Σάββατο 8 Μαΐου 2010

To πρώτο 3D κινητό είναι γεγονός!


To πρώτο κινητό με δυνατότητα τρισδιάστατης προβολής γραφικών είναι πραγματικότητα!

Το SCH-W960 της Samsung είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο το οποίο προβάλει τα 3D εφέ όπως αυτά του Avatar.

Αυτό γίνεται πραγματικότητα χάρη στη νέα τεχνολογία AMOLED 3D που είναι ενσωματωμένη στην 3.2 ιντσών, οθόνη αφής του κινητού.

Αυτό επίσης που το κάνει να ξεχωρίζει απο τις υπόλοιπες 3D τεχνολογίες είναι οτι ο χρήστης δεν χρειάζεται ειδικά 3D γυαλιά για να μπορέσει να δει τρισδιάστατα. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να πατήσει το κουμπί που περνάει τη 2D σε 3D απεικόνιση και το αντίστροφο.


Στον έξτρα εξοπλισμό της συσκευής περιλαμβάνεται και ένας δέκτης ψηφιακής τηλεόρασης.

Υποστηρίζει ακόμα HSDPA/HSUPA, διαθέτει μια κάμερα των 3,2MPixels, υποδοχή καρτών μνήμης microSD καθώς και δέκτη ψηφιακής τηλεόρασης..

Η τιμή του παραμένει ακόμα άγνωστη, παρόλο που θα το συναντήσουμε σύντομα στα ράφια των καταστημάτων.

Χειροτέρεψε το πόδι της Τζούλιας Αλεξανδράτου! Τέρμα οι εμφανίσεις της!


Τι στενοχώρια ήταν κι αυτή σήμερα??

Σύμφωνα με το Star, η Τζούλια Αλεξανδράτου σταμάτησε τις εμφανίσεις της στην Πύλη Αθηνών λόγω της κατάστασης του ποδιού της... Θυμάστε βέβαια που είχε χτυπήσει το κορίτσι...

Ε, σύμφωνα με το Μένιο Φουρθιώτη, η απόλυτη θα σταματήσει για ένα μήνα γιατί λόγω των χορευτικών (λέμε τώρα), το χτύπημα στο πόδι της έχει χειροτέρεψει...

Περαστικά!

http://www.athensbars.gr

Tο πράσινο φως πήρε η «Πολυκατοικία» και για την επόμενη σεζόν

Στο… περίμενε έχουν στο MEGA τη Βλαντή και τον Μουρατίδη.

Αν και στα αρχικά σχέδια του MEGA η «Πολυκατοικία» ήταν να ολοκληρωθεί φέτος, μετά την πετυχημένη πορεία της στις τηλεθεάσεις, τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων αποφάσισαν να της δώσουν το πράσινο φως και για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες οι συντελεστές της σειράς έκαναν πάρτι για να γιορτάσουν και την επιτυχία της φετινής χρονιάς αλλά και το ότι θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν να «κατοικούν» στην «Πολυκατοικία».

Ωστόσο, τα στελέχη του MEGA δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν η σειρά θα συνεχιστεί όλη την επόμενη σεζόν ή μέχρι τα Χριστούγεννα και από τον επόμενο χρόνο θα δώσει τη θέση της στο πρόγραμμα σε κάποια άλλη καινούργια σειρά.

Την ίδια… αναποφασιστικότητα στο κανάλι της Μεσογείων δείχνουν και με τη σειρά «Μ+Μ». Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν τελικά η σειρά με την Παναγιώτα Βλαντή και το Φάνη Μουρατίδη θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν ή η σειρά θα ολοκληρωθεί φέτος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από δύο μήνες περίπου, τα στελέχη του MEGA είχαν ανεπίσημα ενημερώσει τους συντελεστές της σειράς «Μ+Μ» πως θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, μόλις πριν από λίγες ημέρες και πάλι… ανεπίσημα τους ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα για να πάρουν μία επίσημη απάντηση.

Πάντως, απ’ ό,τι λέγεται στο κανάλι της Μεσογείων, η σειρά θα μας… αποχαιρετήσει φέτος!

Συμφώνησε με Γαλατά ο Γκούτι

Στην Τουρκία θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του ο Γκούτι, ο οποίος έχει ήδη προαναγγείλει την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο 33χρονος μέσος έχει ήδη συμφωνήσει με την Γαλατασαράι για διετή συνεργασία με τις απολαβές του να αγγίζουν τα 8 εκ ευρώ.

Φέτος έχασε τη θέση του βασικού στην ομάδα, ενώ δεν τα πήγαινε και καλά με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ντέρμπι Βαλβέρδε-Τερίμ γα τον ερυθρόλευκο πάγκο!


Τελικά ο Φατίχ Τερίμ ίσως να «παίζει» πιο δυνατά και από τον Ερνέστο Βαλβέρδε για να καθήσει στο πάγκο του Ολυμπιακού τη νέα περίοδο. Κι αυτό γιατί μετά τις πρόσφατες πληροφορίες που είδαν του φως της δημοσιότητας περί επαφών των «ερυθρολεύκων» με τον πρώην τεχνικό της Εθνικής Τουρκίας , ήρθε ο και Τουμέρ Μετίν της Λάρισας να επιβεβαιώσει ότι κάτι…τρέχει μεταξύ του Τερίμ και του Ολυμπιακού.

«Απ' όσο ξέρω, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει τον Φατίχ Τερίμ φέτος. Όταν η Εθνική μας κέρδισε την Ελλάδα στο Καραϊσκάκη, μίλησαν και του είπε ότι κάποια στιγμή τον θέλει στην ομάδα του. Πριν από λίγες ημέρες μίλησαν και πάλι γι' αυτό. Δεν έχω μιλήσει με τον δάσκαλό μου, αλλά φαίνεται ότι πρόσφατα έγινε νέα προσέγγιση από τον Ολυμπιακό, όπως γράφουν εδώ οι εφημερίδες. Εγώ θα ήθελα πολύ να έρθει στην Ελλάδα. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός είναι δυνατός οικονομικά», δήλωσε ο Τούρκος μέσος της Λάρισας στην ιστοσελίδα «maraton.com.tr».

Προς το παρόν στον Πειραιά κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους για όλα τα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της νέας περιόδου, μεταξύ των οποίων και αυτό του προπονητή. Πάντως έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει «ντέρμπι» μεταξύ του Βαλβέρδε και του Τερίμ για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Εκτός κι αν στην πορεία προκύψει κάποιο νέο όνομα που θα ανατρέψει όλο το σκηνικό…

«Κοιτάζει» Καρντόσο η Καβάλα!


Τον αντικαταστάτη του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στην μεσαία γραμμή της ομάδας ψάχνουν οι ιθύνοντες της Καβάλας και σύμφωνα με πληροφορίες στο «τραπέζι» έχει πέσει και το όνομα του Οράσιο Καρντόσο, παίκτη που εκτιμούν ιδιαίτερα οι άνθρωποι του ΑΟΚ.

Τον Οράσιο Καρντόσο έχει στο μεταγραφικό της «στόχαστρο» η Καβάλα, αφού μετά το κενό στη μεσαία γραμμή που άφησε η φυγή του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς από τους «Αργοναύτες», οι άνθρωποι του ΑΟΚ ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Σέρβου.
Στο «τραπέζι» των υποψήφιων παοκτημάτων έχει πέσει και το όνομα του Οράσιο Καρντόσο, αφού ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης θεωρείται πολύ αξιόπιστη λύση για τη μεσαία γραμμή του ΑΟΚ και μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιούνιο.

Με δεδομένο ότι ο Καρντόσο έχει αρκετούς ...θαυμαστές στη διοίκηση των «Αργοναυτών» ίσως υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες, όταν ο πρόεδρος του μακεδονικού συλλόγου, Σταύρος Ψωμιάδης επιστρέψει από τα ταξίδια που κάνει, προκειμένου να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστες.

Κοιτάζει γαλλικά... διαμάντια


Τέσσερις περιπτώσεις παικτών από την αγορά της Γαλλίας κοιτάζει έντονα ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

Σύμφωνα με γαλλικά ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα εκτός από άσο της Λιόν, Κιμ Κάλστρομ, για τους Ισιάρ Ντιά, Κρις Μαλονγκά και Ματιέ Ντοσεβί. Ο 22χρονος επιθετικός μέσος Ντιά παίζει στην Νανσί, ο 22χρονος μέσος Μαλονγκά αγωνίζεται στην ίδια ομάδα και ο 22χρονος φορ Ντοσεβί στην Λε Μαν.

Η Ντία είναι διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης. Ο Μαλονγκά έχει χριστεί διεθνής με το Κονγκό. Πρόκειται για νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Η ονοματολογία αυτή βέβαια συνδέεται με το ταξίδι του σκάουτερ του Ολυμπιακού, Δημήτρη Μπαρμπαλιά στην Γαλλία.

«Βλέπει» Σεϊρού


Σύμφωνα με την «L'Equipe» ο Παναθηναϊκός μαζί με την Σεβίλλη ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μπενουά Σεϊρού της Μαρσέιγ. Τι λέει ο ίδιος για το μέλλον του.

«Αυτή είναι η ζωή σε μία ομάδα αλλά δεν απογοητεύομαι. Δεν είμαι ανήσυχος, δεν είχα λόγο να ψάξω την έξοδο. Τα συναισθήματα δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Αυτή την στιγμή απολαμβάνω τις στιγμές. Θα δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει σχετικά με το μέλλον μου. Πάντως, μέχρι τώρα δεν έχω πει ποτέ ότι θέλω να φύγω» δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στην «Le Parisien».

Το στόρι


Οι δηλώσεις αυτές είναι ενδεικτικές για την κατάσταση του Σεϊρού στην Μασσαλία, μιας και στο φινάλε έχασε την θέση του στην βασική ενδεκάδα από τον Τσάρλς Καμπορέ, με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με το δημοσίευμα να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του έμπειρου μέσου, όπως και η Σεβίλλη.

O Σεϊρού είναι 29 ετών και έχει αγωνιστεί σε Λιλ και Οσέρ. Παίζει στον άξονα της μεσαίας γραμμής και θα ταίριαζε... γάντι σε αυτό που ψάχνει το «τριφύλλι». Δηλαδή έναν μέσο box to box, αριστερόπαρο, ένα σύγχρονο «οκτάρι».

Στην φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων 5 ως αλλαγή, έχοντας βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 5 φορές. Στο Τσάμπιονς Λιγκ είχε «έξι στα έξι» στην φάση των ομίλων ενώ ήταν παρών και στις 4 αναμετρήσεις της ομάδας του στο Europa League. Μετρά 3 αγώνες στο Κύπελλο.

Παράλληλα, ο Σεϊρού τόσο στις Λιλ και Οσέρ όσο και στην πρωταθλήτρια Γαλλίας είχε γεμάτες χρονιές και αποτέλεσε βασικό «εργαλείο» και στις δύο ομάδες. Διαθέτει εξαιρετικά χτυπήματα, και είναι... φωτιά στις στημένες φάσεις!

Τεχνητή παραλία στην Ιαπωνία με ελληνικό όνομα!


Φανταστείτε μία παραλία όπου ο ουρανός θα είναι πάντα γαλάζιος, δεν θα κάνει ποτέ πολύ κρύο ή πολλή ζέστη, το νερό δεν θα είναι πολύ αλμυρό ή βρώμικο και το κύμα δεν θα είναι ποτέ ενοχλητικά πολύ μεγάλο.

Καλώς ήλθατε στο Ocean Dome, τη μοναδική τεχνητή παραλία στον κόσμο η οποία μάλιστα είναι άκρως ελληνική!

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα υδάτινο πάρκο με ανακλινόμενη οροφή. Η θερμοκρασία είναι πάντα κάπου στους 30 βαθμούς Κελσίου ενώ αυτή του νερού δεν ξεπερνά τους 28ο C.

Το όνομα της τεχνητής αυτής παραλίας, το Seagaia είναι άκρως ελληνικό, αφού η δεύτερη συνθετική λέξη, το gaia είναι γαία στα ελληνικά. Η τεχνητή παραλία βρίσκεται πολύ κοντά στον Ειρηνικό Ωκεανό στο νησί Kyushu. Η είσοδος κοστίζει 50 δολάρια (ποσό πολύ υψηλό αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις 300 μέτρα μακριά βρίσκεται μία φυσικά παραλία).

Νέο παιχνίδι ετοιμάζουν στον ALPHA

Ένα νέο παιχνίδι ετοιμάζουν στον ALPHA.

Οι ιθύνοντες του σταθμού προσανατολίζονται στην δημιουργία ενός νέου concept αρκετά φιλόδοξου και πολλά υποσχόμενου.

Ήδη αρκετά είναι τα ονόματα των υποψήφιων παρουσιαστών που έχουν περάσει από δοκιμαστικά. Ανάμεσά τους εκτός από παρουσιαστές υπήρχαν και ηθοποιοί που θα ήθελαν να αποτολμήσουν κάτι καινούργιο στην καριέρα τους.

Ακόμα βέβαια η παραγωγή δεν έχει αποφασίσει για τον ποιος τελικά θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου αυτού παιχνιδιού.

Νέες διαδρομές για την Βίκυ Σταυροπούλου και το “Taxi” της


Με νέα θεματολογία ταξιδεύει με το “Taxi” της η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός επισκέπτεται τα Τρίκαλα και όλες οι ερωτήσεις, τις οποίες καλούνται να απαντήσουν οι παίκτες, αφορούν την Ελλάδα και έχουν να κάνουν με ιστορία, γεωγραφία, αλλά και γεύσεις της πατρίδας μας.

Ουσιαστικά το θέμα της εκπομπής θα είναι η πατριδογνωσία.

Τι νούμερα έκανε χτες το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»;


Κατέφεραν τελικά χτες το βράδυ οι κριτές, τα ταλέντα και ο παρουσιαστής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» να κρατήσουν ψηλά τα νούμερα τηλεθέασης του live;

Αρκετά ικανοποιητικά αλλά λίγο πιο χαμηλά σε σχέση με το προηγούμενο live ήταν τα χτεσινά νούμερα του show.

Στο γενικό σύνολο σημείωσε 31.7 %, και σε τέταρτο άγγιξε το 41.1%, ενώ στο νεανικό κοινό έκανε 30.5% και σε τέταρτο έφτασε το 36.6%.

Μεγάλη έκπληξη στα επαγγελματικά του ετοιμάζει ο Φερεντίνος


Ξεχάστε τον Χρήστο Φερεντίνο που όλοι ξέρατε! Ο παρουσιαστής, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, εγκαταλείπει το πόστο του front man και αναλαμβάνει καθήκοντα δημοσιογράφου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής του "Ταλέντου" και τόσων άλλων επιτυχημένων shows, δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον ψυχαγωγικό τομέα του σταθμού αλλά για πρώτη φορά, σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει μια μεγάλη στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.

Την επιθυμία του αυτή όμως φαίνεται να συμμερίζονται και οι υπεύθυνοι του σταθμού του Αμαρουσίου οι οποίοι έχουν ήδη συζητήσει αυτή την πρόταση και, όπως ακούγεται, έχουν ήδη ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την πρόθεση ο Χρήστος Φερεντίνος να αναλάβει ένα πολύ πρωινό, από τις 7.00 μέχρι τις 10.00, ειδησεογραφικό μαγκαζίνο στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Πηγή: medianiouz

"Στον αέρα" το μέλλον της σειράς "Κάρμα"


Σε σκέψεις βρίσκεται ο σταθμός του Ant1 σχετικά με το αν θα πρέπει να συνεχιστεί και του χρόνου η απογευματινή σειρά «Κάρμα» ή όχι.

Το κανάλι δεν έχει καταλήξει ακόμη σε καμία απόφαση σχετικά μετο πρόγραμμα της επόμενης τηλεοπτικής χρόνια και έτσι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ούτε αν η συγκεκριμένη σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Πάντως ο Ant1 υποσχέθηκε πως σύντομα θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις που αφορούν τόσο το σίριαλ όσο και το σύνολο των αλλαγών και των σειρών για τη νέα σεζόν.

Πηγή: tvnea

Δείτε αναλυτικά τις υποψηφιότητες των «Mad Awards 2010»


Ανακοινώθηκαν χτες οι επίσημες υποψηφιότητες για τη δέκατη απονομή των «Mad Awards 2010».

Η αντίστροφή μέτρηση για τη μεγάλη μουσική ημέρα έχει ήδη ξεκινήσει όπως και η ψηφοφορία του κοινού. Φέτος μάλιστα, για δεύτερη χρονιά, υπεύθυνος για τα κείμενα του Θέμη Γεωργαντά, του παρουσιαστή της βραδιάς, θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καθώς το περσινό αποτέλεσμα της συνεργασίας τους κρίθηκε άκρως επιτυχημένο από τους υπεύθυνους του καναλιού. Δείτε αναλυτικά τις υποψηφιότητες ανά κατηγορία:

Video Clip MAD Greekz
1. «Μια Κόκκινη Γραμμή» - Νατάσα Θεοδωρίδου
2. «Ως τον Ουρανό» - Πάνος Κιάμος
3. «Οι Άντρες Δεν Κλαίνε (Μονάχα Πονάνε)» - Γιώργος Μαζωνάκης
4. «Έτσι Νομίζεις (Και Μη Γυρίσεις)» - Νίκος Οικονομόπουλος
5. «Το Φωνάζω» - Γιάννης Πλούταρχος


Pop
1. «Ότι δεν Έχεις» - Onirama
2. «Πιο Κοντά» - Κώστας Μαρτάκης
3. «Κρυφά» - Μέλισσες
4. «Θα 'μαι Αλλιώς» - Έλενα Παπαρίζου
5. «Σπάσε το Χρόνο» - Σάκης Ρουβάς


Έντεχνο
1. «Ο Άνθρωπός μου» - Χάρις Αλεξίου
2. «Μην το Πεις Πουθενά» - Στάθης Δρογώσης
3. «Κόψε και Μοίρασε» - Ελεονώρα Ζουγανέλη
4. «Μπαλαρίνες Επιτρέπονται» - Φίλιππος Πλιάτσικας
5. «Έξω Βγες» - Ραλλία Χρηστίδου


Rock
1. «Not Alone» - Matisse
2. «Σαν Πεταλούδα Χάσου» - Moral
3. «Ψηλά-Λεωνίδας» Μπαλάφας
4. «Μια Φορά κι Έναν Καιρό» - Μπλε
5. «Πριν Μας Δει Κανείς» - Μύρωνας Στρατής


Hip Hop
1. «Πολλά Προβλήματα» - Goinʼ Through
2. «Μείνε Εκεί Που Είσαι» - ΝΕΒΜΑ feat. Professional Sinnerz
3. «Θα 'Ρθω να σε Βρω» - Professional Sinnerz
4. «Στον Κόσμο Μας» - Stavento
5. «Τους Πονάει» - Vegas


Alternative
1. «Μαγικό Χαλί» - Locomondo
2. «Over The Hill» - Monika
3. «Πονάν Τα Χείλη Μου (Γεια!)» - Xaxakes
4. «Όλα τα Φάρμακα Έχουν Βγει» - Δημήτρης Καρράς
5. «Making My Name» - Νικήτας Κλιντ


Άντρας Καλλιτέχνης
1. Κώστας Μαρτάκης
2. Σάκης Ρουβάς
3. Γιώργος Σαμπάνης
4. Μύρωνας Στρατής
5. Μιχάλης Χατζηγιάννης


Γυναίκα Καλλιτέχνη
1. Τάμτα
2. Δέσποινα Βανδή
3. Άννα Βίσση
4. Έλενα Παπαρίζου
5. Ραλλία Χρηστίδου


Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης
1. Monika
2. No Profile
3. Vegas
4. Στέφανος Δημοσθένους
5. Μέλισσες


Ντουέτο-Συνεργασία
1. «Μείνε Εκεί που Είσαι» - ΝΕΒΜΑ feat. Professional Sinnerz
2. «Μια Γυναίκα (Όλα τα Μπορεί)» - Stavento feat. Σμαράγδα Καρύδη
3. «Θάρρος ή Αλήθεια» - Τάμτα feat. Σάκης Ρουβάς
4. «Άσε με (Έτσι είναι η Αγάπη)» - Ευρυδίκη & Δημήτρης Κοργιαλάς
5. «Τι Να Μας Κάνει η Νύχτα» - Γιώργος Σαμπάνης feat. Stereo Mike


Συγκρότημα
1. Onirama
2. Professional Sinnerz
3. Stavento
4. Vegas
5. Κόκκινα Χαλιά


Καλλιτέχνης της Χρονιάς
1. Onirama
2. Professional Sinnerz
3. Έλενα Παπαρίζου
4. Σάκης Ρουβάς
5. Μύρωνας Στρατής


Videoclip της Χρονιάς
1. «Ό,τι δεν Έχεις» - Onirama
2. «Στον Κόσμο Μας» -Stavento
3. «Πιο Κοντά» - Κώστας Μαρτάκης
4. «Θα 'Μαι Αλλιώς» - Έλενα Παπαρίζου
5. «Πριν Μας Δει Κανείς» - Μύρωνας Στρατής


Σκηνοθεσία
1. ArtCut («Πες Ό,τι Θες») - Professional Sinnerz
2. Lo-Key («Μια Φορά κι Έναν Καιρό») - Μπλε
3. White Room («Ό,τι Δεν Έχεις») - Onirama
4. Νικόλας Δημητρόπουλος («Πολλά Προβλήματα») - Goinʼ Through
5. Κωνσταντίνος Ρήγος («Κρυφά») - Μέλισσες


Πιο Sexy
1. «Ήρθε η Στιγμή» - Vegas
2. «Elevator Love» - Μάρω Λύτρα
3. «Ποτέ» - Κώστας Μαρτάκης
4. «Αν Ήσουνα Αγάπη» - Έλενα Παπαρίζου
5. «Σπάσε το Χρόνο» - Σάκης Ρουβάς


Fashion Icon
1. «Πες Ό,τι Θες» - Professional Sinnerz
2. «Κοίτα Με» - Τάμτα
3. «Ήρθε η Στιγμή» - Vegas
4. «Κρυφά» - Μέλισσες
5. «Σπάσε το Χρόνο» - Σάκης Ρουβάς


Στίχος-Ατάκα
1. «Ό,τι Δεν Έχεις Είναι Αυτό Που Δεν Χρειάζεσαι» («Ό,τι Δεν Έχεις») - Onirama
2. «Κάνεις Ό,τι Θέλεις και Κάποιους τους Πονάει» («Τους Πονάει») - Vegas
3. «Iʼm Fabulous» («Fabulous») - Άννα Βίσση
4. «Τραβάω Λοιπόν σʼ όλα μια Κόκκινη Γραμμή» («Μια Κόκκινη Γραμμή») - Νατάσα Θεοδωρίδου
5. «Σφύριξα κι Έληξες» («Σφύριξα… κι Έληξες») - Πάνος Κιάμος


MAD Radio - Track of the Year
1. «Ό,τι Δεν Έχεις» - Onirama
2. «Θα ʽΡθω να Σε Βρω» - Professional Sinnerz
3. «Εξαιρέσεις» - Rous
4. «Τους Πονάει» - Vegas
5. «Πριν Μας Δει Κανείς» - Μύρωνας Στρατής

Ταύροι μενόμενοι στην Ισπανία


Στις κατατακτήριες της Ισπανίας η Red Bull έδειξε ότι είναι το απόλυτο αφεντικό και έθεσε τις βάσεις για μια νίκη στον αυριανό αγώνα.

Τα δυο μονοθέσια της Red Bull έμοιαζαν ασταμάτητα έχοντας μοναδικό αντίπαλο το χρονόμετρο και φυσικό επακόλουθο ήταν να πάρουν τις δυο πρώτες θέσεις που τους δίνουν σημαντικό πλεονέκτημα στον αυριανό αγώνα...

Στην εσωτερική μάχη που δημιουργήθηκε νικητής ήταν ο Μ.Γουέμπερ που στην τελευταία του προσπάθεια πήρε την pole position από τον team-mate του Σ.Φέτελ.

http://f1ingreece.blogspot.com/2010/05/blog-post_08.html

Συνελήφθη η Άντζελα Δημητρίου!

Τα ξημερώματα συνελήφθη η λαική τραγουδίστρια έξω από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε τα ξημερώματα στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου έπειτα από σύλληψη που έγινε έξω από το νυχτερινό μαγαζί μου τραγουδάει στο Μπουρνάζι. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματός της οι άνδρες της ασφάλειας της ζήτησαν να τους ακολουθήσει, χωρίς όμως να της φορέσουν χειροπέδες.

Η υπόθεση αφορά ανεκτέλεστες δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος της για οικονομικά θέματα. Η τραγουδίστρια οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα κι αυτή τη στιγμή κρατείται στο αστυνομικό τμήμα όπου θα παραμείνει μέχρι και την Δευτέρα.

Ο δικηγόρος της, Αναστασίος Μέρμηγκας, δήλωσε στο Alter πως η μεταχείρησή της είναι ευνοική από τους αστυνομικούς. Η σύλληψη αφορά τρεις ακάλυπτες επιταγές συνολικής αξίας πάνω από 50 χιλιάδες ευρώ που εκδόθηκαν για την οικονομική διευκόλυνση πρώην συντρόφου της.

Werder Bremen - Hamburger SV (Bundesliga)

by zissis

How to Watch? Download Veetle TV, install it, then click on any channel to watch instantly. No spam, no gimmicks, and no need to restart your browser or computer.

Στοιχηματικες προτασεις (Bundesliga Γερμανίας) για 8/5/2010

125. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

08/5 16:30 LIVE only here at ziskal.blogspot.com

Προϊστορία : 2005(1-1)2006(1-1)2007(0-2)2008(2-1)2009(0-1)

Βέρντερ Βρέμης (3η-60β) : Είναι με το ενάμισι πόδι στο κόλπο της εξόδου στα προκριματικά του Champions League η Βέρντερ Βρέμης,παίρνοντας την προηγούμενη αγωνιστική,σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σάλκε με 2-0.Θέλει την νίκη,της αρκεί όμως και η ισοπαλία,αλλά δεν αναμένεται να ρισκάρει μιας και σε περίπτωση ισοβαθμίας η διαφορά 4 γκολ με την Λεβερκούζεν,ίσως και να μπορεί να καλυφθεί. Σκοράρει κατά βούληση,διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή της κατηγορίας έχοντας σημειώσει 70 τέρματα και είναι καλή όταν αγωνίζεται στην έδρα της όπου σε 16 αγωνιστικές έχει φέρει , 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Αμβούργο (7ο-51β) : Να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για έξοδο στο Europa League θέλει το Αμβούργο που με νίκη στην σημερινή αναμέτρηση και παράλληλα ήττα της Στουτγάρδης,αυτομάτως αυτό βγαίνει στην Ευρώπη.Την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και με νέο προπονητή στον πάγκο της,κέρδισε στην έδρα της Νυρεμβέργης την ομώνυμη ομάδα με 4-0,ξεσπώντας για τον αποκλεισμό του από την Φούλαμ για το Europa League και παράλληλα έκλεισε τα στόματα των επικριτών της για τις τελευταίες κακές ομολογουμένως εμφανίσεις της.

Απουσίες : Γιάνσεν (μέσος) Γκερέρο (επιθετικός).Αμφίβολος Ελία (μεσοεπιθετικός)

Εκτίμηση : Όποια ομάδα έχει τα ψυχικά αποθέματα και θέλει περισσότερο την νίκη,αυτή και θα την πάρει.Η φόρμα δείχνει Βέρντερ,αλλά κρατήστε μία μικρή πισινή.Εγώ προσωπικά θα πάω με το goal/goal.

Προταση : goal/goal


126. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

08/5 16:30

Προϊστορία : 2006(1-0)2007(2-2)2008(2-2)2009(2-2)

Βόλφσμπουργκ (8η-47β) : Τρίτη συνεχόμενη βαθμολογική απώλεια για την Βόλφσμπουργκ,αυτή την φορά στην έδρα της Ντόρτμουντ όπου και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική.Της αρκεί μονάχα η ισοπαλία στην αποψινή αναμέτρηση για να μην δώσει το δικαίωμα στην σημερινή της αντίπαλο να την περάσει μία θέση στον βαθμολογικό πίνακα και πάρει υψηλότερο πριμ από τα τηλεοπτικά.

Απουσίες : Γκραφίτε (επιθετικός)

‘Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (9η-46β) : Ίδιο κίνητρο με την σημερινή της αντίπαλο έχει και η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης μόνο που αυτή θέλει μόνο νίκη.Ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο θα βρει την ομάδα με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της,ενώ αναμένεται να είναι και το τελευταίο παιχνίδι για τον δικό μας Νίκο Λυμπερόπουλο.Μακρυά από το κοινό της η αγωνιστική της συμπεριφορά είναι μέτρια έχοντας σε 16 αγωνιστικές, 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Απουσίες : Σβέγκλερ (μέσος) Κάϊο (μεσοεπιθετικός) Σπίχερ (αμυντικός)

Εκτίμηση : Η προϊστορία τις 3 τελευταίες αγωνιστικές μας δείχνει ισοπαλία με το ίδιο σκορ.

Προταση : ISOPALIA (X)


127. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

08/5 16:30

Προϊστορία : 2005(1-1)2006(1-1)2007(0-2)2008(1-3)

Γκλάντμπαχ (13η-38β) : Ομάδα καθαρά έδρας η Γκλάντμπαχ έχοντας σε 16 αγωνιστικές, 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.Φήμες κυκλοφόρησαν για την προηγούμενη αναμέτρηση όπου και συνετρίβη από το Αννόβερο στην έδρα του με 6-1.Άγνωστό αν θα »ανοίξουν» τα πόδια τους για μία ακόμα φορά οι παίκτες της Γκλάντμπαχ.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Λεβερκούζεν (4η-58β) : Έχει βγει και μαθηματικά στο Europa League η Μπάγερν Λεβερκούζεν και επιθυμεί την έξοδο της στο Champions League.Αυτό μπορεί να το επιτύχει με νίκη στην σημερινή αναμέτρηση με διαφορά τουλάχιστον 5 γκολ και παράλληλα η κύρια αντίπαλος της Βέρντερ Βρέμης να ηττηθεί η να φέρει λευκή ισοπαλία.Εκτός έδρας η αγωνιστική της συμπεροφορά είναι μέτρια έχοντας σε 16 αγωνιστικές, 4 νίκες, 8 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Απουσίες : Άντλερ (τερματοφύλακας) Φρίντριχ (αμυντικός) Αουγκούστο (μέσος).Αμφίβολος Μπαρνέτα (μέσος)

Εκτίμηση : Over και διπλό έχουν τις ίδιες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Προταση : DIPLO (2)


128. ΜΑΙΝΤΖ – ΣΑΛΚΕ

08/5 16:30

Προϊστορία : 2005(2-1)2006(1-0)2007(0-3)

Μάϊντζ (10η-46β) : Άλλη μια αγωνιστική για την Μάϊντζ την προηγούμενη αγωνιστική όπου ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της Στουτγάρδης και σημειώνοντας αρκετά γκολ.Μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά,τις ζημιές της όμως τις έκανε τις τελευταίες αγωνιστικές με αντιπάλους ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εφτάδα του βαθμολογικού πίνακα όπως τοΑμβούργο, η Ντόρτμουντ και η Στουτγάρδη. Εντός έδρας είναι δυνατή έχοντας σε 16 αγωνιστικές, 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Απουσίες : Χόγκλαντ (αμυντικός) Σζάλαϊ (επιθετικός)

Σάλκε (2η-64β) : Ήττα την προηγούμενη αγωνιστική για την Σάλκε στην έδρα της με 2-0 από την Βέρντερ Βρέμης,βάζοντας ένα τέλος στις προσπάθειες για κατάκτηση του τίτλου.Μπορεί να τερμάτισε δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα,η χρονιά όμως θεωρείται ιδιαίτερα επιτυχημένη και πανηγυρίστηκε από διοίκηση,προπονητή,παίκτες και οπαδούς.Ουσιαστικό ενδιαφέρον γι’ αυτή την αναμέτρηση δεν υπάρχει και μοναδικό κίνητρο είναι να κλείσει με μια καλή εμφάνιση τη φετινή σεζόν.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Εκτίμηση : Αναμένω αρκετά γκολ σε αυτή την αναμέτρηση.

Προταση : OVER 2,5 goals


129. ΜΠΟΧΟΥΜ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

08/5 16:30

Προϊστορία : 2005(1-0)2007(2-0)2008(2-1)2009(0-2)

Μπόχουμ (17η-28β) : Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο της η Μπόχουμ,στοχεύει για το θαύμα της παραμονής και παράλληλα,πέραν της νίκης της,επιθυμεί και ήττα ή ισοπαλία για την Νυρεμβέργη.Πρέπει όμως να σοβαρευτεί και να παίξει επιτέλους μπάλα ασχέτως αποτελέσματος της Νυρεμβέργης.Δεν μπορεί να έχεις απαίτηση να παραμείνεις στην κατηγορία έχοντας στις 6 τελευταίες αγωνιστικές, μία ισοπαλία και 5 ήττες.Στην έδρα της είναι κακή έχοντας σε 16 αγωνιστικές, 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Απουσίες : Νταμπρόφσκι (μέσος)

Αννόβερο (15ο-30β) : Δεν του αρκεί ούτε η ισοπαλία του Αννόβερο αφού σε περίπτωση ισοπαλίας και νίκης της Νυρεμβέργης,αυτομάτως αυτή οδηγείται στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ για υποβιβασμό.Προέρχεται από μεγάλη σε έκταση νίκη με 6-1 στην έδρα του επί της Γκλάντμπαχ,την προηγούμενη αγωνιστική,όμως ακούστηκαν πολλές φήμες για την αναμέτρηση αυτή. Εκτός έδρας η αγωνιστική του εικόνα είναι κάκιστη έχοντας σε 16 αγωνιστικές, 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Απουσίες : Έλσον (μέσος) Κονέ (επιθετικός)

Εκτίμηση : Το απόλυτο ντέρμπι παραμονής.Το Αννόβερο με ήττα μπορεί και να υποβιβαστεί αν νικήσει και η Νυρεμβέργη.

Προταση : OVER 2,5 goals


130. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΚΟΛΩΝΙΑ

08/5 16:30

Προϊστορία : 2006(2-1)

Νυρεμβέργη (16η-28β) : Η Νυρεμβέργη βρίσκεται ακριβώς πάνω στην ζώνη που οδηγεί στα μπαράζ για υποβιβασμό και ισοβαθμεί με την Μπόχουμ.Κινδυνεύει άμεσα σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος ενώ χρειάζεται ήττα του Αννόβερο για να παραμείνει και μαθηματικά στην κατηγορία,αλλά και σε περίπτωση νίκης της Μπόχουμ,να διατηρηθεί η διαφορά τους ενός γκολ υπέρ της που έχει τώρα.Είναι κακή η αγωνιστική της παρουσία όταν αγωνίζεται εντός έδρας όπου σε 16 αγωνιστικές μετράει, 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Απουσίες : Μπρένο (αμυντικός).Αμφίβολος Ντικμάϊερ (αμυντικός)

Κολωνία (12η-38β) : Ρυθμιστής της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί για τις ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό,αναμένεται αποδειχθεί η Κολωνία.Είναι αδιάφορη ως προς ότι δεν κινδυνεύει,αλλά την ενδιαφέρει άμεσα το πριμ για την καλύτερη βαθμολογική θέση στον πίνακα.Είναι ομάδα εκτός έδρας όπου είναι καλή έχοντας σε 16 αγωνιστικές, 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Απουσίες : Μοχαμάντ,Μακένα,Σχορτς (αμυντικοί) Πετσόνι (μέσος) Τσίχι (μεσοεπιθετικός)

Εκτίμηση : Περιμένω αμφότερες οι 2 ομάδες να σκοράρουν

Προταση : goal/goal


131. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

08/5 16:30

Προϊστορία : 2005(2-2)

Φράϊμπουργκ (14η-32β) : Τέλος στα βάσανα για την Φράϊμπουργκ που μετά την ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Κολωνίας την προηγούμενη αγωνιστική,παραμένει και μαθηματικά στην κατηγορία.Δείχνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση πριν από τον προηγούμενο αγώνα,προερχόταν από 2 σερί εντός έδρας νίκες.Η αγωνιστική της εικόνα εντός έδρας όμως είναι κακή έχοντας σε 16 αγωνιστικές, 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Απουσίες : Καμία σημαντική απουσία

Μπορούσια Ντόρτμουντ (5η-57β) : Βγαίνει και μαθηματικά στο Europa League την νέα περίοδο η Ντόρτμουντ που είναι μέτρια όταν αγωνίζεται μακρυά από την έδρα της έχοντας σε 16 αγωνιστικές, 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες.Το οικονομικό κίνητρο για κατάληψη καλύτερης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα παραμένει και θέλει την νίκη ή έστω την ισοπαλία για να παραμείνει τουλάχιστον στην 5η θέση.

Απουσίες : Μπέντερ,Ζιντάν,Κελ (μέσοι)

Εκτίμηση : Και οι 2 ομάδες αναμένεται να σκοράρουν και να μείνουν ευχαριστημένες με την ισοπαλία.

Προταση : goal/goal


132. ΧΕΡΤΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

08/5 16:30

Προϊστορία : 2005(0-0)2006(0-0)2007(2-3)2008(0-0)2009(2-1)

Χέρτα (18η-24β) : Εις το επανιδείν Χέρτα που αποχαιρετάει την κατηγορία.Τις τελευταίες αγωνιστικές,αν και προσπάθησε,δεν κατάφερε τελικά να παραμείνει στην κατηγορία.Απέναντι στην πρωταθλήτρια γι’ αυτή την σεζόν Μπάγερν Μονάχου,θα προσπαθήσει να αποχαιρετήσει τους απογοητευμένους οπαδούς της με μια καλή εμφάνιση,συνοδευόμενη και από ένα θετικό αποτέλεσμα.Στην έδρα της άλλωστε τους έχει κεράσει πολλές πίκρες έχοντας σε 16 αγωνιστικές, μόλις μία νίκη, 6 ισοπαλίες και 9 ήττες.

Απουσίες : Χούμπνικ (αμυντικός) Κρίνγκε (μέσος)

Μπάγερν Μονάχου (1η-67β) : Τα πανηγύρια δεν έχουν σταματήσει για την τυπικά πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου.Και δικαιολογημένα μιας και εκτός από τον τίτλο της πρωταθλήτριας που κατέκτησε,πέρασε και στον τελικό του Champions League με αντίπαλο την Ίντερ.O προπονητής της Λουΐς Φαν Γκάαλ σε δηλώσεις που έκανε,υποστήριξε ότι προτιμούσε ως αντίπαλο την Ίντερ παρά την Μπαρτσελόνα.Η σημερινή αναμέτρηση είναι καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα μιας και σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Σάλκε,η διαφορά των 17 γκολ που έχουν δεν καλύπτεται.

Απουσίες : Ντεμικέλις (αμυντικός)

Εκτίμηση : Καθαρά θέμα εμπνεύσεως αυτή μου η επιλογή και μόνο.Αν και φαβορί η Μπάγερν Μονάχου δεν βρίσκω τον λόγο να μην την κοντράρω μιας και είναι αδιάφορη παντελώς.

Προταση : ASSOS/ISOPALIA (1X)


133. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

08/5 16:30

Προϊστορία : 2009(0-0)

Χοφενχάϊμ (11η-41β) : Δεύτερη σερί επιτυχία για την Χόφενχάϊμ αυτή την φορά εκτός έδρας επί της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης με 2-1.Το οικονομικό κίνητρο της κατάληψης της 11ης θέση,φαίνεται ότι ξύπνησε την Χόφενχάϊμ.Τώρα όμως που σταθεροποιήθηκε στην 11η θέση και δεν την χάνει και το μοναδικό κίνητρο που θα έχει είναι να γλυκάνει τους οπαδούς της,για την αποτυχημένη φετινή χρονιά,αποχαιρετώντας τους με μια καλή εμφάνιση.

Απουσίες : Ιμπερτσμέργκερ (αμυντικός) Μπα (επιθετικός) Χίλντεμπραντ (τερματοφύλακας)

Στουτγάρδη (6η-54β) : Της αρκεί μόνο η ισοπαλία της Στουτγάρδης,σε περίπτωση νίκης του Αμβούργο, για να πιάσει και μαθηματικά την 6η θέση που οδηγεί στην έξοδο στο Europa League.Πάλεψε σχεδόν μέχρι τέλους για μία θέση που οδηγεί στο Champions League,αλλά η ισοπαλία στην έδρα της την προηγούμενη αγωνιστική με την Μάϊντζ και παράλληλα η νίκη της Βέρντερ Βρέμης,έβαλε τέλος στα όνειρά της.

Απουσίες : Σελότσι (αμυντικός) Γκέμπχαρντ (μέσος)

Εκτίμηση : Αναμένεται χορταστικό θέαμα με αρκετά γκολ.

Προταση : OVER 2.5 goals


by zissis

"Κόκκινη" Κυριακή για ΣΚΑΙ!!!


Η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκα κάνει τον ΣΚΑΙ να τρέχει τις επόμενες ώρες που θα μεσολαβήσουν απ’ την μεγάλη αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Μπαρτσελόνα.

Ο τελικός της Κυριακής που θα ξεκινήσει στις 22.00 είναι «όλα τα λεφτά» για τον ΣΚΑΙ που κινείται σε απόλυτα κόκκινους ρυθμούς. Οι απεσταλμένοι του καναλιού στο Παρίσι θα δώσουν αύριο (σήμερα ουσιαστικά…) το ρεπορτάζ τους στην εκπομπή, «Γκολ χωρίς σύνορα» (12 μεσημέρι), η οποία στο πολύ μεγάλο μέρος της θα είναι αφιερωμένη στην παρουσία του Ολυμπιακού.

Η Κυριακή θα είναι ένας πραγματικό μαραθώνιος στο κανάλι του Φαλήρου. Θα ξεκινήσει στις 16.45 με την αναμέτρηση ΑΕΚ-Άρη για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, θα συνεχιστεί με τον μικρό τελικό της Ευρωλίγκα (ΤΣΣΚΑ Μ.- Παρτιζάν), θα ακολουθήσουν οι ειδήσεις και στις 22.00 είναι ο μεγάλος αγώνας.

Αυτό το φάιναλ-φορ κυλάει όπως ακριβώς ήθελε ο ΣΚΑΙ…

Ότι καλύτερο η παράταση

Ασφαλώς η εξέλιξη του αγώνα και το γεγονός ότι κρίθηκε στην παράταση ούτε …κατά παραγγελία να ήταν για τον ΣΚΑΙ που πριν την έναρξη ήθελε δύο πράγματα. Αφενός την επικράτηση του Ολυμπιακού και αφετέρου την συγκλονιστική εξέλιξη που θα έφερνε τηλεθέαση (απ’ την στιγμή που είχε τελειώσει και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», γράφουμε πιο κάτω), αλλά και θα αποτελούσε «κράχτη» ενόψει τελικού.

Η συνεργασία Σκουντή-Δάρδαλη

Ο Βασίλης Σκουντής και ο Ρήγας Δάρδαλης που έκαναν την περιγραφή-σχολιασμό του ημιτελικού Παρτιζάν-Ολυμπιακού είχαν αναλάβει συγκεκριμένα «κομμάτια» της αναμέτρησης. Ο Βασίλης Σκουντής έκανε την περιγραφή και ο Ρήγας συμπλήρωνε συχνά-πυκνά με τα στατιστικά στοιχεία των παικτών, καθώς και παρατηρήσεις για τις επιδόσεις τους. Και όχι μόνο. Πέρυσι ο Ρήγας έκανε μόνος του τον ημιτελικό Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, φέτος ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να κάνουν δίδυμα και τους δύο ημιτελικούς (στο ΤΣΣΚΑ Μ.- Μπαρτσελόνα ήταν οι Σκουντής-Μαγουλάς). Κάτι ανάλογο θα γίνει στον μικρό και τον μεγάλο τελικό.

«Κάτσε μη τον ματιάσουμε…»

Την ατάκα της βραδιάς στην περιγραφή του ΣΚΑΙ την είπε ο Ρήγας Δάρδαλης στον Βασίλη Σκουντή, τότε (στην παράταση) που ο Μπουρούσης πήρε το τρίτο σερί επιθετικό ριμπάουντ, κέρδισε φάουλ και εκτελούσε βολές. Ο Σκουντής έλεγε διάφορα κοσμητικά επίθετα για τον Μπουρούση και ο Ρήγας του επισήμανε: «Κάτσε μη τον ματιάσουμε…»!

Ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου

Οι συνάδελφοι Βραχάλη-Σαραντινάκης έκαναν το ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου στον ημιτελικό του Ολυμπιακού και η παρουσία τους ήταν διακριτική. Δεν πήραν πολλές φορές τον λόγο απ’ τους Σκουντή-Δάρδαλη.

Σε υψηλά επίπεδα η κάλυψη

Η τηλεοπτική κάλυψη των ημιτελικών απ’ τους Γάλλους μπορεί να χαρακτηριστεί ως ικανοποιητική. Κατάφεραν και έδειξαν τις μεγάλες και μικρές στιγμές που εξελίχτηκαν στο παρκέ, ενώ έδωσαν έμφαση και στις αντιδράσεις των προσώπων του τελικού.

Το πρόβλημα με ήχο

Το πρόβλημα που εντόπισε η στήλη αφορούσε στον ήχο. Αυτόν των δύο συναδέλφων του ΣΚΑΙ και του διεθνούς που πάντα ήταν μπροστά. Ήταν κάτι που χτυπούσε άσχημα και μας γύρισε σε παλαιότερα χρόνια.

Το «ΣΚΑΙ Γκολ» ανάμεσα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο

Το «ΣΚΑΙ Γκολ» του ΣΚΑΙ θα μεταδοθεί την Κυριακή τα μεσάνυχτα και θα μοιραστεί ανάμεσα στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας και τους αγώνες ΑΕΚ-Άρη και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και τον μικρό και μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα μπάσκετ. Η διάρκεια της εκπομπής θα είναι περίπου δίωρη.

«Ελλάδα έχεις ταλέντο» vs μπάσκετ

Υπήρξε απόψε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα «μάχη» τηλεθέασης. Την ίδια ώρα που ο ΣΚΑΙ έδειχνε τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν, ο ΑΝΤ1 είχε το talent show, «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που κάνει τις γνωστές μεγάλες τηλεθεάσεις. Τα αποτελέσματα της AGB θα δείξουν το αποτέλεσμα, το talent show του ΑΝΤ1 είναι το απόλυτο φαβορί, αλλά ο ΣΚΑΙ σχεδόν σίγουρα θα κάνει ένα μερίδιο κοντά ή πάνω από 30% σε ένα παιχνίδι που εξελίχτηκε σε θρίλερ.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Το νέο ζευγάρι της show biz


Είναι νέοι, ωραίοι και ζευγάρι. Ο λόγος για τον Γιούρκα Σειταρίδη και την Έλενα Παπαβασιλείου που εδώ και μερικούς μήνες είναι μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους που γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων δεν μιλάνε για την σχέση τους ακόμα και στα πιο κοντινά τους πρόσωπα, θέλοντας να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Πράγμα αδύνατο καθώς η είδηση ότι ο Γιούρκας και η Έλενα είναι ζευγάρι, ήδη συζητιέται στα αθλητικά δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Γι αυτό η παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό δείχνει πιο χαρούμενη, ευδιάθετη και ευτυχισμένη... Ο έρωτας είναι η αιτία!!!

Τον έσωσαν τα αυτιά του

Ένα εξάχρονο αγόρι σώθηκε από βέβαιο θάνατο χάρη στα... αυτιά του.

Το παιδί έπεσε από το παράθυρο διαμερίσματος οκταώροφου κτηρίου και βρέθηκε να αιωρείται κρεμάμενο κυριολεκτικά με τα αυτιά του από τις προστατευτικές μπάρες του παραθύρου.

Αυτό που έσωσε το παιδί από την πτώση ήταν το γεγονός ότι το κεφάλι του εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε δύο από τις σιδεριές.

Περαστικοί άκουσαν τις κραυγές του μικρού αγοριού και κάλεσαν τους διασώστες σε βοήθεια.

Στη δημοσιότητα τα email Ακρίτα - Μπουγιούρη


Η αποχώρηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη από τη σειρά ''Τα Μυστικά της Εδέμ'' την ερχόμενη σεζόν δημιούργησε όργιο φημών περί υποτιθέμενου τσακωμού του γνωστού πρωταγωνιστή με την καταξιωμένη σεναριογράφο... Ποια είναι η αλήθεια;

Επειδή πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν (μόνο που δεν έπαιξαν ξύλο Ακρίτα και Μπουγιούρης, σύμφωνα με κάποιους) η Έλενα Ακρίτα θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Όχι μόνο μέσα από μία συνέντευξή της, αλλά δίνοντας στη δημοσιότητα και τα email που αντάλλαξαν σεναριογράφος και ηθοποιός.

Την επιστολή, με την οποία ο Παναγιώτης Μπουγιούρης γνωστοποιεί στην Έλενα Ακρίτα την αποχώρησή του από τη σειρά, και φυσικά την απάντηση της Έλενας Ακρίτα, δημοσιεύει το περιοδικό TV Ζάπινγκ.

Πράγματι λοιπόν αντάλλαξαν λόγια βαριά σεανριογράφος και ηθοποιός; Τσακώθηκαν για καλλιτεχνικούς ή οικονομικούς λόγους; Μάλλον όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας... Όπως αποδεικνύουν και τα email...

Έχουμε και λέμε λοιπόν... Ο Παναγιώτης έγραψε...

«Αγαπητή Έλενα, πριν από λίγες ημέρες είχα μια συνάντηση με τον Νίνο (σ.σ. τον παραγωγό της σειράς) όπου μου πρότεινε την συνέχιση της συνεργασίας μας για τον τρίτο κύκλο της σειράς, την οποία και αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά. Αυτό όμως που δεν σκέφτηκα είναι ότι οι δυνάμεις μου σιγά - σιγά με εγκαταλείπουν και ότι ήδη έχουμε μπροστά μας άλλα 100 επεισόδια πριν ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος. Επιπλέον, χθες συναντήθηκα με τους γονείς μου μετά από πάρα πολύ καιρό και συνειδητοποίησα πόσο μου έχουν λείψει τα τελευταία χρόνια λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, σχεδόν βούρκωσα...

Αγαπημένη μου Έλενα, με βαθιά συγκίνηση και πόνο ψυχής σου ζητώ να με απαλλάξεις από τα καθήκοντά μου για τον τρίτο κύκλο και να μου επιτρέψεις να απομακρυνθώ αξιοπρεπώς με την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου. Εννοείται ότι πάντα θα είμαι στο πλευρό σου και την διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς στη σειρά ή το μέλλον. Πάντα θα είμαι κοντά σου είτε ψυχικά είτε με την φυσική μου παρουσία. Θέλω να μεταφέρεις την αγάπη μου σε όλη την συγγραφική ομάδα για τους υπέροχους διαλόγους, τις σκηνές και τους δύο πιο σημαντικούς τηλεοπτικούς χαρακτήρες της καριέρας μου που μου χαρίσατε να ερμηνεύσω, τον «Αντρέα» και τον «Μάνο».

Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά, ίσως παραπάνω από όσο ξέρεις ή φαντάζεσαι! Με συναισθήματα βαθιάς ευγνωμοσύνης, ο Παναγιώτης σου.

Υ.Γ.: Για λόγους καθαρά πρακτικούς και για να προλάβω γνωστούς καλοθελητές, σε ενημερώνω ότι γνώση αυτής της επιστολής δεν έχει κανένας άλλος παρά μόνο οι γονείς μου. Εγώ συνεχίζω να δηλώνω ότι είμαι στη σειρά, της οποίας το καλό θέλω και μόνο! Δεν πρόκειται να δηλώσω πουθενά το αντίθετο, εως ότου μου ζητηθεί. Σε ευχαριστώ για την κατανόησή σου και την υποστήριξή σου όλα αυτά τα χρόνια. Σε φιλώ! Vaya con dios mi amor».


Και η Έλενα απάντησε...

«Παναγιώτη μου, δοκίμασα να σε βρω και στο τηλέφωνο... Ειλικρινά, δεν θέλω να στεναχωριέσαι... Θα μας λείψεις, βέβαια, αλλά πάνω από όλα βάζω την υγεία σου και θέλω να είσαι εσύ καλά και ήρεμος. Σ’ ευχαριστώ για την πνοή που έδωσες με το ταλέντο σου στην τετράχρονη συνεργασία μας. Σου εύχομαι καλή συνέχεια στον δρόμο σου. Τους θερμούς χαιρετισμούς μου στους γονείς σου και την αγάπη μου σε σένα! Η φίλη σου, Έλενα».

Και κάπου εδώ τελειώνει η ιστορία...

Νέο τραγούδι ετοιμάζει η Κατερίνα Στικούδη


Θέμα ημερών είναι η κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς της Κατερίνας Στικούδη.

Μην ξαφνιάζεστε! Το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν έγινε τραγουδίστρια. Απλά δοκίμασε και πάλι τις φωνητικές της ικανότητες.

Μετά την συμμετοχή της με τον Lava στο τραγούδι “τώρα”, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, τις επόμενες μέρες πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι σε συνεργασία αυτή τη φορά με το συγκρότημα Nevma. Η Κατερίνα έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Universal και αυτό που ετοιμάζει σίγουρα θα συζητηθεί πολύ.

Το iPad στην Ευρώπη απο τη Δευτέρα


ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι προπαραγγελίες για το iPad σε πολλές χώρες της Ευρώπης αφού όπως ανακοίνωσε η Apple σε λίγες μέρες περνά οριστικά τα αμερικανικά σύνορα.

Οι χώρες που θα εξυπηρετηθούν πρώτες ειναι Αυστραλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ισπανία , Ελβετία και Αγγλία.

Επόμενες στη σειρά ειναι η Αυστρία, το Βέλγιο, το Χονκ Κονγκ, η Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο, το Μεξικό, η Ολλανδία, η Νέα Ζηλανδία και η Σιγκαπούρη.

Εμάς δε μας έχουν μάλλον στη λίστα, βλέπουν οτι δεν έχουμε λεφτά και σου λεει τζάμπα θα τα στείλουν.

Ιντερνετικός “πόλεμος” Ελλάδας – ΗΠΑ!

Μια φημολογία ήταν ικανή να ξεσπάσει ιντερνετικός “πόλεμος” μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ....

Ο λόγος η μεγάλη πτώση του Down Jones που αποδόθηκε στα όσα γίνονται στην χώρα μας τις τελευταίες μέρες!

Τότε άρχισε ένας πόλεμος μέσα στο twitter με ανταλλαγή μηνυμάτων. Αρκετοί Έλληνες άρχισαν να στέλνουν τα σχόλια τους μέσω του ηλεκτρονικού αυτού τρόπου. Μηνύματα που μόνο...γέλιο μπορούν να προκαλέσουν.
“Σήμερα πήρατε μια μικρή γεύση του σχεδίου αφελείς ξένοι και δεν θα σταματήσουμε εδώ. Τελικώς στόχος...το σύμπαν..” είναι ένα από τα μηνύματα.

“Ρίξαμε τη τιμή της μετοχής της Apple κατά 20%. Free i-pads κύριε Τζοπς ή θα ψάχνετε Up-plications για να σωθείτε...”γράφει άλλος Έλληνας χρήστης του Twitter.

Μάλιστα κάποιοι “προειδοποίησαν” τους ξένους ότι αν δεν μας δώσουν τα λεφτά που θέλουμε θα συνεχίσουμε το σχέδιο καταστροφής τους γιατί αυτό ήταν μόνο η αρχή. Μάλιστα ένας χρήστης γράφει ότι είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε το κυρίως σχέδιο εξόντωσης των ξένων αγορών!

Όμως όσο και να ήθελαν οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου η πτώση του Down Jones ήταν απλά ένα λάθος αμερικανού χρηματιστή!

Ο 2ος ημιτελικός του "Ελλάδα έχεις ταλέντο"


Δώδεκα performers τα έδωσαν όλα πάνω στη σκηνή την περασμένη Παρασκευή, στον 1ο ημιτελικό του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο στον ΑΝΤ1.

Ας δούμε ποιοί θα λάβουν μέρος απόψε στον 2ο ημιτελικό. Οι διαγωνιζόμενοι που θα πάρουν μέρος στον 2ο ημιτελικό αυτή την Παρασκευή είναι οι:

1. ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
2. DEAD PREZZ JUNIOR (BREAK DANCE)
3. GRACE ΝΙΑΡΡΟΥ (ΤΡΑΓΟΥΔΙ)
4. ΚΕΛΜΗΣ – ΕΡΜΗΣ (ΜΑΓΟΙ)
5. STYLEZ (FREESTYLE BMX)
6. ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ (ΤΡΑΓΟΥΔΙ)
7. ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΛΑΝΑ (ΧΟΡΟΣ LATIN)
8. CHRIS CROSS (ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ)
9. ΡΟΥΑ MAT (ΤΡΑΓΟΥΔΙ – ΣΤΙΧΟΙ – ΣΥΝΘΕΣΗ)
10. DIMI (ΧΟΡΟΣ)
11. ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΡΟΣ (ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ)
12. VIP BABE (ΧΟΡΟΣ)

Tην βοήθεια του Σαρντίνι ζήτησε η Ρούλα


Η Ρούλα Κορομηλά ζητάει την βοήθεια του πρώην της...και σκηνοθέτη Στέφανο Σαρντίνι;

Προκειμένου να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης του «Greek Idol» η Ρούλα του τηλεφώνησε για να της δώσει τις σκηνοθετικές του οδηγίες.

Ο σκηνοθέτης έδωσε αρκετές συμβουλές στην παρουσιάστρια που αυτή τις ακολούθησε στο δεύτερο live του talent show. Σε αυτό μάλιστα οφείλεται και η εμφάνιση της Κορομηλά στο δεύτερο live που ήταν πολύ καλύτερη από αυτήν στην πρεμιέρα της. Βέβαια, λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεών του ο Σαρντίνι δεν μπορεί να αναλάβει τα live του «Greek Idol».

Η Καπελετζή στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1

Tα ηνία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα αναλάβει από τον Σεπτέμβρη η Αλεξάνδρα Καπελετζή, όπως αποκαλύπτουν έγκυρες πηγές.

Η σχέση άλλωστε της δημοσιογράφου με το κανάλι του Αμαρουσίου χρονολογείται από την εποχή που παρουσίαζε με επιτυχία την εκπομπή «Ant1 weekend”.

Εχοντας λοιπόν μια μεγάλη εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης, η Αλεξάνδρα Καπελετζή διαθέτει όλο το πακέτο…. για να αναλάβει αυτή την σημαντική θέση. Χρόνια στο ρεπορτάζ αλλά και μπροστά από τις κάμερες η δημοσιογράφος μπορεί να είναι τελικά εκείνη που θα καταφέρει να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το νέο δελτίο θα έχει ποικίλη θεματολογία ακόμα και gossip και πως η δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα κολακευμένη από την πρόταση που της έγινε… Αναμένουμε τις εξελίξεις με ενδιαφέρον αφού θέλουμε επιτέλους να δούμε νέα πρόσωπα στα δελτία ειδήσεων.

Παπαλουκάς-Τσεκούρα είναι και πάλι μαζί


Ο Θοδωρής Παπαλουκάς και η Βασιλική Τσεκούρα αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Πρόσφατα και ύστερα από δύο χρόνια σχέσης έντονου πάθους ο διεθνής μπασκετμπολίστας και το μοντέλο αποφάσισαν να δώσουν «τέλος» σε κάτι που διέκριναν ότι δεν καταλήγει πουθενά. Ο Θοδωρής, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορούσε να διαθέσει όσο χρόνο θα επιθυμούσε στη σχέση τους, με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργεί τριγμούς.

Από κοινού τον Ιανουάριο επέλεξαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Μόνο που τελικά όπως αποδείχτηκε, τα συναισθήματα που τους συνέδεαν, ήταν πολύ πιο δυνατά από ό,τι πίστευαν. Έτσι, ύστερα από περίπου τέσσερις μήνες βρέθηκαν ξανά και έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες εθεάθησαν σε εστιατόριο στη Γλυφάδα. Δεν μένουν μαζί, αλλά πολλές φορές η Βασιλική πηγαίνει στο σπίτι του αθλητή στα νότια προάστια. Ο Παπαλουκάς αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Παρίσι με τον Ολυμπιακό καθώς σε λίγες ημέρες ξεκινά το Final Four.

Οπως αποκαλύπτουν φίλοι τους, ουδέποτε όλο αυτό το διάστημα έπαψαν να σκέφτονται ο ένας τον άλλον. Επικοινωνούσαν τηλεφωνικά και υπήρχε προσωπικό ενδιαφέρον. Δεν είναι τυχαίο ότι ούτε η όμορφη Βασιλική ούτε ο Θοδωρής προχώρησαν σε κάποια άλλη σχέση. Οσοι τους γνωρίζουν πιστεύουν ότι παρά τις συμπληγάδες που πέρασε η σχέση τους, είχε απομείνει μια σπίθα που φαίνεται ότι άναψε ξανά. Κι ελπίζουν αυτή τη φορά να φουντώσει για τα καλά.

Πηγή: Espresso

Κουίζ: Ποιο πρώην ζευγάρι είχε τετ α τετ συνάντηση;


Υπήρξαν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι στο παρελθόν, όμως χώρισαν. Πρόσφατα, έτυχε να ξανασυναντηθούν και τα είπαν σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.

Ποιοι είναι; Λέτε να μιλάμε σε λίγο καιρό για επανασύνδεση;

Ίσως, πάντως όταν πρόσφατα στο γάμο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα η Άννα Βίσση και ο Κώστας Φραγκολιάς συναντήθηκαν, είχαν πολλά να πουν. Το πρώην ζευγάρι, έδειχνε να έχει πολλά να πει μετά από τόσο καιρό και μάλιστα οι δυο τους κάθισαν για αρκετή ώρα κάπου απόμερα και τα έλεγαν. Είναι γνωστό βέβαια πως ακόμα και μετά τον χωρισμό τους, κανένας από τους δύο δεν κράτησε κακία και ήθελαν πάντα να διατηρούν καλές σχέσεις.

Τα πολλά... μυστικά όμως μεταξύ τους και η οικειότητα που είχαν εκείνες τις στιγμές, υποδείκνυαν άλλα πράγματα. Λέτε να έχουμε εξελίξεις σε λίγο καιρό; Κανείς δεν γνωρίζει...

Πηγή: Espresso

Chelsea: Προσφέρει 77 εκατ. ευρώ για τον Torres


Έτοιμη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσει τον Fernando Torres από την Liverpool είναι η Chelsea.

Οι “μπλε” είναι έτοιμοι να δαπανήσουν το ποσό των 77 εκατ. ευρώ για φέρουν τον Ισπανό επιθετικό στο “Stamford Bridge” σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail".

Ο Roman Abramovich ετοιμάζεται να καταθέσει ελκυστικότατη πρόταση στη διοίκηση της Liverpool, προκειμένου να πείσει τους "κόκκινους" να παραχωρήσουν τον Ισπανό διεθνή επιθετικό. Η Liverpool δεν περνά και τις καλύτερες μέρες της οικονομικά και αυτό κάνει την Chelsea να πιστεύει ότι ο Torres θα φορέσει τελικά τα μπλε. Η εξαιρετική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα έκανε τον Abramovich να ξαναβρεί τον ενθουσιασμό του και να θέλει να ενισχύσει την ομάδα ενόψει της νέας περιόδου, με στόχο τον τελικό του Champion League.

Επιβραβεύεται από Μάντσεστερ ο Ρούνεϊ

Η Μαν. Γιουνάιτεντ θα επιβραβεύσει τον Γουέιν Ρούνεϊ με ένα νέο συμβόλαιο, βάσει του οποίου ο Άγγλος επιθετικός θα εκτινάξει στις 175.000 ευρώ τις εβδομαδιαίες απολαβές του (105.000 ευρώ λαμβάνει με την ισχύουσα συμφωνία).

Ο διεθνής φορ στα τέλη Μαρτίου είχε σκοράρει 34 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Το υπάρχον συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2012 και με αυτή τους την κίνηση οι "διάβολοι" θέλουν να κόψουν τη φορά στη Ρεάλ που λέγεται ότι...ορέγεται τον παίκτη.

Η Γιουβέντους μπαίνει γερά στο μεταγραφικό παζάρι

Ιταλικά δημοσιεύματα ξεκίνησαν ήδη τις μεταγραφολογίες για τη "Μεγάλη Κυρία" του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι οι διοικούντες της Γιουβέντους σκέφτονται να ανταλλάξουν τους Τζιανλούιτζι Μπουφόν και Φιλίπε Μέλο για τους Σεσκ Φαμπρέγκας και Ρόμπιν Φαν Πέρσι της Άρσεναλ.

Ο διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας έχει μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο των Αγγλικών ομάδων, και ειδικά μετά τις δηλώσεις του που επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ εάν δεν παραμείνει στο Τορίνο.

Όσο για το Φελίπε Μέλο η τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ έχει από καιρό εξετάσει θετικά την περίπτωσή του για την ένταξή του στο δυναμικό της ομάδας, όταν ακόμα ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνιζόταν με την φανέλα της Φιορεντίνα.

Βέβαια στην υποτιθέμενη πρόταση ανταλλαγής παικτών τον δύο ομάδων φέρεται να υπάρχει και η περίπτωση του Μπακαρί Σαγκνιά, μιας και μπορεί να πάρει την θέση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, εάν η Άρσεναλ δεν δεχθεί να τον ανταλλάξει.

Ιδού οι λόγοι που μπορεί ο Ολυμπιακός να πάει στον τελικό


Έ
ναν χρόνο μετά την επιστροφή του στην "ελίτ" του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Ολυμπιακός δηλώνει ξανά "παρών" σε final 4 και αυτή τη φορά δεν έχει απλά ελπίδες αλλά πίστη πως θα καταφέρει να "πατήσει" στην κορυφή της "Γηραιάς Ηπείρου" μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Το 1997, σεζόν που οι "ερυθρόλευκοι" πήραν το πρώτο και μοναδικό τους ευρωπαϊκό τρόπαιο υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Ίβκοβιτς, είναι μακρινή αλλά γλυκιά ανάμνηση για όλους τους φίλους του συλλόγου. Με το παρελθόν ωστόσο, δεν ζει κανείς. Το θέμα είναι το παρόν και το μέλλον.

Μεγάλο κλαμπ δεν είναι αυτό που βρέθηκε στην κορυφή μια φορά αλλα αυτό που την κυνηγά ρεαλιστικά σε μεγάλη χρονική διάρκεια. Είναι αυτό που λέμε πως η συνεχής παρουσία στα "top events" καθιερώνει μία ομάδα στο μυαλό όλων ως "μεγάλη" κι εν συνεχεία τα τρόπαια τη βάζουν για τα καλά στην ιστορία ως "επιτυχημένη".







Η φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στο Final 4 του Παρισιού είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη να βρεθούν τουλάχιστον στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, να κάνουν δηλαδή το λιγότερο ένα βήμα παραπέρα από πέρυσι. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

1)Οι Πειραιώτες είναι πιο "δεμένη" ομάδα, έχουν καλύτερη συννενόηση στο παρκέ, ο Τσίλντρες έχει προσαρμοστεί στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού και ολα κυλούν καλύτερα.

2)Μεγαλύτερο αβαντάζ για τους ίδιους; Το ψυχολογικό κέρδος της φετινής σεζόν από την νίκη επί του Παναθηναϊκού στον τελικό Κυπέλλου και η κατάκτηση αυτού. Η απουσία επίσης των "πρασίνων", μετά απο καιρό, στο final 4 δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στους "ερυθρόλευκους" που ξέρουν καλά πως δεν θα χρειαστεί να βγουν νικητές από πιθανό "εμφύλιο" κόντρα στον επί 13 χρόνια ανωτερό τους Παναθηναϊκό.

3)Όλα, λοιπόν, είναι ιδανικά για τον Ολυμπιακό που καλείται το βράδυ της Παρασκευής (22:00 ΣΚΑΪ, balla.gr) να υπερκεράσει το "εμπόδιο" της Παρτιζάν και να βρεθεί μετά από 13 χρόνια σε έναν τελικό Ευρωλίγκας. Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη έχουν δείξει πως είναι πολύ ποιοτικότροι των αντιπάλων τους αλλά τα ματς αυτά είναι και θέμα ψυχής. Αυτή λοιπόν την ψυχή πρέπει να "καταθέσουν" στο παρκέ του "Παλέ Ντε Μπερσί" για να πανηγυρίσουν την είσοδό τους στον μεγάλο τελικό του θεσμού!

Τους ημιτελικούς τους "έχει"

Μπορεί ο Ολυμπιακός να δίνει το "παρών" για, μόλις, δεύτερη φορά σε Final 4 της δεκαετίας του 2000 ωστόσο έχει ξαναβρεθεί σε ακόμη τρεις τελικές φάσεις κατα τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990.Στις συνολικά πέντε, λοιπόν, φορές που έχε βρεθεί σε ημιτελικό Ευρωλίγκας ο σύλλογος του Πειραιά έχει πάρει τρεις φορές το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Μοναδικές του αποτυχημένες προσπάθειες για είσοδο στον τελικό είναι αυτές του 1999, όταν κι έπεσε πάνω στην "ανίκητη" Ζαλγκίρις του Γιόνας Καζλάουσκας, και του 2009 όταν οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη είδαν τον Παναθηναϊκό να τους νικά με 84-82 και να τους αφήνει εκτός τελικού.

Ιωαννίδης για «αντι-Δάρλας»


Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της αριστερής πλευράς της άμυνάς του και συγκεκριμένα για μπακ απ του Νίκου Σπυρόπουλου βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο 22χρονος μπακ χαφ του Ηρακλή, Γιώργος Ιωαννίδης.

Ο Ιωαννίδης έκανε προσφυγή στον Ηρακλή και διεκδικεί το ποσό των 128.000 ευρώ και σε περίπτωση που εξασφαλίσει την ελευθερία του αναμένεται να «παίξει» ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Φίλιππου Δάρλα, που προβλέπεται να αποχωρήσει από την Παιανία.

Ο ταλαντούχος πλάγιος αμυντικός είναι διεθνής με τις Εθνικές Νέων και Ελπίδων της χώρας μας και θεωρείται από τα «πουλέν» του Νίκου Νιόπλια, που πιστεύει στο ταλέντο του και τον θεωρεί καλή επιλογή, καθώς τον είχε βασικό στέλεχος στις μικρές Εθνικές. Φέτος αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, φορώντας το νούμερο 16.

Δημοφιλής ο Μπόρουτς!


Μετά τον Ολυμπιακό και το Αμβούργο και η Σεβίλλη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Σέλτικ, Αρτούρ Μπόρουτς, όπως αναφέρει η «Daily Record».

Ο σύλλογος της Ανδαλουσίας προσφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Πολωνού πορτιέρο, το συμβόλαιο του οποίου με την Σέλτικ λήγει σε έναν χρόνο, με τον ίδιο να έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Βαλβέρδε για... Μπαρτσελόνα!


Μια ανάσα από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα βρέθηκε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε όπως παραδέχτηκε ο αντιπρόεδρος των Καταλανών, Μαρκ Ίνγκλα σε δηλώσεις που έκανε στον ισπανικό Τύπο. Υποψήφιος να αναλάβει την Μπάρτσα και ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Δηλώσεις στις οποίες αποκάλυψε πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν ανάμεσα στους «εκλεκτούς» για τον πάγκο των «μπλαουγκράνα» μετά τη λύση της συνεργασίας της Μπαρτσελόνα με τον Φρανκ Ράικαρντ το 2007, έκανε ο εκ των αντιπροέδρων της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Ίνγκλα .
Ο παράγοντας του ισπανικού συλλόγου τόνισε επίσης ότι στην «λίστα» των υποψήφιων τεχνικών βρισκόταν και ο Ζοσέ Μουρίνιο, οι άνθρωποι της Μπάρτσα όμως επέλεξαν εκείνη την εποχή τον Πεπ Γκουραδιόλα:

«Τον Νοέμβριο του 2007 συνάντηθήκαμε στο Λιόν με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τσίκι Μπεγκιριστάιν σε μία προσπάθεια να βρούμε τον διάδοχο του Ράικαρντ», είπε αρχικά ο και στη συνέχεια αποκάλυψε τα ονόματα των προπονητών που θεωρούσαν ικανούς να αναλάβουν την «Μπάρτσα» οι άνθρωποι των Καταλανών:

«Ξεχωρίσαμε κάποια ονόματα προπονητών που μπορούσαν να εφαρμόσουν το 4-3-3 στην ομάδα Ανάμεσα σε αυτά ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Μίκαελ Λάουντρουπ και ο Λοράν Μπλαν. Επίσης ενημερωθήκαμε πως ο Μουρίνιο ήταν διαθέσιμος στην αγορά καθώς είχε λύσει τη συνεργασία του με την Τσέλσι.
Συναντήθηκα με τον πρόεδρο και καταλήξαμε πως δεν θα μπορούσε να καθοδηγήσει την Μπάρτα. Άλλωστε ο προπονητής αποτελεί τη βιτρίνα της ομάδας», είπε κλείνοντας ο Ίνγκλα.

Google: Ανοίγει δικό της ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο


Μέσα στο 2010 η Google πρόκειται να ανοίξει το δικό της ηλεκτρονικό εκδοτικό οίκο και κατάστημα πώλησης βιβλίων, με την ονομασία Google Editions.

Αντίθετα με την μεγάλη ανταγωνίστρια Amazon και τη συσκευή της e-reader Kindle, τα βιβλία της Google δεν θα περιορίζονται για ανάγνωση σε μια μόνο ηλεκτρονική συσκευή ανάγνωσης ψηφιακών βιβλίων (e-reader).

Μέχρι σήμερα η Google έχει ψηφιοποιήσει πάνω από 12 εκατ. βιβλία, διαθέτοντας έτσι μεγαλύτερη ποικιλία τόσο έναντι της Amazon (που -προς το παρόν τουλάχιστον- κατέχει ηγετική θέση στην αγορά ψηφιακών βιβλίων) όσο και της Apple (που προσδοκά ότι το νέο iPad θα μπει «σφήνα» στην αγορά των e-readers).

Με άρωμα Eurovision το "Chart-Show-Your Countdown"


«Chart*Show – Your Countdown» με άρωμα Eurovision!

Η μουσική τηλεοπτική εκπομπή έρχεται στην Κυριακή 9 Μαΐου στον Alpha με μια ξεχωριστή αντίστροφη μέτρηση για την πιο επιτυχημένη ελληνική συμμετοχή στην Eurovision.

Ποια θα είναι η κατάταξη αυτού του ιδιαίτερου Top 30; Ποιες συμμετοχές μας έδωσαν χαρά και ποιες απογοήτευση; Ποια τραγούδια μας αδικήθηκαν και ποια ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας; Υπήρξαν ανατροπές και εκπλήξεις;

Παρουσιάστρια της εκπομπής η Ναταλία Γερμανού. Την αντίστροφη μέτρηση του TOP 30 επιμελούνται οι δύο ειδικοί της εκπομπής, ο Πέτρος Δραγουμάνος και ο Κώστας Ζήκος. Είκοσι μέρες πριν από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, το «Chart*Show – Your Countdown» μας προσκαλεί σε ένα ….pre Eurovision party! Ελάτε στο ρυθμό μιας διαφορετικής φιέστας που έχει πολλούς φανατικούς υποστηρικτές σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Στιγμές που μας σήκωσαν στα ουράνια και έχουν μείνει στην καρδιά μας!

Σε αυτό το ξεχωριστό πάρτι του «Chart*Show – Your Countdown», ο Γιώργος Αλκαίος & Friends ερμηνεύουν το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision στη Νορβηγία, και δέχονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο τις ευχές όλων για καλή επιτυχία!

Η Καλομοίρα & Vegas, η Ελευθερία Ελευθερίου & Panic Room, οι De Niro, τα Κόκκινα χαλιά, ο Θάνος Καλλίρης και οι Master Tempo, θα δώσουν και αυτοί μελωδικό «παρών», ερμηνεύοντας με το δικό τους μουσικό ύφος πολλές από τις ελληνικές συμμετοχές, μέσα από ξεχωριστές, πρωτότυπες διασκευές.

Στο studio της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού θα υποδεχτεί επίσης τον Αντώνη Καρατζίκο, τον Άρη Καβατζίκη, τη Μαργαρίτα Δρούτσα, τον Τάσο Τρύφωνος και τον Μίλτο Καρατζά, για να συζητήσουν για την αντίστροφη μέτρηση του Top 30.

Η Formula1 πατάει....γκάζι στον Alpha


Η Formula 1 έρχεται στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ισπανία.

Ως γνήσιος ταυρομάχος ο Φερνάντο Αλόνσο θέλει να πιάσει τον «Κόκκινο Ταύρο» της RBR από τα κέρατα. Θα χρειαστεί βέβαια βοήθεια από το άλογο της Ferrari.

Την ίδια στιγμή οι Βρετανοί Μπάτον και Χάμιλτον που μοιράζονται τον ίδιο κινητήρα (Mercedes) με τους Γερμανούς, Σουμάχερ και Ρόσμπεργκ είναι έτοιμοι για την υπέρτατη μάχη με στόχο τη νίκη.

Το συγκλονιστικότερο πρωτάθλημα Formula 1, των τελευταίων ετών μπαίνει στη δεύτερη καθοριστική του φάση, αρχής γενομένης από το Grand Prix της Ισπανίας.

Δείτε σε απευθείας μετάδοση από τον Alpha το Σάββατο 8 Μαΐου στις 14:45, την κρίσιμη μάχη των κατατακτήριων δοκιμών και την Κυριακή 9 Μαΐου στις 14:15 τον αγώνα live. Στην περιγραφή του αγώνα θα βρίσκονται οι Τάκης Πουρναράκης, Πάνος Σεϊτανίδης και Σταυρούλα Σκλαβούνου.