Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ufo στην Αυστραλία;

Ή ΤΟ FALCON 9

Περίεργοι φωτισμοί στον ουρανό της Αυστραλίας χθες το βράδυ εγιναν η αφορμή για να ξεκινήσουν συζητήσεις για UFO κλπ...

Η επίσημη και επιστημονική εξήγηση ειναι οτι πρόκειται για το Falcon 9 που εκτοξεύθηκε χθες απο το ακρωτήριο Canaveral. Η ανεπίσημη ειναι φυσικά τα UFO.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Μεταγραφολογίας συνέχεια...

- Σε σκληρό πόκερ, αναμένεται να εξελιχθεί η συζήτηση που θα έχει την ερχόμενη βδομάδα, ο Αντώνης Νικοπολίδης με τους ανθρώπους της διοίκησης του Ολυμπιακού, ίσως και με τον ίδιο τον Σωκράτη Κόκκαλη, για το μέλλον της καριέρας του. Στον Ολυμπιακό θέλουν σαν…τρελοί ο Νικοπολίδης να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο την καριέρα του, ώστε να…ξενοιάσουν για την θέση του τερματοφύλακα, αλλά και να γλιτώσουν, στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία, ένα αξιοσέβαστο ποσό, που σίγουρα θα χρειασθεί προκειμένου να βρουν έναν άξιο αντικαταστάτη του κάτω από τα δοκάρια.

Το ζήτημα είναι πάντως τι θα αποφασίσει ο ίδιος ο έμπειρος τερματοφύλακας που εμφανίζεται πάντως ιδιαίτερα διστακτικός να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο να αγωνίζεται κάτω υπό τις παρούσες συνθήκες. Κι αυτό γιατί το…πρόβλημα για τον Νικοπολίδης δεν είναι μόνο αν αισθάνεται δυνατός σωματικά και ψυχικά, ώστε να βγάλει αξιοπρεπώς την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά κυρίως το πόσο ανταγωνιστικός θα εμφανισθεί ο Ολυμπιακός την νέα χρονιά. Αν ο Νικοπολίδης δεν πάρει τις εγγυήσεις, ή διακρίνει από τις συζητήσεις που θα κάνει, ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα προχωρήσουν το φετινό καλοκαίρι σε σοβαρή ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους, τότε το πιθανότερο είναι να αποσυρθεί.

Από την άλλη, πλήγμα για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην προσπάθειά που κάνουν να κρατήσουν στην ενεργό δράση τον έμπειρο τερματοφύλακα, ήταν και το…ναυάγιο με τον Βαλβέρδε. Ο Νικοπολίδης εκτιμά απεριόριστα τον Βάσκο τεχνικό και ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά μαζί του, όμως τώρα που κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, σίγουρα απογοητεύτηκε. Όσο για το αν θα παραμείνει και από ποιο πόστο ο Νικοπολίδης στον Ολυμπιακό αν…κρεμάσει τα γάντια του, είναι κι αυτό ένα θέμα που σηκώνει πολύ συζήτηση.

- Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είχε δεσμευτεί πρόσφατα πως θα μιλούσε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Τότε όλοι συμπέραναν και δικαίως ότι οι ανακοινώσεις από την πλευρά του Μακεδόνα επιθετικού θα γίνονταν στο διήμερο που η Εθνική ομάδα θα βρισκόταν στην Ελλάδα μετά την επιστροφή της από την Ελβετία και πριν το ταξίδι της για την Νότιο Αφρική. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε, προφανώς γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, κάτω από τις αντιδράσεις μεγάλης μερίδας οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου, θέλει να κερδίσει λίγο ακόμη χρόνο και είπε στον Σαλπιγγίδη να μην μιλήσει.

Πάντως ο κόσμος το έχει…τούμπανα και είναι ενδεικτικό ότι ακόμη και το επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το «ΠΑΟΚ magazine» στο νέο τεύχος του, που θα κυκλοφορήσει την επόμενη Τρίτη, θα έχει στην πρώτη σελίδα φωτογραφία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τον τίτλο «Σάλπι, η επιστροφή». Όσο για τις αποδοχές του Σαλπιγγίδη, οι τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν ότι θα αγγίξουν συνολικά τα 3 εκατομμύρια ευρώ για 4ετές συμβόλαιο.

- Και ξαφνικά ένας παίκτης που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Οράσιο Καρντόζο έχει γίνει μήλον της έριδος για πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Πρώτος έδειξε ενδιαφέρον ο Ατρόμητος, ενώ τώρα μπήκε στο…χορό για να τον αποκτήσει και Λάρισα, ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να εμφανιστούν και άλλοι μνηστήρες. Ο Καρντόζο είναι σίγουρα ένας δυναμικός αμυντικός μέσος που «βγάζει» πολλή δουλειά, όμως την τελευταία του χρονιά στην Τρίπολη η καριέρα του είχε αρχίσει να παίρνει καθοδική πορεία. Βέβαια με τις…αφραγκίες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Καρντόζο θα μπορούσε να αποτελέσει για πολλές ομάδες, μια εξαιρετική προσθήκη.

«Μπάσιμο» Φούλαμ για Μπγιέσμιρ

Η Φούλαμ είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει την υπογραφή του Σουηδού αμυντικού του Παναθηναϊκού, Ματίας Μπγιέσμιρ.

Ο τεχνικός της Φούλαμ, Ρόι Χόντσον, είναι διατεθειμένος να δώσει ένα σεβαστό ποσό για την απόκτηση του Σουηδού διεθνούς μπακ του Παναθηναϊκού, Ματίας Μπγιέσμιρ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν και σήμερα τα βρετανικά ΜΜΕ. Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται για την Φούλαμ ο Μπγιέσμιρ, ωστόσο όπως φαίνεται αποτελεί έναν εκ των βασικών μεταγραφικών της στόχων.

Όπως αναφέρουν σήμερα οι Άγγλοι σκάουτερ των Κότατζερς παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό τον νεαρό παίκτη και ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την απόκτησή του. Παράλληλα επισημαίνεται πως ο Μπγιέσμιρ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, αναζητώντας την τύχη του σε μία άλλη χώρα.

Μουντιαλικός Παναθηναϊκός

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής ξεκινάει την άλλη Παρασκευή 11 Ιουνίου και ήδη οι πρώτες ομάδες έχουν φτάσει στην «μαύρη ήπειρο» για το Μουντιάλ.

Η προθεσμία για τις ανακοινώσεις των 23άδων τελείωσε και με αφορμή αυτό, σας παραθέτουμε τους συλλόγους με τους ποιο πολλούς παίκτες που θα δώσουν το παρών στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του κόσμου.

7ος ο Παναθηναϊκός

Οι ομάδες με τους περισσότερους αντιπροσώπους είναι η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι που έχουν από 13 ενώ ακολουθεί η Λίβερπουλ με έναν λιγότερο. Από 11 διεθνείς έχει η Αρσεναλ, η Γιουβέντους και η Μπάγερν ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ακριβώς από κάτω με δέκα. Οσους δηλαδή έχει η κάτοχος του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, Ιντερ και η Ρεάλ Μαδρίτης. Το τριφύλλι ξεπερνάει συλλόγους κολοσσούς όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει οχτώ διεθνείς, η Μίλαν εφτά όσους και η Βαλένθια ενώ η Λιόν έξι!

Οσον αφορά τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν από τρεις εκπροσώπους, ο Αρης δύο και από έναν η ΑΕΚ, η Ξάνθη και η Λάρισα.

Ένα καλοκαιρινό Chart Show αυτήν την Κυριακή!

Ο δεύτερος κύκλος του Chart Show Your Countdown κλίνει αυτήν την Κυριακή με μια εκπομπή που θα έχει ως θέμα το πιο πετυχημένο καλοκαιρινό τραγούδι με την απόλυτη καλοκαιρινή διάθεση.

Όμως ποίο τραγούδι θα καταφέρει να σκαρφαλώσει στην κορυφή του Chart Show Your Countdown; Ποιο τραγούδι θα κάνει την έκπληξη;

Οι καλεσνένοι θα είναι ο Γιώργης Λαμπαθάκης, ο Λάκης Γαβαλάς, η Ρέα Τουτουνζή, η Μάρω Λύτρα και ο Μίλτο Καρατζά. Στο πλατό το δικό τους, ξεχωριστό «παρών», δίνουν επιπλέον η Μαντώ, η Σοφία Αρβανίτη, τα Ημισκούμπρια, οι Émigré, οι Μέλισσες, οι 48 Ώρες και οι Fanela Rige.

Η Google τιμά τον πατέρα της ολογραφίας

Σήμερα αρκετοί από εσάς θα προσέξατε το διαφορετικό logo της google και θα διερωτάστε τι είναι.

Με αυτό το logo η google τιμά τον "πατέρα" της ολογραφίας τον Dennis Gabor. Δεν διαλέξανε τυχαία αυτήν την ημέρα καθώς σήμερα είναι ο εορτασμός των 110 γενεθλίων του Ούγγρου Dennis Gabor, που θεωρείται ο "πατέρας" της ολογραφίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως βραβεύτηκε, με το βραβείο Νόμπελ Φυσικής το 1971 για την ανακάλυψη και την ανάπτυξη της ολογραφικής μεθόδου.

Ο Denis Gabor μέχρι το θάνατο του το 1979 σε ηλικία 79 ετών είχε καταχωρήσει περισσότερες από 100 πατέντες.

Πρόταση για Καρντόσο

«Σφήνα» στον Ατρόμητο για την απόκτηση του Οράσιο Καρντόσο μπήκε η Λάρισα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «βυσσινί» κατέθεσαν επίσημη πρόταση για τον Αργεντινό μέσο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 31χρονος άσος από τη μεριά του ζήτησε μία εβδομάδα διορία για να δώσει την όποια απάντηση του.

Στο στόχαστρο της Λάρισας βρίσκεται ακόμα ένας πρώην παίκτης του Αστέρα. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος, αλλά η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς ο Κροάτης επιθετικός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Χάνει την πρεμιέρα ο Μόρας!

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βαγγέλη Μόρα στον πρώτο ματς της Εθνικής Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο με αντίπαλο την Νότιο Κόρεα.

Προβληματισμός αλλά και αισιοδοξία στην Εθνική

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπολόνια ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στην γάμπα και όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων πολύ δύσκολα το πρόβλημα θα έχει υποχωρήσει μέχρι τον πρώτο αγώνα της Ελλάδας στο Μουντιάλ.

Στην προπόνηση του Σαββάτου ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Φάνης Γκέκας ο οποίος αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων από αύριο. Στην τελευταία προπόνηση της “γαλανόλευκης” επί ελληνικού εδάφους το «παρών» έδωσαν και περίπου 150 φίλοι της ομάδας.

Πίτσα με κάνναβη - κι όμως ειναι νόμιμη!

Πίτσα με αλεύρι από κάνναβη, ρυζοσαλάτα, μανιτάρια αλλά και πανακότα και σουφλέ σοκολάτας με κανναβόσπορο, σερβίρει κατάστημα στην Αθήνα.

Ωστόσο όλα είναι απολύτως νόμιμα, παρά το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από το ελληνικό κράτος, καθώς οι υπάλληλοι μπερδεύουν την κάνναβη indica- η οποία είναι απαγορευμένη- με την cannabis sativa, η οποία απολύτως νόμιμη.

Παρόλα αυτά, το κατάστημα “Mystic Pizza” - με την τελίτσα πάνω από το γράμμα i να έχει αντικατασταθεί με ένα μικρό φύλο κάνναβης – έχει αντιμετωπίσει δίκες για προώθηση ναρκωτικών, έχει δεχτεί γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, αλλά και συνεχείς παρεμβάσεις από το Συνήγορο του Πολίτη. Μέχρι την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έφτασε το θέμα, με τον ιδιοκτήτη να εξηγεί ότι το προϊόν του είναι απολύτως νόμιμο.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, ο Μπάμπης Ανανιάδης, είχε για πρώτη φορά πριν 10 χρόνια την ιδέα να εισάγει αλεύρι βιολογικής κάνναβης από τη Γερμανία και να το χρησιμοποιήσει για μια πιό υγιεινή πίτσα. “Προφανώς η βιολογική κάνναβη sativa δεν έχει καμία σχέση με την παραισθησιογόνα ινδική κάνναβη, ωστόσο, αυτό δεν απέτρεψε τους υπαλλήλους των τότε υπουργείων Γεωργίας και Εμπορίου να με χλευάζουν διαρκώς, κατηγορώντας με ότι θέλω να εισαγάγω στην Ελλάδα αλεύρι με... χασίς” λέει ο κ. Ανανιάδης στην εφημερίδα.

“Σε διάστημα πέντε ετών δικάστηκα δύο φορές για διαφήμιση της χρήσης ναρκωτικών, εξαιτίας της απεικόνισης του φύλλου της κάνναβης στο λογότυπο της επιχείρησής μου” συνεχίζει αφηγούμενος τα βάσανά του. Όπως λέει το άρθρο, αν και έχει αθωωθεί πανηγυρικά από τη Δικαιοσύνη, εξακολουθούν να τον διώκουν τα ΜΜΕ, χωρίς ωστόσο αυτό να τον πτοεί αφού δεν κάνει κάτι παράνομο.

Το Messenger έγινε 3D!

Το Windows Live Messenger είναι από τα πιο δημοφιλή προγράμματα που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι χρήστες για να επικοινωνούν δωρεάν μέσω internet, με τους φίλους τους.

Αν ανήκετε κι εσείς σε αυτούς του χρήστες, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τη νέα δυνατότητα που σας προσφέρει το Windows Live Messenger να κάνετε chat σε 3D εικονικούς χώρους.

Με αυτό τον τρόπο αποκτάτε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να συζητείτε με τους φίλους σας σε όλο τον κόσμο, να ανταλλάσσετε εικόνες ή μουσική αλλά και να φλερτάρετε σε 3D περιβάλλον.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κάνετε μία δωρεάν εγγραφή στο Club Cooee και θα μπορείτε να εξοπλίσετε το δικό σας avatar και να αποκτήσετε το δικό σας προσωπικό χώρο – τον οποίο μπορείτε να διακοσμήσετε σύμφωνα με τα γούστα σας.

Επιπλέον μπορείτε αν θέλετε να ενσωματώσετε βίντεο, εικόνες και μουσική. Η νέα υπηρεσία, 3D Live Messenger, εγκαθίσταται στο pc σας και τρέχει παράλληλα μαζί με τις άλλες εφαρμογές σας ενώ σας επιτρέπει να συνομιλείτε και με χρήστες που έχουν λογαριασμούς σε άλλες υπηρεσίες chatting εκτός msn.

Εξοντωτικά τα γυρίσματα στα «Μυστικά της Εδέμ» και στη «Ζωή της άλλης»

Εξοντωτικά είναι τα γυρίσματα τόσο στα «Μυστικά της Εδέμ» όσο και στη «Ζωή της άλλης» προκειμένου να κερδίσουν το χρόνο των γυρισμάτων που θα χάσουν το καλοκαίρι.

Οι ηθοποιοί των δυο καθημερινών σειρών τον Αύγουστο θα πάρουν την άδειά τους και οι συντελεστές θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Πολλοί από αυτούς έχουν περιοδείες με τους θιάσους όπου συμμετέχουν και εκεί τα πράγματα περιπλέκονται. Όμως τα γυρίσματα γίνονται με εντατικούς ρυθμούς γιατί έφτασε και η στιγμή του μεγάλου φινάλε για τις δυο σειρές.

Η απόρριψη της «νύφης» έφερε τη λιποθυμία

Τον… κόσμο κάτω από τα πόδια της έχασε μια υποψήφια «νύφη» στο real life πρόγραμμα του Alpha «Μια νύφη για τον γιό μου» η οποία, μην μπορώντας να αντέξει την απόρριψη που δέχτηκε από τον εκλεκτό της καρδιάς της, στα γυρίσματα έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα, η οποία στο επεισόδιο της Πέμπτης δεν πήρε το «πράσινο φως» από τον Ιορδάνη, αν και η μαμά Βασιλική είχε αντίθετη άποψη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Η κοπέλα φαίνεται ότι δεν άντεξε την απόρριψη λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού κι έτσι, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, μετά από γοερό κλάμα κι ενώ βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ζαλίστηκε και λιποθύμησε.

Κάτι τα φώτα, κάτι η κούραση των γυρισμάτων και κάτι η εξάντληση από το κλάμα, η Κωνσταντίνα «σωριάστηκε» ξαφνικά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ανθρώπων της παραγωγής αλλά κα των άλλων συμμετεχόντων, οι οποίοι δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν. Φυσικά στη λιπόθυμη κοπέλα έσπευσε αμέσως ο γιατρός του συνεργείου που είναι πάντα παρών στα γυρίσματα, και της προσέφερε τις πρώτες βοήθειας.

Η κοπέλα μετά από λίγο συνήλθε αλλά συνέχισε να κλαίει με λυγμούς για την άσχημη έκβαση που είχε για εκείνη το παιχνίδι. Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά αλλά και να βρει σύντομα αυτό που ψάχνει!

Τι νούμερα έκανε χθες ο «Όμορφος Κόσμος» του Ψινάκη;

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν καλεσμένος χθες στον «Όμορφο Κόσμο» στο Μεγάλο Κανάλι.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής του έδωσαν το ελεύθερο και ο Ηλίας Ψινάκης όχι μόνο ήταν καλεσμένος αλλά και παρουσίασε την 3ωρη πρωινή εκπομπή έχοντας ο ίδιος εκλεκτούς καλεσμένους, όπως την Ευγενία Μανωλίδου, τον Βαγγέλη Περρή αλλά και ζωντανή σύνδεση με την Ελένη Μενεγάκη.

Σίγουρα με την παρουσία του Ηλία Ψινάκη ο «Όμορφος Κόσμος» έγινε πιο όμορφος και στις τηλεθεάσεις.

Στο γενικό σύνολο ο «Όμορφος Κόσμος» έκανε 26,1%, νούμερα που δεν τα είχαν δει ποτέ οι συντελεστές της φετινής εκπομπής! Φυσικά εννοείτε ότι χθες η εκπομπή «Όμορφος Κόσμος» ήταν πρώτη σε τηλεθέαση στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη.

Λέτε να δούμε τον Ηλία Ψινάκη παρουσιαστή στον «Όμορφο Κόσμο»;

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης ανά μισάωρο:


10:00-10:30 26,4
10:30-11:00 26,4
11:00-11:30 26,0
11:30-12:00 25,0
12:00-12:30 26,3
12:30-13:00 26,5

43,3% έφθασε σε τέταρτο το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Παρασκευή, χθες, και ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1 στην prime time ζώνη του είχε το talent show «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Τι νούμερα τηλεθέασης όμως έκανε;

Στο γενικό σύνολο σημείωσε 35,3% και έφθασε σε τέταρτο 43,3%.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ανά τέταρτο:

21:00 - 21:14 25,9
21:15 - 21:29 29,1
21:30 - 21:44 36,5
21:45 - 21:59 34,4
22:00 - 22:14 37,4
22:15 - 22:29 43,3
22:30 - 22:44 33,0
22:45 - 22:59 33,5

Ποιος είναι ο δολοφόνος στα “Μυστικά της Εδέμ”;

Στις 25 ή 28 Ιουνίου ολοκληρώνεται για φέτος η σειρά “Μυστικά της Εδέμ” και θα γίνει η μεγάλη ανατροπή, όπως έχει υποσχεθεί το συγγραφικό δίδυμο Ακρίτα-Κυρίτση.

Ο δολοφόνος της σειράς θα είναι η μεγάλη ανατροπή! Τη σκανδάλη τράβηξε ο μυστηριώδης αστυνομικός που μπήκε ξαφνικά στη ζωή των ηρώων.

Ο δολοφόνος είναι ο Τηλέμαχος Σταυρίδης (Γιάννης Ζουγανέλης)
.

Ο Χατζηβασιλείου σκότωσε τη γυναίκα του αστυνόμου για να της κλείσει το στόμα. Όμως και η Αντιγόνη δεν είναι άμοιρη των ευθυνών γι' αυτό και ο αστυνόμος υποσχέθηκε εκδίκηση. Αν και οι λεπτομέρειες θα αποφασιστούν αυτή την εβδομάδα, ο αστυνόμος όπως όλα δείχνουν θα πάρει εκδίκηση αφού θα φορτώσει το έγκλημά του στην Αντιγόνη.

Επειδή όμως οι σεναριογράφοι θέλουν να είναι δίκαιοι μάλλον δεν θα αφήσουν στη φυλακή την Αντιγόνη για ένα φόνο που δεν έκανε.

Ατάκες στην τηλεόραση

ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ
"Σήμερα θα φτιάξουμε μια ελληνική παραδοσιακή συνταγή με λουκάνικα Φρανκφούρτης".
(αύριο θα φτιάξει ελληνική παραδοσιακή συνταγή με σολομό από την Σκωτία)

ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕΦΤΕΛΗΣ
"Και η ομάδα της Ολλανδίας κερδίζει κόρνερ σε πολύ καλή θέση".
(το άτομο πρέπει... να κόψει το ποτό)

ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ
'Και τώρα ο ζωντανός μας καλεσμένος".
(μόλις τελείωσε η σύνδεση με τον κάτω κόσμο προφανώς)

ΙΩΑΝΝΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗ
"Το λεμόνι λαχανικό δεν είναι;"
(ναι όπως και το πορτοκάλι)

ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΓΙΑ ΓΑΜΟ
"Ο γάμος έγινε με την συγκατάθεση και των δύο νεόνυμφων".
(ουδέν σχόλιο)

ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΑΛΦΑ
"Υπήρξε μια συγκινητική συγκίνηση".
(όλοι συγκινηθήκαμε)

ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ MEGA
"Και μόλις οι αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος, ο νεκρός ήταν ήδη πεθαμένος".
(Τραγωδία)

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ MEGA
"Κάτω από τα συντρίμμια βρίσκονται δύο γυναίκες και μια Φιλιππινέζα".
(έχω δύο παιδιά & ένα κορίτσι)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ALTER
"Όλοι οι συγγενείς μαζεύτηκαν για το ύστατο χέρι".
(άντε βρε και για το ύστατο πόδι σου εύχομαι)


THE BEST OF ELENI MENEGAKI (ξεχωριστή κατηγορία)

- Πώς σε λένε; - Ιόλη. - Α, ωραίο όνομα. Ξένο είναι;
(άντε γεια)

- Ρε παιδιά, έτσι όπως είμαστε τρεις δεν πάμε να κάνουμε ένα ντουέτο να τραγουδήσουμε;
(ο τρίτος προφανώς ήταν χαμένο κορμί)

- Οι αρχαίοι εξάλλου έλεγαν: Νους υγιές, εν σώματι υγιό.
(κάποιος να την μαζέψει)

- Παίρνω και αντιβιοτικά που είναι συναχοκτόνα.( ! )

- Πάρτε μας τηλέφωνο για να κερδίσετε μια έγχρωμη κουζίνα.
(πιάνει και Filmnet;)

- Πρέπει να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και κάτω από τον ήλιο για να μην καούμε και μας φεύγουν κομμάτια του σώματός μας από το δέρμα μας.
(έλεος πια!!)

- Τηλεφωνήστε μας τώρα στα εξής τηλέφωνα για να κερδίσετε δύο τηλεθεατές αξίας 500.000 δραχμών!
(ναι, μια γιαγιά αμύθητης αξίας κι έναν παππού συλλεκτικό κομμάτι).

-Αυτό το κράνος οι φαντάροι το φοράνε για τον ήλιο; (zzzzz)

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Πρόταση 10 εκ. ευρώ για Λέτο έκανε η Μπενφίκα!

Στα χέρια του Παναθηναϊκού σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται μία εξαιρετική πρόταση των αετών για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο.

Η Μπενφίκα μετά την πώληση του Ντι Μαρία αναζητεί μία αξιόπιστη λύση στα αριστερά και φαίνεται ότι κατέληξε στον Σεμπάστιαν Λέτο.

Τον παίκτη τον παρακολούθησαν και στο πρόσφατο φιλικό των δύο ομάδων στον Καναδά και αποφάσισαν να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του Αργεντινού, ο οποίος είχε αποκτηθεί το προηγούμενο καλοκαίρι έναντι 4 εκ. ευρώ από την Λίβερπουλ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει απαντήσει ακόμη μιας και ο Νίκος Νιόπλιας βρίσκεται στις ΗΠΑ. Η πρόταση είναι άκρως ελκυστική και δύσκολα κάποιος λέει "όχι" ειδικά τέτοιες ημέρες.

Μεταγραφολογίας συνέχεια...

- Μειώσεις συμβολαίων ζητούν ήδη από τους ποδοσφαιριστές τους Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός που προχωρούν μαζί, με ενιαία πολιτική και συμφωνούν απόλυτα. Έστω κι αν φαίνεται προς τα έξω ότι έχουν …διαφορές. Τα συμφέροντα τους είναι κοινά. Θέλουν οι δύο …“αιώνιοι αντίπαλοι’’ να οδηγήσουν τους παίκτες τους σε μείωση σε ποσοστό 30 ή και 40%. Κι ας μην επιβαρύνονται τα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί έως την τελευταία ημέρα του 2009, από την αύξηση της φορολογίας. Οι αντιδράσεις από τους ποδοσφαιριστές θα είναι έντονες αλλά ήδη υπάρχει συνεννόηση των ΠΑΕ και οι παίκτες τώρα καταλαβαίνουν τι γίνεται πίσω από την πλάτη τους.

- Δύσκολες οι εποχές που ζούμε και γι’ αυτό οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ζητούν από τους συνεργάτες τους να μιλούν όσο γίνεται λιγότερο για τα οικονομικά και μάλιστα τους λένε ότι θα πρέπει να διαψεύδουν ότι ο προϋπολογισμός της ΚΑΕ Ολυμπιακός φθάνει γι αυτή τη σεζόν τα 35.000.000 ευρώ. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τα έξοδα της ΚΑΕ πράγματι θα φθάσουν σε αυτό το ποσό ενώ τα έσοδα της θα περιορισθούν στα 10.000.000 ευρώ. Το άνοιγμα των 25.000.000 ευρώ είναι μεγάλο και θα καλυφθεί από τους Αγγελόπουλους, οι οποίοι πάντως δε θέλουν να φανεί ότι προκαλούν.

- Τρέμουν στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό για το ενδεχόμενο να γίνουν μειώσεις στις πωλήσεις των διαρκείας που θα διατεθούν για την επόμενη σεζόν. Κι αυτό γιατί καταλαβαίνουν ότι για κάθε διαρκείας που δε θα ανανεώνεται, θα χάνονται αυτομάτως 60 ευρώ από το ταμείο του συλλόγου. Αυτό το ποσό αντιπροσωπεύει την ετήσια συνδρομή μελών του ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Από τα 21.000 ενεργά μέλη του Ολυμπιακού, τα 18.000 είναι κάτοχοι των διαρκείας που πληρώνουν τη συνδρομή τους όχι επειδή έτσι θέλουν αλλά επειδή είναι αναγκασμένοι αφού δεν τους δίδεται επιλογή κι εναλλακτική λύση.

- Τρεις Έλληνες μάνατζερ έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του Αντριάνο, αλλά κι οι τρεις έπεσαν πάνω σε κλειστές πόρτες. Αν και συνηθίζουν να καμαρώνουν για την πρόσβαση που έχουν στον Τύπο και για καλές σχέσεις με το κύκλωμα. Ο Αντριάνο έχει δημιουργήσει κακό προφίλ με τις εξωγηπεδικές περιπέτειες του που δίνουν ….ωραία πρόφαση για να απορριφθεί. Ποιος άλλωστε να δώσει τα 3.000.000 ευρώ τον χρόνο για την αμοιβή του παίκτη και την Εφορία ;

- Στην Παιανία έχει παρκάρει τα 8 αυτοκίνητα του, με τις αγγλικές και γαλλικές πινακίδες κυκλοφορίας ,ο Σισέ .Τον διευκολύνει ο Παναθηναϊκός που του κάνει βέβαια όλα τα χατήρια ώστε να τον έχει ευχαριστημένο. Μέχρι και την αύξηση της Εφορίας για τις αποδοχές του είπαν ότι θα του καλύψουν κι ο Σισέ είναι τώρα μέσα στην καλή χαρά. Επειδή, πάντως, ο Γάλλος προσέχει πολύ ότι έχει σχέση με χρήμα, περιμένει να του δώσουν και γραπτά αυτή τη διαβεβαίωση .

- Όσο κι αν ψάχνει ο Άρης στην αγορά, δεν μπορεί να βρει πρόταση για τον Κόκε και τον Χαβίτο, αλλά και για κανέναν άλλον από τους βασικούς παίκτες που του ανήκουν και δεν είναι δανεικοί ή περαστικοί με μονοετή συμβόλαια. Μοιραία , ο Άρης δεν έχει λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Το άνοιγμα στην ΠΑΕ Άρης έχει φθάσει τα 2.000.000 ευρώ κι όσο δεν βρίσκονται αυτά τα χρήματα, τόσο θα μένουν οι οφειλές προς τους παίκτες οι οποίοι συνηθίζουν βέβαια να ψάχνουν για δικαιολογίες στις αναποδιές.

- Σταμάτησαν να δίνουν χρήματα για τον Αστέρα Τρίπολης ο Μπάκος κι ο Καϋμενάκης. Κουράσθηκαν και βαρέθηκαν. Βλέπουν άλλωστε ότι δεν τους υποστηρίζουν οι ντόπιοι, αλλά κι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υλοποιηθεί η πρόταση που είχαν κάνει για να κτισθούν πολυκατοικίες σε έκταση δίπλα στο γήπεδο του Αστέρα, με τη μεσολάβηση του Δήμου Τρίπολης που θα έκανε και τις απαραίτητες απαλλοτριώσεις. Σκόπευαν από πέρσι να τα παρατήσουν, αλλά ,έτσι κι αλλιώς έχουν “ξενερώσει” πια με τον Αστέρα .

- Την πάτησαν εταιρείες που βιάσθηκαν να αγοράσουν πακέτα φιλοξενίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής. Τα αγόρασαν σε υψηλές τιμές και τώρα που βλέπουν ότι έπεσαν πολύ οι τιμές, επειδή δεν υπάρχει ενδιαφέρον κυρίως λόγω του φόβου για τις συνθήκες ασφάλειας που επικρατούν στη Νότια Αφρική, ψάχνονται για να δουν τι έγινε. Κατά τα άλλα διώχνουν προσωπικό γιατί κάνουν περικοπές λόγω κρίσης….

- Στην ΠΑΕ ΑΕΚ η κατάσταση είναι …χαοτική αφού τα χρέη της αποκαλύπτεται τώρα ότι δεν είναι 34.000.000 ευρώ, όπως έλεγαν οι μέτοχοι της ,αλλά φθάνουν τα 65.000.000 ευρώ.

- Είναι οριστικό ότι ο Πόλυς Χατζηιωάννου του Βάσου δεν πρόκειται να συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ΠΑΕ ΑΕΚ. Κι αυτό είναι πράγματι ένα πλήγμα για την ΑΕΚ αφού ο Κύπριος εφοπλιστής όχι μόνο είχε στον έλεγχο του το 28% των μετοχών της ΠΑΕ, αλλά παράλληλα είχε, μέχρι τώρα, χρηματοδοτήσει την αγαπημένη του ομάδα με σχεδόν 10.000.000 ευρώ. Κουράστηκε από την διοικητική αναστάτωση στην ΑΕΚ, αλλά επηρεάσθηκε άμεσα κι από τις αρνητικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης που έχει ρίξει κατακόρυφα τις τιμές στη ναυτιλία.

- Όσο πυκνώνουν οι φήμες κι οι πληροφορίες για την υποβάθμιση της Σούπερ Λίγκα τόσο περισσότερο κινείται ο Πατρίκ Κομνηνός για να δείξει ότι υπάρχουν δράσεις και πρωτοβουλίες από την διοργανώτρια του πρωταθλήματος.

- Ο Ταχτσίδης είχε πρόταση για 120.000 ευρώ τον χρόνο από την ΑΕΚ και δέχθηκε να πάει στη δεύτερη ομάδα της Τζένοα με 90.000 ευρώ. Ο νεαρός ,“έφαγε πόρτα’’ από τον Ολυμπιακό που δεν του απάντησε όταν αυτοπροτάθηκε κι εντέλει επέλεξε την Τζένοα από την ΑΕΚ.

Το NBA Live γίνεται NBA Elite

Η Electronic Arts ανακοίνωσε σήμερα ότι το NBA ELITE θα είναι το νέο όνομα της δημοφιλούς EA SPORTS NBA σειράς videogame και αναμένεται να φέρει αρκετά νέα στοιχεία στην αγορά.

Το NBA ELITE 11 θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παίζονταν μέχρι τώρα τα βιντεοπαιχνίδια μπάσκετ, με μια ολοκαίνουργια τεχνολογική βάση, ένα νέο σύστημα ελέγχου, καθώς και, για πρώτη φορά, θα εισάγει πραγματική φυσική σε ένα παιχνίδι μπάσκετ. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος στα καταστήματα λιανικής πώλησης για PlayStation 3, Xbox 360 και Xbox 360 μέσα στο φετινό Οκτώβριο.

“Σχεδιάζουμε να εξελίξουμε σε βάθος τη διαδραστική εμπειρία μπάσκετ με έναν τρόπο που η κατηγορία δεν έχει δει εδώ και μια δεκαετία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Peter Moore, πρόεδρος της EA Sports και συμπλήρωσε πως "στο ΝΒΑ ELITE 11, θα εισάγουμε μια εμπειρία gameplay που δίνει στους φίλους του παιχνιδιού τον έλεγχο στο παρκέ που απαιτούσαν σε ένα παιχνίδι μπάσκετ εδώ και χρόνια."

Χρησιμοποιώντας τις αρχές σχεδιασμού από ορισμένες εκ των κορυφαίων σειρών της EA Sports, το NBA ELITE 11 εισάγει αρκετές σημαντικές αλλαγές στο gameplay που επικεντρώνονται στον καλύτερο έλεγχο του χρήστη. Το νέο «Hands-On σύστημα χειρισμού» επιτρέπει την ένας-προς-έναν ανταπόκριση της μετακίνησης του παίκτη και κινήσεις στο παρκέ, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές προκαθορισμένες κινήσεις που απαιτούσαν από τους χρήστες να περιμένουν ενώ η φάση εξελισσόταν πριν πραγματοποιήσουν την επόμενη κίνησή τους. Το Hands-on Control ισχύει και για το επιθετικό και το αμυντικό οπλοστάσιο του παίκτη, όπως: ντρίμπλες, καρφώματα, μπάσιμο προς το καλάθι, προσποιήσεις, τάπες, κλεψίματα και άλλα.

Το νέο σύστημα ελέγχου σε πραγματικό χρόνο στο ΝΒΑ ELITE 11 επιτρέπει σε κάθε παίκτη που βρίσκεται στο παρκέ να κινείται ανεξάρτητα με τους υπόλοιπους, αφαιρώντας τις αλληλεπιδράσεις των δύο παικτών που χρησιμοποιούνταν εδώ και καιρό το σύστημα ελέγχου του χρήστη στα παιχνίδια μπάσκετ. Επιπλέον, ένα νέο σύστημα shooting ανάλογα με την ικανότητα του κάθε παίκτη απαιτεί ακριβείς αντιδράσεις από τον χρήστη, με βάση τη θέση των παικτών στο γήπεδο, να σκοράρει, σε αντίθεση με το τυχαίο σύστημα που υπήρχε στα μπασκετικά videogames του παρελθόντος.

Οι 10 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο

Δείτε ποιες είναι οι πιο σέξι γυναίκες για το 2010 σύμφωνα με την ετήσια λίστα που δημοσίευσε το ανδρικό περιοδικό FHM.

Το αμερικάνικο περιοδικό έδωσε στην δημοσιότητα την λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες της Αμερικής. Αντίστοιχη ψηφοφορία είχε κυκλοφορήσει και από τη βρετανική έκδοση του περιοδικού.

Σύμφωνα με την λίστα η πρώτη δεκάδα έχει ως εξής:

10. Leighton Meester
10. Leighton Meester

9. Taylor  Swift
9. Taylor Swift

8. Lady Gaga
8. Lady Gaga

7. Lea  Micheles
7. Lea Micheles

6. Jessica  Alba
6. Jessica Alba

5. Blake  Lively
5. Blake Lively

4. Britney  Spears
4. Britney Spears

3. Kristen  Stewart
3. Kristen Stewart

2. Megan Fox
2. Megan Fox

1. Marissa  Miller
1. Marissa Miller

Σοκ με Ντρογκμπά!

Ανησυχία επικρατεί στην Ακτή Ελεφαντοστού, μετά τον τραυματισμό του Ντρογκμπά, στο φιλικό προετοιμασίας, με την Ιαπωνία.

Ο 32χρονος επιθετικός, συγκρούστηκε με τον Τανάκα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον μηρό. Ο Ιβοριανός έδειξε να υποφέρει και παρέμεινε στο έδαφος για αρκετά λεπτά, καθώς αδυνατούσε να σηκωθεί.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα "L Equipe", o Ντρογκμπά δεν έχει χτυπήσει μόνο στο πόδι, αλλά ράγισε και τον αγκώνα του.

HD εκπομπή σήματος από τη Nova

Η Nova απέστειλε το μεσημέρι της Παρασκευής πρόσκληση στους δημοσιογράφους με τίτλο "Nova HD: Τηλεοπτική απόλαυση υψηλής ευκρίνειας για όλους" για την παρουσίαση του Nova HD προγράμματος που θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Ιουνίου.

Όπως όλα δείχνουν, έχουμε (επιτέλους) οριστική επιβεβαίωση της φήμης πως η εταιρία παροχής υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες τη δοκιμαστική εκπομπή σήματος υψηλής ευκρίνειας και μένει να περιμένουμε μία εβδομάδα για να μάθουμε όλες τις αναλυτικές λεπτομέρειες.

Όπως είναι φυσικό, τα ερωτήματα που θα τεθούν είναι πάρα πολλά και η εταιρία θα κληθεί να απαντήσει: πότε θα ξεκινήσουν οι μεταδόσεις, ποιο θα είναι το έξτρα κόστος για την πρόσβαση στο HD πακέτο, πως θα μεταβούν οι νέοι και παλαιοί συνδρομητές στο νέο δέκτη (ο υπάρχων δεν υποστηρίζει τέτοιο σήμα), τι υπηρεσίες θα παρέχει ο νέος αποκωδικοποιητής, τι αλλαγές θα πρέπει να γίνουν στην εγκατάσταση, τι περιεχόμενο θα προβάλλεται στο HD κανάλι και αρκετά ακόμη.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους μιλούν για 4 κανάλια υψηλής ευκρίνειας, τα NovaCinema 1 HD, NovaSports 1 HD, Discovery HD και Eurosport HD, τα οποία θα προσφέρονται στη μορφή ενός πακέτου, καθώς και για αποκωδικοποιητές, οι οποίοι θα έρχονται "παντρεμένοι" με την αντίστοιχη κάρτα της εταιρίας.

Όπως φαίνεται, το φετινό καλοκαίρι η τηλεόραση στη χώρα μας αλλάζει για τα καλά, αφού τόσο στις 18 Ιουνίου ξεκινάει η ψηφιακή μετάδοση των ελεύθερων καναλιών μέσω της Digea και στην Αθήνα, όσο και η Nova αποκαλύπτει τα σχέδιά της για HD σήμα. Υπομονή μερικές ημέρες ακόμη...

Η Γουλβς απέκτησε τον Στίβεν Φλέτσερ

Στην Γουλβς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στίβεν Φλέτσερ.

Ο Σκωτσέζος διεθνής επιθετικός, που παλαιότερα αγωνίσθηκε στην Χιμπέρνιαν και την Μπέρνλι, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγγλικό σύλλογο, χωρίς να γίνουν γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο 23χρονος Φλέτσερ πέτυχε οκτώ τέρματα σε 35 εμφανίσεις με τα «χρώματα» της Μπέρνλι στο πρωτάθλημα της πρέμιερ λιγκ.

Ο Πελεγκρίνι στην Λίβερπουλ

«Παρέλαση» ονομάτων παρατηρείται στον διεθνή Τύπο, αναφορικά με τον διάδοχο του Ράφα Μπενίτεθ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ.

Ωστόσο, σε σημερινό της δημοσίευμα, η ισπανική εφημερίδα «As», αποκαλύπτει ότι οι διοικούντες την Λίβερπουλ καταλήγουν στην επιλογή του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο Χιλιανός τεχνικός, απολύθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος Μαϊου και βρίσκεται ψηλά στον κατάλογο με τους προπονητές, που εξετάζει ο γενικός διευθυντής των «κόκκινων», Κρίστιαν Πάρλσλοου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι υποψήφιοι να αναλάβουν την τεχνική καθοδήγηση της Λίβερπουλ, φέρονται επίσης, ο Μάρτιν Ο΄Νιλ, ο Γκούους Χίντινκ και ο Ρόι Χόντσον.

Ο Σούστερ ανέλαβε την Μπεσίκτας


Ο Μπερντ Σούστερ είναι ο νέος προπονητής της Μπεσίκτας.

Ο 50χρονος Γερμανός τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την διοίκηση της τουρκικής ομάδας, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Θέλει τον Τόρες η Μπαρτσελόνα

Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες εμφανίζεται η διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Όπως γράφει η καταλανική εφημερίδα «Sport», το μέλλον του Ισπανού στράικερ στη Λίβερπουλ βρίσκεται στον «αέρα», αφού ο Ράφα Μπενίτεθ αποτελεί παρελθόν από τους «κόκκινους».

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο «El Nino» είχε φημολογηθεί ότι βρίσκεται στο «στόχαστρο» της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα, όμως η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ. Ο 26χρονος επιθετικός φέρεται να βρίσκεται στα υπ’ όψιν της Τσέλσι, της οποίας οι παράγοντες προτιμούν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα εμφανίζεται πρόθυμη να πουλήσει τον Σουηδό φορ έναντι 50 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια να αγοράσει τον Τόρες.

«Θέλει Νενέ ο Ολυμπιακός», σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον αριστερό μέσο της Μονακό, Νενέ, «ανακαλύπτουν» στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα στη «χώρα του καφέ» αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο «στόχαστρο» τον Βραζιλιάνο μέσο, για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον και οι Μαρσέιγ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα και Φενέρμπαχτσε.

«Είναι καλό να ακούς πως μεγάλες ομάδες από τη Γαλλία και άλλες χώρες εξετάζουν την περίπτωση να σε αποκτήσουν. Όμως έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Μονακό και αυτή τη στιγμή προέχει να ξεκουραστώ μαζί με την οικογένειά μου», δήλωσε ο 29χρονος άσος.

Εν τω μεταξύ, το όνομα του Νενέ έχει «ξαναπαίξει» για τον Ολυμπιακό. Φέτος ο Βραζιλιάνος, που είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, είχε 14 γκολ σε 34 ματς στη Ligue 1

Βαλβέρδε: «Όχι γιατί…»

Ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα του Ολυμπιακού αναφέρει τι ακριβώς εκμυστηρεύτηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε Έλληνα φίλο του για την πρόταση που του έγινε από τους «ερυθρολεύκους».

«Νομίζω ότι ο Κόκκαλης δεν με ήθελε πραγματικά. Δεν μπορώ φυσικά να είμαι σίγουρος, αλλά αυτή την αίσθηση έχω», φέρεται να είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια: «Περισσότερο θέλησε να κινηθεί για να με πάρει πίσω, υπό την πίεση του κόσμου, που φώναζε το όνομά μου σε πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού. Μη νομίζετε πως δεν ξέρω τι είχε γίνει στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ολυμπιακού και τα όσα είχε πει για εμένα ο πρόεδρος. Δύο δημοσιογράφοι από την Αθήνα με πήραν και μου τα είπαν.

Δεν ξέρω αν έχω λάθος, αλλά δεν έχω πειστεί ότι με θέλει πίσω», ενώ όταν ο συνομιλητής του τον ρώτησε αν έμεινε ικανοποιημένος απ΄ όσα άκουσε για τα σχέδια της ΠΑΕ, τους συνεργάτες του, το ρόστερ και τις μεταγραφές, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Εσύ ζεις στην Ελλάδα και ξέρεις. Θα ήσουν ευχαριστημένος να δουλέψεις κάτω από τέτοιες προϋποθέσεις;»

Μήνας… φωτιά

Οι «καύσωνες» δεν ήρθαν ακόμη, βέβαια, αλλά στον Παναθηναϊκό έχουν πάρει… φωτιά. Ο Ιούνιος είναι στα ξεκινήματά του και οι… μηχανές των πρωταθλητών φουλάρουν για τα καλά. Οι τέσσερις άνθρωποι που έχουν επωμιστεί τον σχεδιασμό (Βεκρής, Γόντικας, Νίκας, Βουτσαράς) μέσα στις επόμενες 30 μέρες, πρέπει να φέρουν εις πέρας το έργο που τους έχει ανατεθεί.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά.

1.ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Νίκος Νιόπλιας θα συνεχίσει να είναι στον πάγκο του «τριφυλλιού». Ως γνωστόν, η απόφαση έχει παρθεί, ενημερώθηκε σχετικά ο έλληνας τεχνικός και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του συμβολαίου, πιθανότατα διετούς διάρκειας. Αυτόματα διατηρείται και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ φυσικά (Βαζέχα, Ιορδανίδης, Αλεξούδης, Φωτόπουλος).

2.ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Ο ρόλος του «διευθυντή ποδοσφαίρου» όπως τον γνωρίζαμε επί ημερών Κώστα Αντωνίου, καταργείται. Οι «πράσινοι» ψάχνουν πλέον τεχνικό διευθυντή ο οποίος θα ασχολείται κυρίως με μεταγραφές, σκάουτινγκ, αποδεσμεύσεις και παραχωρήσεις παικτών. Με λίγα λόγια, δεν θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη στο «τριφύλλι» έχουν βρει τον εκλεκτό. Δεν είναι όνομα που έχει γραφτεί, αλλά θα είναι ξένος.

3.ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Απλά τα πράγματα. Ότι πει ο Νιόπλιας. Τις εισηγήσεις του Έλληνα τεχνικού περιμένει η διοικούσα επιτροπή, για να προχωρήσει τις επαφές. Τα ονόματα ουσιαστικά είναι γνωστά. Μαρτσένα και Σκόκο βρίσκονται πολύ ψηλά στην λίστα. Επίσης, αναζητείται ένας κεντρικός χαφ, με περισσότερο επιτελικές αρετές και ένας αριστερός μπακ, ως δεύτερη λύση πίσω από τον Σπυρόπουλο (κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Ιωαννίδης του Ηρακλή).

4.ΜΠΑΤΖΕΤ: Tο ποσό που θα διαθέσουν οι μέτοχοι για την ενίσχυση, θα είναι μεγαλύτερο απ' ότι αναμενόταν αρχικά. Δηλαδή, αντί για 5 εκατ. Ευρώ, θα φτάσει σχεδόν τα 10 εκατ.! Χρήματα που αν συνυπολογίσουμε το που στοχεύει ο Παναθηναϊκός και τις λίγες κινήσεις που θέλει να κάνει, αρκούν. Για παράδειγμα, με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ., μπορεί να αποκτηθεί ο Μαρτσένα. Ο Σκόκο θέλει μάξιμουμ 2,5 εκατ. (λιγότερα αν συνυπολογιστούν έμψυχα ανταλλάγματα). Και μένει ο χαφ. Ίσως δηλαδή να μείνει και… κάβα για τον Γενάρη.

5.ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Κιτσμπούχελ της Αυστρίας αρχές Ιουλίου. Ακόμη δεν έχει προγραμματιστεί κάποιο φιλικό. Δουλειά που επωμίζεται η διοικούσα επιτροπή, πάντα σε συνεργασία με τον Νίκο Νιόπλια ο οποίος θα αποφασίσει για τις ημερομηνίες των αγώνων για παράδειγμα.

6.ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ-ΔΑΝΕΙΚΟΙ: Ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο, είναι το τι θα συμβεί τελικά με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Νιόπλια. Όπως ο Μάντζιος, ή ο Δάρλας. Άμεσα θα αρχίσουν οι συζητήσεις με πιθανούς ενδιαφερόμενους. Κι αν όλα πάνε καλά τα όποια χρήματα προκύψουν από πωλήσεις, προστίθενται αυτόματα στο μπάτζετ.

Όσο για τους δανεικούς, θα γίνει κουβέντα για το αν ο Έλληνας τεχνικός επιθυμεί την επιστροφή κάποιου. Όλα δείχνουν πάντως ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.


Θετικά μηνύματα

Με λίγα λόγια, ο μήνας που ακολουθεί θα είναι γεμάτος από εξελίξεις για τον Παναθηναϊκό. Και εκεί που οι πάντες… χτυπούσαν το κεφάλι τους για την καθυστέρηση, ίσως τελικά οι «πράσινοι» μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχουν ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της ερχόμενης σεζόν!


Το… μεγάλο κομμάτι

Φυσικά, όλα αυτά τα… κομμάτια του παζλ, είναι μικρά μπροστά στο θέμα της προεδρίας. Στις 18 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση μετόχων θα πάρει απόφαση για τον επόμενο πρόεδρο της ΠΑΕ. Το ιδανικό σενάριο είναι να δούμε κάποιον απ’ τους μεγαλομετόχους στη θέση αυτή. Κοινώς, τον Παύλο ή τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Ο πρώτος αρνείται διαρκώς πως θα ασχοληθεί με τα κοινά, αναλαμβάνοντας το πόστο του επικεφαλής της ΠΑΕ. Όσο για τον «τυφώνα», δύο φορές έχει πει όχι στην πρόταση που του έγινε, αλλά μέσα από την ΠΑΕ πιστεύουν ότι είναι δυνατό να τον μεταπείσουν και να αναλάβει τα ηνία.

Καθοριστικό ρόλο ασφαλώς αναμένεται να παίξει και η νέα μετοχική σύνθεση. Μετά την αποχώρηση Βγενόπουλου, τα ποσοστά διαφοροποιούνται και δεν αποκλείεται να έχουμε νέες εκπλήξεις…

Λόγω Μουντιάλ η αλλαγή ώρας στην σειρά «Η ζωή της άλλης»;

Πάμε τώρα και σε κάτι που μάθαμε μέσα από το Mega σχετικά με την αλλαγή ώρας τις καθημερινής σειράς «Η ζωή της άλλης».

Όπως μας είπε άνθρωπος του Mega η αλλαγή έγινε μόνο και μόνο για να μην παίσει κανένας αγώνας του Μουντιάλ στην σειρά και δει ...
τα νούμερα του να κατρακυλούν.

Να πούμε πως οι αγώνες τα απογεύματα ξεκινάνε στις στις 17.00 ενώ οι βραδινοί αγώνες ξεκινάνε στις 21.30.

Δεν νομίζω πως το κοινό που βλέπει την συγκεκριμένη σειρά είναι αυτό που θα δει τους αγώνες Μουντιάλ..
.

Το gamato “πέθανε”, το igamato έρχεται


Θέμα ημερών είναι πλέον η επανεμφάνιση της δημοφιλέστερης ιστοσελίδας στην Ελλάδα με “πειρατικές” ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, προγράμματα υπολογιστών και μουσική, που είχε 16.000.000 "επισκέψεις" κάθε μέρα.

Μετά το επεισοδιακό λουκέτο του “gamato.info” και την σύλληψη και ποινική δίωξη των διαχειριστών του, οι "διάδοχοί" τους ετοιμάζονται να ανοίξουν το “igamato.info” στις αρχές Ιουνίου.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, οι servers του νέου site θα βρίσκονται εκτός Ελλάδας, ίσως στη Γερμανία.

Το “gamato.info” είχε κλείσει εξαιτίας μηνύσεων γιά παραβίαση των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ο Κανάκης… χτύπησε κόκκινο!

Στα ύψη έφτασε χθες η τελευταία εκπομπή «Ράδιο αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης κι παρέα του κατάφεραν να κάνουν μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο 30,8% ενώ στο νεανικό κοινό σημείωσε 41,9% μέσο όρο.

Δικαιωμένος λοιπόν ο Κανάκης που διεκδίκησε και πήρε για τη χθεσινή τελευταία εκπομπή της σεζόν περισσότερη διάρκεια αφού η «Ράδιο αρβύλα» κατάφερε να χτυπήσει κόκκινο στις τηλεθεάσεις.

Πάντως, για να λέμε και του ΑΝΤ1 το δίκιο, το κανάλι του Αμαρουσίου δεν αρνήθηκε την παράταση της εκπομπής αν και ο ίδιος ο Κανάκης τους αρνήθηκε… κάποια best of της «Ράδιο αρβύλας».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες o ANT1, λόγω της επιτυχίας της εκπομπής θέλησε να προγραμματίσει κάποια επεισόδια για τον Αύγουστο με τα «καλύτερα» αποσπάσματα. Κάτι που όπως φαίνεται δεν σκοπεύει να κάνει ο Κανάκης και η παρέα του αφού εκτιμούν ότι με τις επαναλήψεις ο κόσμος μπορεί να τους βαρεθεί.

Και μάλλον αυτή η επιθυμία της παρέας του «Ράδιο αρβύλα» θα γίνει σεβαστή από τη διοίκηση του ΑΝΤ1 αφού δεν θέλει να τους… δυσαρεστήσει!

Στο Mega η Ευγενία Μανωλίδου;

Η Ευγενία Μανωλίδου μετακομίζει στο Μεγάλο Κανάλι. Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βλέπουμε το πιο πιθανό την Ευγενία Μανωλίδου από το Mega.

Θα τη δούμε σε νέες και "νόστιμες" περιπέτειες!

Ο Master Chef έρχεται στο Mega και η οικοδέσποινα του θα είναι... η Ευγενία Μανωλίδου.

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό μαγειρικής όπου 20 ερασιτέχνες θα διεκδικήσουν το όνειρό τους να γίνουν επαγγελματίες σεφ. Ο καλύτερος θα κερδίσει 50.000 ευρώ και θα ανακηρυχθεί Master Chef!

Θα υπάρχουν τρία μέλη στην κριτική επιτροπή και η Ευγενία Μανωλίδου θα ενθαρρύνει τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων.

Οι οντισιόν ξεκινούν στις 22 Ιουνίου με αφετηρία την Θεσσαλονίκη. Εν αναμονή λοιπόν των τηλεοπτικών εξελίξεων.

Το Mega κόβει 80 επεισόδια του 50-50

Και εκεί που όλοι νομίζαμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας αποτελούσε το νέο μεγάλο χαρτί του Mega, έρχεται η απόφαση του σταθμού να μην εντάξει στο πρόγραμμά του 80 επεισόδια του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού 50-50, παρά το γεγονός ότι είναι ήδη γυρισμένα.

Τα σενάρια που ακούγονται πολλά.

Το πρώτο και το πλέον αληθοφανές θέλει τον σταθμό να κόβει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, εξαιτίας του μεγάλου του κόστους, λόγω της κρίσης και της μειωμένης διαφημιστικής δαπάνης.

Το δεύτερο αφορά στον ίδιο τον παρουσιαστή, το όνομα του οποίου διαρρέεται από συγκεκριμένους κύκλους ως το επικρατέστερο για την ανάληψη του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος. Όσοι γνωρίζουν καλά τον Πέτρο Μπούτο, λένε ότι ο ισχυρός άντρας του Mega και κατά το παρελθόν έχει κόψει παρουσιαστές και προγράμματα επειδή οι κουβέντες και οι συναντήσεις που είχε, την επόμενη μέρα τις έβλεπε δημοσιευμένες σε περιοδικά, blogs και εφημερίδες.

Και το τρίτο σενάριο θέλει την ποιότητα των συγκεκριμένων εκπομπών να είναι χαμηλή, κάτι που ωστόσο θεωρείται ακραίο αφού η συγκεκριμένη εταιρία παραγωγής συνεργάζεται πολλά χρόνια με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Νέος πρωταγωνιστής στα «Μυστικά της Εδέμ»

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης υπέγραψε το συμβόλαιο που τον θέλει να μπαίνει στον νέο κύκλο της σειράς «Μυστικά της Εδέμ», διεκδικώντας την καρδιά της Εύας-Φαίη Ξυλά.

Το συγγραφικό δίδυμο Ακρίτα-Κυρίτσης έψαχναν καιρό για τον κατάλληλο ηθοποιό που θα δυνάμωνε ακόμα πιο πολύ την σειρά τους και θα κάλυπτε το κενό που αφήνει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης -που αποχωρεί- και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Βασίλη Μπισμπίκη, που έχει κάνει κυρίως θέατρο.

Πέμπτη έγινε η πρώτη κρούση στον ηθοποιό, Παρασκευή τα βρήκε στα λεφτά με την παραγωγή και σήμερα υπέγραψε για να μπει στην σειρά μετά βαΐων και κλάδων…

Πράσινο φως για του χρόνου στο Greek Idol η Ρούλα

Είναι οριστικό. Θα δούμε και δεύτερο κύκλο του GREEK IDOL στο Κανάλι της Κάντζας τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Τα στελέχη του ΑLPHA αποφάσισαν όμως να μην το ''βγάλουν'' με την έναρξη της σεζόν τον Οκτώβριο όπως σχεδίαζαν αρχικά, απέναντι από το X-FACTOR 3 αλλά να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο.

Αλλαγές θα περιμένουμε σίγουρα στη κριτική επιτροπή με τον μόνο σίγουρο για αυτή θέση τον Πέτρο Κωστόπουλο ενώ παρουσιάστρια του σόου θα είναι και πάλι η Ρούλα Κορομηλά.

Πηγή: medianiouz

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Και ο Ντελ Πιέρο στην Αλ Αχλί ;

Ο Φάμπιο Καναβάρο έκανε την αρχή και μεταγράφηκε στην Αλ Αχλί. Πλέον στο στόχαστρο της ομάδας από το Ντουμπάι βρίσκεται και ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Gazzetta Dello Sport'' oι Άραβες επιθυμούν να προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον 36χρονο Ιταλό επιθετικό της Γιουβεντους με ετήσιες απολαβές άνω των δυο εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα για να κάνει ακόμα πιο δελεαστική την πρόταση του προσφέρει και αρκετά μπόνους που θα ανεβάσουν την προσφορά στα ύψη.

Συγκεκριμένα η Αλ Αχλί του προσφέρει μια βίλα για την παραμονή του , αυτοκίνητο υπερπολυτελείας ώστε να μετακινείται, αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης μια φορά τον μήνα και 500.000 ευρώ για κάθε 20 συμμετοχές του. Ωστόσο για τον Ιταλό σούπερ σταρ ενδιαφέρονται και οι Ρεντ Μπουλς με τον ''πιντουρίκιο'' να κάνει τις διακοπές του στην Νέα Υόρκη με αποτέλεσμα να φουντώνουν ακόμη πιο πολύ οι φήμες.

Ωστόσο στην ''Βέκια Σινιόρα'' υποστηρίζουν ότι ο φορ της ''Μεγάλης Κυρίας'' θα παραμείνει άλλον έναν χρόνιο στην ομάδα για να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Pro Evolution Soccer 2011: Beta έκδοση

Οι πρώτες εντυπώσεις από όσα μας επιφυλάσσει το Pro Evolution Soccer 2011.

Η Konami έχει ήδη εκδώσει μία πρώτη beta έκδοση του Pro Evolution Soccer, αποκλειστικά για δημοσιογράφους, απ’ την οποία έχουν βγει και τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα του νέου PES. Σύμφωνα με τον Shingo 'Seabass' Takatsuka, παραγωγό του project και της Konami, κύριος προσανατολισμός στο gameplay θα είναι φέτος η ελευθερία και ο έλεγχος του παίκτη.

Το περιβάλλον του PES 2011 θα είναι για άλλη μια φορά διαφορετικό, όπως άλλωστε σε κάθε έκδοσή του. Όπως είχαμε πέρυσι μια βελτίωση στην απεικόνιση των μενού, έτσι αναμένεται να έχουμε και φέτος αρκετές θετικές αλλαγές. Η σημαντικότερη αλλαγή στο περιβάλλον είναι η δυνατότητα για drag & drop στην οθόνη του Team Management. Πλέον, θα μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές παικτών και τακτικής εύκολα και γρήγορα, κάτι που ασφαλώς αφορά ειδικότερα τους κατόχους PC.

Στον κυρίως αγώνα, προστίθενται δύο νέες κάμερες, οι οποίες σας δίνουν οπτική τύπου τηλεοπτικής αναμετάδοσης αγώνα. Υπάρχει επίσης καλύτερος σχεδιασμός των γηπέδων και πολύ πιο προσεγμένη απεικόνιση του κάθε ποδοσφαιριστή, ώστε να απεικονίζεται με ακρίβεια ο πραγματικός αντίστοιχος σωματότυπος,

Όσο για τον χειρισμό, στο νέο Pro θα έχετε μία μπάρα δύναμης για κάθε παίκτη, με την οποία θα καθορίζετε την δύναμη κάθε πάσας, τα στημένα, τα πλάγια και φυσικά τα σουτ. Στον αμυντικό τομέα όμως, έχουμε τελείως διαφορετική προσέγγιση. Με το X και την κατεύθυνση θα πιέζετε τον αντίπαλο, με το Χ χωρίς κατεύθυνση θα πιέζετε και θα δράτε μόνο αν ο αντίπαλος σταματήσει, ενώ με το Χ και κατεύθυνση προς το τέρμα σας θα αντιγράφετε με ακρίβεια τις κινήσεις του αντιπάλου (δηλαδή θα κινείστε ακριβώς εκεί που κινείται). Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά παρατηρείται το φαινόμενο της αυτόματης πάσας από την στιγμή που θα κλέψετε την μπάλα (καθότι θα πατάτε το “X” που επιθετικά χρησιμεύει για την πάσα κι όταν κλέβετε θα δίνετε αμέσως πάσα). Aς ελπίζουμε να υπάρξουν κι εδώ προσεγμένες διορθώσεις μέχρι την τελική έκδοση.

Οι ντρίμπλες και οι προσποιήσεις στην πρώτη αυτή beta έκδοση, δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε, οπότε και εκεί αναμένουμε σαφή περιθώρια βελτίωσης. Γενικά η αμυντική λειτουργία είναι αρκετά θετική και οι τερματοφύλακες πιέζουν για να πάρουν την κατοχή της μπάλας. Ανά διαστήματα βέβαια παγώνουν σε κάποια σουτ, αν και αυτό είναι κάτι που αναμένεται να διορθωθεί μέχρι τον Νοέμβριο. Άλλωστε, το PES έχει τα τελευταία χρόνια στους τερματοφύλακες μια πολύ καλύτερη παράδοση σε σχέση με το Fifa.

Στα πέναλτι έχουμε μία νέα προσέγγιση, καθώς μία πλάγια μπάρα θα κινείται παράλληλα προς το τέρμα κι εσείς θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί την σωστή στιγμή και με την σωστή δύναμη για να εξαπολύσετε το σουτ. Εξίσου σημαντικό είναι ότι στα δικαιώματα των πρωταθλημάτων, μετά το Uefa Champions League και το Europa League, έχουμε την εισαγωγή του Copa Libertadores, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει ρύθμιση της ταχύτητας παιχνιδιού από εσάς, καθώς και έξι επίπεδα δυσκολίας, συν ένα κρυφό και ακόμη πιο δύσκολο. Το μόνο που δεν είδαμε μέχρι στιγμής στο Pro Evolution Soccer 2011 είναι το Master League Online, στο οποίο για ευνόητους λόγους θα μπορείτε να παίξετε μόνο ένας εναντίον ενός. Όπως και να ‘χει, ο Shingo Takatsuka υποστηρίζει ότι στο φετινό PES θα μπορείτε να παίξετε πραγματικά όπως θέλετε.

Άραγε οι υποσχέσεις της Konami θα γίνουν πραγματικότητα; Μένει να έρθει ο Νοέμβριος για να μάθουμε τι μας επιφυλάσσουν οι Ιάπωνες, καθώς τότε το Pro Evolution Soccer 2011 θα κάνει την εμφάνισή του για PC, Playstation 3, Xbox 360, Playstation 2, Wii και PSP. Κι αυτή τη φορά η Konami παίζει τα ρέστα της.

Σπάει ταμεία στην Eλλάδα το Sex And the City 2!

Η θεότρελη τετράδα που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή ήρθε να "μαγέψει" και την Ελλάδα.

Η Κάρι, η Σάρλοτ, η Σαμάνθα και η Μιράντα που αγαπήσαμε από τη μικρή οθόνη, ήρθαν και ξετρέλαν το ελληνικό κοινό. Με αποτέλεσμα μέσα σε 7 μέρες προβολής να κόψει 153.230 εισιτήρια σε 130 αίθουσες!Η επίτυχία της ταινίας είναι τεράστια, αν σκεφτούμε ότι σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα, η πρώτη ταινία είχε φθάσει τα 115.000 εισητήρια σε 150 αίθουσες.

Ήταν σχεδόν αναμενόμενη η επιτυχία, εφόσον το διάσημο σίκουελ της ταινίας από την πρώτη μέρα προβολής έκανε ρεκόρ και στην Ελλάδα αλλά και στις ΗΠΑ.

Στις ελληνικές αίθουσες την πρώτη μέρα προβολής, έκοψε 29.577 εισητήρια σε 130 αίθουσες από την εταιρία διανομής Village Films.

Η συνέχεια αναμένεται εξίσου εντυπωσιακή...

Έρχεται το νέο λειτουργικό της Google!

Το νέο λειτουργικό σύστημα της Google, Chrome OS, που ανακοινώθηκε τον προηγούμενο Ιούλιο θα κυκλοφορήσει κι επίσημα το φθινόπωρο που μας έρχεται.

Αν και αυτά που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι πολύ λίγα σχετικά με το λειτουργικό όμως αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι οτι θα διατίθεται δωρεάν και φυσικά οτι θα βασίζεται στον αντίστοιχο Chrome browser.

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπρόσωπου της Google, οι προγραμματιστές καθώς και όσοι εργάζονται σε αυτό το project εργάζονται σε εντατικούς ρυθμούς για να είναι έτοιμο το λειτουργικό αυτό το φθινόπωρο και οτι από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας περιμένουν πάνω απο 1 εκατομμύριο χρήστες.

Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει, αφού η Google είναι από τις πιο δημοφιλείς εταιρίες στον κόσμο όμως πόσοι θα χρησιμοποιούν ως βασικό λειτουργικό ένα λειτουργικό που είναι φτιαγμένο κυρίως για netbooks; Ο χρόνος θα μας τα αποκαλύψει όλα, σύντομα...

Ο Μικρούτσικος "τον ήπιε" από τη Μανωλίδου!

Τον Ανδρέα Μικρούτσικο περιμέναμε να δούμε να επιστρέφει με το «Big Brother», αλλά όπως όλα δείχνουν στη θέση του θα δούμε την Ευγενία Μανωλίδου.

Η Ευγενία Μανωλίδου, που την πρωτοείδαμε στη «Στιγμή της αλήθειας», στη συνέχεια πέρασε από την κριτική επιτροπή της εκπομπής «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και τώρα παράλληλα μας δείχνει τις ικανότητες της στο «Dancing with the stars», ετοιμάζεται να μπει και στο «Secret Story»!

Για τον ρόλο του παρουσιαστή η μάχη ήταν δυνατή και... σώμα με σώμα, αφού τόσο η Ευγενία όσο και ο Ανδρέας θεωρούνται άνθρωποι του καναλιού. Τελικά, όπως ακούγεται στους διαδρόμους του ΑΝΤ1, η Ευγενία είναι ένα βήμα πριν από την υπογραφή.

Η κρυφή κάμερα επανέρχεται μετά από δέκα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση! O ΑNT1 επεξεργάζεται τρία-τέσσερα projects παρακολούθησης με κρυφή κάμερα που θα «ζουμάρει» 24 ώρες το 24ωρο στη ζωή των πολιτών που επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτή την τηλεοπτική δοκιμασία.

Η ιδιαιτερότητα, όπως ακούγεται έντονα, του συγκεκριμένου concept είναι ότι οι συμμετέχοντες του ριάλιτι έχουν κάποια καλά κρυμμένα μυστικά, τα οποία οι τηλεθεατές δεν θα γνωρίζουν από την αρχή, αλλά συνολικά. Αυτό σημαίνει ότι ο τηλεθεατής πρέπει να μαντέψει ποιο μυστικό αντιστοιχεί σε κάθε συμμετέχοντα.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης το κανάλι του Αμαρουσίου καλείται να διαλέξει προσεκτικά τα concept που θα παρουσιάσει την επόμενη σεζόν.