεύτερο πιάτο και σου λένε:
- Σ' άρεσε;
- Όχι! αλλά μη σε προσβάλω!!!

09. Λες στον άλλο ότι βρήκες κοπέλα και σου λέει:
- Καλή είναι;
- Όχι αλλά μια ψυχή που είναι να βγει...

10. Έρχεται ο υδραυλικός σπίτι και ο ιδιοκτήτης τον ρωτάει:
- Ήρθατε για τη βρύση;
- Όχι! Να αλλάξω μια λάμπα!!!

11. 12 τη νύχτα, βάζεις πιτζάμες, λες καληνύχτα και πας στο δωμάτιό σου οπότε σε ρωτάνε:
- Πας για ύπνο;
- Όχι να χτίσω μια οικοδομή!!!

12. Έρχεται 3 η ώρα την νύχτα και σου λέει:
- Κοιμάσαι;
- Ναι!!!

13. Σου λέει ο άλλος:
- Ακούς;
- Όχι! τυφλός είμαι!

14. Έχεις πέσει κάτω χτυπημένος μες τα αίματα και σου λέει ο άλλος:
- Πονάς;
- Όχι ρε καλοπερνάω εδώ κάτω!!!

15. Κάθεσαι σε καφετέρια και περνάει γνωστός:
- Α, εδώ κάτσατε;
- Όχι, ολογράμματα είμαστε

16. Πας στο βενζινάδικο, κατεβαίνεις από το αμάξι και ανοίγεις το πορτάκι της βενζίνης:
- Βενζίνη θέλεις;
- Όχι, να το φουλάρω με πορτοκαλάδα.

17. Καλείς κλειδαρά, έρχεται μετά από 40 λεπτά και σε βρίσκει από έξω:
- Κλειδώθηκες από έξω;
- Όχι, απλά βρίσκω εναλλακτικούς τρόπους να ανοίγω πόρτες.

18. Ξυπνάς από πολύωρο ύπνο : - Ξύπνησες; (Όχι ακόμα κοιμάμαι, τα λέμε σε μία ώρα!)

19. Έχεις γυρίσει σπίτι το βράδυ χαράματα, πέφτεις για ύπνο και ξαφνικά βλέπεις κλήση στο κινητό " Πατέρας": - Έλα αγόρι μου, που είσαι; (Στο club είμαι ακόμα μπαμπά, σε κανα δύωρο γυρνάω!)

20. Χτυπάς πολύ ώρα την πόρτα για να μπεις στο σπίτι, ξαφνικά ακούς μια φωνή απο μέσα χώρις όμως να έρχονται να σου ανοίξουν: - Δεν έχεις κλειδιά; (Όχι, απλώς μ' αρέσει να μένω πολύ ώρα έξω απ' την πόρτα και να χτυπάω!)

21. Σε βλέπουν να καπνίζεις: - Καλά ρε καπνίζεις;(Όχι, κολλάω γραμματόσημα)

Live αγωνες για σημερα Παρασκευη 16 Απριλιου

Μην χασετε, σημερα στις 21:45, το μεγαλο ντερμπυ του ιταλικου πρωταθληματος

ΙΝΤΕΡ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ζωντανα μονο εδω στο ziskal.blogspot.com!!!

by zissis

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Όρθιους επιβάτες και… εισιτήριο στην τουαλέτα θέλει η Ryanair

Άδεια από την Boeing και τις αρχές προκειμένου να της επιτρέψουν να βάλει όρθιους επιβάτες στα αεροπλάνα της αλλά και εισιτήριο στις τουαλέτες των αεροσκαφών ζητά η –χαμηλού κόστους- αεροπορική εταιρία, Ryan Air.

Το σχέδιο της ιρλανδικής εταιρίας είναι να δημιουργήσει θέσεις για όρθιους επιβάτες με φθηνότερο αντίτιμο και συγχρόνως να καταργήσει δυο από τρεις τουαλέτες των αεροσκαφών. Και σκοπεύει στη μια τουαλέτα που θα απομείνει, να χρεώνει τη χρήση προς ένα ευρώ!

Για γίνουν όλα τα παραπάνω θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή στο εσωτερικό της καμπίνας των αεροσκαφών, αλλά αυτό πρέπει να εγκριθεί από τη Boeing, εταιρία που προμηθεύει τη Ryanair με αεροσκάφη. Προκειμένου να κάμψει τις αντιδράσεις που ήδη υπάρχουν, η εταιρία τονίζει πως η νέα κατασκευή θα τηρεί όλους τους κανονισμούς ασφαλείας και τα χρήματα από την χρέωση της τουαλέτας θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Άντε όμως τώρα να ταξιδέψεις όρθιος για τρεις ώρες και να έχει κενά αέρος...Εκεί να δεις τι έχει να γίνει...

newsit.gr

Έβγαλε τα... λεφτά του ο Ρονάλντο!


Μπορεί πολλοί να ήταν αυτοί που κατηγόρησαν τον Πέρεθ για αλόγιστη σπατάλη το περασμένο καλοκαίρι, όμως το κόστος της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως... διαγράφεται από τις πωλήσεις της φανέλας του Πορτογάλου!

Όπως τονίζεται σε δημοσίευμα της A Bola, έχουν πωληθεί πάνω από 1,2 εκ φανέλες του Ρονάλντο! Και αυτές, μόνο στην Μαδρίτη! Αν η τιμή της φανέλας είναι κοντά στα 85 ευρώ, τότε τα συνολικά έσοδα ξεπερνούν τα 100 εκ... Ποσό το οποίο αυξάνεται κατά πολύ αν υπολογιστούν και οι πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο Ρονάλντο είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι, με την Ρεάλ να δίνει στην Μάντσεστερ το πόσο των 94 εκ. ευρώ. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ άκουσε πολλά για αυτή την επιλογή, όμως αν τα νούμερα αυτά είναι αληθινά, τότε η οικονομική απόσβεση έχει επιτευχθεί σε λιγότερο από ένα χρόνο. Η αγωνιστική ανάταση των Μαδριλένων, πάντως, φαίνεται να παίρνει παράταση για μια ακόμα σεζόν...

gazzetta.gr

Ποιές επώνυμες παντρεύονται το καλοκαίρι

Καλοκαιράκι έρχεται και οι επώνυμοι ετοιμάζονται να παντρευτούν! Ήδη, 6 ζευγαράκια της showbiz έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες για να εγκαταλείψουν την εργένικη ζωή!

Βάσια Λόη και Νίκος Μαδιάς: γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών πριν από δύο χρόνια και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος! Η πρόταση γάμου έγινε πέρυσι το Πάσχα στη Σύρο και από τότε συζούν σε μονοκατοικία στο Καστρί.

Ο γάμος θα γίνει σε στενό κύκλο στις 28 Μαΐου στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο επιχειρηματίας Γιώργος Μελισσανίδης και η στιχουργός Εύη Δρούτσα, ενώ το ταξίδι θα... αργήσει αφού η Βάσια θα έχει εκπομπή μέχρι τον Ιούλιο.

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατσίτσας: η πρώτη γνωριμία έγινε παραμονές του 2006 στην Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο και η πρόταση γάμου ήρθε περίπου 2 χρόνια μετά, κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού του ζευγαριού στη Βενετία. Λίγο το μονόπετρο, λίγο τα κανάλια και οι γόνδολες και το μοντέλο - παρουσιάστρια δεν άργησε να πει το ναι.

Η τελετή θα γίνει στις 5 Ιουνίου σε μία από τις πιο «must» εκκλησίες των νοτίων προαστίων, τον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι. Φυσικά, θα ακολουθήσει δεξίωση στο Island, ενώ κουμπάροι θα είναι η Σήλια Κριθαριώτη και ο σύζυγός της Νίκος Τσάκος. Προς το παρόν, η ημερομηνία και ο προορισμός του γαμήλιου ταξιδιού παραμένει άγνωστος.

Το Alter φαίνεται πως φέρνει... γούρι, αφού και τρίτη ξανθιά παρουσιάστριά του θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας: Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας παντρεύονται στις 20 Ιουνίου στο Island (χρυσές δουλειές θα κάνει φέτος το μαγαζί μόνο από τους γάμους).

Η γνωριμία τους έγινε στο «Gala» της Μαρίας Σταματέρη πριν από περίπου 2 χρόνια και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον. Το ζευγάρι συγκατοίκησε στο Νέο Φάληρο και η πρόταση γάμου ήρθε με ένα μονόπετρο - δώρο γενεθλίων στην παρουσιάστρια. Όσο για το ταξιδάκι; Τέλη Ιουλίου στην Νέα Υόρκη!

Μένουμε στον τηλεοπτικό χώρο αλλά αλλάζουμε κανάλι, με τον Αντώνη Σρόιτερ και την Δήμητρα Αιγινίτη. Η γνωριμία τους έγινε τον Ιούνιο του 2006 στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» όπου εργάζονταν και οι δύο. Η πρόταση ήρθε περίπου 1,5 χρόνο μετά σε ταξίδι τους στην Λαπωνία, ενώ ο γάμος θα γίνει στις 24 Ιουλίου στη Σαντορίνη. Αντί για δεξίωση, θα ακολουθήσει beach party και το ταξίδι θα είναι βόλτα με φουσκωτό στο Αιγαίο.

Και από την TV στην ηθοποιία: Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης θα κάνουν το καλοκαίρι τον θρησκευτικό τους γάμο με παράνυφο την κορούλα τους, Ισμήνη.

Για το τέλος αφήσαμε τον γάμο - έκπληξη: Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας! Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τέσσερα χρόνια και θα παντρευτούν στις 29 Απριλίου στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο Politia Tennis Club, με κουμπάρο τον ιδιοκτήτη του clubκαι φίλο τους, Κώστα Δροσόπουλο. Στο πλευρό τους θα έχουν τον 2,5 ετών γιο τους Ανδρέα, ενώ παρούσα θα είναι και η κόρη του συνθέτη με την Άννα Βίσση, Σοφία.

πηγή: περιοδικό Ok!

Άγραφοι νόμοι

1. Νόμος της μηχανικής επισκευής - Αφού τα χέρια σας καλυφθούν εξ ολοκλήρου με γράσο, τότε θα αρχίσει να σας τρώει η μύτη σας ή θα θέλετε να πάτε στην τουαλέτα.

2. Nόμος της βαρύτητας - Οποιοδήποτε εργαλείο ή βίδα, όταν πέσει, θα κυλήσει προς τη λιγότερο προσβάσιμη γωνία.

3. Νόμος των πιθανοτήτων - Η πιθανότητα του να σας παρακολουθούν είναι ανάλογη της ηλιθιότητας της πράξης σας.

4. Νόμος των Τυχαίων Αριθμών - Αν καλέσετε λάθος αριθμό, η γραμμή ποτέ δεν είναι κατειλημμένη και κάποιος πάντα θα απαντήσει.

5. Νόμος του Άλλοθι - Αν πείτε στον προϊστάμενό σας ότι καθυστερήσατε να πάτε στη δουλειά γιατί έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου σας, την επομένη όντως θα σκάσει το λάστιχο του αυτοκινήτου σας.

6. Νόμος των Αλλαγών - Όταν αλλάζετε λωρίδα κυκλοφορίας στο δρόμο, η λωρίδα που μόλις αφήσατε θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα από εκείνη στην οποία μετακινηθήκατε.

7. Νόμος του Μπάνιου - Με το που βυθίζετε το σώμα σας στην μπανιέρα, είναι βέβαιο ότι το τηλέφωνο θα χτυπήσει.

8. Νόμος των Συναντήσεων - Η πιθανότητα να συναντήσετε τυχαία κάποιον που γνωρίζετε αυξάνεται άρδην όταν βρίσκεστε με άτομο που δε θέλετε να σας δουν μαζί.

9. Νόμος του αποτελέσματος - Όταν προσπαθήσετε να αποδείξετε σε κάποιον ότι ένα μηχάνημα δε δουλεύει, εκείνη τη στιγμή θα δουλέψει.

10. Νόμος της Βιομηχανικής - Η ένταση της φαγούρας είναι ανάλογη του βαθμού δυσκολίας στο να ξύσετε το συγκεκριμένο σημείο.

11. Νόμος θεάτρου, σινεμά - Τα άτομα των οποίων οι θέσεις απέχουν περισσότερο από το διάδρομο θα φτάσουν τελευταία και είναι πάντα εκείνα που θα εγκαταλείψουν τις θέσεις τους αρκετές φορές για να πάρουν ένα σνακ, κάτι να πιουν ή να πάνε στην τουαλέτα και που θα φύγουν πριν από το τέλος της παράστασης ή της προβολής. Εκείνοι που κάθονται δίπλα στο διάδρομο ουδέποτε μετακινούνται, έχουν πολύ μακριά πόδια ή μεγάλες κοιλιές και πάντα περιμένουν μέχρι να αδειάσει η αίθουσα για να σηκωθούν.

12. Νόμος του Καφέ - Με το που καθήσετε να απολαύσετε ένα ζεστό καφέ στη δουλειά, ο προϊστάμενός σας θα σας ζητήσει να κάνετε κάτι που θα διαρκέσει έως ότου να κρυώσει το καφές σας. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φραπέ το καλοκαίρι (σ.σ.: φραπές όχι φρέντο, φραπές!) που θα βράζει μέχρι να επιστρέψετε σε αυτόν.

13. Νόμος των Αποδυτηρίων - Εάν υπάρχουν μόλις δύο άτομα σε αποδυτήρια, θα έχουν γειτονικά ντουλαπάκια.

14. Νόμος Φυσικών Επιφανειών - Η πιθανότητα μιας φέτας ψωμί με μαρμελάδα να προσγειωθεί με την πλευρά της μαρμελάδας στο χαλί είναι ανάλογη του πόσο καινούριο και ακριβό είναι αυτό το χαλί.

15. Nόμος των Λογικών Επιχειρημάτων - Τα πάντα είναι δυνατά όταν δεν έχετε ιδέα για τι μιλάτε.

16. Νόμος της Ενδυματολογικής Εμφάνισης - Αν τα ρούχα σας κάνουν, δεν είναι ωραία.

17. Νόμος του Εμπορικού Μάρκετινγκ - Μόλις ανακαλύψετε ένα προϊόν που σας αρέσει πάρα μα πάρα πολύ, θα σταματήσουν την παραγωγή του.

18. Νόμος των Ιατρών - Εάν δεν αισθάνεστε καλά και κλείσετε ραντεβού με τον ιατρό σας, μέχρι να φτάσετε θα αισθάνεστε καλύτερα. Αν δεν κλείσετε ραντεβού θα παραμείνετε άρρωστοι.

kazani.gr

Μην χασετε σημερα...

21:00 ΑΛΜΕΡΙΑ vs ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Primera División)

23:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ vs ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Primera División)

1:30 ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ vs ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ (Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα 'Παουλίστα')

ειμαστε ανοικτοι σε οποιαδηποτε προταση για αλλαγη μεταδοσης αγωνα...

Τα blogs "πλήττουν" τις εφημερίδες και την τηλεόραση


Η αμεσότητα της ενημέρωσης θεωρείται ο βασικότερος λόγος που τα blogs «πλήττουν» τις εφημερίδες και την τηλεόραση.

Σύμφωνα με έρευνα, που διενεργήθηκε, καταγράφεται μεγάλο πλήγμα της τηλεόρασης ιδιαίτερα έναντι των άλλων μέσων. Η εταιρεία δημοσκοπήσεων «Interview» πραγματοποιώντας έρευνα μέσω του δικτύου επιχείρησε να απαντήσει στα εξής ερωτήματα: <>

Αναλυτικότερα, οι εφημερίδες λαμβάνουν την προτίμηση του 27% του δείγματος, το ραδιόφωνο το 5% και τα blogs to 47%. Εκ των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα, το 56% απαντά ότι επισκέπτεται blogs με ειδησεογραφική θεματολογία πολλές φορές την ημέρα, το 23% μία φορά την ημέρα, το 17% δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, το 3% δύο με τρεις φορές τον μήνα και το 1% σπανιότερα. Οταν οι συμμετέχοντες στην έρευνα κλήθηκαν να απαντήσουν σε ποιο μέσο κάνουν τα blogs μεγαλύτερη «ζημιά», με την έννοια της απόσπασης μεριδίων, το 67% απαντά ότι οι εφημερίδες είναι αυτές που δέχονται τη μεγαλύτερη πίεση και ακολουθεί η τηλεόραση με 34%, ενώ το ραδιόφωνο φαίνεται ότι πιστεύεται πως δεν επηρεάζεται, αφού μόλις ένα 7% απαντά ότι «ζημιώνεται» από τα blogs.

ΠΗΓΗ "Eθνος"

Ποιοι θα είναι σχολιαστές της βραδιάς στα “Πρόσωπα”;


Τα Βραβεία του Έθνους, "Πρόσωπα" θα προβληθούν την επόμενη Δευτέρα 19 Απριλίου στις 22.00 μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.

Η βραδιά θα γίνει στον Κεραμεικό και τα σκηνικά της εκπομπής ξεκίνησαν να στήνονται από σήμερα. Σημαντικό ρόλο δε στη βραδιά θα έχουν ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης καθώς θα αναλάβουν το σχολιασμό της βραδιάς. Μάλιστα, το πετυχημένο δίδυμο του ραδιοφώνου, θα το παρακολουθούμε μέσα από μια οθόνη plasma που θα υπάρχει πάνω στην σκηνή..

πηγή: noumerologio

To Μega διεκδικεί τα περισσότερα βραβεία στα "Πρόσωπα"


Συνολικά δέκα υποψηφιότητες μετρά το Mega στις 8 κατηγορίες των βραβείων του κοινού, σα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα», επτά ο Alpha, πέντε η ΝΕΤ, τρεις ο ΑΝΤ1 και από δύο η ΕΤ1 , το Alter, το ΣΚΑΪ και το STAR.

Υπενθυμίζεται πως από το 2001 το βραβείο καλύτερης ενημερωτικής εκπομπής έχει ονομαστεί τιμής ένεκεν «Βραβείο Φρέντυ Γερμανός», το βραβείο Α’ Ανδρικού Κωμικού Ρόλου έχει ονομαστεί τιμής ένεκεν «Βραβείο Σωτήρης Μουστάκας», ενώ από φέτος το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου έχει ονομαστεί τιμής ένεκεν «Βραβείο Νίκος Γαροφάλλου».

Επτά τηλεοπτικοί σταθμοί: ALPHA, ALTER, EΤ1 - ΝΕΤ, ET3, MEGA, ΣΚΑΪ, STAR, έντεκα έντυπα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (ΟΛΑ), TIVO, TV AVANTI, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, TV ΖΑΠΙΝΓΚ, VETO, REAL NEWS, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ, TV ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και 19 φορείς-σωματεία συμμετέχουν φέτος στα «Πρόσωπα 2009», που χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες.

Στην 1η κατηγορία ανήκουν τα βραβεία (συνολικά 28) που επιλέγονται από ειδική κριτική επιτροπή και την οποία αποτελούν οι ακόλουθοι εκπρόσωποι: Ενας εκπρόσωπος από κάθε συμμετέχον κανάλι, ένας εκπρόσωπος από κάθε έντυπο το οποίο φιλοξένησε το δελτίο ψηφοφορίας του κοινού, καθώς και ένας εκπρόσωπος από κάθε φορέα ή σωματείο που αποδέχθηκε την πρόσκληση.

Στη 2η κατηγορία ανήκουν τα βραβεία τα οποία αναδείχθηκαν από το κοινό (συνολικά 8) με ψηφοφορία μέσα από τις σελίδες των έντεκα εντύπων που συμμετέχουν και μέσω του σάιτ www.ethnos.gr.
Σε αυτήν τη δεύτερη κατηγορία τον λόγο παίρνουν οι τηλεθεατές, που ψηφίζουν τα πρόσωπα και τα προγράμματα εκείνα που κέρδισαν την προτίμησή τους τη σεζόν 2008-2009. Τα βραβεία κοινού, ύστερα από απόφαση της οργανωτικής επιτροπής, μειώνονται φέτος σε οκτώ, αυξάνοντας το σασπένς και, φυσικά, τον ανταγωνισμό. Δύο πεντάδες λόγω ισοψηφίας έχουν προκύψει φέτος στα «πλασαρίσματα» των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία κοινού.Η απονομή ως γνωστόν θα γίνει την Δευτέρα με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.

ΠΗΓΗ "ΕΘΝΟΣ"

Η πρόταση της Αλιμπέρτη σε τηλεοπτικό σταθμό!


Το τηλεοπτικό της comeback ετοιμάζει η Σοφία Αλιμπέρτη.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μετά από την ένα χρόνο αποχή από την τηλεόραση, κατέθεσε πριν λίγες μέρες στον τηλεοπτικό σταθμό, ALTER πρόταση για καθημερινή εκπομπή την επόμενη σεζόν. Η εκπομπή μάλιστα θα είναι κοινωνικού περιεχομένου.

Για να δούμε θα υπογράψει η Σοφία Αλιμπέρτη με το Alter;

πηγή: medianiouz

Ρούλα Κορομηλά: Κουμπάρα της Πάνια και του Καρβέλα


Η Ρούλα Κορομηλά, επιστήθια φίλη του ζευγαριού, θα αλλάξει τα στέφανα στον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια.

Είναι το πρώτο πρόσωπο που σκέφτηκαν με το που πήραν την απόφαση στις 29 Απριλίου να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Της το πρότειναν κι εκείνη δέχθηκε με μεγάλη της χαρά! Η φιλία και η αλληλοεκτίμηση της Ρούλας Κορομηλά και του Νίκου Καρβέλα κρατάει δεκαπέντε χρόνια. Βέβαια, η κουμπαριά όμως δένει και από μια άλλη πλευρά: τη βαθιά φιλία που έχει αναπτυχθεί και με την Αννίτα Πάνια. Τα τελευταία οχτώ χρόνια είναι αχώριστες και καθημερινά επικοινωνούν τουλάχιστον τηλεφωνικώς.

Όσον αφορά το άλλο πρόσωπο που θα είναι κουμπάρος, πρόκειται για τον εδώ και πάρα πολλά χρόνια κολλητό του Νίκου Καρβέλα, που δεν είναι άλλος από τον γνωστό επιχειρηματία Κώστα Δροσόπουλο. Η μεγάλη αγάπη και των δύο, το τένις, ήταν αρκετή για να δέσουν και να γίνουν αχώριστοι φίλοι. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στο Politia Tennis Club, που είναι ιδιοκτησία του Κώστα Δροσόπουλου.

πηγή:Espresso

Καυτές εξελίξεις στα “Μυστικά της Εδέμ”


Ποιες είναι οι σημερινές εξελίξεις στα "Μυστικά της Εδέμ";

Από ένα λάθος που κάνει ο Λουκάς, πάνω στην κουβέντα, η Νόρα καταλαβαίνει ότι η αμνησία του κράτησε πολύ λιγότερο από όσο προσποιήθηκε και όταν προχώρησαν μεταξύ τους, τα θυμόταν όλα. Τον κατηγορεί ότι έπαιξε με την αγωνία και την αγάπη της και τον πετάει έξω από το σπίτι.

Η Αντιγόνη προσπαθεί, με κάθε τρόπο, να πείσει την Εύα να γυρίσει στο σπίτι και να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στο γάμο της.

Ο Λουκάς εξομολογείται όλη την αλήθεια για τη δήθεν αμνησία του στην υπόλοιπη παρέα και όλοι αντιδρούν άσχημα. Η Εύα είναι η μόνη που τον λυπάται και του προσφέρει στέγη. Ο Νικόλας και η Δάφνη παρηγορούν την Νόρα, η οποία αδυνατεί να καταλάβει γιατί ο Λουκάς τής φέρθηκε έτσι.

Η Μελίτα αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίον του Μάνου και σκέφτεται να καταθέσει μήνυση για ξυλοδαρμό.

Τι θα δούμε σήμερα στη “Ζωή της άλλης”


Ποιες είναι οι σημερινές εξελίξεις στη "Ζωή της άλλης";

Η Βιβή ζητάει την βοήθεια του Ανδρόνικου σχετικά με τον Μιχάλη, ενώ ο Γιάννης ζητάει ραντεβού από την Θάλεια. Η δικηγόρος με τη Βάσω και τον Ηλία αποφασίζουν να αναζητήσουν νομικά το χαμένο έγγραφο. Η Μαριάννα ζητάει να γίνει έρευνα στο σπίτι της Κάτιας. Στο ρεστοράν ο Χάρης προσπαθεί να προωθήσει την Ελπίδα, αλλά καταλήγει να την κάνει να νιώσει άσχημα.

Αναπάντεχη η εξέλιξη στο "4"


Σύμφωνα με πληροφορίες γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού, νέα "βόμβα" ετοιμάζεται να σκάσει στην επιτυχημένη σειρά "4" του Χριστοφορου Παπακαλιάτη.

Όπως ήδη γνωρίζουμε η σειρά του Μega οδεύει δυστυχώς προς το τέλος της (μιας και δεν πήρε το "πράσινο φώς" για 2η σεζόν λόγω ακριβού κόστους) και απομένουν ακόμη άλλα 5 επεισόδια μαζί με το 21ο που θα παρακολουθήσουμε την Δευτέρα.

Η είδηση αφορά στην σχέση του Πέτρου (Χ.Παπακαλιάτης) με την Ζωή (Δ.Σκιάδη).

Η Ζωή τελικά μετά από αρκετές σκέψεις κάνει το τεστ Dna και βγαίνει θετικό, ότι όντως δηλαδή είναι μέλος της οικογένειας Ξενόπουλου. Έτσι λοιπόν, και αποδεδειγμένα πλέον είναι αδερφή του Άρη, του Άλκη, του Βασίλη... Μήπως ξέχασα κάποιον? Α ναι, σωστά.. τον Πέτρο. Όπως μας έχει συνηθίσει χρόνια τώρα στις δουλειές του ο αγαπημένος Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μας επιφυλάσσει και στην συγκεκριμένη σειρά αρκετές εκπλήξεις πριν το μεγάλο φινάλε. Η έκπληξη όμως τώρα έρχεται από αλλού..

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, ο Πέτρος δεν είναι αδερφός με την Ζωή καθώς στο παρελθόν έχει υιοθετηθεί !!

Αναπάντεχη, ανατρεπτική & σίγουρα απρόβλεπτη αυτή η εξέλιξη...

FIFA: 500.000 εισιτήρια του Παγκοσμίου κυπέλου απούλητα


Οι υπεύθυνοι του Παγκοσμίου κυπέλου έχουν στη διάθεση τους 500.000 εισητήρια απούλητα με το τουρνουά να είναι μόλις δύο μήνες μακρυά...

Ούτε καν ο τελικός δεν είναι sold out,πόσο μάλλον τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Τώρα απεγνωσμένοι οι υπεύθυνοι της FIFA ελπίζουν μόνο να πουλήσουν τα εισητήρια στα εκδοτήρια της Ν.Αφρικής.

Η FIFA είχε βιαστεί να ανακοινώσει ότι ο τελικός της 11ης Ιουλίου στο χωρηκότητας 95.000 θέσεων Soccer City stadium του Γιοχάνεσμπουργκ είναι sold out,ωστόσο χθες οι διοργανωτές διέθεσαν προς πώληση ένα πακέτο 300 απούλητων εισητηρίων για τη μεγαλύτερη αναμφίβολα ποδοσφαιρική συνάντηση.

Θυμίζουμε ότι στην αντίστοιχη επόχη πριν από τέσσερα χρόνια στην Γερμανία όλα τα εισητήρια είχαν εξαντληθεί.

http://kafeneiaka.blogspot.com/

Βλέπει Ζιουλί ο ΠΑΟ!


Ο Γάλλος σταρ της Παρί ΣΖ, Λουντοβίκ Ζιουλί, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και η περίπτωση του εξετάζεται. Άνθρωπος του «τριφυλλιού» μάλιστα βρέθηκε στο Παρίσι!

Η δεδομένη φυγή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη έχει φέρει σε... πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα κάνει την διαφορά στο δεξί «φτερό» της επίθεσης.

Ελεύθερος το καλοκαίρι

Ένας από τους παίκτες που έχει προταθεί εδώ και λίγοκαιρό στο «τριφύλλι» είναι ο Λουντοβίκ Ζιουλί. Ο Γάλλος παιχταράς που είχε οδηγήσει την Μονακό στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2004, που είχε κάνει αξιοσημείωτη καριέρα στην Μπαρτσελόνα (πήρε μαζί της το Τσάμπιονς Λιγκ το 2006) και τώρα αγωνίζεται στην Παρί. Το καλοκαίρι ο διεθνής χαφ μένει ελεύθερος και εξετάζεται από το «τριφύλλι».

Στα μείον η ηλικία του

Φυσικά μιλάμε για μια εξαιρετική περίπτωση. Μεγάλη κλάση ο βραχύσωμος εξτρέμ, ο οποίος ακόμη και τώρα κάνει... παπάδες στο Σαμπιονά. Είναι λογικό να αρέσει στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αλλά ανασταλτικό παράγοντα αποτελεί η ηλικία του, καθώς το καλοκαίρι θα κλείσει τα 34.

Παραμένει βέβαια σε εξαιρετική κατάσταση, είναι ταχύτατος, διεμβολιστής, έμπειρος σε συνθήκες πρωταθλητισμού αφού τα έχει σηκώσει όλα στην καριέρα του και παράλληλα έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση του γκολ έχοντας πετύχει 69 τέρματα σε υψηλό επίπεδο.

Τον τσέκαραν από κοντά το Σάββατο!


Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού δεν είναι και τόσο... φιλολογικό καθώς το περασμένο Σάββατο άνθρωπος της ελληνικής ομάδας παρακολούθησε από κοντά τον... Λουδοβίκο των Παριζιάνων στο ντέρμπι Παρί ΣΖ-Μπορντό.

Βέβαια, το όνομα του Ζιουλί έρχεται να προστεθεί σε όλα εκείνα που κοιτάνε στο «πράσινο στρατόπεδο» αλλά δεν μπορούν να προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις πριν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για την επόμενη μέρα στο Δ.Σ που αναμένεται να γίνει μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη.

gazzetta.gr

Σημερινο προγραμμα μεταδοση αγωνων LIVE

Οι αγωνες που θα μεταδοθουν σημερα ειναι οι εξης :
21:00 ΑΛΜΕΡΙΑ vs ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Primera División)
23:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ vs ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Primera División)
1:30 ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ vs ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ (Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα 'Παουλίστα')
ειμαστε ανοικτοι σε οποιαδηποτε προταση για αλλαγη μεταδοσης αγωνα...

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Φευγάτοι οι μισοί παίκτες στον Ολυμπιακό!


Τα πλέι οφ πλησιάζουν και για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός καλείται να αποκτήσει... εμπειρία μέσα από την εμπειρία αυτή. Εξι παιχνίδια απέναντι σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη, με την ομάδα του Μπάντοβιτς να ψάχνει να σώσει ό,τι έχει απομείνει: Την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη, που θα της δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League.

Για τον επόμενο μήνα, λοιπόν, όσο ασυνήθιστο κι αν είναι για τον Ολυμπιακό, το βάρος πέφτει σε αγωνιστικές προτεραιότητες. Τα υπόλοιπα έπονται... Και ο προπονητής (αλήθεια, θυμάστε πότε έγραψε το sport.gr ότι πάγωσε το θέμα Βαλβέρδε;) και οι μεταγραφές. Όπως επίσης θα ακολουθήσουν και οι... αποχαιρετισμοί, που φέτος θα είναι περισσότεροι από ποτέ.

Με τα έως τώρα δεδομένα με τα δύο πόδια έξω από το Ρέντη, είναι τέσσερις. Ο 36χρονος Πάβελ Κόβατς, ο 32χρονος Ντομί, ο 35χρονος Στολτίδης και ο ακριβός Ντάτολο. Οι δύο πρώτοι ήταν... αόρατοι, ο Ιέρο είναι στη δύση της καριέρας του, ενώ για τον αργεντινό δεν υπάρχουν τα 5.5 εκατομμύρια ευρώ, που απαιτούνται για την αγορά του.

Πολύ πιθανό είναι κάπου εδώ να τελειώσει και η καριέρα του 34χρονου, Τάσου Πάντου. Μόνο η μεγάλη αδυναμία που του έχει ο κόσμος και ο... Βαλβέρδε, μπορούν να αλλάξουν αυτή την υπόθεση.

Και είναι άλλοι τόσοι, αυτοί που βρίσκονται στον αέρα.

Ο Γκαλέτι, με το πρόβλημα υγείας του.
Ο Νικοπολίδης, που δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει.
Ο Πάρντο, που τελειώνει ο δανεισμός του.
Ο Ζεβλάκοφ, που στα 34 του θέλει να επιστρέψει στη Πολωνία.
Ο Λούα Λούα που επίσης τελειώνει το συμβόλαιο του και η ιστορία του άρχισε πάλι να... στραβώνει το τελευταίο διάστημα.
Ο Μαρέσκα, που πέρασε αλλά δεν ακούμπησε και ο μάνατζερ του ψάχνει ομάδα στο Campionato για να φέρει πρόταση. Οι Λεντέσμα - Λεονάρντο, που πιάνουν θέσεις ξένων και δεν έπεισαν.

Εκεί θα γίνει η μεγάλη κουβέντα, στις αποχωρήσεις. Το θέμα, όμως στο ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν είναι αν θα το αποφασίσει η διοίκηση ή ο επόμενος προπονητής. Από εκεί ξεκινούν (...και τελειώνουν) όλα.

sport.gr

Προηγμένος διαστημικός δορυφόρος ...


Θα μελετά το κλίμα της γης και θα παρακολουθεί την εξέλιξη των κλιματικών αλλαγών...

Εκτοξεύτηκε με επιτυχία ένας προηγμένος διαστημικός δορυφόρος από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA), ο οποίος θα μελετά το Κλίμα της Γης και θα παρακολουθεί την εξέλιξη των κλιματικών αλλαγών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα».

Ο «CryoSat-2» είναι το αντίγραφο ενός δορυφόρου που καταστράφηκε κατά την εκτόξευση το 2005.

Ο δορυφόρος βάρους 700 κιλών αναχώρησε από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν την περασμένη εβδομάδα και λίγη ώρα μετά τέθηκε σε τροχιά και συνδέθηκε με το κέντρο ελέγχου της ΕSΑ στο Ντάρμσταντ της Γερμανίας.

Η αποστολή του είναι, να δώσει τις πρώτες ακριβές μετρήσεις για τα καλύμματα πάγου της Ανταρκτικής και κυρίως της Αρκτικής.

Η καταγραφή σε κάθε μεταβολή που θα γίνεται στα στρώματα πάγου, αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά τα μοντέλα προσομοίωσης του παγκόσμιου κλίματος.

Οι επιστήμονες προβλέπουν, βάσει των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί τα τελευταία χρόνια, ότι στην Αρκτική θα υπάρχουν ελάχιστοι ή και καθόλου πάγοι κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών, μέσα σε λίγα χρόνια.

Δυσοίωνες προβλέψεις υπάρχουν και για την τύχη των πάγων της Γροιλανδίας και της ηπειρωτικής Ανταρκτικής, το λιώσιμο των οποίων θα ανεβάσει τη στάθμη της θάλασσας, κατά πολλά μέτρα προκαλώντας τεράστιες καταστροφές.

newsit.gr

"Mε το δεξί": Αλλαγή ημέρας προβολής


Η εκπομπή του Σπύρου Σούλη αλλάζει ημέρα προβολής.

Το κανάλι θεώρησε πως είναι καλύτερο να βγαίνει στον αέρα μέσα στην εβδομάδα. Ετσι απο 21 Απριλίου, η εκπομπή "Με το δεξί" θα προβάλλεται απο τον ΑΝΤ1 αντί για Σάββατο στις 21.00, κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα.

Υπέγραψε με το Mega η Βάνα Μπάρμπα


Μπορεί να απείχε για αρκετό διάστημα από τα τηλεοπτικά δρώμενα η Βάνα Μπάρμπα αλλά επιστρέφει και αυτή τη φορά σε ένα κανάλι που αγαπά, το Mega. Μετά το υπέροχο εξωτικό ταξίδι που έκανε στο εμιράτο του Άμπου Ντάμπι, επέστρεψε και υπέγραψε το συμβόλαιό της με το Μεγάλο Κανάλι. Δεν θα παρουσιάσει κάποια εκπομπή, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια καθημερινή σειρά την επόμενη σεζόν.

Τι νούμερα έκανε χθες η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου;


Τρίτη χθες και είχε “Αλ Τσαντίρι νιουζ”.

Για άλλη μια φορά ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό! Τι νούμερα σημείωσε όμως η πιο πετυχημένη εκπομπή; Στο γενικό σύνολο η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου έκανε 55,7% και έφθασε σε τέταρτο 63,7% και στο νεανικό κοινό σημείωσε 58,1% και σε τέταρτο έφθασε 65,5%.