Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Βγάζει... off τη μεταγραφολογία


Τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά και σε φερόμενους μεταγραφικούς στόχους των Πειραιωτών κάνουν την εμφάνισή τους καθημερινά στον Τύπο.

Τις τελευταίες ημέρες τα ονόματα των Βασίλη Τοροσίδη και Κυριάκου Παπαδόπουλου «παίζουν» δυνατά, με πιθανότερο προορισμό την Γερμανία, ενώ και οι άλλοι δυο στόπερ του Ολυμπιακού, οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ολαφ Μέλμπεργκ φέρονται ως μεταγραφικοί στόχοι ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ωστόσο, ο μεταγραφικός σχεδιασμός καταστρώνεται ως επί το πλείστον από τον προπονητή. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» μετά τα πλέι οφ κι ως εκ τούτου, κύριο μέλημα των Πειραιωτών είναι να καλυφθεί η θέση του τεχνικού και κατόπιν θα επανδρωθεί το ρόστερ.

Ολη αυτή η φημολογία, μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα, καθώς την αποπροσανατολίζει από τον μεγάλο της στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Με ανακοίνωσή της, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον Τύπο το τελευταίο διάστημα και χαρακτήρισε όλα τα δημοσιεύματα αναληθή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι υποχρεωμένη με αφορμή συνεχιζόμενα δημοσιεύματα, που αφορούν στην απόκτηση ποδοσφαιριστών, σε προτάσεις για παραχώρηση ποδοσφαιριστών ή εξουσιοδοτήσεις στον οποιονδήποτε προκειμένου να λειτουργήσει για λογαριασμό της, να δηλώσει ότι στο σύνολό τους είναι αναληθή.

Οπως επανειλημμένως έχουμε τονίσει μοναδική επιδίωξή μας, στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης των play offs».

sentragoal.gr

Ξεκίνησε η μεγαλύτερη έρευνα για τις βλάβες που προκαλούν τα κινητά!


Ξεκίνησε η μεγαλύτερη έρευνα που αφορά τη χρήση των κινητών και πως αυτή επηρεάζει μακροπρόθεσμα την υγεία μας.

Η έρευνα θα παρακολουθήσει περίπου 250.000 κατόχους κινητών σε διάστημα 30 χρονών για να εντοπίσει τις επιπτώσεις που έχουν τα κινητά στην υγεία των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν.

Η έρευνα θα διεξαχθεί στη Βρετανία, Φινλανδία, Ολλανδία, Σουηδία και Δανία, πάντα σε συνεργασία με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Τα στοιχεία της έρευνας θα είναι διάφορα ερωτηματολόγια, οι αναλυτικοί λογαριασμοί, καθώς και το ιατρικό ιστορικό του κάθε χρήστη.

Η έρευνα έχει ως στόχο να αναζητήσει τη σχέση της χρήσης κινητού εκτός από τον καρκίνο, αλλά και με νόσους όπως το Alzheimer’s και το Parkinson’s.

newsit.gr


Στο κόκκινο τα μηχανάκια της AGB για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»


Μέχρι και 41,7 έφτασε χθες το Ελλάδα έχει ταλέντο κάνοντας τον ΑΝΤ1 για άλλη μια φορά να πανηγυρίζει.

Κατά τη διάρκεια του show δεν έπεσε κάτω από το 25% ενώ στο σύνολο έκανε 33,8%, ενώ η παρέα του Ράδιο αρβύλα 27,7%.
Σε ό,τι αφορά τις αντίπαλες σειρές του Mega, το "Μ+Μ" πέτυχε 17,6% ενώ η "Πολυκατοικία" αρκέστηκε στο 18,2% .

Πηγή: tvnea

Η Aλεξάνδρα Καπελετζή παρουσιάστρια του δελτίου του ΑΝΤ1;


Πρόταση στην Αλεξάνδρα Καπελετζή για να αναλάβει την παρουσίαση του Νέου Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1 έχει κάνει σύμφωνα με πληροφορίες ο Μίνωας Κυριακού.

Το νέο δελτίο του σταθμού του Αμαρουσίου που θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν με την έναρξη της νέας σαιζόν θα έχει θεματολογία ανάλογη με αυτή της πρωινής εκπομπής του σταθμού με θέματα πολίτικα, οικονομικά άλλα και gossip.

Όπως όλοι θυμάστε η εκπομπή "ΑΝΤ1 WEEKEND" που έκανε η Αλεξάνδρα Καπελετζη τα πρωινά του Σαββατοκύριακου έκανε πολύ καλά νούμερα τόσο στο σύνολο όσο και στα νεανικά κοινά - ήταν δεύτερη κάτω από τον Νίκο Μάνεση, αφήνοντας το πρωινό του Mega τρίτο.
Τότε κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο που ξαφνικά η εκπομπή σταμάτησε. Φαίνεται όμως ότι ο Κυριάκου θυμήθηκε τα πολύ καλά νούμερα που του έφερνε η πετυχημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια και έτσι της έκανε πρόταση για να επιστρέψει στο Μαρούσι.
Η κυρία Καπελετζη το σκέφτεται, και σύντομα θα υπάρξει απάντηση.

Κοντά στην επιστροφή ο «Λύμπε»!


Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε για την πιθανή επιστροφή του στην ΑΕΚ, τον Σταύρο Αδαμίδη, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς και για το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα

Αναλυτικά η συνέντευξη του Έλληνα άσου στην εφημερίδα «ΕΝΩΣΙΤΙΚΗ»

«Εμεινα πολύ ικανοποιημένος. Είναι ένα πολύ καλό πλάνο για το ποδόσφαιρο και μακάρι να βρει τρόπο να το εφαρμόσει. Θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι έτσι πρέπει να λειτουργούν οι μεγάλες ομάδες και ένα πλάνο σαν του κύριου Αδαμίδη είναι εφάμιλλο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Αν υλοποιηθεί θα είναι θετικό για την ΑΕΚ» υπογράμμισε ο Ελληνας επιθετικός της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και όλα δείχνουν ότι αυτό το πλάνο θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή του. «Ο πρόεδρος μου είπε ότι ήθελε να με γνωρίσει και να συζητήσουμε για την ΑΕΚ. Του είπα ότι δεν μιλάω για τέτοια πράγματα από το τηλέφωνο. Ταξίδεψε εδώ για να με δει και αυτό λέει πολλά. Ακουσα αυτά που είχε να μου πει, του είπα και εγώ κάποια πράγματα και σύντομα θα τα πούμε ξανά» συμπλήρωσε για το θέμα.

Ο «Λύμπε» μιλάει για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος έφτασε την Δευτέρα στην πόρτα της εξόδου και το βράδυ της ίδιας μέρας συζητούσε για ανανέωση συνεργασίας. Ο Λυμπερόπουλος δούλεψε μαζί του από το καλοκαίρι του 2003 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2004 και εκείνο το ματς με τον Ηρακλή στα Ανω Λιόσια με τον Μπάγεβιτς να αποχωρεί από το γήπεδο... «Δουλέψαμε έξι μήνες μαζί με τον κύριο Μπάγεβιτς την σεζόν 2003/04» δηλώνει στην «Ε» ο πρώην επιθετικός της Ενωσης και συνεχίζει αναφερόμενος στον 62χρονο Σέρβο τεχνικό του δικεφάλου «Δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω πολύ καλά για να έχω ολοκληρωμένη άποψη για αυτόν. Και δεν θα ήθελα να μιλήσω για την τωρινή παρουσία του στην ΑΕΚ. Πάντως και τότε και τώρα μπορώ να πω ότι δουλεύει κάτω από δύσκολες συνθήκες στην ΑΕΚ».

«Το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ πιστεύεις ότι θα αλλάξει την πορεία και την εικόνα της ομάδα;» ήταν η επόμενη ερώτηση στον Νίκο Λυμπερόπουλο, με τον Μεσσήνιο να θυμάται πάλι τις άσχημες εικόνες από τους Θρακομακεδόνες... Αυτά που προσπαθεί να ξεχάσει στην προηγμένη και «χρόνια μπροστά» ποδοσφαιρική Γερμανία. «Όλα ξεκινούν από εκεί. Αν έχει προπονητικό κέντρο έχεις άλλη ομάδα» απάντησε ο «Λύμπε» στην ερώτηση και συνέχισε λέγοντας.

«Θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ αυτό το νέο προπονητικό κέντρο. Μαζί με το γήπεδο είναι σημαντικά ζητήματα για μία ομάδα. Εύχομαι η ΑΕΚ τώρα που μπαίνει σε νέο προπονητικό κέντρο να βρει τον δρόμο και για ένα νέο γήπεδο. Μία ομάδα με προπονητικό κέντρο, γήπεδο και κόσμο είναι ομάδα για μεγάλα πράγματα». Και η αλήθεια είναι ότι αυτό το κομμάτι έπαιξε μεγάλο ρόλο ώστε να αρχίσει ο Λυμπερόπουλος να σκέφτεται και πάλι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίσει στην ΑΕΚ. Τους Θρακομακεδόνες του επισκέφτηκε λίγο πριν φύγει το 2009 σε προπόνηση που έκανε με την Ενωση και δεν χάρηκε... ιδιαίτερα. Τώρα ξέρει ότι με την «μετακόμιση» της ΑΕΚ στα Σπάτα στα τέλη Ιουλίου θα δουλεύει κάτω από άλλες συνθήκες και αυτό τον εξιτάρει. Όπως και το πόστο που ενδεχομένως να πάρει στην ΑΕΚ και μετά το τέλος της καριέρας του. Το συμβόλαιο που του προτάθηκε προφορικά από τον Αδαμίδη στην πρώτη του κουβέντα ανέφερε 1+1 έτη.

Ο Λυμπερόπουλος αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της ΑΕΚ στα πλέι οφ. «Εχω δηλώσει αντίθετος με αυτά τα πλέι οφ στην Ελλάδα» είπε ο Μεσσήνιος. Πάντως στην συνέχεια ανέλυσε την προσπάθεια της ΑΕΚ στα φετινά πλέι οφ με φόντο το «εισιτήριο» του Τσάμπιονς Λιγκ. «Η ΑΕΚ οφείλει να είναι σοβαρή σε αυτά τα ματς. Έτσι όπως είδα το πρόγραμμα της είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το ίδιο ισχύει και για το άλλο ζευγάρι και το αποτέλεσμα. Θα κριθούν πολλά την πρώτη αγωνιστική».

Τέλος, τα όσα έγιναν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν δυσάρεστα για όλους. Και για τον Λυμπερόπουλο που τα είδε από την γερμανική τηλεόραση... «Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό. Η ΑΕΚ ταλαιπωρείται με αυτά και δεν πρέπει. Ολοι όσοι έχουμε φορέσει αυτή την φανέλα ξέρουμε καλά τι σημαίνει και για αυτό θέλουμε το καλύτερο. Θέλω τον κόσμο της ΑΕΚ ενωμένο» είπε ο 35χρονος Ελληνας επιθετικός στην «Ε» αναφερόμενος στα επεισόδια που είδε από την τηλεόραση και συνεχίζει μιλώντας για ενότητα. Αυτό που περιμένει να συναντήσει στην ΑΕΚ τώρα που είναι κοντά στην επιστροφή του... «Σε κάθε ομάδα αν δεν υπάρχει ενότητα δεν μπορεί να προχωρήσει και να φτάσει ψηλά. Διοίκηση, προπονητής, παίκτες και κόσμος πρέπει να είναι ένα. Αλλιώς υπάρχει πρόβλημα. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη να είναι ενωμένη και δυνατή. Μόνο έτσι προχωρά. Χρειάζεται ενότητα. Το λέω και θα το ξαναλέω στον κόσμο της ΑΕΚ και μακάρι να το δω έμπρακτα σύντομα».

Ο «Λύμπε» με αυτά του τα λόγια έστειλε το δικό του «μήνυμα» προς αυτούς που πρέπει να το παραλάβουν...

Ποιος ειναι ο πιο πλούσιος ποδοσφαιριστής


ΜΟΝΟ ΠΕΡΣΙ ΕΒΓΑΛΕ 40,000,000 ΔΟΛΑΡΙΑ

Η λίστα με τους πιο υψηλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές για το 2009 βγήκε και ίσως δεν αποτελεί έκπληξη.

Στην κορυφή με 40,000,000 έσοδα και συνολικά 138,000,000 απο το 2007 βρίσκεται ο David Beckham. Δεύτερος έρχεται ο Cristiano Ronaldo

Manchester United - Tottenham Hotspur

by zissis

Πρώτοι οι Stavento με την Ήβη στο itunes store


Είπαν να κάνουν την επιστροφή τους και την κάνουν με τον καλύτερο τρόπο!

Σε μόλις μια εβδομάδα κυκλοφορίας του, το καινούργιο τραγούδι των Stavento με την Ήβη Αδάμου χτύπησε κορυφή στο itunes store, αφού οι διαδικτυακές πωλήσεις του κομματιού ξεπέρασαν ακόμη και τις προσδοκίες των δημιουργών του.

Μάλιστα, το «Σαν έρθει η μέρα» αποτελεί το πρώτο ελληνικό κομμάτι που κατακτά την κορυφή του ηλεκτρονικού καταστήματος της Apple στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω του ξένα τραγούδια που έχουν χτυπήσει «κόκκινο» στα διεθνή airplays. Αλλά και στην σελίδα του youtube, το τραγούδι έχει «τρελή» επισκεψιμότητα (αθροιστικά όλες οι αναρτήσεις), αφού έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο views μέσα σε 10 ημέρες!

Απολαύστε το κομμάτι!


"Kάτι ψήνεται" ....στην Θεσσαλονίκη


Το «Κάτι ψήνεται» έρχεται για άλλη μια εβδομάδα στη συντροφιά μας έτοιμο να μας ανοίξει την όρεξη για αυθεντικές γεύσεις και χαρούμενες παρέες.

Ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα γεμάτο όμορφες μυρωδιές, απολαυστικά εδέσματα, ζεστές ανθρώπινες στιγμές αλλά και ‘πιπεράτα’ περιστατικά!

Την εβδομάδα 26 με 30 Απριλίου 2010, σε γαστρονομικούς πειρασμούς θα μας βάλουν ο Μανώλης, η Ασημίνα, η Αμβροσία, η Μαρία και ο Γιάννης. Το πάθος για τη μαγειρική θα τους φέρει πιο κοντά και πολύ γρήγορα θα γίνουν μια μεγάλη παρέα.

Τη Δευτέρα 26 Απριλίου η μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει ο Μανώλης. Δείπνο γνωριμίας για την άγνωστη παρέα ψήνεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οικοδεσπότης είναι ο χρυσοχέρης Μανώλης, αντιπρόσωπος κρασιών στο επάγγελμα. Ο Μανώλης αγαπάει τη θάλασσα και είναι δεινός ψαράς. Τι ψάρια θα καταφέρει να πιάσει στο δείπνο του; Θα βαρύνει το καλάμι του ψαρέματος από το βάρος της αναμέτρησης ή από το λαβράκι της επιτυχίας; Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Μανώλη. Η παρέα συναντιέται και γνωρίζεται στο σπίτι του Μανώλη, που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους. Ο Μανώλης, που αγαπάει τα καλά κρασιά και το ψάρεμα, θα καλωσορίσει τους άγνωστους καλεσμένους του με ένα θαλασσινό μενού. Τι ψάρια θα πιάσει απόψε στην κουζίνα ο χαμογελαστός οικοδεσπότης; Θα χαλαρώσει την παρέα με τη φιλοξενία του ή οι καλεσμένοι θα νιώσουν σαν ψάρια έξω απ’ το νερό;

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Bochum - Stuttgart

by zissis

"Βόμβα" με Ταυλαρίδη η ΑΕΛ

Ο Στάθης Ταυλαρίδης ακούστηκε για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ όμως τελικά η Λάρισα είναι αυτή που όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσει τον διεθνή αμυντικό.

Σε μία σπουδαία κίνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει η Λάρισα. Ο Στάθης Ταυλαρίδης που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Σεντ Ετιέν έχει συμφωνήσει με την ΑΕΛ και στις επόμενες ημέρες αναμένεται η υπόθεση να ολοκληρωθεί θετικά.

Η Λάρισα έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας περιόδου και μετά την συμφωνία με τον Γιαν Μπλάζεκ βρίσκεται κοντά και στη δεύτερη μετεγγραφή της.


Στοιχηματικες προτασεις



ΜΠΟΧΟΥΜ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Παρασκευη 23/4 στις 21:30 LIVE μονο εδω στο ziskal.blogspot.com

Μπόχουμ (15η-28β) : Δεύτερη σερί ήττα για την Μπόχουμ,αυτή την φορά από την Κολωνία στην έδρα της με 2-0,φέρνοντας την στην θέση που οδηγεί στα μπαράζ για υποβιβασμό και μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.Κινδυνεύει αισθητά ενώ η αγωνιστική της εικόνα στης έδρα της δεν μας αφήνει ιδιαίτερα αισιόδοξους όσον αφορά την σημερινή αναμέτρηση,με δεδομένη την δυναμικότητα της αντιπάλου της και την ανάγκη για τους 3 βαθμούς της νίκης.Στην έδρα της σε 15 αγωνιστικές μετράει, 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Απουσίες : Νταμπρόφσκι (μέσος).Αμφίβολος Κλίμοβιτς (επιθετικός)

Στουτγάρδη (6η-50β) : Πέμπτη σερί νίκη για την Στουτγάρδη που δείχνει πολύ φορμαρισμένη,ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και ευχαριστεί και τους φιλάθλους της με την αγωνιστική της εικόνα.Σκαρφάλωσε στην 6η θέση που οδηγεί στην έξοδο στο Europa League και απέχει 4 βαθμούς από την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League,αν και δύσκολα προλαβαίνει.Εκτός έδρας η αγωνιστική της εικόνα είναι καλή έχοντας σε 15 αγωνιστικές, 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Απουσίες : Ούλριχ (τερματοφύλακας) Σελόζι (αμυντικός) Πογκρέμπνιακ (επιθετικός)

Εκτίμηση : Και οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και δεν βολεύονται με την ισοπαλία.Βάσει αγωνιστικής κατάστασης,η Στουτγάρδη δείχνει πιο κοντά.Βλέπουμε αρκετά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ : OVER

by zissis


Ερχεται η «Κάρτα του Πολίτη»


Θα έχει σχήμα πιστωτικής και θα περιέχει ένα «έξυπνο» τσιπ, στο οποίο θα ενσωματωθούν ο αριθμός δημοτολογίου, το ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ, ενώ στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι να αντικαταστήσει τις παλιές αστυνομικές ταυτότητες.

Η «Κάρτα του Πολίτη» έρχεται από το πρώτο εξάμηνο του 2011 και στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι να αντικαταστήσει τις παλιές αστυνομικές ταυτότητες.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εσωτερικών, η «Κάρτα» θα έχει σχήμα πιστωτικής, θα περιέχει ένα «έξυπνο» τσιπ στο οποίο θα ενσωματωθούν ο αριθμός δημοτολογίου κάθε πολίτη, το ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ, καθώς και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στη μία όψη της κάρτας θα υπάρχει φωτογραφία του κατόχου, καθώς και δακτυλικό αποτύπωμα.

Αρμόδια στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών αναφέρουν στο «Εθνος» ότι η «Κάρτα του Πολίτη» θα αποτελέσει «διαβατήριο» στον ψηφιακό κόσμο. Οπως προβλέπεται, με την εισαγωγή του σειριακού αριθμού και του κωδικού πρόσβασης που θα τη συνοδεύει, θα επιτρέπεται στον πολίτη, μέσω Διαδικτύου, η πρόσβαση στον ιατρικό του φάκελο, στα στοιχεία που αφορούν την περιουσία του κτλ.

Στόχος της κυβερνητικής εξαγγελίας είναι η δημιουργία μίας Κάρτας η οποία να χρησιμοποιείται για όλες τις δυνητικές χρήσεις (ως κάρτα δημότη, ως κάρτα ασφαλισμένου, ως κάρτα αγρότη, ως κάρτα ασθενούς, ως κάρτα μετανάστη, ως κάρτα νέου κ.λπ.).

Κάρτα Πολίτη
Εκδοση σε δύο φάσεις

Η έκδοση της κάρτας θα γίνει σε δύο φάσεις. Στην πρώτη θα εκδοθεί για πολίτες άνω των 18 ετών και στη δεύτερη φάση για τις ηλικίες 12 έως 18 ετών. Κατά προτεραιότητα, στο πλαίσιο Κοινοτικού Κανονισμού θα εκδοθεί η Κάρτα του Μετανάστη, μέχρι τον Μάιο του 2011.

Η προετοιμασία θα γίνει από το υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και η έκδοση θα υλοποιηθεί στις υποδομές του υπουργείου Προστασίας Πολίτη. Το κόστος έκδοσης κάθε κάρτας υπολογίζεται στα 5 ευρώ. Συνολικά η χρηματοδότηση για την «Κάρτα του Πολίτη» θα καλυφθεί από κοινοτικούς πόρους του ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα «Διοικητική Μεταρρύθμιση» και «Ψηφιακή Σύγκλιση».

ethnos.gr

Πόσα θα δώσει κάθε χώρα της ΕΕ για την Ελλάδα

Δείτε με τι ποσό θα συνεισφέρει κάθε χώρα της ΕΕ στο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας.

Γερμανία 8,4 εκατ. Ευρώ


Γαλλία 6,3 εκατ. Ευρω


Ιταλία 5,5 εκατ. ευρώ


Ισπανία 3,7 εκατ. Ευρώ


Ολλανδία 1,8 εκατ. Ευρώ


Βέλγιο 1,1 εκατ. Ευρώ


Αυστρία 0,9 εκατ. Ευρώ


Πορτογαλία 0,8 εκατ. ευρώ


Φινλανδία 0,6 εκατ. Ευρώ


Ιρλανδία 0,5 εκατ. Ευρώ


Σλοβακία 0,3 εκατ. Ευρώ


Σλοβενία 0,1 εκατ. Ευρώ


Λουξεμβούργο 0,1 εκατ. Ευρώ


Κύπρος 0,1 εκατ. Ευρώ

newsit.gr

Τι θα χορέψουν στο «Dancing with the stars»

Ακόμα και την Καλομοίρα θα βάλουν να χορέψει και θα πει κι ένα τραγούδι!

Με τραγούδια από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο θα διαγωνιστούν στο «Dancing with the stars» αυτής της Κυριακής. Συγκεκριμένα στο talent show του ΑΝΤ1 θα χορέψουν τα εξής:

Ο Δημήτρης Βλάχος με τη Μαρία, το: Everybody needs somebody to love (των Blues brothers)

Ο Σταμάτης Γαρδέλης με την Έφη, το: Φστ μπόινγκ (Σύνθεση: Μίμης Πλέσσας, Ερμηνεία: Κώστας Βουτσάς)

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης με την Άννα, το: Σαν με κοιτάς (Μουσική: Γιάννης Σπανός, Ερμηνεία: Αφροδίτη Μάνου, Γιάννης Φέρτης)

Ο Σάββας Πούμπουρας με την Έμιλυ, το: Πάνω στην τρέλα μου (Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος, Ερμηνεία: Βανέσσα Αδαμοπούλου)

Η Πηγή Δεβετζή με τον Παναγιώτη, το: Mamma Mia (των Abba)

Η Πατρίτσια Περιστέρη με τον Αλέξανδρο, το: What a feeling (της Irene Cara)

Η Ματθίλδη Μαγγίρα με τον Ρίχαρντ, το: All that jazz (Μουσική: John Kander, Ερμηνεία: Liza Minnelli)

Η Ευγενία Μανωλίδου με τον Ηλία, το: Do you love me (των The contours)

Η Έρικα Πρεζεράκου με τον Θοδωρή, το: Pretty woman (του Roy Orbinson)


Επίσης, η Καλομοίρα θα είναι καλεσμένη στο «Dancing with the stars» αυτής της Κυριακής για να τραγουδήσει και να χορέψει. Άλλωστε, το καινούργιο συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από λίγες μέρες η Καλομοίρα με τη δισκογραφική εταιρεία «Heaven» σημαίνει πως πρέπει να προωθήσει την καινούργια της δουλειά μέσα από το talent show του ΑΝΤ1. Κι εκτός αυτού, βεβαίως, η νεαρή κοπέλα κάνει και… πρόβες για το δεύτερο «Dancing with the stars»!

newsit.gr

Η κάθοδος των Αρειανών!


"Εκστρατεία" με 300 κίτρινα πούλμαν οργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη και μέχρι αύριο οι οπαδί του Άρη θα είναι στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου. "Ντοπάρει" τους συμπαίκτες του ο Κόκε. Το πριμ που θα πάρουν οι παίκτες.

Πανζουρλισμός” επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Άρη για τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου. Περίπου 12.000 φίλοι των κιτρινόμαυρων αναμένονται με 300(!) πούλμαν στην Αθήνα, ενώ οι υπόλοιποι θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα με αεροπλάνα, τρένα ή και με τα αυτοκίνητα τους.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά την προπόνηση της Πέμπτης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία περιλάμβάνονται όλοι οι παίκτες του. Μαζί με την "κιτρινόμαυρη" αποστολή ταξίδεψαν σήμερα στην πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" και οπαδοί της ομάδας. Στις 14:00 ο Αργεντινός τεχνικός και ο Σέρχιο Κόκε θα παραθέσουν συνέντευξη τύπου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η τελευταία προπόνηση του Άρη θα γίνει στις 20:30 στο γήπεδο του τελικού.

Ρόλο...εμψυχωτή στα αποδυτήρια έχει αναλάβει ο Κόκε, ο οποίος έδωσε το σύνθημα στους συμπαίκτες του: "Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δώσουμε την ψυχή μας και στο τέλος πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίζουμε. Πάμε να το πάρουμε".
Ο προπονητής του Άρη φαίνεται να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 που θα ξεκινήσουν και προβληματίζεται για μία θέση ανάμεσα στους Μεριέμ και Χαβίτο. Οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν καπαρωμένες από τους Σηφάκη, Νέτο, Βανγκέλι, Νασούτι, Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί, Πρίττα, Κάλβο, Κόκε και Κάμπορα.

Η παίκτες του Άρη σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου θα μοιραστούν πριμ ύψους 650.000 ευρώ.

Ανανέωσε ο Χατζηνικολάου με το ΑLTER

Για δύο χρόνια ανανέωσε ο γνωστός δημοσιογράφος τη συνεργασία του με το κανάλι του Μπουρναζίου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συνεχίσει να είναι το κεντρικό πρόσωπο της ενημέρωσης του ALTER για τα επόμενα δύο χρόνια.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

Αθήνα, 22 Απριλίου 2010


ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ALTER
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου θα βρίσκεται και για τα επόμενα δύο χρόνια στην πρώτη γραμμή του ενημερωτικού τμήματος του ALTER, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με το σταθμό.
Και στη νέα τηλεοπτική περίοδο ο Νίκος Χατζηνικολάου θα συνεχίσει να παρουσιάζει το καθημερινό ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, καθώς και την εβδομαδιαία εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ.

Συστάσεις στους κληρικούς για το Facebook


Αίσθηση έχει προκαλέσει η εγκύκλιος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, σύμφωνα με την οποία απευθύνει συστάσεις προς τους κληρικούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη χρήση του Διαδικτύου και ιδιαίτερα με την παρουσία τους στο Facebook.

"Ζητούμε να είναι προσεκτικοί. Υπάρχει πάντα ο φόβος να παρασυρθούν και να εμπλακεί η Εκκλησία σε διάφορες καταστάσεις", αναφέρει ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Καθημερινή".

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, με την εγκύκλιο τους προτρέπει στην περίπτωση που ήδη έχουν ανοίξει λογαριασμό, να αποστασιοποιηθούν από το δίκτυο.

«Ψήνει» Κυριάκο ο Μάγκατ


«Χοντραίνει» μέρα με τη μέρα το «παιχνίδι» με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, που βρίσκεται πλέον σε «πολιορκία» από αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ, με τη Σάλκε να έχει σαφέστατο προβάδισμα, καθώς, όπως τονίσαμε από χθες, έχει προχωρήσει σε πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του νεαρού κεντρικού αμυντικού.

Μάλιστα οι πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν πως το θέμα με τη Σάλκε έχει «ψωμί», καθώς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον τεχνικό της ομάδας Φέλιξ Μάγκατ, που έχει πάρει προσωπικά το θέμα έχοντας μάλιστα πριν από λίγες ημέρες μιλήσει με την πλευρά του παίκτη. Ο τεχνικός της Σάλκε στάζει μέλι για τον νεαρό άσο των Πειραιωτών, με τη γερμανική ομάδα να είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο, εφόσον βέβαια ο Ολυμπιακός δώσει το «ΟΚ» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Είναι ξεκάθαρο βέβαια από την άλλη πως ο Ολυμπιακός σε πρώτη φάση επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Κυριάκο Παπαδόπουλο μπαίνοντας σε συζητήσεις με την πλευρά του, ώστε να καταφέρει να επεκτείνει το υπάρχον συμβόλαιο, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2011. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, για τον Ολυμπιακό υπάρχει μόνο ο δρόμος της ανανέωσης το καλοκαίρι, καθώς αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, τότε ο τελευταίος θα μπορεί τον ερχόμενο Ιανουάριο να υπογράψει όπου θέλει χωρίς να καρπωθεί το παραμικρό ο πειραϊκός σύλλογος.

Είναι δεδομένο πως αυτό που απασχολεί τον Κυριάκο Παπαδόπουλο είναι να παίζει και για αυτό θα αποφασίσει βάσει των εγγυήσεων που θα έχει. Αν στον Ολυμπιακό του εγγυηθούν πως δεν θα παίζει μόνο στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, όπως συνέβη φέτος, τότε θα συζητήσει ένα νέο συμβόλαιο. Αν αυτές οι εγγυήσεις δεν δοθούν, τότε όλα είναι ανοιχτά, με την πρόταση της Σάλκε αλλά και το ενδιαφέρον που υπάρχει κι από άλλες γερμανικές (όπως και της Μπάγερν σε φιλολογικό επίπεδο) και αγγλικές ομάδες να «πιέζουν» ουσιαστικά και τον Ολυμπιακό.

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, από τις συζητήσεις των δύο πλευρών που θα γίνουν σύντομα θα φανεί και η στάση που θα κρατήσει ο Ολυμπιακός, καθώς αν δεν μπορέσει να «δέσει» τον Κυριάκο στο λιμάνι, τότε λογικά δεν θα αφήσει την υπόθεση χάνοντας στην πορεία τον παίκτη. Θα επιδιώξει να τον πουλήσει ειδικά από τη στιγμή που το ενδιαφέρον είναι δεδομένο από το εξωτερικό. Οπως και να έχει, είναι δεδομένο πως η υπόθεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τους «ερυθρόλευκους», αλλά και για τον ίδιο, με τον Ολυμπιακό να αποφασίζει για το μέλλον του νεαρού κεντρικού αμυντικού.

Manchester United: Παραμένει η πιο ακριβή ομάδα στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes


Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Manchester United παραμένει η πιο ακριβή ομάδα στον κόσμο σύμφωνα με την έκθεση του περιοδικού Forbes.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό, η αξία της εκτιμάται στα 2,07 δισεκατομμύρια ευρώ, παρότι τα χρέη του συλλόγου ανέρχονται στα 1,16 δισεκατομμύρια ευρώ. Η αξία αποτελεί τη συνισταμένη της αύξησης του τζίρου, των κερδών, αλλά και των χρεών που έχει κάθε σύλλογος για την περίοδο 2008/09 (από τον Ιούνιο του 2008 έως τον Ιούνιο του 2009).

Δεύτερη από τις ποδοσφαιρικές ομάδες στη λίστα είναι η Real, η αξία της οποίας υπολογίζεται σε 1,52 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ η Arsenal βρίσκεται στην τρίτη θέση με 1,35 δισεκατομμύρια ευρώ. Τέταρτη είναι η Barcelona με αξία 1,15 δισεκατομμύρια ευρώ και ακολουθούν η Bayern Munich με 1,139 δισεκατομμύρια ευρώ και η Liverpool με 946 εκατομμύρια ευρώ. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν η Milan(920 εκατομμύρια ευρώ), η Juventus (755 εκατομμύρια ευρώ), η Chelsea (743 εκατομμύρια ευρώ ) και η Inter (475 εκατομμύρια ευρώ).

Η ιστορία του νέου σίριαλ "Μην περνάς με κόκκινο" με πρωταγωνίστρια την Καβογιάννη


Στο Μεγάλο Κανάλι όλα είναι σχεδόν έτοιμα για τη νέα σειρά του Θοδωρή Πετρόπουλου με προσωρινό τίτλο ''Μην περνάς με κόκκινο''.

Το σενάριο πρωταγωνιστεί η Μαρία Καβογιάννη που θα υποδυθεί μια πλούσια γυναίκα που επιστρέφοντας από ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τον άντρα της, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η πτήση δεν θα είναι η καλύτερη, οι αναταράξεις θα δίνουν και θα παίρνουν και εκεί πάνω θα φάει το γερό χαστούκι. Ο άντρας της πάνω στον πανικό του και πιστεύοντας ότι θα πέσει το αεροπλάνο και θα σκοτωθούν θέλει να μην πάρει μαζί του ένα ένοχο μυστικό και θα της αποκαλύψει ότι την έχει απατήσει με την κουμπάρα τους (Βίκυ Σταυροπούλου).... Το αεροπλάνο όμως δεν θα πέσει και η απατημένη συζυγος θα εκδικηθεί τον σύζυγο της...Θα αποφασίσει να τον σκοτώσει και θα τον πυροβολήσει ρίχνοντας τον στο πάτωμα. Μετά από αυτό μαζί με την κουμπάρα της και έναν υδραυλικό θα γυρίζουν όλη την Ελλάδα από χωριό σε χωριό για να γλιτώσουν τη φυλακή. Σε κάθε τους στάση θα γνωρίζουν νέους ηρωες και θα μπλέκονται σε τρελές καταστάσεις''...Μη μου πείτε ότι δεν μυρίζει καραμπινάτη επιτυχία;

ΠΗΓΗ: medianiouz

Σεϊταρίδης-Ζώη: Καυτά φιλιά στη Ραφήνα


Μαύρα μάτια είχαμε κάνει για να του δούμε και τελικά ο Γιώργος Σεϊταρίδης και η Αποστολία Ζώη είπαν να κάνουν μία εμφάνιση έκπληξη!

Το ζευγάρι που πλέον ζει μόνιμα στο Πήλιο και έχει αποσυρθεί από τα… εγκόσμια, χθες εθεάθη να κάνει βόλτα στη Ραφήνα, πιασμένο χέρι χέρι και πολύ ερωτευμένο. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια συνεχώς αντάλλασσαν καυτά φιλιά, αποδεικνύοντας κάθε στιγμή πόσο ερωτευμένοι είναι. Κάθισαν σε γνωστή κρεπερί της περιοχής για να γευματίσουν και με χαρά απαντούσαν σε όλους εκείνους τους θαυμαστές τους που τους πλησίαζαν και τους ρωτούσαν γιατί έχουν χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Εκείνοι τους έλεγαν πως ήταν επιλογή τους να ζήσουν μία ήρεμη ζωή στο Πήλιο το οποίο και λατρεύουν. Όσο για τη σχέση τους, αυτή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αφού οι δυο τους είναι αχώριστοι…

gossip-tv.gr

Αλλάζει μέρα προβολής η “Παταγονία”;


Οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού αποφάσισαν να αλλάξουν μέρα προβολής της “Παταγονίας”.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινή Μελέτη” θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21:00 για να “χτυπήσει” τo “Greek Idol”. Για να δούμε θα αλλάξει όντως το πρόγραμμά του το Μεγάλο Κανάλι; Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων...

gossip-tv.gr

Η Κάτια απειλεί τον Σάκη με… reality!


Η Κάτια Ζυγούλη σηκώνει ανάστημα απέναντι από τον Σάκη! Στον ΑΝΤ1 εκείνος, στο Mega με reality εκείνη!

Δεν ξέρουμε βέβαια αν θα είναι και απέναντι την ίδια ώρα και την ίδια μέρα, όμως τίποτα δεν αποκλείεται!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Κάτια Ζυγούλη έχει ξεκινήσει τελευταία τις συζητήσεις για την παρουσίαση ενός ακριβού concept που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει να κάνει με μέλλουσες νύφες. Το νέο αυτό πρόγραμμα, φέρει τον τίτλο «Άχρηστες νύφες» και σκοπός του είναι να επιλέγεται η καλύτερη… νύφη!
Αν τελικά καταλήξουν θετικά οι συζητήσεις της Κάτιας Ζυγούλη, δεν αποκλείεται ένα αγαπημένο ζευγάρι να είναι αντιμέτωπο τηλεοπτικά…

Πηγή: Espresso

Τάμτα-Κόκκινα Χαλιά-Ματιάμπα στο "Amstel Live"


Η Τάμτα, ο Ησαΐας Ματιάμπα και τα Κόκκινα Χαλιά συναντούν το Γιώργο Δημητριάδη στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει».

Μια ακόμη, αυθεντική live εμφάνιση σε έναν πρωτότυπο μουσικό συνδυασμό, ο Γιώργος Δημητριάδης συναντά στη σκηνή τον Ησαΐα Ματιάμπα, την Τάμτα και τα Κόκκινα Χαλιά.

Ο Γιώργος Δημητριάδης ερμηνεύει μια μεγάλη επιτυχία από την εποχή που έπαιζε με τους «Δέκα μικρούς ήρωες»,το «Αττικό Blues» και κυριολεκτικά «τα δίνει όλα» στην μουσική σκηνή.

Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν μια μοναδική συνάντηση του Γιώργου Δημητριάδη που τραγουδάει για πρώτη φορά, μαζί με την Τάμτα ένα δικό του τραγούδι. Ο Ησαΐας Ματιάμπα αποκλειστικά στο Αmstel live τραγουδάει με τον Γιώργο Δημητριάδη. Tα Κόκκινα Χαλιά τραγουδούν και αποκαλύπτουν τα σχέδια τους για τις εμφανίσεις τους το καλοκαίρι και για τη νέα τους δουλειά.

Την εκπομπή παρουσιάζει η Νάντια Σπηλιωτοπούλου και εξελίσσεται στο Olympico Café.Θα προβληθεί το Σάββατο απο τον Σκάι.

"Stavento" και "Mέλισσες" φιλοξενεί η Στικούδη


Η Κατερίνα, η Χαρά και o Ominus γυρίζουν πάντα όλη την Αθήνα για να ανακαλύψουν και να παρουσιάσουν τα πιο hot trends της μουσικής, όλα τα καινούργια video clips, αποκλειστικές συνεντεύξεις και όλα τα μουσικά δρώμενα για τους φανατικούς του «Mega Star».

Το Σάββατο 24 Απριλίου, στις 12:50, η Κατερίνα Στικούδη υποδέχεται ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά hip hop συγκροτήματα, τους Stavento.Ένα ακόμη αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Mega Star» για τα μουσικά προγράμματα που θα μας ξενυχτίσουν. Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και παρουσιάζει το νέο της πρόγραμμα. Οι «Μέλισσες» μιλούν στην εκπομπή για την συνεργασία τους με τον Γιάννη Πλούταρχο αλλά και την εμπειρία από την συμμετοχή τους στα προκριματικά της Eurovision. Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλά στην Χαρά Μακρυστάθη για την συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά.Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης προτείνει τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας και μεταφέρει όλα τα αποκλειστικά νέα για τη μεγάλη οθόνη.

τωρα που καλοκαιριασε, σιγα-σιγα ας χαλαρωσουμε με το συγκεκριμενο τραγουδακι...



by zissis

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Hamburger SV - Fulham FC

by zissis

Στοιχηματικες προτασεις

Καθημερινά σας προτείνουμε τις top προβλέψεις μας

οι οποίες είναι επιλεγμένες από τους Bet Tipsters

Hamburger SV - Fulham FC 1

Atletico Madrid -
Liverpool FC 1

Γιου Σι Ντι - Σπορτινγκ Φινγκαλ Χ

Παράπλευρες απώλειες!!!


Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Μπενίτεθ δε θα έρθει μόνος του στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους, αλλά θα πάρει μαζί του και τον Φερνάντο Τόρρες και τον βοηθό του Σάμι Λι!!

Επίσης στα πλάνα της Γιούβε είναι η εκκαθάριση του ρόστερ της και το να διώξει κάποια από τα αστέρια της, ώστε να έχει ο Μπενίτεθ όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μπάτζετ στη διάθεσή του! Με αυτά τα χρήματα ο Μπενίτεθ θα φέρει Τόρρες και Λι από τη Λίβερπουλ, ακόμα και αν η Γιουβέντους δεν καταφέρει να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ...

todekari

Ανακοινώθηκε το τηλεοπτικό πρόγραμμα των πλέι οφ


Η Superleague ανακοίνωσε το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα των PlayOffs ΟΠΑΠ 2010 με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Συγκεκριμένα:

PlayOffs ΟΠΑΠ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 16:45 ΣΚΑΪ

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 NOVA

PlayOffs ΟΠΑΠ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΜΑΪΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ. 19:00 ΝΕΤ

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ 21:15 NOVA

PlayOffs ΟΠΑΠ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΜΑΪΟΥ

Α.Ε.Κ. - ΑΡΗΣ 19:00 ΣΚΑΪ

Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21:15 NOVA

PlayOffs ΟΠΑΠ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΪΟΥ

ΑΡΗΣ - Α.Ε.Κ. 16:45 ΣΚΑΪ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:00 NET

PlayOffs ΟΠΑΠ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΪΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 16:45 NET

Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 19:00 NOVA

PlayOffs ΟΠΑΠ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΪΟΥ

Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21:15 NOVA

ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 21:15 ΣΚΑΪ

http://kafeneiaka.blogspot.com

Ελληνίδα Θεά η Kylie Minogue


Το νέο της άλμπουμ έχει τίτλο Aphrodite και τα ξένα μέσα την παρομοιάζουν με Ελληνίδα Θεά ακριβώς γι’ αυτό το λόγο.

Η Kylie Minogue έδωσε μία πρώτη γεύση 30 δευτερολέπτων στους θαυμαστές της από το νέο της σινγκλ το οποίο έχει τίτλο All The Lovers και θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουνίου. Το άλμπουμ θα βγει στις 5 Ιουλίου.

Αν και στο κομμάτι που προσφέρει στο επίσημο site της διάσημης σταρ δεν ακούγεται ουσιαστικά ούτε η φωνή της, η σελίδα κατέρρευσε από τους χιλιάδες θαυμαστές της που έσπευσαν να το ακούσουν. Η Minogue αμέσως μετά φρόντισε να τους ευχαριστήσει μέσω του Twitter της και να τους ειδοποιήσει ότι το site της είχε πέσει.

Τι ετοιμάζει το Mega για την επόμενη σεζόν;


Δύο νεανικά concept ετοιμάζει το Μεγάλο Κανάλι.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού έχουν καταλήξει σε ένα τηλεπαιχνίδι νεανικού χαρακτήρα. Γι'αυτό το project έχουν περάσει από δοκιμαστικό αρκετοί παρουσιαστές από το μουσικό κανάλι MAD , όπως η Λυδία Παπαϊωάνου .

Τέλος ένα από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού για την επόμενη σεζόν αναμένεταi να είναι μια νεανική ανατρεπτική σειρά της οποίας το σενάριο υπογράφει ένας νέος σεναριογράφος.

πηγή:medianiouz

Πούμπουρας: "Δεν παίρνω ούτε ενα ευρώ απο τον ΑΝΤ1"


O Σάββας Πούμπουρας ξεκαθαρίζει πως δεν παίρνει ουτε 1 ευρώ για την συμμετοχή του στο «Dancing with the stars».

Ο τηλεπαρουσιαστής μάλιστα επιβεβαιώνει ότι είχε δεχτεί πρόταση από το Mega για την «Παταγονία» ενώ σε ερώτηση για το αν αληθεύει η πληροφορία ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1, ουσιαστικά ... απαντά αποφεύγοντας , «έχουν ακουστεί πάρα πολλά αυτές τις δύο εβδομάδες που δεν μιλούσα. Θα το ξεκαθαρίσω. Όταν πήγα στον Dancing with the stars, ήμουν άνθρωπος του Alpha. Δεν είχα βλέψεις για τον ΑΝΤ1 και δεν μου περνούσε καν από το μυαλό τότε ότι θα έφευγα από τον Alpha».
Η συνεργασία με τον Alpha τελείωσε και νομίζω ότι αυτό ήταν και το σωστό να συμβεί. Αν ήμουν κι εγώ στη θέση αυτών των ανθρώπων, μπορεί να έκανα το ίδιο'.

ΠΗΓΗ tvnea.blogspot.com

Χορός εμπνευσμένος απο τον κινηματογράφο στο "Dancing with the stars" με quest την Καλομοίρα


Ένα show βγαλμένο από το σινεμά θα είναι το 5ο live του "Dancing with the stars" με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια θα δούμε την Κυριακή.

Το concept της βραδιάς θα είναι χοροί εμπνευσμένοι από αγαπημένες ξένες και ελληνικές ταινίες!

Τα 9 ζευγάρια θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν κριτές και κοινό με το στιλ και τις χορευτικές τους δυνατότητες, μπαίνοντας στο πετσί των κινηματογραφικών τους ρόλων.

Επιπλέον, special guest στο 5ο live θα είναι η Καλομοίρα, που θα τραγουδήσει και θα χορέψει στο πλατό του DANCING WITH THE STARS. Έχοντας μόλις ολοκληρώσει την ηχογράφηση του νέου της CD, παρουσιάζει το νέο της τραγούδι “Please don’t break my heart” ζωντανά στον ΑΝΤ1, συνοδευόμενο από μία εντυπωσιακή χορογραφία!

Αποκάλυψη ΣΟΚ! Ο Μουρίνιο έχει εστιατόριο με τον διαιτητή!

Μουρίνιο και Μπενκερένσα είναι συνεταιράκια !!!

Αποκαλύψεις για τα κολλητηλίκια του Ζοσέ Μουρίνιο με τον διαιτητή της προχθεσινής αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα, Ολεγάριο Μπενκερένσα, βγάζει στη φόρα ο καταλανικός Τύπος...

Ο Πορτογάλος ηγέτης της Ίντερ είναι εδώ και δέκα χρόνια κολλητός με τον συμπατριώτη του ρέφερι, για τον οποίο η Μπάρτσα φωνάζει πως την "έσφαξε" με ένα γκολ οφσάιντ που μέτρησε και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε! Αφήστε τις κίτρινες κάρτες που μοίραζε σαν μαρουλόφυλλα...

Ο ραδιοφωνικός σταθμός COM αποκάλυψε ότι οι δυο πορτογάλοι είναι συνιδιοκτήτες ενός εστιατορίου, του "O Menino" και μάλιστα βρίσκονται πολλές φορές εκεί, καθώς είναι το στέκι τους.

Και όχι μόνο!!! Οι Καταλανοί θυμίζουν ότι ο Μπενκερένσα έχει το παρατσούκλι αποκαλείται "ο κλέφτης" στην Πορτογαλία από το 2004 που σε ένα ντέρμπι της Πόρτο με την Μπενφίκα, είχε στερήσει πεντακάθαρο γκολ από τους "αετούς της Λισσαβώνας". Ποιός ήταν προπονητής τότε στην Πόρτο; Ο Ζοσέ Μουρίνιο!

Λέτε να ήταν σύμπτωση;...

todekari

ΠΑΟ για Χριστοφή


Πρωτοσέλιδο για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Δημήτρη Χριστοφή της Ομόνοιας έχει κυπριακή εφημερίδα.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για επίσημη πρόταση του τριφυλλιού για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό

Ο διεθνής άσος, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», βρίσκεται στην λίστα του Παναθηναϊκού και αναμένεται οι πράσινοι για να πείσουν την Ομόνοια να παραχωρήσει τον παίκτη να δώσει και έμψυχα ανταλλάγματα. Ο λόγος για τον Νασίφ Μόρις που αγωνίζεται ως δανεικός στην Σανταντέρ και αναμένεται να επιστρέψει στην Παιανία.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Σύμφωνα με πληροφορίες μας από την Αθήνα, ο Παναθηναϊκός έκανε επίσημη πρόταση προς την Ομόνοια για τον Δημήτρη Χριστοφή, προσφέροντας μάλιστα συγκεκριμένο ποσό, αλλά και παίκτη (Μόρις) προκειμένου να υπάρξει συμφωνία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού εξετάζεται και φαίνεται ότι δεν ευνοούνται έμψυχα ανταλλάγματα από την Ομόνοια, αλλά να γίνει η μεταγραφή μόνο με χρήματα».

Όπως φαίνεται εξελίξεις θα υπάρξουν μετά τον τελικό του Κυπέλλου Hellas online όπου αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός το Σάββατο. Ο Χριστοφή είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Κύπρο και έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Ομόνοια. Ηδη τον έχουν τσεκάρει Αρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Δημήτρης Χριστοφή αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού και θεωρείται από τα κορυφαία ταλέντα του Κυπριακού ποδοσφαίρου λόγω και της εξαίρετης φυσικής του κατάστασης. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στον Ονήσιλο Σωτήρας παίζοντας με την φανέλα του σε 36 αγώνες για την Β΄ κατηγορία σε ηλικία 17 ετών. Δεν άργησαν ομάδες της μεγάλης κατηγορίας να βρουν το ταλέντο με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου να είναι αυτή που απέσπασε την υπογραφή του. Στο Παραλίνι σε ηλικία 19 χρονών μάγεψε με την απόδοση του με αποτέλεσμα η Ομόνοια να δαπανήσει 850.000 ευρώ για τον εντάξει στο δυναμικό της. Ποσό ρεκόρ για τα κυπριακά δεδομένα. Ο Χριστοφή υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο έχοντας ετήσιες απολαβές 150.000 ευρώ. Αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Κύπρου.

Βιεϊρίνια για Μουντιάλ!


Στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Πορτογαλίας Κάρλος Κεϊρόζ φαίνεται να βρίσκεται ο άσος του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος έχει αφήσει έκπληκτο τον «εκλέκτορα» της πατρίδας του με τις εξαιρετικές φετινές του εμφανίσεις στην Superleague.

«Τρελαμένος» με τον ...Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «O' Jogo» ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας Κάρλος Κεϊρόζ, ο οποίος πιθανότατα έχει στα πλάνα του για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Όπως αναφέρει η «O' Jogo» στο κείμενο που έχει τίτλο «Πετάει για το Μουντιάλ», ο άλλοτε τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί την πορεία του 24χρονου άσου του «Δικεφάλου» του Βορρά και πολλοί αθλητικοί ρεπόρτερ στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου υποστηρίζουν ότι ο βραχύσωμος άσος έχει αρκετές πιθανότητες να δώσει το «παρών» στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο:

«Ο Βιεϊρίνια τρέχει για μία θέση στην αποστολή για το Μουντιάλ. Ο πρώην παίκτης της Πόρτο έλαμψε στο παιχνίδι με την Ουαλία (Κ23), στο οποίο έκανε δύο ασίστ.
Αυτή την Κυριακή έπαιξε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του ελληνικού πρωταθλήματος και θα συνεχίσει στα play off της Superleague. Ο Βιεϊρίνια είναι στα υπ' όψιν του Κάρλος Κεϊρός για το σχήμα και μπορεί να ονειρεύεται ότι θα βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως και ο Πέπε», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας και πλέον ο Βιεϊρίνια που έχει παίξει συνολικά σε 32 ματς, έχοντας πετύχει 7 γκολ θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να γίνει συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Σιμάο και τους άλλους σταρ της εθνικής Πορτογαλίας.

Για «ερυθρόλευκος» ο Μάντζιος!


Ο Βαγγέλης Μάντζιος γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του και όπως αναφέρουν από την Κύπρο, ο επιθετικός της Ανόρθωσης (αγωνίζεται ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό) προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

Κυπριακό δημοσίευμα αναφέρει ότι πληροφορίες από την Ελλάδα τονίζουν πως ο 27χρονος φορ προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους». Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και παλαιότερα με τους Πειραιώτες να μην δείχνουν διατεθειμένοι να ασχοληθούν με το θέμα, όπως δηλαδή φαίνεται ότι θα γίνει και τώρα. Ο Παναθηναϊκός, όπου ανήκει ο διεθνής άσος έχει βάλει οψιόν αγοράς για ελληνική ομάδα ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό το ποσό αυξάνεται κατά 200 με 300.000 ευρώ.

Χρόνια πολλά με... πολλά ακόμα γκολ!

Η Ανόρθωση εξέδωσε και ανακοίνωση ευχόμενη χρόνια πολλά στον Μάντζιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης: «Τα 27α γενέθλιά του (22/04/1983) γιορτάζει σήμερα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Βαγγέλης Μάντζιος. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, το ποδοσφαιρικό τμήμα και το προσωπικό του Σωματείου, εύχονται στον Ελλαδίτη επιθετικό χρόνια πολλά και… πολλά ακόμα γκολ!»


«Οχι» σε Μπλάκμπερν για Σισέ!


Την πόρτα του Παναθηναϊκού χτύπησε η Μπλάκμπερν για να αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ αλλά η αγγλική ομάδα άκουσε ένα ηχηρό όχι από τους πράσινους στα 8 εκατ. ευρώ που πρόσφερε.

Οι «ρόβερς», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εξέδρα», πριν λίγες ημέρες και μετά την μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος από το τριφύλλι πρόσφεραν επίσημα οχτώ εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό για να πάρουν στην Αγγλία τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Την επαφή έκανε ο ίδιος ο προπονητής της Μπλάκμπερν, Σαμ Αλαρντάις ζητώντας να πάρει και πάλι στην Πρέμιερ Λιγκ τον Γάλλο άσο. Πάντως, από το πράσινο στρατόπεδο η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Ο Σισέ δεν πάει πουθενά. Αν θέλετε να συζητήσουμε σοβαρά, αρχίζουμε να μιλάμε από 14 εκατομμύρια ευρώ». Αλλωστε αυτή είναι και η ρήτρα του 28χρονου φορ. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας πήρε την απάντηση του και δεν συνεχίστηκε το θέμα αλλά δεν αποκλείεται να ξανά κάνει κρούση μιας και ο Σισέ είναι ο διακαής του πόθος.\

Έμψυχα ανταλλάγματα για Μάτος

Ο Μαρσέλο Μάτος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην Κορίνθιανς με την ομάδα της πατρίδας του να θέλει να τον κρατήσει στην χώρα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, η «Τιμάο» επιθυμεί να συνεχίσει την συνεργασία της μαζί του αλλά προσφέροντας στο τριφύλλι έμψυχα ανταλλάγματα. Αυτά είναι είτε ο Ζουσιλέι είτε ο Ματίας Ντε Φεντερίκο. Ο πρώτος είναι 22 ετών και επιθετικός χαφ ενώ ο δεύτερος μεσοεπιθετικός, 21 ετών αλλά δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.

gazzetta.gr

Πάουλο Μπέντο αντί Σάντος !


Ο Πάουλο Μπέντο είναι το νέο όνομα προπονητή που στέλνουν οι Πορτογάλοι για τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον «δικέφαλο» και τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Όπως αναφέρει η «DN Desporto» υπάρχει προφορική συμφωνία του Μπέντο με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν συμπαίκτης με τον νυν τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και έχουν δώσει τα χέρια.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο πως ήδη ο Φερνάντο Σάντος έχει πάρει την απόφαση του να μην συνεχίσει στον «δικέφαλο» αλλά και γενικά την προπονητική για κάποιο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως αυτό να είναι οριστικό. Μάλιστα, υπάρχουν και δηλώσεις του Σάντος όπου αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: «Δεν είναι σίγουρο ότι θα φύγω από τον ΠΑΟΚ. Θα εξαρτηθεί από κάποια πράγματα. Μόλις χθες, ο πρόεδρος που είναι και φίλος μου, μου είπε πως είμαι ο προπονητής που θέλει. Είναι κάτι που θα αποφασίσουμε μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ».

Ο Μπέντο έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του, ανάμεσα τους η Βιτόρια Γκιμαράες και η Μαρίτιμο, αλλά προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Επίσης στη λίστα τους φέρεται να τον έχουν η Σεβίλλη και η Χετάφε.


O Balotelli πέταξε τη φανέλα της Inter και ο Materazzi του επιτέθηκε!


Προκάλεσε για άλλη μια φορά με τη συμπεριφορά του ο Mario Balotelli στον αγώνα της Inter με τη Barcelona.

Ο 19χρονος επιθετικός μπήκε στο ματς περίπου 20 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού, όμως μερίδα οπαδών τον αποδοκίμαζε λόγω των γνωστών δηλώσεων που έχει κάνει στο παρελθόν ότι είναι οπαδός της Milan κτλ.

Ο Balotelli ήταν εκτός τόπου και χρόνου και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η κίνησή του να βγάλει την φανέλα και να την πετάξει με δύναμη στο έδαφος, ενώ δεν πανηγύρισε με τους υπόλοιπους την μεγάλη νίκη της Inter με 3-1. "Είμαι εδώ από τον Ιούλιο του 2008 και προσπαθώ να θυμηθώ πόσες φορές έχω προσπαθήσει να εκπαιδεύσω αυτό το σπουδαίο ταλέντο... Είναι χιλιάδες. Είναι ημιτελικός Champions League, το δεύτερο πιο σημαντικό ματς στο συλλογικό ποδόσφαιρο και συμβαίνει κάτι τόσο άσχημο" δήλωσε ο Jose Mourinho σχετικά με την αντίδραση του Balotelli.

Σαν να μην έφτανε αυτό μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στον Marco Materazzi και τον Mario Balotelli. Ο Zlatan Ibrahimovic ήταν μάρτυρας στην επιθεση του αμυντικού των «nerazzurri» στον 19χονο άσσο και ανέφερε χαρακτηρηστικά: "Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Στην θέση του θα τον άφηνα ήσυχο. Αν είχε επιτεθεί έτσι σε μένα θα τον είχα... τελειώσει στο δευτερόλεπτο. Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες μου και ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι. Ένας παίκτης όταν η ομάδα του κερδίζει, πανηγυρίζει, δεν κυνηγάει έναν 19άχρονο".

"Παίζει" να αναβληθεί η Eurovision;


"Θύμα" της ισχυρής έκρηξης του ηφαιστείου της Ισλανδίας κινδυνέυει να γίνει και η φετινή διοργάνωση της Eurovision στο Όσλο.

Εάν δεν βελτιωθούν οι συνθήκες και οι πτήσεις στην Ευρώπη εξακολουθήσουν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και ακυρώσεις δεν αποκλείεται η EBU να αποφασίσει να αναβάλει την φετινή διεξαγωγή του μουσικού διαγωνισμού.

Ήδη πολλές αποστολές χωρών που πραγματοποιούσαν τα promo tours τους αποκλείστηκαν στον τόπο που είχαν πάει. Οι περισσότερες στο Βέλγιο και την Ολλανδία αλλά και αρκετές στην Γαλλία και την Γερμανία. Όπως αντιλαμβάνεστε τα promo tours μάλλον ακυρώνονται αφού αν και όταν καθαρίσει εντελώς η ατμόσφαιρα θα είναι αργά για την συνέχισή τους.

Μην ξεχνάμε πως ο διαγωνισμός ουσιαστικά αρχίζει από τις 16 Μαϊου, όπου είναι προγραμματισμένο να φτάσουν οι αποστολές των χωρών στο Όσλο για να ξεκινήσουν τις πρόβες τους στην σκηνή του Telenor. Αν το πρόβλημα με το ηφαίστειο συνεχίσει να υφίσταται, πολλές αποστολές θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα ακόμα και στην μετάβασή τους στον τόπο της διεξαγωγής του φετινού διαγωνισμού. Γι' αυτό και ήδη έχει "πέσει" στο τραπέζι η σκέψη της αναβολής του διαγωνισμού. Οι αποφάσεις όμως ακόμα δεν έχουν παρθεί.

Ποιος θέλει νεκρή την Εύα στα “Μυστικά της Εδέμ”;


Τα χειρότερα έρχονται για την Εύα (Φαίη Ξυλά) στα “Μυστικά της Εδέμ”.

Η πολύπαθη ηρωίδα γλίτωσε μεν από την αυτοκτονία, αλλά θα γίνει στόχος πληρωμένων δολοφόνων και όχι μια αλλά δυο φορές.

Το φοβερό συγγραφικό δίδυμο Ακρίτα-Κυρίτση ξέρει να κρατάει το κοινό με κομμένη την ανάσα. Όλα κινούνται γύρω από το μωρό που κυοφορεί η Εύα, γιατί μπορεί μεν η Αντιγόνη να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να προστατέψει τη νύφη της, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλοι κακοί που θέλουν την Εύα νεκρή, ώστε να μη γεννηθεί αυτό το παιδί. Έτσι θα δούμε πληρωμένους δολοφόνους να προκαλούν τροχαίο ατύχημα με θύμα την Εύα. Η παρέα της “φεγγαρόπετρας” θα συσπειρωθεί περισσότερο θέλοντας να προστατέψει το μωρό και την Εύα. Κάποιος ή κάποιοι θέλουν πάση θυσία την Εύα νεκρή και δεν θα καταθέσουν τα όπλα. Ευτυχώς, η Εύα και το μωρό τους αποδεικνύονται εφτάψυχοι.

Πηγή:Λοιπόν

Νέα σειρά για τον Πέτρο Φιλιππίδη


Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας σειράς στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Η ξενόφερτη σειρά 'My name is Earl'', που θα προσαρμοστεί φυσικά στα Ελληνικά δεδομένα, θα έχει πρωταγωνιστή τον δημοφιλή ηθοποιό και θα κάνει πρεμιέρα στο Μεγάλο Κανάλι τον Ιανουάριο του 2011. Έτσι θα έχουν αρκετό χρόνο για τα γυρίσματα της σειράς.

Ο Γιάννης Πλούταρχος στην πρώτη της Ρούλας


Ο Γιάννης Πλούταρχος θα είναι δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά στη νέα τηλεοπτική της διαδρομή.

Τη Δευτέρα 26 Απριλίου δέχθηκε και θα είναι μαζί της στην πρεμιέρα της στο «Greek Idol», δίνοντας έτσι περισσότερη λάμψη στην επιστροφή της παρουσιάστριας. Η Ρούλα επικοινώνησε με τον καλλιτέχνη, του το πρότεινε και εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Άλλωστε, είναι από τους πρώτους που δέχτηκαν να εμφανιστούν στον μαραθώνιο αγάπης της παρουσιάστριας, που θα γίνει στα τέλη Μαΐου στο «Αθηνών Αρένα» είναι ο Γιάννης Πλούταρχος.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα ερμηνεύσει στο «Greek Idol live» της Δευτέρας κάποια από τα καινούργια του τραγούδια, αλλά και παλιές, μεγάλες επιτυχίες του.
Παρά το τελικό OK της Ρούλας να παρουσιάσει την εκπομπή του Alpha, δεν κρύβει από τους στενούς συνεργάτες της ότι είναι πάρα πολύ αγχωμένη. Ο χρόνος είναι περιορισμένος και η παρουσιάστρια θέλει να είναι τα πάντα στην εντέλεια. Σίγουρα, είναι ένα προσωπικό στοίχημα που θέλει να το κερδίσει.
Τέλος, ανοιχτό παραμένει ακόμη το θέμα επιστροφής του Νίκου Καρβέλα στην κριτική επιτροπή. Εχουν γίνει οι απαραίτητες συζητήσεις και αναμένονται οι αποφάσεις.

πηγή: Espresso

Σούλης- Φειδά: Ποιος κέρδισε τη μάχη;


Ξεκίνησε χθες να προβάλλεται η εκπομπή του Σπύρου Σούλη “Με το δεξί” στον Ant1 απέναντι ακριβώς από την εκπομπή “Απ' την αρχή” με την Σίσσυ Φειδά στον Alpha.

Ποιος όμως κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης;

Ο Σπύρος Σούλης έκανε 14,2% και σε τέταρτο έφθασε 15,1% στο γενικό σύνολο, ενώ στο νεανικό κοινό σημείωσε 16,7% και σε τέταρτο έφθασε 17,7%. Η Σίσσυ Φειδά έκανε στο γενικό σύνολο 14,5% και σε τέταρτο 16,5%, ενώ στις ηλικίες 15-44 έκανε 16,6% και σε τέταρτο 21,8%.
Ο Alpha βγήκε νικητής με ελάχιστη διαφορά. Για να δούμε την επόμενη Τετάρτη ποιος θα είναι ο νικητής!

Eξελίξεις στην σχέση Ελπίδας-Χάρη στη "Ζωή της 'Αλλης"


Οι έρωτες στην καθημερινή ιστορία του Mega "Η Ζωή της 'Αλλης" μας κρατούν σε αγωνία...

Κάποιοι θα θέλαμε την Ελπίδα με τον Στέφανο να μην χωρίζουν αλλά ο Χάρις φαίνεται να γεμίζει περισσότερο την ζωή της....

Οι εξελίξεις στο σίριαλ έρχονται ραγδαίες και είναι συγκλονιστικές. Οπως αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός Χάρης (Μάνος Παπαγιάννης), η σχέση του με την Ελπίδα (Ευδοκία Ρουμελιώτη) θα προχωρήσει αρκετά....Στο πιο όμορφο όμως σημείο της σχέσης τους, όπως λέει σε συνέντευξη του στο περιοδικό Hello, θα συμβεί κάτι πολύ άσχημο....

H Στικούδη προσκαλεί τον Μουρατίδη στην εκπομπή της στο "Μ+Μ"


Η Κατερίνα Στικούδη μπαίνει στο "Μ+Μ" ερμηνεύοντας τον εαυτό της...Τι θα δούμε;

Ο νέος παραγωγός κανονίζει μια εμφάνιση για τον Μιχάλη, τα παιδιά και την Τασούλα σε μια μουσική εκπομπή της τηλεόρασης. Η Μαργαρίτα πείθει τα παιδιά να μην πάνε. Ο Μιχάλης πηγαίνει, με τη μπάντα του, με σκοπό να παρουσιάσουν το μιούζικαλ. Μαζί τους, πηγαίνει και η Τασούλα, η οποία λέει ένα λαϊκό τραγούδι και κλέβει την παράσταση…

Ο Φοίβος περνάει από το σπίτι τού Μιχάλη, τα ξημερώματα, για να του πει λεπτομέρειες για την πρώτη του φορά με την Ιόλη. Η Μαργαρίτα τον ψάχνει και τον βρίσκει να κοιμάται με τον Μιχάλη. Όπως είναι φυσικό, τα βάζει μαζί του και η σχέση τους γίνεται ακόμη χειρότερη. Η Κική μετακομίζει στο σπίτι τού Μιχάλη με πρόσχημα κάτι πονάκια στην κοιλιά της. Τα κορίτσια τα πάνε πολύ άσχημα με την Κική και αποφασίζουν να μετακομίσουν στο σπίτι τής Μαργαρίτας. Ο Μιχάλης κάνει τα πάντα για να επιστρέψουν στο σπίτι του, αλλά εκείνες είναι ανένδοτες…

Oλα αυτά στα αυριανό επεισόδιο στο Mega.

"Εφιάλτης στην κουζίνα" στην Κατερίνη


Ο Έκτορας Μποτρίνι και ο «Εφιάλτης!

Στην κουζίνα» έρχονται απόψε στον Alpha για να βάλουν το …αλατοπίπερο στο τηλεοπτικό μενού της ημέρας!

Ο σέφ επισκέπτεται ένα εστιατόριο στην Κατερίνη. Η 42χρονη ιδιοκτήτρια του, Μαρία, επένδυσε ένα τεράστιο ποσό, δημιουργώντας έναν υπερπολυτελή χώρο που εμπνεύστηκε από το SEX AND CITY και διαθέτει από… αλεξίσφαιρα τζάμια μέχρι …αλεξίσφαιρη εσωτερική σκάλα!
Το φαγητό όμως είναι αντάξιο του χώρου ή η υψηλή αισθητική σταματάει στην είσοδο της κουζίνας;
Οι κάτοικοι της Κατερίνης πάντως δεν τιμούν το εστιατόριο με την παρουσία τους με αποτέλεσμα η μεγάλη επένδυση να πηγαίνει στο βρόντο.
Η ίδια όσο και οι κόρες της, οι οποίες την βοηθούν στο εστιατόριο, δεν αντιλαμβάνονται γιατί έχει αποτύχει το εγχείρημα. Έτσι ζήτησαν τη βοήθεια του σεφ μας που πρέπει, μεταξύ άλλων, να τους δώσει να καταλάβουν ότι η ζωή δεν είναι τηλεοπτικό σίριαλ! Θα είναι εύκολο να τις πείσει;

Η νέα σειρά "The first 48" στο Σκάι


Τα πρώτα δύο εικοσιτετράωρα μετά από ένα έγκλημα παρακολουθεί η νέα σειρά της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “The First 48”.

Μία νέα συναρπαστική εκπομπή που ακολουθεί τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στις πρώτες κρίσιμες ώρες της έρευνάς τους.

Μέσα από το “The First 48” οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το παρασκήνιο πραγματικών υποθέσεων, να ...βρεθούν για πρώτη φορά σε αυθεντικούς τόπους εγκλήματος και να παρακολουθήσουν τα πάντα. Στην κάμερα της εκπομπής καταγράφονται από επιτόπιες έρευνες και ανακρίσεις μαρτύρων, μέχρι νεκροψίες και ανάλυση στοιχείων. Για τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, από τη στιγμή που ειδοποιούνται για την επόμενη υπόθεση μια αντίστροφη μέτρηση ξεκινά. Οι πιθανότητες να την εξιχνιάσουν μειώνονται στις μισές αν δεν σημειώσουν πρόοδο από τις πρώτες 48 ώρες. Με κάθε ώρα που περνά, οι ύποπτοι έχουν περισσότερες ευκαιρίες να ξεφύγουν, οι μάρτυρες αρχίζουν να ξεχνούν όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια τους, με κίνδυνο σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση να χαθούν ή να καταστραφούν.

Στο πρώτο επεισόδιο ο ντετέκτιβ Κρις Αντερσον από το Μπέρμιχαμ προσπαθεί να εξυγιάνει την δολοφονία ενός άντρα,το πτώμα του οποίου βρέθηκε μαζί με 10 κιλά μαριχουάνας.

Παπαγιάννης-Δαλιάνη: Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στη Tv!


Ο αρχικός τηλεοπτικός συνδυασμός τους μπορεί να ήταν προϊόν τύχης. Όμως στην πορεία, πέτυχε και χάρισε στο Mega μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο λόγος για τον Μάνο Παπαγιάννη και την Αγγελική Δαλιάνη.

Οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού, μετά από αυτή την τηλεοπτική επιτυχία σκέφτονται να τους αξιοποιήσουν μαζί για άλλη μια φορά. Με άλλα λόγια σκέφτονται να προτείνουν στους δυο ηθοποιούς να μοιραστούν του χρόνου το χειμώνα το ίδιο πλατό. Θα είναι μια καθημερινή σειρά, όμως υπάρχει ένα πρόβλημα ότι ο Μάνος Παπαγιάννης παίζει και στην πετυχημένη σειρά “Ζωή της άλλης”, οπότε θα είναι αρκετά δύσκολο.

Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον Μεταξά στη «Ζωή της άλλης»


Μπορεί ο Όθωνας Μεταξάς να ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το καθημερινό σίριαλ του Mεγάλου Καναλιού ''Η ζωή της άλλης'' στο τέλος της φετινής σεζόν, όμως ο ήρωας που υποδύεται, ο Στέφανος Γαλανός θα συνεχίσει κανονικά να υπάρχει και στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς και μάλιστα βρέθηκε και ο ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον Μεταξά. Αυτό το διάστημα λοιπόν ο Δημήτρης Αρβανίτης (σκηνοθέτης της σειράς) έχει αναλάβει μέσα από δοκιμαστικά που γίνονται να βρει τον αντικαταστάτη του Όθωνα. Ένα από τα φαβορί πάντως λόγω ομοιότητας με τον προκάτοχο του στο ρόλο, σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς.

πηγή: medianiouz

Οι καυτές εξελίξεις στα “Μυστικά της Εδέμ”


Τι θα απολαύσουμε σήμερα στα "Μυστικά της Εδέμ";

Η διαθήκη του Χατζηβασιλείου ανοίγει. Η Αμαλία μαθαίνει ότι περιλαμβάνεται σ' αυτήν και κληρονομεί έναν πίνακα και μια επιστολή. Ο αστυνόμος Σταυρίδης κάνει την επανεμφάνισή του.

Ο Μάνος δηλώνει στην Μελίτα ότι δεν θα αφήσει να μεγαλώσει η κόρη του, στα χέρια του Στέφανου. Η Νόρα συνειδητοποιεί ότι αγαπάει πραγματικά τον Λουκά και καταλαβαίνει ότι έλεγε τελικά την αλήθεια. Αρχίζει να σκέφτεται τρόπους για να επιστρέψει κοντά του. Ο Νικόλας και η Δάφνη αποφασίζουν να μεσολαβήσουν, για να τους βοηθήσουν. Η Εύα προσπαθεί να καταλάβει για ποιο λόγο η Αντιγόνη επιμένει τόσο πολύ να γυρίσει στο σπίτι του Στέφανου. Μετά από μια έντονη συζήτηση που έχει με την Αμαλία, η Εύα αποφασίζει να πάρει ένα ρίσκο για να μάθει την αλήθεια.