Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Νίκος Βέρτης: Ποιός είναι ο νέος έρωτας του;

Eίναι ξετρελαμένος και δεν το κρύβει...

Ο Νίκος Βέρτης απέκτησε πρόσφατα μια νέα αγαπημένη....!

Ο τραγουδιστής την κυκλοφορεί με καμάρι και ύφος James Bond. Οχι δεν πρόκειται για γυναίκα αλλά για μια εντυπωσιακή Aston Martin αξίας 300.000 ευρώ!

Ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται...Να την χαίρεται!

Στην Τσάμπιονσιπ η Μίλγουολ

Με μεγάλη νικήτρια την Μίλγουολ ολοκληρώθηκε ο αποψινός τελικός της αγγλικής League One που διεξήχθη στο Γουέμπλεϊ, παρουσία 73 χιλιάδων θεατών.

Τα “λιοντάρια” επικράτησαν με 1-0 της Σουίντον και κέρδισαν το εισιτήριο της ανόδου στην Τσάμπιονσιπ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε από τον αρχηγός της Μίλγουολ, τον Πολ Ρόμπισον που σκόραρε στο 39ο λεπτό και χάρισε την νίκη-άνοδο στην ομάδα του νοτιοανατολικού Λονδίνου.

Οι άλλες δύο ομάδες που προβιβάσθηκαν στην Τσάμπιονσιπ είναι η Νόριτςκαι η Λιντς.

H παγκόσμια οικονομία με παραδείγματα

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Έχεις 2 αγελάδες και δίνεις τη μία στο γείτονά σου

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου δίνει λίγο γάλα

ΦΑΣΙΣΜΟΣ Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου πουλά λίγο γάλα

ΝΑΖΙΣΜΟΣ Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση τις παίρνει και σε σκοτώνει κιόλας

ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ Έχεις 2 αγελάδες , η κυβέρνηση παίρνει και τις 2, σκοτώνει τη μία, αρμέγει την άλλη και στο τέλος πετά το γάλα

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ Έχεις 2 αγελάδες, πουλάς τη μία, αγοράζεις ένα ταύρο, πολλαπλασιάζεις το κοπάδι και η οικονομία αναπτύσσεται ομαλά. Στη συνέχεια, πουλάς όλο το κοπάδι, γίνεσαι εισοδηματίας και ζεις καλύτερα

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Έχεις 2 αγελάδες, πουλάς τη μία και αναγκάζεις την άλλη να παράγει το γάλα που αντιστοιχεί σε 4 αγελάδες. Αργότερα, προσλαμβάνεις έναν εμπειρογνώμονα για να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους η αγελάδα έπεσε νεκρή

ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Έχεις 2 αγελάδες και απεργείς επειδή θέλεις 3

ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Έχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να έχουν το 1/10 του μεγέθους τους και να παράγουν 20 φορές περισσότερο γάλα. Μετά σχεδιάζεις ένα έξυπνο καρτούν, το ονομάζεις COWKEMON και το πουλάς σε όλο τον κόσμο

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Έχεις 2 αγελάδες και τις ανασχεδιάζεις έτσι ώστε να ζουν 100 χρόνια, να τρώνε μία φορά το μήνα και να αυτοαρμέγονται

ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Έχεις δύο αγελάδες αλλά δεν ξέρεις που είναι, έτσι κάνεις διάλειμμα για φαγητό

ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Έχεις δύο αγελάδες, τις μετράς και μαθαίνεις ότι στην πραγματικότητα έχεις 5. Τις ξαναμετράς και μαθαίνεις ότι έχεις 42. Την Τρίτη φορά μαθαίνεις ότι έχεις δύο ξανά. Μετά σταματάς να μετράς και ανοίγεις ακόμη ένα μπουκάλι βότκα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Έχεις δύο αγελάδες, τις πουλάς όσο-όσο, με τα λίγα χρήματα που σου δίνουν δίνεις προκαταβολή για να πάρεις αυτοκίνητο, το οποίο αποπληρώνεις σε 7.083 δόσεις

ΙΝΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Έχεις δύο αγελάδες και απλά τις λατρεύεις (είναι ιερό ζώο στην Ινδία)

ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Έχεις δύο αγελάδες και είναι και οι δύο τρελές.

Στη Β΄Εθνική τα Τρίκαλα

Οι Θεσσαλοί επικράτησαν με 2-0 του Βύζαντα Μεγάρων στο μπαράζ της Νέας Σμύρνης και πήραν την άνοδο για την Β΄Εθνική, μαζί με την Καλλιθέα και την Βέροια.

Πρόσωπο της αναμέτρησης ο Κοσταρικανός Ενόκ που σημείωσε τα δύο τέρματα της ομάδας του (50΄,90΄).

Ξέφρενοι ήταν οι πανηγυρισμοί στο φινάλε από τους παίκτες του Παντελίδη και τους 3000 φίλους της ομάδας των Τρικάλων που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την επιστροφή της ομάδας τους στην Β΄Εθνική μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Δημήτρης Αρναούτης): Ούλμαν, Ιωάννου, Αρκουμάνης (76’ Καραμπλάκας), Ράσιτς, Ντούνης, Ατματζίδης, Μαζιώτης (59’ Ρούσσος), Αντωνόπουλος (79’ Καφαντάρης), Λισγάρας, Όκουε, Στρατάκης

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ (Σάββας Παντελίδης): Τόλιος, Τροΐρης, Κοιλιάρας (85’ Καρράς), Γεωργίου, Γιώτας (69’ Μαϊστρέλλης), Θεοδωσιάδης, Τελκίνσκι, Σαββίδης (58’ Χρυσάφης), Μίγκας, Μανουσάκης, Ενόκ

Τι θα γίνεται κάθε φορά που θα μπαίνει ένα goal;

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

Το παγκόσμιο που ξεκινά σε λίγες μέρες στη Ν. Αφρική ειναι ενα τεράστιο γεγονός για τη χώρα.

Εχουν κάνει πολλές ετοιμασίες και πολλά πράγματα.

Μάλιστα κάθε φορά που θα μπαίνει ένα γκολ, μια τεράστια τρομπέτα που εχει στηθεί σε μια γέφυρα που χτίζεται στο Cape Town θα "παίζει".

Tέλος ο Κονσεϊσάo

ΗΘΕΛΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ

To συμβόλαιο του Πορτογάλου με το Δικέφαλο του Βορρά για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, που έληγε το καλοκαίρι, δεν θα ανανεωθεί όπως συμφώνησαν το Σάββατο μετά από συνάντηση που είχαν οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας με τον Κονσεϊσάο.

Kατά τη διάρκεια του ραντεβού, ο Πορτογάλος αξίωσε οικονομικές απολαβές που δεν μπορούσε να καλύψει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επίσης ζήτησε να του δοθεί εν λευκώ η ευθύνη για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, όπως συνήθως συμβαίνει με τους τεχνικούς διευθυντές. Την ευθύνη όμως για τον αγωνιστικό σχεδιασμό έχουν κατά κύριο λόγο οι Ζαγοράκης και Βρύζας, οπότε χώρος για διακριτό ρόλο στον Κονσεϊσάο δεν υπήρχε.

Ακόμα και η εξέλιξη στο θέμα της επιλογής του νέου προπονητή στο πρόσωπο του Παύλου Δερμιτζάκης ήταν προμήνυμα των εξελίξεων του Σαββάτου. Και αυτό γιατί ο Κονσεϊσάο είχε προτείνει στην ΠΑΕ προπονητές από την Ιβηρική Χερσόνησο και την Ιταλία.

Πλέον, ο Ζήσης Βρύζας αναλαμβάνει και πάλι καθήκοντα τεχνικού διευθυντή διατηρώντας παράλληλα και το ρόλο του αντιπροέδρου.

Ο Κονσεϊσάο έφτασε σε διακανονισμό με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ένα ποσό που του οφείλεται από την ποδοσφαιρική καριέρα του στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ύψος της συνολικής οφειλής φτάνει στις 400.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, στο site του ΠΑΟΚ ανέβηκε το Σάββατο το μεσημέρι η εξής δήλωση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

«Μετά από 2,5 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ πήραμε από κοινού την απόφαση με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο να μην συνεχίσουμε τη συνεργασία μας.

Ο ΠΑΟΚ αποτελεί ένα σημαντικότατο κομμάτι της καριέρας μου για πολλούς λόγους. Εδώ τελείωσα μια γεμάτη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, εδώ ξεκίνησα και μια καινούρια καριέρα στο ποδόσφαιρο που ελπίζω να μου προσφέρει ανάλογες συγκινήσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ που με έκανε κομμάτι του, τους συμπαίκτες μου, τον κ. Santos και όλο το επιτελείο της ομάδας. Ευχαριστώ και τους εκπροσώπους του Τύπου που με εξέπληξαν με την παρουσία τους στην Κοϊμπρα, αλλά και όλους τους υπόλοιπους για την συνεργασία που είχαμε. Ασφαλώς θα ήθελα ξεχωριστά να ευχαριστήσω τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα, με τους οποίους είχαμε ιδιαίτερα στενή συνεργασια όλα αυτά τα χρόνια και αποκτήσαμε μια πάνω απ' όλα ιδιαίτερα φιλική σχέση».

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ :

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο της με τον Sergio Conceicao και αποφασίστηκε από κοινού να μην ανανεωθεί. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον μέχρι πρόσφατα αρχηγό και μετέπειτα Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας για την πολύτιμη συμβολή του στην επιτυχημένη πορεία της τελευταίας τριετίας.

Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που ο ΠΑΟΚ υπήρξε ο τελευταίος σταθμός ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή και η αφετηρία μιας νέας καριέρας για τον ίδιο. Ευχόμαστε στη νέα του διαδρομή να έχει τις ίδιες και μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτές που πέτυχε ως ποδοσφαιριστής.

Αισθανόμαστε ότι πάνω απ' όλα ο ΠΑΟΚ κέρδισε έναν καινούριο φίλο".

O Γουέμπερ στην Pole Position

Η Red Bull έκανε το 7 στα 7 στις κατατακτήριες δοκιμές. Ο Μαρκ Γουέμπερ πανηγύρισε την τρίτη φετινή του pole position αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Λιούις Χάμιλτον. Ο Αυστραλός πιλότος θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο γκραν πρι της Τουρκίας αφού πραγματοποίησε τον ταχύτερο γύρο στις κατατακτήριες δοκιμές.

Ο οδηγός της Red Βull εκμεταλλεύτηκε το ατύχημα που είχε ο Σουμάχερ και που ανάγκασε τους υπόλοιπους πιλότους να κόψουν τον ρυθμό τους, κατακτώντας την πέμπτη pole position της καριέρας του.

Ανταγωνιστικές έδειξαν ότι είναι οι McLaren με τον Λιούις Χάμιλτον να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση και τον Μπάτον την τέταρτη, πίσω από τον τρίτο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Αλόνσο απογοήτευσε τους φίλους της Ferrari που γιορτάζουν τη συμπλήρωση 800 γκραν πρι της Σκουντερία, μένοντας εκτός δεκάδας.

1. Γουέμπερ
2. Χάμιλτον
3. Φέτελ
4. Μπάτον
5. Σουμάχερ
6. Ρόσμπεργκ
7. Κουμπίτσα
8. Μάσα
9. Πετρόφ
10. Κομπαγιάσι
11. Σούτιλ
12. Αλόνσο
13. Ντε Λα Ρόσα
14. Μπουεμί
15. Μπαρικέλο
16. Αλγκερσουάρι
17. Χούλκενμπεργκ
18. Λιούτσι
19. Τρούλι
20. Κοβαλάινεν
21. Γκλοκ
22. Σένα
23. Ντι Γκράσι
24. Τσάντχοκ

Τεν Κάτε: Φταίει ο Αντωνίου - Έχει κόμπλεξ ο ΠΑΟ

Ο πρώην προπονητής των πράσινων εξαπέλυσε επίθεση προς κάθε κατεύθυνση. Κατηγόρησε τον Αντωνίου για την απομάκρυνση του, είπε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα κατακτήσει ποτέ ευρωπαϊκό τρόπαιο ενώ έμπλεξε το εγκώμιο του Βύντρα.

Ο Χενκ Τεν Κάτε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Καθημερινή" τα είπε έξω από τα δόντια. Αντωνίου και Πατέρας δεν ξέφυγαν από τα βέλη του.

Μαθαίνατε για τον Παναθηναϊκό;

"Φυσικά. Δούλεψα σ' αυτό το κλαμπ 17 μήνες και σε αντίθεση με όσα πιστεύουν μερικοί, πάντα θα έχω καλά αισθήματα γι' αυτόν. Είμαι θετικός άνθρωπος. Στο τέλος της μέρας, παίρνω μαζί μου τις καλές αναμνήσεις".

- Αρα χαρήκατε το νταμπλ.

"Αλίμονο. Ο, τι κι αν λένε μερικοί, ήταν και δικό μου πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν είναι 50-50, ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός ήταν με πολύ κόπο καλά γυμνασμένος και δουλεμένος από εμένα για 17 μήνες. Οταν τον είδα 2-3 φορές στην TV, ήταν στα καλούπια που εγώ τον είχα στήσει".

- Πιστεύατε στον τίτλο;

"Απολύτως. Ημαστε πολύ καλύτεροι ενώ ο Ολυμπιακός είχε μεγάλα προβλήματα, άσχετα αν τα έκρυψε στην αρχή και δεν τα πλήρωσε. Ενα ματς τα άλλαξε όλα. Με την πρώτη ήττα ύστερα από δέκα μήνες, απόλυση. Η ήττα στο Καραϊσκάκη είχε να κάνει με την τεράστια πίεση και όχι με την ποιότητά μας. Δύσκολα πετυχαίνεις με πίεση, πιο εύκολα όταν είσαι χαλαρός. Και όλοι ήθελαν πάρα πολύ να νικήσουμε τον Ολυμπιακό".

- Ομως γι' αυτό σας κατηγορούν. Οτι στρεσάρατε υπερβολικά τους παίκτες.

"Δεν δημιούργησα εγώ τις καταστάσεις που συναντήσαμε εκεί. Ο πρόεδρος προκάλεσε δύο φορές τον Κόκκαλη. Ακόμα θυμάμαι το μεγάλο χαμόγελο του Κόκκαλη όταν βγήκε από το γραφείο του εισαγγελέα. Δεν κράτησα εγώ το πούλμαν δύο ώρες στον δρόμο, δεν δημιούργησα εγώ αυτήν την ατμόσφαιρα".

- Ηταν λάθος του κ. Πατέρα, δηλαδή;

"Δεν δίνω αυτή τη συνέντευξη για να κατηγορήσω κάποιους. Αλλά οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Ναι, εδώ ο πρόεδρος έκανε μεγάλο λάθος. Κι εγώ κάνω λάθη. Σε 17 μήνες, φυσικά και έκανα λάθη".

- Τα σημαντικότερα;

"Ισως να πήρα κάποιες λάθος αποφάσεις, ίσως η αντίληψη των πραγμάτων, η προσαρμογή μου στη νοοτροπία σας, να έπρεπε να είναι πιο γρήγορη. Στην Ελλάδα θέλετε να έχετε εξουσία χωρίς να έχετε και την ευθύνη. Είναι πρόβλημα της κοινωνίας σας. Κι εμείς είχαμε πολλούς Ελληνες παίκτες, πολύ περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη «μεγάλη» ομάδα".

- Αυτό είναι καλό ή κακό;

"Αγωνιστικά είναι καλό. Οι Ελληνες παίκτες όμως έχουν τη νοοτροπία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δεν είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης".

-Οταν σας φώναξε ο κ. Πατέρας, τι σας είπε;

"Χω-ρί-ζου-με. Γέλασα. Ηταν μια μεγάλη έκπληξη. Δεν μου εξήγησε το γιατί. Μόνο ότι ήταν απόφαση των άλλων μετόχων που τον πίεζαν. Μετά έμαθα ότι το αγνοούσαν".

-Δήλωσε ότι σας απέλυσε λόγω κακών σχέσεων με τους παίκτες.

"Είναι μεγάλο ψέμα. Στην Ελλάδα, όλοι μιλούν με τους δημοσιογράφους και θα είχαν μαθευτεί πράγματα. Διαβάσατε κάτι, με μόνο μία εξαίρεση";

-Εννοείτε τον Γκούμα;

"Οχι, δεν τσακώθηκα μ' αυτόν. Του είπα μόνο ότι δεν ήταν πια τόσο καλός για το επίπεδο του Παναθηναϊκού. Ο Γκούμας ήταν μεγάλος παίκτης. Παλαιότερα, όχι όταν τον είχα. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό. Πρέπει να βλέπεις το αύριο και όχι μόνο το χθες".

-Μερικοί σας κατηγορούν ότι κάνατε πολιτική.

"Μισώ την πολιτική. Αν κάτι φταίει για την κατάσταση της χώρας σας, είναι η πολιτική. Αν έκανα πολιτική, θα έπαιζαν ο Χριστοδουλόπουλος, ο Πετρόπουλος και όχι ο Βύντρα. Όλοι μέσα στο κλαμπ μου έλεγαν να τον πετάξω έξω γιατί δεν τον ήθελε ο κόσμος".

-Ο κ. Αντωνίου είπε ότι μαζί σας η ομάδα είχε πιάσει ταβάνι.

"Τι παραπάνω έκαναν χωρίς εμένα; Είχα μία ήττα σχεδόν σε ένα χρόνο και ο Νιόπλιας τρεις σε τρεις μήνες. Πόσους βαθμούς πήραν με εμένα και πόσους μετά; Μαζί μου ο Κατσουράνης έβαλε 8 γκολ. Πόσα μετά; Σε 1,5 χρόνο, έχασα δύο ντέρμπι. Νίκησα την ΑΕΚ τρεις φορές, ενώ είδατε πώς φέραμε τις δύο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό. Τον ΠΑΟΚ, τον Αρη τους κερδίσαμε παντού. Πόσες νίκες είχε στα ντέρμπι ο κ. Νιόπλιας; Μη μου λέτε τέτοια, να μου λέτε γεγονότα. Ο Πατέρας ξέρει από καράβια, δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Αυτοί που είναι δίπλα του και του μιλάνε «ελληνικά» για ποδόσφαιρο, αυτοί είναι το πρόβλημα".

-Εννοείτε τον Αντωνίου;

"Δέκα μέρες πριν απολυθώ, ο Αντωνίου είχε μίτινγκ με μερικούς Ελληνες παίκτες. Μου είπε πιο μετά ότι μίλησαν για τα μπόνους. Μα ελάτε τώρα... Δεν θέλω ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου να ανταλλάξω ούτε μία κουβέντα με τον Αντωνίου. Τη μέρα που απολύθηκα μου είπε ότι δεν ήξερε τίποτα και ότι θα με πάρει τηλέφωνο. Το τηλέφωνό μου δεν κτύπησε ποτέ. Συνεργάτες για 17 μήνες και ούτε ένα τηλεφώνημα. Σε άλλους ήξερε να τηλεφωνεί".

-Σε ποιους εννοείτε;

"Ελληνικά δεν ξέρω αλλά κόβει το μάτι μου, καταλαβαίνω. Ο Αντωνίου έλεγε τα πάντα σε δύο εφημερίδες, τη "Sportday" και την "Εξέδρα", για να εξασφαλίσει την εύνοιά τους. Εκεί ήξερε να τηλεφωνεί..."

-Πολλοί παίκτες είπαν ότι αν μένατε, ίσως να χανόταν ο τίτλος.

"Μην ξαναλέω τα ίδια. Ακούστε, δεν είμαι εδώ για να κατηγορήσω τον Νιόπλια. Είναι καλός άνθρωπος, ίσως και σπουδαίος προπονητής, δεν ξέρω. Εκανε καλή δουλειά γιατί πήρε το νταμπλ αλλά οι 33 πόντοι που βρήκε από εμένα, τον βοήθησαν πολύ και όφειλε να δείξει μεγαλύτερο σεβασμό για τη δουλειά μου".

-Το μόνο παράπονο που έκανε δημόσια είναι ότι δεν βρήκε αρχεία της προπόνησης.

"Γιατί να τα βρει; Ολα ήταν γραμμένα και προετοιμασμένα, αλλά ήταν η δικιά μου προπόνηση και τα πήρα μαζί μου. Ούτε εγώ βρήκα τα αρχεία του Πεσέιρο αλλά και να τα έβρισκα, θα τα έσκιζα γιατί ήταν το πρόγραμμα του Πεσέιρο. Εγώ δουλεύω με το πρόγραμμα του Τεν Κάτε. Ο Νιόπλιας να δουλέψει με το πρόγραμμα του Νιόπλια".

-Είστε θυμωμένος ή θλιμμένος;

"Απογοητευμένος είναι η σωστή λέξη. Μου στέρησαν δύο τίτλους που τους δούλεψα και τους άξιζα. Έπρεπε να γράφουν το όνομά μου και γράφουν άλλο. Αυτό μόνο, τίποτε άλλο".

-Έφτασε, νομίζετε, η ώρα του Παναθηναϊκού να κυριαρχήσει;

"Με το που ήλθα, είδα στην πρώτη σελίδα μιας εφημερίδας φωτογραφίες του Βαρδινογιάννη, του Πατέρα, του Γιαννακόπουλου και του γιού του. Χαζός δεν είμαι. Κατάλαβα αμέσως πως πάλι έχουμε πόλεμο. Πώς να κυριαρχήσεις έτσι; Χωρίς σταθερότητα πώς; Πόσους προπονητές έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια; Μπορούν να τους μετρήσουν; Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ότι πρέπει να κοιτάει το δικό του δρόμο και όχι τι κάνει ο Ολυμπιακός".

-Πιστεύετε ότι έχει κόμπλεξ;

"Βεβαίως και είναι φυσιολογικό αυτό όταν έχεις ένα πρωτάθλημα και ο άλλος δώδεκα. Αλλά οφείλεις να το ξεπεράσεις γιατί κάθε χρονιά θα μεγαλώνει η πίεση. Πρέπει να συγκεντρώνεσαι στους στόχους σου. Ποιοι είναι οι στόχοι σου; Το πρωτάθλημα, να βελτιώνεις το παιχνίδι σου, να είσαι στο Τσάμπιονς Λιγκ το Φλεβάρη και όχι να λες ότι θα το κερδίσεις. Ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν θα κερδίσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο".

-Το «ποτέ» ακούγεται βαρύ για μια ομάδα που έχει παίξει έναν τελικό και δύο ημιτελικούς.

"Το ποτέ σημαίνει ποτέ. Πριν πόσα χρόνια τα έκανε αυτά; Είναι πια θέμα χρημάτων. Τα μεγαλύτερα μπάτζετ εγγυώνται καλύτερους παίκτες και προπονητές, μεγαλύτερες δυνατότητες. Μία καλύτερη ομάδα γίνεται να την κερδίσεις, όπως εμείς κερδίσαμε την Ίντερ. Αλλά μετά έπρεπε να κερδίσουμε και τη Βιγιαρεάλ, και μετά την Αρσεναλ, την Τσέλσι και τη Μπαρτσελόνα. Είναι αδύνατον. Τι είναι ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη; 27ος; Άντε να πάει 20ος. Ποιος είναι ο 20ος στην Ελλάδα; Ο Πανσερραϊκός ίσως; Μπορεί να νικήσει μια φορά τον Παναθηναϊκό όπως τον νίκησε πέρυσι, αλλά πρωτάθλημα δεν θα πάρει. Ποτέ..."

-Ετσι λέγαμε και στο Euro αλλά το πήρε η Ελλάδα...

"Όλοι οι Έλληνες Θεοί ήταν μαζί σας στην Πορτογαλία. Αυτά συμβαίνουν μια φορά στα 100 χρόνια".

-Αν πηγαίνατε σε μια «τοπ» ευρωπαϊκή ομάδα, θα παίρνατε παίκτες του Παναθηναϊκού;

"Μόνον έναν: τον Βύντρα. Το μόνο του πρόβλημα είναι ότι δεν έχει καταλάβει ακόμα πόσο καλός παίκτης είναι. Ακατανόητο να είναι το μαύρο πρόβατο. Μπορεί να παίξει δεξί και αριστερό μπακ, δεξί και αριστερό στόπερ, είναι γρήγορος, καλός στο ψηλό παιχνίδι, πολύ καλός τεχνικά για αμυντικό, καλός στην τακτική. Τι άλλο να ζητήσεις; Για να παίζει συνέχεια καλά με τόσο άδικη κριτική, είναι πολύ δυνατός και στο μυαλό".

-Δεν θα παίρνατε τον Νίνη;

"Το πρόβλημά του Νίνη είναι η νοοτροπία του και φταίει ο περίγυρός του. Όποτε κάνει ένα καλό παιχνίδι «είσαι ο καλύτερος, ο πρώτος, σε θέλει η Μάντσεστερ». Να είσαι ο καλύτερος σε ένα ματς είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να είσαι ο καλύτερος σε πολλά. Είναι προικισμένος παίκτης αλλά θέλει διάρκεια. Πολλή δουλειά ακόμα. Μόνο αν είναι για τρία χρόνια ο καλύτερος του Παναθηναϊκού θα παίξει σε μεγάλη ξένη ομάδα. Τώρα δεν είναι έτοιμος ούτε για την ενδεκάδα. Ο Νίνης χρωστάει πολλά στο ολλανδικό τιμ. Δουλέψαμε πολύ για να τον βελτιώσουμε, κάναμε ό,τι καλύτερο. Οι άνθρωποι όμως ξεχνούν εύκολα"...

"Πόλεμος" στη Λαμία - Τραυματίες και τεράστιες καταστροφές από επεισόδια μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Απίστευτης αγριότητας επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στη Λαμία. 7 τραυματίες και πολλές υλικές ζημιές στην πόλη.
Πολύ σοβαρά επεισόδια και εντός του γηπέδου. Οι παράγοντες των ομάδων ζήτησαν την απελευθέρωση των συλληφθέντων... Απίστευτες εικόνες στη Λαμία. Οι οπαδοί ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μετά τις πρωινές οδομαχίες, έδωσαν μάχες σώμα με σώμα εντός του κλειστού γυμναστηρίου. Απουσίασε η αστυνομία που είχε δώσει εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Εκαντοντάδες σπασμένα καθίσματα στο κλειστό της Λαμίας και πολλές φωτοβολίδες που εκτοξεύτηκαν από τους "μαινόμενους" οπαδούς.

Το γήπεδο εκκενώθηκε. Το ματς αναβλήθηκε, αλλά το κακό ήδη έχει γίνει. Καμία σύλληψη εντός του γηπέδου όπου εκτυλίχθηκαν απίστευτης αγριότητας επεισόδια.

Τεράστιες υλικές ζημιές στο Χαλκιοπούλειο. Καμμένο το παρκέ, τμήμα της οροφής έχει καταρρεύσει ενώ στις εξέδρες δεν υπάρχουν καθίσματα...

Άνύπαρκτος ο έλεγχος αφού μέσα στο γήπεδο πέρασαν εκατοντάδες φωτοβολίδες, πέτρες και άλλα αντικείμενα. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Στον κόσμο τους οι παράγοντες

Μέσα στο χαμό που επικρατούσε στο γήπεδο, υπήρξαν παράγοντες των ομάδων που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν αν θα γίνει το ματς...

Πίεζαν τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να τους απαντήσουν γιατί ήθελαν... να πάνε στο ξενοδοχείο.

Δεν σταμάτησαν όμως μόνο εκεί. Ζήτησαν από την εισαγγελέα να αφήσει ελεύθερους τους πέντε συλληφθέντες από τα πρωινά επεισόδια. Η εισαγγελέας αντέδρασε και λογικά πολύ έντονα βάζοντας τις φωνές στους ανθρώπους των δύο ομάδων.

Και μέσα σε όλα ο ΓΓΑ, Παναγιώτης Μπιτσαξής δήλωσε ότι θα εξεταστεί και πάλι το θέμα της απαγόρευσης των μετακινήσεων των οργανωμένων οπαδών!!!

Πριν από λίγες ημέρες είχε λήφθεί απόφαση που επέτρεπε τις μετακινήσεις αλλά όπως φαίνεται το γαϊτανάκι των αποφάσεων δεν θα σταματήσει ποτέ...

Τη Δευτέρα ο γενικός γραμματέας έχει συγκαλέσει σύσκεψη με θέμα την οριστική ματαίωση του φάιναλ φορ του χάντμπολ.

«Έτοιμος για αποβολή ο Αβραάμ»

Στην πιο «σκληροτράχηλη» δεκάδα παικτών που θα αγωνιστούν στο προσεχές Μουντιάλ στη Νότια Αφρική, βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Εκ των υποψηφίων για αποβολή ο στόπερ του Ολυμπιακού.

Απίστευτο και όμως... μουντιαλικό. Μία λίστα με διεθνείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα αποβολής στο Μουντιάλ δημοσίευσε νορβηγική ιστοσελίδα. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και ο αμυντικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004, Αβραάμ Παπαδόπουλος. Χαρακτηριστικά όσα αναφέρονται για τον τέως αμυντικό του Άρη:

«Του αρέσει να προκαλεί τους αντιπάλους του με το σκληρό παιχνίδι του και τη γλώσσα που χρησιμοποιεί. Είναι ένας παίκτης που ασφαλώς μισούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ». Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί πως στη λίστα με τα φαβορί (!) για κόκκινη κάρτα συμπεριλαμβάνεται και ένας παραγωγικός παίκτης, ο Αυστραλός κεντρικός χαφ της Εβερτον, Τιμ Κέιχιλ». Αναλυτικά οι δεκάδα:

1.Αβραάμ Παπαδόπουλος/στόπερ/Ελλάδα/Ολυμπιακός 2.Ενρίκε Βέρα/αμυντικό χαφ/Παραγουάη/Λίγκα Κίτο 3.Αρτούρο Βιδάλ/αριστερό μπακ χαφ/Χιλή/Λεβερκούζεν 4.Γκάρι Μεδέλ/στόπερ/Χιλή/Μπόκα Τζούνιορς 5.Ντάνι Σίτου/στόπερ/Νιγηρία/Μπόλτον 6.Τζόρτζιο Κιελίνι/στόπερ/Ιταλία/Γιουβέντους 7.Τιμ Κέιχιλ/κεντρικό χαφ/Αυστραλία/Εβερτον 8.Ματζίντ Μπουγκέρα/στόπερ/Αλγερία/Ρέιντζερς 9.Βάλτερ Σαμουέλ/στόπερ/Αργεντινή/Ιντερ 10.Ντιέγκο Λουγκάνο/στόπερ/Ουρουγουάη/Φενέρμπαχτσε

Ουρακάν καλεί Αράνo, Μιλάνο και Αραούχο

Η επιστροφή στους… πρώην για την Ουρακάν, εμπλέκει Άρη, Ηρακλή και ΑΕΚ!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.grandehuracan.com.ar, η οποία είναι αφιερωμένη στο ρεπορτάζ της ομάδας της Αργεντινής, ο αριστερός αμυντικός του Άρη, Κάρλος Αράνο «είχε συζητήσεις με τον πρόεδρο της Ουρακάν Τσαρλς Μπάνμπιγκντον και κατέληξαν σε μια προφορική συμφωνία». Ο Αράνο, βέβαια, έχει συμβόλαιο με τους κίτρινους, αλλά δεν θα έλεγαν όχι σε μια συμφέρουσα πρόταση. Άλλωστε, μόλις χθες ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Κόντης τόνισε ότι οι κίτρινοι συζητούν οποιαδήποτε πρόταση για τους ποδοσφαιριστές τους.

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι και η περίπτωση του Μάουρο Μιλάνο, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ηρακλή είναι ενδιαφέρουσα, με μοναδικό ενδοιασμό το κατά πόσο έχει επηρεαστεί ο παίκτης από τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Τέλος επισημαίνεται για τον Κάρλος Αραούχο ότι: «έχει δυο χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά η οικονομική κρίση του συλλόγου, μπορεί να επιτρέψει την παραχώρησή του ως δανεικός στην Ουρακάν».

To ξανασκέφτεται ο Σαλπιγγίδης για τον ΠΑΟΚ

Όλα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστηα φαίνεται πως έχουν κάνει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να σκεφτεί περισσότερες από δύο φορές πριν πει το...αβίαστο "ναι" για την επιστροφή του στην "Τούμπα".

Οι φωνές κάποιων σκληροπυρινκών οπαδών του συλλόγου σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος από τον "δικέφαλο του Βορρά" έχουν βάλει σε δίλλημα τον Έλληνα διεθνή που σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσει την απόφασή του.

Ο "Σάλπι" "πάγωσε" όταν έμαθε για την αποχώρηση του Σάντος παό τον ΠΑΟΚ. Βλέπετε ο Πορτογάλος ήταν αυτός που δήλωνε πως με τον Σαλπιγγίδη στην ομάδα ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει επίπεδο και θα γίνει πιο δυνατός.




Ενδεικτικό της κατάστασης που βρίσκεται ο «Σάλπι» είναι ότι στην προετοιμασία της Εθνικής μας, ο βραχύσωμος άσος είναι αρκετά προβληματισμένος και σκέφτεται το μέλλον του. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ παραμένει το "φαβορί" για την απόκτηση του έμπειρου στράικερ.

Οριόλ «χτυπάει» ο Ατρόμητος!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ισπανού αμυντικού της Σανταντέρ, Οριόλ Λοθάνο φαίνεται να βρίσκεται ο Ατρόμητος που μετά την μεταγραφή του Ανρί Καμαρά θέλει να «θωρακίσει» και την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Αποφασισμένοι να κάνουν ακόμα ένα σπουδαίο μεταγραφικό «χτύπημα» είναι οι άνθρωποι του Ατρομήτου που βρίσκονται σε επαφές με τον Οριόλ Λοθάνο και μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν τις συζητήσεις να είναι σε πολύ θετικό κλίμα και ο έμπειρος αμυντικός να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να «μετακομίσει» στο Περιστέρι.

Ο 29χρονος στόπερ μένει ελεύθερος από την Ρασίγκ Σανταντέρ μετά από έξι χρόνια και οι διοικούντες του συλλόγου των δυτικών προαστείων κινούνται ταχύτατα, ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή του Οριόλ που σίγουρα αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για τον Ατρόμητο.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι τη φετινή σεζόν ο Οριόλ έπαιξε σε 19 αγώνες με τη φανέλα της Σανταντέρ.

Επιστρέφει Κροατία ο Τσέζαρεκ

Πρόταση να επιστρέψει στην πατρίδα του έχιε δεχτεί ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Ο Κροάτης επιθετικός ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, βρίσκεται στο στόχαστρο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ η οποία του έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση.

Στο στόχαστρο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκεται ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Οι πρωταθλητές Κροατίας όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 400.000 ευρώ ετησίως στον πρώην στράικερ του Αστέρα Τρίπολης για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Μπαμ» με Πελεγκρίνι

Στην λίστα για τους υποψηφίους προπονητές στον Ολυμπιακό σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει το ενδιαφέρον με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, προστέθηκε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. Γκανιάν για τη θέση του τεχνικού ηγέτη στην ομάδα ο τέως κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η λίστα στον Ολυμπιακό που απαρτίζεται από προπονητές προκειμένου ένας εξ αυτών να αναλάβει τα καθήκοντα της τεχνικής ηγεσίας είναι έτοιμη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σαφέστατα είναι το νούμερο ένα φαβορί ωστόσο όσο δεν απαντάει θετικά ο Βάσκος, οι Πειραιώτες έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και άλλα ονόματα.

«Φουλάρει» για Πελεγκρίνι

Στη λίστα των υποψηφίων προπονητών να αναλάβουν τον Ολυμπιακό βρίσκεται το όνομα του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ο Χιλιανός τεχνικός απολύθηκε πριν από μερικές ημέρες από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία περιληπτικά είχε μία σχετικά κακή σεζόν, «αναγκάζοντας» την διοίκηση της ομάδας να δώσει τα ηνία στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Μάλιστα το γεγονός επιβεβαιώνει και ο μάνατζερ του Λατίνου τεχνικού Χουάν Φίχερ, ο οποίος επικοινώνησε με τους Πειραιώτες και τους είπε: «Μπορώ να σας φέρω τον Πελεγκρίνι. Έχω συζητήσει μαζί του αυτό το ενδεχόμενο και τον ενδιαφέρει η προοπτική να εργαστεί στον Ολυμπιακό».

Παράλληλα, το κασέ του 56χρονου Πελεγκρίνι είναι ανάλογο με εκείνο του τέως τεχνικού των κόκκινων, Ζίκο και δεν ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο Χιλιανός έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την πορεία που είχε στον πάγκο της Βιγιαρεάλ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πελεγκρίνι είναι το γκραν φαβορί για την ανάληψη του πάγκου των Πειραιωτών στη λίστα με τους υποψηφίους.

Το Who is Who του

Ο Πελεγκρίνι γεννήθηκε στις 16/9/1956 στο Σαντιάγο της Χιλής. Εργάστηκε για δέκα χρόνια στην πατρίδα του και στη συνέχεια πήγε στο Εκουαδόρ. Έπειτα ακολούθησε η Σαν Λορέντζο και μετά η Ρίβερ Πλέιτ. Από το 2004 έως και το 2009 δούλεψε στη Βιγιαρεάλ ενώ τη φετινή σεζόν εργάστηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Και ΠΑΟ για Ζεοβάνι!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Ζεοβάνι, ο οποίος ακούγεται το τελευταίο διάστημα για την ΑΕΚ, με τα αγγλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πρόταση των «πρασίνων».

Συγκεκριμένα, η «Dailymail», αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία από αρκετές ελληνικές ομάδες που βολιδοσκοπούν τον 30χρονο άσο της Χαλ, με την αγγλική ομάδα να μην τον υπολογίζει στα πλάνα της καθώς θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

Οι «πράσινοι», φέρονται διατεθειμένοι να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Χαλ, προσφέροντάς στον παίκτη ένα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές, που ξεπερνούν τις 900.000 ευρώ.

Έρχεται στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ντιόπ

Ο Σενεγαλέζος μέσος αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να συζητήσει το ενδεχόμενο μετεγγραφής του στην ΑΕΚ. Μοναδικό εμπόδιο η Πόρτσμουθ.

Η Ένωση αναζητεί τρόπο να αποκτήσει τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο παίκτης που είναι ο εκλεκτός του Μπάγεβιτς για το κέντρο της ομάδας.

Με τον Σενεγαλέζο οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα.

Το πρόβλημα όμως είναι η Πόρτσμουθ. Ο αγγλικός σύλλογος μπορεί να έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα αλλά οι άνθρωποι του ξεκαθάρισαν ότι δεν σκοπεύουν να ξεπουλήσουν τους παίκτες.

Τα στοιχήματα πριν τoν τελικό

ΕΒΔΟΜΟΣ Ο ΑΛΚΑΙΟΣ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Στην 7η θέση και με απόδοση 25/1 δίνει μια απο τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων τον Γιώργο Αλκαίο.

Στην πρώτη θέση φιγουράρει το Αζερμπαιτζάν.

Σκέφτεται να κινηθεί νομικά η E.B.U. κατά του Star

Πανικός επικρατεί από εχτές το βράδυ στο Όσλο, μετά την παράνομη (σύμφωνα με του κανονισμούς του διαγωνισμού) λήψη του σήματος που έκανε ο σταθμός του Star από το link της E.B.U.

Το κανάλι, εκτός από το γεγονός ότι έχει αποκλειστεί για τρία χρόνια από το διαγωνισμό (τη μετάδοσή του με link) υπάρχει περίπτωση να κληθεί να βρεθεί και ενώπιον της Νορβηγικής δικαιοσύνης καθώς οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού επιφυλάσσονται να κινηθούν και νομικά εναντίον του Ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού.

Επιπλέον, η E.B.U. έχει απαγορεύσει στο Star να «σηκώσει» το δορυφορικό του πιάτο από οποιοδήποτε σημείο της χώρας, ενώ τρεις από τους δημοσιογράφους του καναλιού, έχουν αποκλειστεί προσωπικά για τα επόμενα τρία χρόνια από τον διαγωνισμό, ακόμη και αν βρίσκονται εκεί για λογαριασμό άλλου καναλιού.

Τη «νύφη» όμως φαίνεται ότι πλήρωσε και ο σταθμός του Alpha, ο οποίος είχε νοικιάσει το ίδιο «πιάτο» με το Star. Ευτυχώς όμως για το κανάλι της Κάντζας, οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού, κατ εξαίρεση, επέτρεψαν στον Alpha να κάνει link από το σήμα της E.B.U.

Πώς θα επιστρέψουν οι ένοικοι στην «Πολυκατοικία» του χρόνου;

Η «Πολυκατοικία» είναι η μόνη σειρά του Μεγάλου Καναλιού που θα συνεχιστεί για άλλη μια σεζόν. Μοναδική διαφορά είναι ότι θα το βλέπουμε μια φορά την εβδομάδα.

Θα δούμε τον Κωνσταντίνο να σκέφτεται να κατέβει με τους οικολόγους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, την Ελένη να εκτίει κοινωνική υπηρεσία στα… σκουπιδιάρικα γιατί πιάστηκε να καπνίζει σε λάθος μέρος και τον Θανάση να τρέχει αν σωθεί από μια βεντέτα, στην οποία βρέθηκε άθελά του μπλεγμένος.

Σε ρόλο γκεστ σταρ θα απολαύσουμε την Τάμτα!

Mega Star: Η Στικούδη φιλοξενεί την Παπαρίζου

Το πιο sexy και δροσερό «Mega Star», έρχεται σήμερα στο Mega με φιλοξενούμενη την Ελενα Παπαρίζου. Η αγαπημένη μας μουσική εκπομπή μας εύχεται καλό καλοκαίρι με την απόλυτη star της ελληνικής pop μουσικής.

Η Έλενα Παπαρίζου, θα είναι αποκλειστικά και άκρως αποκαλυπτικά στο πιο καλοκαιρινό «Mega Star»! Μας μιλά για τα μελλοντικά της σχέδια , για το χώρο των media αλλά και για πολύ προσωπικά θέματα.

Θα δούμε ακόμη πλάνα από το γυρίσματα του video clip του τραγουδιού των ΝΕΒΜΑ με τίτλο «Εμμονή» στο οποίο συμμετέχει η Κατερίνα Στικούδη, αλλά και του νέου τραγουδιού των C Real.

Το Top 10 των μουσικών προτιμήσεων παραμένει σταθερή αξία για το «Mega Star» παρουσιάζοντας τα αγαπημένα τραγούδια, όπως τα ψήφισαν οι τηλεθεατές.

Και η Γωγώ Μπρέμπου στο «4»

Στον ρόλο της κοινωνικού λειτουργού θα δούμε τη Δευτέρα το βράδυ στη σειρά «4» τη Γωγώ Μπρέμπου.

Η ηθοποιός, ύστερα από δύο χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει στο σίριαλ του Mega, έτοιμη να βοηθήσει ψυχολογικά τους ταλαίπωρους… τέσσερις!

Τα αδέρφια, έπειτα από την αποκάλυψη-βόμβα ότι είναι υιοθετημένα, θα θελήσουν να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί, ζητώντας την βοήθεια της κοινωνικής λειτουργού.

Θα μπορέσει η Γωγώ Μπρέμπου άραγε να τους δώσει τις απαντήσεις που χρειάζονται; Ίδωμεν…

Πηγή: tvnea

Ο Σάββας Πούμπουρας στο ''ΚΑΡΜΑ''...

Στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, ''Κάρμα'' θα δούμε μέσα στον Ιούνιο σε ρόλο γκεστ τον Σάββα Πούμπουρα.

Τα γυρίσματα του πρώην συμπαρουσιαστή της Ναταλίας Γερμανού θα αρχίσουν σε λίγες μέρες ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, θα υποδυθεί έναν άντρα που θα μπει στη ζωή της Άλκηστης (Ισιδώρα Δωροπούλου).

Ωστόσο, είναι άγνωστο αν μεταξύ τους θα υπάρξει σχέση, αφού θα γνωριστεί με την κοπέλα, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο γι’ αυτήν και την οικογένειά της.

To σημείο G

Το σημείο G είναι μια ιδιαίτερα ερωτογενής περιοχή στο εσωτερικό του κόλπου, στην οποία καταλήγουν πολλά νεύρα. Πολλές γυναίκες λένε ότι νιώθουν πολύ μεγάλη ευχαρίστηση όταν ερεθίζεται. Μαζί με την κλειτορίδα, θεωρούνται τα πιο ερωτογενή σημεία στο γυναικείο σώμα.

Για την ιστορία, λέγεται G από το αρχικό του επώνυμου του γιατρού που το ανακάλυψε τη δεκαετία του 1950 (Ernest Grafenberg). Βρίσκεται πίσω από το ηβικό οστό, μπροστά από την ουρήθρα και όταν ερεθίζεται, καμιά φορά νιώθεις σα να θέλεις να ουρήσεις. Εκείνη τη στιγμή μπορεί η ουρήθρα να εκκρίνει ένα υγρό που δεν είναι ούρα. Είναι κάτι αντίστοιχο με τα υγρά που εκκρίνουν οι άντρες (χωρίς, βέβαια, να περιέχει σπέρμα).

Ο ερεθισμός της κλειτορίδας και η πίεση στα τοιχώματα του κόλπου διεγείρουν τις αισθήσεις, οδηγώντας στον οργασμό. Παρόλο που έχει αποδειχθεί πως ο ερεθισμός της κλειτορίδας αρκεί, μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι υπάρχουν κι άλλα σημεία ικανά να οδηγήσουν στον οργασμό. Το πιο πιθανό σημείο είναι το λεγόμενο "σημείο G", το οποίο βρίσκεται περίπου στο ένα τρίτο του ύψους του άνω εσωτερικού τοιχώματος του κόλπου. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, πρόκειται για τις ρίζες των νεύρων της κλειτορίδας.

Πιστεύεται ότι «πυροδοτεί» τον πιο έντονο οργασμό στις γυναίκες με τα κύματα ευχαρίστησης να εξαπλώνονται σε ολόκληρο το κορμί. Ωστόσο αν ως σήμερα ο οργασμός που οφείλει την ύπαρξή του στο σημείο G έχει λάβει σχεδόν μυθικές διαστάσεις, αυτό συμβαίνει διότι υπάρχουν ελάχιστες αποδείξεις για την ύπαρξη του σημείου. Τώρα για πρώτη φορά γυναικολογικοί υπέρηχοι αποκαλύπτουν σαφείς ανατομικές διαφορές μεταξύ γυναικών που υποστηρίζουν ότι βιώνουν κολπικό οργασμό στον οποίο εμπλέκεται το σημείο G και εκείνων που έχουν μόνο κλειτοριδικό οργασμό. Τα νέα ευρήματα που ανήκουν σε ειδικούς του Πανεπιστημίου της Λάκουιλα στην Ιταλία δείχνουν ότι τελικώς υπάρχει πιθανότατα σημείο G στις γυναίκες.

«Για πρώτη φορά είναι δυνατό να προσδιοριστεί μέσω μιας απλής, γρήγορης και φθηνής μεθόδου αν μια γυναίκα διαθέτει σημείο G ή όχι» ανέφερε ο επικεφαλής των ερευνητών Εμανουέλε Τζανίνι. Ο ερευνητής και η ομάδα του έκαναν χρήση κολπικού υπερήχου προκειμένου να «σαρώσουν» ολόκληρη την περιοχή ανάμεσα στην ουρήθρα και στον κόλπο που θεωρείται ότι αποτελεί την «κατοικία» του σημείου G. Οι επιστήμονες υπέβαλαν στη διαδικασία εννέα γυναίκες που δήλωσαν ότι έχουν κολπικό οργασμό καθώς και 11 γυναίκες που ανέφεραν ότι δεν έχουν κολπικό οργασμό. Ανακάλυψαν, όπως αναφέρουν στο έντυπο «Journal of Sexual Μedicine», ότι οι γυναίκες της πρώτης ομάδας παρουσίαζαν μεγαλύτερο πάχος ιστού στο σημείο μεταξύ ουρήθρας και κόλπου σε σύγκριση με τις δεύτερες. Σύμφωνα με τον Τζανίνι το εύρημα αυτό δείχνει ότι « οι γυναίκες χωρίς εμφανή σημάδια ύπαρξης του σημείου G δεν μπορούν να έχουν κολπικό οργασμό».

Πάντως άλλοι ειδικοί αμφισβήτησαν τα νέα αποτελέσματα τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η μελέτη ήταν πολύ μικρού εύρους καθώς και ότι το πάχος του ιστού στην περιοχή μεταξύ ουρήθρας και κόλπου δεν αποδεικνύει απαραιτήτως και ύπαρξη του σημείου G. Προσέθεσαν ότι οι γυναίκες που δεν έχουν οργασμό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν και καθόλου ιστό στη συγκεκριμένη περιοχή και συμπλήρωσαν ότι άλλες μελέτες δείχνουν έναν βαθμό ευαισθησίας στο σημείο όπου υποτίθεται ότι βρίσκεται το G σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως του πάχους του ιστού.

Τον “σκότωσε” στο CounterStrike κι ο άλλος εκδικήθηκε στ’αλήθεια!

Ένας φανατικός παίκτης του Counter Strike, του οποίου ο χαρακτήρας είχε σκοτωθεί κατά τη διάρκεια διαδικτυακής μάχης, μαχαίρωσε στο στήθος τον αντίπαλο του μέσα στο σπίτι του.

Ο 20χρονος Ζιλιέν Μπαρώ ήταν τόσο οργισμένος που σκότωσαν το χαρακτήρα του, που επί εφτά μήνες παρακολουθούσε τον virtual δολοφόνο του, σχεδιάζοντας την πραγματική εκδίκηση του.

Όταν εντόπισε το θύμα, ο Ζιλιέν του χτύπησε την πόρτα και με το που άνοιξε ο άτυχος άνδρας, έβγαλε το μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος του θύματος.

Ευτυχώς, το θύμα επέζησε, με τους γιατρούς να υποστηρίζουν πως γλίτωσε από θαύμα, αφού το μαχαίρι καρφώθηκε έλαχιστα εκατοστά μακριά από την καρδιά του.

Ο Ζιλιέν συνελήφθη μία ώρα μετά το περιστατικό και καταδικάστηκε την Πέμπτη (27/5) για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε δύο χρόνια κάθειρξης.

Ελεύθερος από την Villareal ο Ιμπαγάθα

Την απόφαση να μην ανανεώσει της συνεργασίας της με τον Αριελ Ιμπαγάθα ανακοίνωσε η Βιγιαρεάλ. Αυτό σημαίνει ότι ο 33χρονος Αργεντινός μέσος θα είναι ελεύθερος από τον επόμενο μήνα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ο Ιμπαγάθα εντάχθηκε στο «κίτρινο υποβρύχιο» το 2008 από τη Μαγιόρκα, ωστόσο, ποτέ δεν βρέθηκε στις πρώτες επιλογές των εκάστοτε προπονητών.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ανάλογη θα είναι η στάση της διοίκησης και με τα συμβόλαια των βετεράνων, Τσάβι Βέντα και Ρομπέρ Πιρές.

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Τρία χρόνια αποκλεισμός του STAR απο την Eurovision

ΣΟΚ - EKΛΕΨΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ

Το star έκλεψε εικόνα απο ΕΡΤ τις πρόβες που έχει δικαίωματα eurovision και τους πήραν χαμπάρι από την ebu με αποτέλεσμα να τους πάρουν τις διαπιστεύσεις και να μην έχουν δικαίωμα να μπούνε μέσα σήμερα και αύριο αλλά και παράλληλα τους απαγορεύουν να πάνε στην διοργάνωση για 3 χρόνια!!!!

Επιστροφή στο παρελθόν

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Τραϊανού Δέλλα από την ΑΕΚ.

Στους δύο πολύπειρους ποδοσφαιριστές θα προταθούν συμβόλαια ενός έτους με την «Ένωση» να είναι διατεθειμένη να τους κρατήσει στην ομάδα σε άλλο ρόλο, όταν εκείνοι αποφασίσουν να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση.

Βάσει του πλάνου, οι «κιτρινόμαυροι» θα αποκτήσουν δεδομένα έναν ακόμη στόπερ και επιθετικό (ειδικά αν πουληθεί κάποιος από τους υπάρχοντες).

Τρία πράγματα θέλουν οπωσδήποτε να εξασφαλίσουν αυτή τη μεταγραφική περίοδο στην ΠΑΕ: ισορροπημένο ρόστερ με παίκτες σε όλες τις γραμμές, οι παίκτες που θα έρθουν να έχουν καλό χαρακτήρα (κάτι που φέρει «υγεία» στα αποδυτήρια) και συμβόλαια που δεν θα ανεβάσουν τον ήδη μεγάλο προϋπολογισμό.

Στη Γαλλία το EURO 2016!

Στην Γαλλία εμπιστεύθηκε η ΟΥΕΦΑ την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του 2016.

Η ανάθεση έγινε σήμερα σε εκδήλωση στη Γενεύη, όπου ο φάκελος της Γαλλίας προτιμήθηκε από εκείνους της Ιταλίας και της Τουρκίας.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2016 και θα λάβουν μέρος 24 ομάδες και οχι 16, όπως στο παρελθόν, έπειτα από σχετική απόφαση.

Η αρχή του τέλους για το Facebook

Τον τελευταίο καιρό το Facebook δέχεται αρνητικές κριτικές για την αλλαγή των ρυθμίσεων ασφαλείας καθώς και για το άνοιγμα των λογαριασμών των χρηστών του σε όλους, εάν δεν επέλεγαν οι ίδιοι οι χρήστες να το ρυθμίσουν από την αρχή.

Με αφορμή τα παραπάνω, πολλοί χρήστες του Διαδικτύου στις Ηνωμένες Πολιτείες αντέδρασαν δημιουργώντας σελίδας κατά του Facebook ή ακόμα και σελίδες για να το ανταγωνιστούν

Έτσι δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα FacebookΡrotest. com, η οποία καλεί τους χρήστες του Ίντερνετ να εγκαταλείψουν το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης έως τις 6 Ιουνίου.

Κάτι παρόμοιο είναι και το QuitFacebookDay.com, που καλεί τους χρήστες να σβήσουν τους λογαριασμούς τους στις 31 Μαΐου και μέχρι σήμερα έχει μαζέψει κοντά στους 24.000 αγανακτισμένους χρήστες.

Τα χτυπήματα όμως για το Facebook αλλά και τον ιδρυτή του, Μαρκ Ζούκερμπεργκ εκτός από το internet έρχονται και από το Χόλιγουντ αφού στη νέα ταινία «Τhe Social Νetwork» που θα βγει στις αίθουσες το φθινόπωρο ο ιδρυτής του Facebook περιγράφεται σαν ένας σεξομανής απατεώνας φοιτητής με τάσεις αυτισμού που για να ξεπεράσει μια ερωτική απογοήτευση κατασκεύασε το Facebook.

Το τελικό χτύπημα ίσως έρθει και από την κατασκευή του “Diaspora” ενός νέου κοινωνικού δικτύου που αναπτύσσει μια παρέα φοιτητών στην Νέα Υόρκη και υπόσχεται οτι οι χρήστες θα έχουν τον πλήρη έλεγχο των στοιχείων τους.

Κυκλοφόρησε το απόλυτο παιχνίδι πάλης

To απόλυτο παιχνίδι πάλης, UFC UNDISPUTED 2010, κυκλοφόρησε σήμερα για κονσόλες XBOX 360 και PlayStation 3.

Το UFC UNDISPUTED 2010 βασίζεται στο No1 οργανισμό MMA , το Ultimate Fighting Championship ενώ μπορούμε να δούμε πάνω από 100 από τους πιο μάχιμους παλαιστές του πρωταθλήματος στη σκληρότερη μάχη όλων των εποχών.

Το παιχνίδι παρέχει το ρεαλιστικότερο σύστημα μάχης που έχουμε δει ποτέ σε κονσόλα και γι' αυτό το λόγο είναι Νο 1 σε πωλήσεις, σε Ευρώπη και Αμερική.

Τα νέα online προγράμματα πάλης θα σας κρατήσουν σίγουρα πολλές ώρες στο παιχνίδι αφού δίνουν τη δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργήσουν μια ομάδα και να βελτιωθούν πάνω σε αυτήν, ενώ παράλληλα θα βελτιώνονται.

Πρόκειται ίσως για το κορυφαίο παιχνίδι σπορ που θα κυκλοφορήσει αυτή τη χρονιά και κάνοντας τα υπόλοιπα παιχνίδια πυγμαχίας να φαίνονται αδιάφορα.

Έθαψαν το σκάνδαλο οι αθλητικές αντικειμενικές εφημερiδες

Οι δημοσιογράφοι των αθλητικών εφημερίδων θέλουν να μας τρελάνουν.

Η SPORTDAY λέει ότι δεν ασχολείται με προιόν υποκλοπής και κατά τα άλλα ενημερώνει τον κόσμο σωστά και αντικειμενικά. Μάλλον ούτε το "γουοτεργκειτ" θα δημοσιοποιούσαν αλλά ούτε τον Χριστοφοράκο και όσα λέει θα σχολίαζαν!

Δεν είπε κανείς στην εφημερίδα να μοιράσει cd-δώρο αλλά βρε αδερφέ δεν γίνεται να μην λες τι αναφέρει με δύο λόγια η κασέτα που μιλάει ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ολυμπιακού!

Μετά πάμε στην πιο τραγική περίπτωση που είναι στο goal(όχι στο ρεπορτάζ που είναι πλήρες) αλλά στο άρθρο του δημοσιογράφου Σ.Μαρκάκη. Μιλάει για κανιβαλισμό και δεν βρίσκει ότι υπάρχει θέμα???!!!

Δεν είναι θέμα για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο ότι με μαφιόζικο τρόπο δρουν κάποιοι και υποκλέπτουν τον πρόεδρο της μεγαλύτερης ΠΑΕ;

Δεν είναι θέμα που ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ολυμπιακού μιλάει για ντόπιγκ και "φυσούνες" την περίοδο Λεμονή και μάλιστα μην ξεχνάμε ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι πτυχούχος φαρμακοποιός και άρα δεν μπορεί να λέει πράγματα που δεν γνωρίζει;

Τον κόσμος πάντως να είναι σίγουρος ότι τον ενδιέφερε να ακούσει τι συζητάει ένας παράγοντας με έναν δημοσιογράφο. Πόσο μάλλον όταν ο παράγοντας λέει ότι βρήκε δουλειά στον δημοσιογράφο.

Προφανώς για τον Στέλιο Μαρκάκη είναι ψιλά γράμματα αυτά. Σύνηθες είναι οι παράγοντες να βρίσκουν δουλειές στους δημοσιογράφους.

Γιατί υποτιμούν τόσο πολύ την νοημοσύνη μας; Εντάξει είμαστε άσχετοι και εμείς και ο κόσμος και αυτοί ξερόλες αλλά έχουν ξεχάσει τι σημαίνει ενημέρωση;

Δεν λέει κανείς να μην στηρίξουν τον άμεσα θιγόμενο Σ.Θεοδωρίδη αλλά όχι ότι δεν βγαίνουν ειδήσεις...

Όχι του Κόκκαλη στoν Μαρινάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σωκράτης Κόκκαλης (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) δεν θα προχωρήσει σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτό που μάθαμε από μέσα, σας το μεταφέρουμε χωρίς να μπορούμε να πούμε τι θα κάνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και αν θα βάλει άλλον πρόεδρο. Αυτή πάντως είναι η επιθυμία του να αναλάβει την προεδρία κάποιος άλλος που δεν αποκλείεται να είναι ο Πέτρος Κόκκαλης.

Πάντως ο Μαρινάκης δυσαρέστησε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού με την εν γένει συμπεριφορά του.

Έτοιμοι για το "X-Factor 3"

Έτοιμοι για το "X-Factor 3" είναι οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1. Το talent show του καναλιού ,ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα ήδη ετοιμάζουν την τρίτη έκδοση του show. Αυτές τις μέρες οι ιθύνοντες του show αποφάσισαν και για τα μέλη της κριτικής επιτροπής, ώστε να είναι όλα έτοιμα μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, προκειμένου να ξεκινήσουν τα ταξίδια και να βρουν τα νέα ταλέντα που κρύβονται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Όσο για το αν θα υπάρξουν τελικά αποχωρήσεις απο την κριτική επιτροπή;

Η κριτική επιτροπή παραμένει ως έχει. Παρουσιαστής φυσικά ο Σάκης Ρουβάς ,ο οποίος μπορεί να μην έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, όμως , ήδη έχει πει το "ναι" στο κανάλι.

Οικονομικά λουριά από UEFA

Αλλάζουν οι ισορροπίες στην Ευρώπη με την απόφαση της ΟΥΕΦΑ για οικονομικό περιορισμό των ομάδων, που πλέον τα έξοδά τους πρέπει να συνάδουν με τα έσοδά τους. Αυτό γίνεται για να μην είναι μια ομάδα εξαρτώμενη από έναν μέτοχο και εν τη απουσία του η ομάδα να καταστρέφεται.

Με λίγα λόγια όταν μια ομάδα έχει μεγαλομέτοχο έναν οποιοδήποτε "Αμπράμοβιτς", ο "Χ" Αμπράμοβιτς να μην ξοδεύει πχ 500 εκ ευρώ για μεταγραφές εάν η ομάδα - εταιρία έχει έσοδα 100 εκ ευρώ. Έτσι στην περίπτωση που ο "Χ" Αμπράμοβιτς αποφασίσει να αποχωρίσει από την ομάδα που συμμετέχει, η ομάδα θα υποστεί αναγκαστικά΄οικονομικό μαρασμό και θα καταστραφεί.

Μια απόφαση που φυσικά έχει μια λογική, προστατεύοντας έτσι τις ομάδες, από την άλλη όμως σίγουρα θα αλλάξουν οι ισορροπίες στην Ευρώπη και φυσικά θα ανοίξει περισσότερο η ψαλίδα μεταξύ των εμπορικών συλλόγων και των λιγότερο εμπορικών. Ως εκ τούτου, μεγάλο βάρος θα δίνεται πλέον από όλες τις ομάδες στο εμπορικό κομμάτι (μάρκετινγκ) ώστε να υπάρχουν περισσότερα έσοδα, με σκοπό να μπορούν να διεκδικήσουν την "άδεια" της ΟΥΕΦΑ να γίνουν μεγαλύτερες επενδύσεις στο αγωνιστικό κομμάτι.

"Είναι δύσκολο το εγχείρημα αλλά όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι είναι αναγκαίο. Δεν το κάνουμε για να τιμωρούνται οι σύλλογοι αλλά για να βοηθήσουμε τις ομάδες. Δεν θέλουμε να σκοτώσουμε καμία ομάδα για αυτό υπάρχει και η περίοδος προσαρμογής. Οι ομάδες που θα θελήσουν να ξοδέψουν 50, 60, 70 εκατομμύρια ευρώ θα μπορούν μόνο αν έχουν ανάλογα έσοδα. Το πρόβλημα είναι όταν ένας σύλλογος δεν θα έχει τα χρήματα",είπε ο γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ Τζάνι Ινφαντίνο.

''Κλείνει'' στην Αϊντραχτ ο Τζαβέλας


Στην Μπουντεσλίγκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Τζαβέλας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Πανιώνιος απάντησε θετικά στην πρόταση της Αϊντραχτ για τον νεαρό αμυντικό.

H Ρόμα θέλει Μπλάνκo!

Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Ισμαελ Μπλάνκο έχει μπει, μετά την Παλέρμο, και η Ρόμα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Corriere dello Sport, οι Ρωμαίοι θέλουν να μπουν "σφήνα" και τονίζεται ότι ο παίκτης κοστολογείται από την ΑΕΚ 6εκ ευρώ. Αναλυτικά:

"Στο στόχαστρο της Παλέρμο είναι ο Ισμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός φορ της ΑΕΚ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2014 και κοστολογείται στα 6 εκατ. ευρώ. Αξίζει να τονίσουμε ότι για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Ρόμα".

«Έγινε προδότης ο Σαλπιγγίδης»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης όλο θέλει την ηρεμία του και συνεχώς φαίνεται να παίρνει τις λάθος (προς αυτή) αποφάσεις. Πως το καταφέρνει δεν ξέρω...

Τέσσερεις ακόμη σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, τοποθετήθηκαν αναφορικά με την επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, στον «Δικέφαλο», εκφράζοντας την αντίθεση τους. «Ο Δημητράκης, που έγινε προδότης και τώρα ξαναγίνεται Δημητράκης».

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση των «Βυζαντινών Ενωμένων Μαχητών», που φέρει επίσης την υπογραφή των ΣΦ ΠΑΟΚ Τριανδρίας, Καβάλας και «FUTRE» Πτολεμαΐδας αναφέρονται τα εξής για τον Μακεδόνα στράικερ:

«Σεβόμαστε (αν και διαφωνούμε) την άποψη όλων όσοι συντάσσονται με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Από επιστροφές άλλωστε, έχουμε χορτάσει. Παραδείγματα ποδοσφαιριστών που φύγανε, επειδή ήταν επαγγελματίες, αλλά επέστρεψαν στο τέλος της ποδοσφαιρικής τους καριέρας, επειδή "αγαπούσαν" τον σύλλογο, υπάρχουν δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ μας πολλά.

Η συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια διαφέρει, διότι ο Δημητράκης, που έγινε προδότης και τώρα ξαναγίνεται Δημητράκης, μπορεί πράγματι να προσφέρει αγωνιστικά πολλά. Πολλά, βέβαια μπορεί να καταστρέψει κιόλας. Η ηλικία του είναι καλή, η ποδοσφαιρική του αξία δεδομένη, όπως δεδομένο είναι επίσης και το γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ το πάθημα δεν γίνεται ποτέ, μα ποτέ μάθημα».

Καιρό τώρα σκεφτόμασταν τον τρόπο με τον οποίο θα «αναγκάσουμε» την Τούμπα στο σύνολό της να φωνάζει υπέρ της ομάδας για 90 λεπτά. Θεωρούμε ότι με αυτόν τον τρόπο κανένας αντίπαλος δε θα μπορέσει να κοιτάξει τον ΠΑΟΚ στα μάτια. Η απάντηση σε αυτό μας τον προβληματισμό ήρθε στον αγώνα των πλέι οφ με την ΑΕΚ.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, ότι όσοι από εμάς δώσουν το παρών στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, μαζί με όσους ταυτίζονται ακόμη με την άποψή μας, και με δεδομένο ότι αποτελούμε τη θλιβερή μειοψηφία, συνεπώς δεν μπορούν οι φωνές μας να κάνουν κακό στην ομάδα, να συνεχίσουμε να αποδοκιμάζουμε τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Οι υπόλοιποι μπορούν να φωνάζουν υπέρ της ομάδας και να καλύπτουν εύκολα τις όποιες λιγοστές φωνές μας. Υποσχόμαστε ότι θα τους βοηθήσουμε να φωνάζουν για 90 λεπτά κάθε Κυριακή.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους καλοπροαίρετους πως πρόθεσή μας δεν είναι ούτε να διοικήσουμε, ούτε να πολεμήσουμε τη σημερινή διοίκηση. Δυστυχώς τα αυτονόητα θα πρέπει να τα επαναλαμβάνουμε συνέχεια.

Για μια ιδέα, για μια ζωή, για ένα όνειρο, που λέγεται ΠΑΟΚ».

Πρόταση Καβάλας σε Ντομί

Τον Ντιντιέ Ντομί θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της η Καβάλα, αφού ο Γάλλος μπακ του Ολυμπιακού θα αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» στα μέσα Ιουνίου λόγω της λήξης του συμβολαίου του. Πρόταση για συνεργασία ενός έτους από τον ΑΟΚ στον 32χρονο ποδοσφαιριστή.

Πρόταση στον Ντιντιέ Ντομί, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Καβάλα πραγματοποίησαν οι «Αργοναύτες», αφού ο Γάλλος μπακ του Ολυμπιακού μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιούνιο και ήδη ψάχνει ομάδα για να παίξει ποδόσφαιρο.

Η πρόταση της Καβάλας προς τον 32χρονο Γάλλο «μεταφράζεται» σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί του ποσού των 200.000, προσφορά που έκανε τον Ντομί να αρνηθεί, αφού στον Ολυμπιακό πληρώνεται με 500.000 ευρώ την σεζόν.

Είναι γεγονός πάντως ότι ο Ντομί δύσκολα θα βρει ξανά τα συγκεκριμένα χρήματα στην Ελλάδα και στην Καβάλα εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι όσο περνούν οι μέρες θα πέσουν οι απαιτήσεις του 32χρονου παίκτη και θα απαντήσει θετικά στην πρότασή τους.

Αιφνιδιαστικός έλεγχος ντόπινγκ στην Εθνική!

Από τα... χαράματα ξύπνησαν οι διεθνείς μας, καθώς η ειδική ιατρική επιτροπή της ΦΙΦΑ, πραγματοποίησε έλεγχο ντόπινγκ.

Η επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, επισκέφθηκε το ξενοδοχείο της Εθνικής ομάδας λίγο μετά τις 7 το πρωί και έλαβε 12 δείγματα από 8 διεθνείς μας(4 έδωσαν πρόσθετο δείγμα αίματος), κατόπιν κλήρωσης, όπως προβλέπει η διαδικασία.

Πάντως, η έφοδος είναι μια στάνταρ διαδικασία και έχει πραγματοποιηθεί και στις αποστολές της Γερμανίας, της Αργεντινής και της Ολλανδίας, γι' αυτό το λόγο δεν υπάρχει καμία ανησυχία.

Άλλωστε, μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίας Αφρικής, το ίδιο αναμένεται να συμβεί με όλες τις ομάδες.

Ο τελευταίος πράκτορας 007 είναι γκέι;

Ο Daniel Craig εθεάθη να δίνει ένα καυτό φίλι σε έναν νεαρό άντρα.

Σύμφωνα με το περιοδικό National Enquirer, ο διάσημος ηθοποιός που έγινε γνωστός σε όλους μας από την συμμετοχή του στις δύο τελευταίες ταινίες James Bond, “Casino Royal” και “Quantum of Solace”, εθεάθη στο πάρκινγκ ενός γκέι μπαρ να φιλίεται με έναν νεαρό άντρα.

Ο ηθοποιός στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την Fiona Loudon, με την οποία έχει αποκτήσει και μια κόρη.

Πέθανε ο τενόρος που θα τραγουδούσε στο Μουντιάλ

Την τελευταία πνοή του σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ άφησε ο Νοτιοαφρικανός τενόρος, Σιπίβο Ντσέμπε. Θα τραγουδούσε στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ.

Ο Ντσέμπε είχε επιλεγεί από τον Νέλσον Μαντέλα για να τραγουδήσει κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 34χρονος τραγουδιστής της όπερας, γνωστός στη χώρα του ως ο «νέος Παβαρότι», υπέστη βακτηριακή μηνιγγίτιδα στη διάρκεια των προβών που πραγματοποιούσε εν όψει της τελετής έναρξης.

Το τραγούδι-υπογραφή του Ντσέμπε, με τον τίτλο «Ελπίδα» (Hope), επρόκειτο να ακουστεί πριν από τον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στη Νότια Αφρική και το Μεξικό.

Μάλιστα, το τραγούδι, στο οποίο συμμετείχε και ο Νέλσον Μαντέλα, έχει ήδη ηχογραφηθεί και επρόκειτο να κυκλοφορήσει στο επίσημο άλμπουμ του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Ο Ντσέμπε τραγουδούσε από την ηλικία των πέντε ετών και σπούδασε σε Νότια Αφρική, Αυστραλία και στο βασιλικό κολέγιο του Λονδίνου, πριν πραγματοποιήσει περιοδείες σε όλη την Ευρώπη.

Σήμερα παντρεύονται δύο λαμπερά ζευγάρια της showbiz!

Δύο αγαπημένα ζευγάρια αποφάσισαν να ενώσουν σήμερα τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η Γωγώ Μαστροκώστα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού της Τραϊνό Δέλλα. Ο γάμος θα γίνει στο παρεκκλήσι του Μουσείου Νάσιουτζικ ενώ ταυτόχρονα θα γίνει και η βάφτιση της κόρης τους Βικτώρια.

Από την άλλη, η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης Βάσια Λόη παντρεύεται τον σύντροφό της Νοκόλα Μαδιά. Ο γάμος τους θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο έπειτα από επιθυμία και των δύο. Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η Εύη Δρούτσα κι ένας στενός φίλος του γαμπρού.

Ταινία ο φόνος του Αλέξη

Το αίμα του 15χρονου Αλέξη συγκίνησε το Χόλιγουντ! Τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008 στην Αθήνα και ο θάνατος του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου από τα πυρά αστυνομικών είναι το θέμα μια νέας ταινίας με τίτλο «December riots» («Μαχητές του Δεκέμβρη») του σκηνοθέτη Δημήτρη Βόρρη που ζει και εργάζεται στο Λος Αντζελες.

Tο κινηματογραφικό project είναι σχεδόν έτοιμο και πολλά από τα γυρίσματα θα γίνουν στα τέλη Ιουνίου στην Αθήνα, στον τόπο όπου έλαβε χώρα η δολοφονία του άτυχου νεαρού αλλά και οι διαδηλώσεις που επακολούθησαν, με τα οργισμένη πλήθη να σπάνε βιτρίνες στο κέντρο της πρωτεύουσας. Η ταινία αναφέρεται μεν σε αληθινά γεγονότα, περιλαμβάνει όμως και πολλά στοιχεία μυθοπλασίας από το σκηνοθέτη που έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τον Μιχάλη Κοκκινάρη.

«Ο Δημήτρης Βόρρης έζησε από πρώτο χέρι όλα τα συμβάντα, αφού στις 8 Δεκεμβρίου του 2008 βρισκόταν στην Αθήνα και μάλιστα... εγκλωβίστηκε σε έναν κεντρικό κινηματογράφο, όπου είχε πάει με την παρέα του. Το σκηνικό με τα καπνογόνα και τους μαινόμενους διαδηλωτές ανάγκασε όλους του θεατές του σινεμά - ανάμεσά τους και κάποιοι ξένοι που βρίσκονταν στη χώρα μας- να παραμείνουν για πολλή ώρα στο εσωτερικό του, με τον φόβο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους... Κάπως έτσι θα ξεκινάει και η ιστορία της ταινίας, αποτυπώνοντας δραματικές εικόνες ανθρώπων με κλειστοφοβία. Ενα έντονο και... σκοτεινό ύφος θα κυριαρχεί σε όλη την ταινία, αφού εντάσσεται στην κατηγορία του θρίλερ» αποκάλυψε στενός συνεργάτης του σκηνοθέτη.

Την παραγωγή του «December riots» έχει αναλάβει η εταιρεία Metaphor Entertainment, με παραγωγό τον ίδιο τον σκηνοθέτη και ελληνομερικανούς επιχειρηματίες που είναι σινεφίλ. Το μότο που θα χρησιμοποιηθεί στη διαφημιστική αφίσα του φιλμ είναι παρμένο από την αρχαία ελληνική ρήση που ανήκει στον στρατηγό Ιφικράτη: «Η ιστορία της γενιάς μου ξεκινάει με εμένα, η δική σου τελειώνει με εσένα» («The story of my generation begins with me. Yours ends with you»).

Τι νούμερα έκανε χθες ο β ημιτελικός της Eurovision;

Χθες απολαύσαμε τον δεύτερο ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού, Eurovision, από την κρατική τηλεόραση.

Τι νούμερα όμως έκανε ο β ημιτελικός, στον οποίο πήρε μέρος και η Κύπρος και πέρασε στην επόμενη φάση στον τελικό;

Στο γενικό σύνολο έκανε 22,6% και σε τέταρτο έφθασε 27% και στις ηλικίες 15-44 σημείωσε 27,1% και έφθασε σε τέταρτο 31,6%.

«Μες την καλή χαρά» η Σίσσυ Χρηστίδου και του χρόνου

To απόγευμα της Δευτέρας η Σίσσυ Χρηστίδου υπέγραψε το προσύμφωνο της ανανέωσης του συμβολαίου της με τον ALPHA και έτσι και την επόμενη σεζόν θα συμπαρουσιάζει μαζί με τη Ναταλία Γερμανού το πρωινό του Σαββατοκύριακου ''Μεσ' την καλή χαρά''.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης της εκπομπής πάντως από τον Σεπτέμβρη θα προστεθούν ακόμα δυο πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής.

Αυτό το Σάββατο μάλιστα χρέη συμπαρουσιαστή της Ναταλίας θα κάνει ο αρχιτέκτονας του Σπίτι από την αρχή, Γιώργης Λαμπαθάκης αφού η Σίσσυ θα απουσιάζει για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου για τον ''Αγρότη''.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Λαμπαθάκης είναι ένα από τα πρόσωπα που τα στελέχη του καναλιού θέλουν να εντάξουν στην εκπομπή από τη νέα σεζόν και βρήκαν τη κατάλληλη ευκαιρία για να τον δοκιμάσουν...

Πηγή: medianiouz

"Ελλάδα έχεις ταλέντο": Μια ανάσα πρίν απο τον μεγάλο τελικό

Μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό "Ελλάδα έχεις ταλέντο" και ο Χρήστος Φερεντίνος θα παρουσιάσει 9 performers που έχουν μια δεύτερη Ευκαιρία να ανέβουν πάνω στη σκηνή και να διεκδικήσουν ξανά μια θέση στο μεγάλο τελικό. Δύο από αυτούς θα τα καταφέρουν - ένα ταλέντο που θα επιλέξουν οι κριτές και ένα που θα επιλέξει το κοινό στο στούντιο.

Την περασμένη Παρασκευή οι ημιτελικοί ολοκληρώθηκαν και 2 ακόμα ταλέντα πήραν την πρόκριση. Ο Αlexander Βασιλείου, με ένα μοναδικό συνδυασμό «μαγείας» και τραγουδιού κέρδισε την ψήφο των κριτών, Ηλία Ψινάκη, Ευγενία Μανωλίδου και Βαγγέλη Περρή. Οι θεατές στο στούντιο ενθουσιάστηκαν με την κοινωνική σάτιρα του «Προικισμένου» και τον έδωσαν τις περισσότερες ψήφους.

Το 3ο ταλέντο που θα επιλέξουν οι τηλεθεατές με την ψήφο τους, θα το μάθουμε αυτή την Παρασκευή. Παράλληλα, η δεύτερη Ευκαιρία θα δοθεί σε 9 performers: σε αυτούς που ήρθαν δεύτεροι στις ψηφοφορίες του κοινού και σε κάποιους που οι κριτές επέλεξαν ως τα αγαπημένα τους ταλέντα.

Με αμνησία η Άννα Βίσση στο «Μίλα μου βρώμικα»

Σκηνές από τη ζωή της στο σπίτι της θα παρακολουθήσουμε στη γκεστ εμφάνιση της, την Άννα Βίσση, στο Μίλα μου βρώμικα, που επιτέλους έρχεται.

Τι άλλο θα δούμε;

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα πάθει και ένα ατύχημα από το οποίο θα της μείνει μια αμνησία. Αυτό θα εκμεταλλευτούν και τα μέλη της παρέας όταν θα περάσει μετά από το ατύχημα της, από τη γειτονιά τους, για να φέρουν κόσμο στο μαγαζί τους αφού η τραγουδίστρια θα υποδυθεί τον εαυτό της. Και ποιος δεν θα ήθελε την Άννα Βίσση στο μαγαζί του για να τραγουδήσει;

Το μόνο που μένει να αποφασιστεί τώρα είναι εάν θα την ακούσουμε να ερμηνεύει το πρώτο νέο single από το επερχόμενο άλμπουμ της ή κάποια διασκευή ενός παλιού ροκ τραγουδιού.

Πηγή: medianiouz