Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Wadja.com: Mία εναλλακτική υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης

H ελληνική προσπάθεια που ξεχωρίζει στην αγορά των social network sites. 

Οι περισσότεροι χρήστες, στο άκουσμα του όρου "κοινωνική δικτύωση" σκέφτονται αποκλειστικά τα πιο δημοφιλή sites, δηλαδή το facebook, το twitter, το Hi5 και το myspace. Όμως, εκτός των παραπάνω, υπάρχουν πολλές άλλες εναλλακτικές υπηρεσίες.

Μεταξύ αυτών είναι και ο ιστότοπος Wadja.com, που μάλιστα αποτελεί...

Ό,τι να 'ναι

Εκεί στην ΑΕΚ θα πρέπει επιτέλους να συνεννοηθούν για το τι θα κάνουν.

Από τη μία υπάρχει ο Σταύρος Αδαμίδης ο οποίος θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Μαϊστόροβιτς, το έχει πει στον Μπάγεβιτς, και από την άλλη ο Σέρβος...

Όσα -αξιοπερίεργα- δεν ξέρετε για τις γάτες και τους σκύλους

Νομίζετε πως ξέρετε τα πάντα για την γάτα ή τον σκύλο σας;

Κάνετε λάθος!

Χρειάστηκαν χρόνια μελέτης της συμπεριφοράς τους για να προκύψουν τα παρακάτω συμπεράσματα που, για άλλη μία φορά, θα σας επιβεβαιώσουν...:

Ο Χάμιλτον στην «pole position»

Ο Λιούις Χάμιλτον θα εκκινήσει από την «pole position» στο αυριανό γκραν πρι του Καναδά, το οποίο είναι ο 8ος αγώνας της χρονιάς.

Ο οδηγός της ΜακΛάρεν σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στα επίσημα δοκιμαστικά, κάνοντας τον γύρο της πίστας σε ένα λεπτό, 15 δευτερόλεπτα και 105 χιλιοστά, ενώ έδωσε τέλος στο σερί των επτά διαδοχικών «pole positions» της Red Bull στο φετινό πρωτάθλημα.

12 εκατομμύρια για Κουαρέσμα!

Τον επαναπατρισμό του Ρικάρντο Κουαρέσμα, επιθυμεί η Πόρτο, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοδελίδας "FCInter1908.it".

Οι "δράκοι" προσφέρουν 12 εκατομμύρια ευρώ για τον παραγκωνισμένο από τους "νερατζούρι" βιρτουόζο εξτρέμ, ωστόσο καλούνται να δώσουν μάχη με τις...

«Υπάρχει ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για Γέστε»

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για τον πελάτη του επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Γέστε μιλώντας στην ιστοσελίδα της mundodeportivo.es.

«Δεν έχουμε αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με καμία ομάδα, και δεν πρόκειται να το κάνουμε μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Μπιλμπάο», τόνισε ο Χόκιν Μπάρτσενα και πρόσθεσε:
«Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες για τον πελάτη μου. Η πρώτη είναι η Ντεπορτίβο. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός», κατέληξε, χωρίς όμως να θέλει να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Νεύρα και… διαφωνίες

Ασχημο το κλίμα στην Εθνική - Λογομαχίες στα αποδυτήρια

Bαρύ ήταν το κλίμα στις τάξεις των διεθνών αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νότιο Κορέα. Όπως ήταν φυσικό μετά το άτυχο αποτέλεσμα από τους Ασιάτες, οι διεθνείς δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους με αποτέλεσμα να υπάρξουν λογομαχίες και μικροεντάσεις.

Ο Γιώργος Καραγκούνης εμφανίστηκε ενοχλημένος από την αλλαγή του, ενώ τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές πήραν μέρος στις λεκτικές αντιπαραθέσεις στα αποδυτήρια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Τεχνική ηγεσία και οι άνθρωποι της Εθνικής προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να διατηρήσουν το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής σε καλό επίπεδο.

Πλέον παίκτες και τεχνική ηγεσία καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους στον επόμενο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής απέναντι στη Νιγηρία. Μετά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου, η αναμέτρηση με τους Αφρικανούς παίρνει χαρακτήρα τελικού για την Ελλάδα, αφού σε περίπτωση απώλειας βαθμών, το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση θα απομακρυνθεί οριστικά.

Μουσικό μαξιλάρι: Sound Αsleep

Σε όσους αρέσει να κοιμούνται μετά μουσικής, τότε το μουσικό μαξιλάρι Sound Αsleep θα μπορούσε να αντικαταστήσει τα άβολα ακουστικά-ψείρες.


Το μυστικό του μαξιλαριού κρύβεται στον πυρήνα του και συγκεκριμένα σε ένα λεπτό ηχείο το οποίο φέρει ειδική επένδυση ώστε να μην αλλοιώνεται το σχήμα ή η άνεση που παρέχει στον χρήστη του. Παράλληλα...

Αυριανό πρόγραμμα αγώνων mundial

13/6  14:30 Γ’ Όμιλος Αλγερία – Σλοβενία  (Peter Mokaba Stadium, Πολοκουάνε)

13/6  17:00 Δ’ Όμιλος Σερβία – Γκάνα  (Loftus Versfeld Stadium , Πρετόρια)

13/6  21:30 Δ’ Όμιλος Γερμανία – Αυστραλία  (Durban Stadium , Ντερμπάν)

Ειδήσεις από το Mundial 2010

Χάνει την πρεμιέρα ο Τζιμπούρ

Σοκ στην Αλγερία με τον τραυματισμό του Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος αναμένεται να χάσει το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του, με την Σλοβενία την Κυριακή.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της Πέμπτης, όμως...

Υποψήφιος και ο Κοστακούρτα!

Και ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Καβάλας.

Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως οι ιθύνοντες των «αργοναυτών» έχουν έρθει ήδη σε μια πρώτη επαφή με τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τη Μάντοβα πριν λίγους μήνες. Ο πρώην διεθνής Ιταλός άσος της Μίλαν ανέλαβε τα «ηνία» της Μάντοβα τον Οκτώβριο του 2008.

Καραγκούνης: Δεν θέλω να μιλήσω για τον Ρεχάγκελ, το κλίμα πρέπει να είναι καλό!

Αιχμές χωρίς να πει τίποτα άφησε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας για τον Ότο Ρεχάγκελ και τις επιλογές του στην αναμέτρηση με τη Ν. Κορέα.

“Δεν θέλω να μιλήσω για τις επιλογές του προπονητή. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να λέμε οτιδήποτε, πρέπει το κλίμα να είναι καλό. Το γκολ που δεχτήκαμε νωρίς έπαιξε σημαντικό ρόλο. Από εκεί που θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί εμείς με τον Τοροσίδη, δεχτήκαμε το γκολ. Έπρεπε να κάνουμε στη συνέχεια παιχνίδι κατοχής και οι αντίπαλοι έπαιζαν κλειστά, κάτι στο οποίο δεν έχουμε συνηθίσει. Κάναμε κάποιες φάσεις, αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Είμαστε καλύτεροι στα στημένα, αλλά δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα από τα στημένα”, υπογράμμισε ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ήβη και Stavento στον τελικό του Dancing with the stars

Μπορεί ακόμα να «παίζεται» η συμμετοχή της Ματθίλδης Μαγγίρα στον τελικό του Dancing with the Stars την Κυριακή, ωστόσο αυτή που σίγουρα θα βρίσκεται στα πλατό του σόου είναι η Ήβη Αδάμου. 

Η νεαρή Κύπρια τραγουδίστρια, η οποία είχε πάρει μέρος στο ριάλιτι ταλέντων του ΑΝΤ1 «X- Factor», θα ανέβει στην πίστα του Dancing with the Stars για να τραγουδήσει. 

Η όμορφη Ήβη δεν θα είναι, όμως, μόνη της, καθώς θα την συνοδεύσουν οι Stavento, μαζί με τους οποίους έχει ηχογραφήσει την επιτυχία του καλοκαιριού «Σαν έρθει η μέρα».

X. Παπακαλιάτης: "Είχα σχέση με συμπρωταγωνίστρια μου"

Αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο Χρίστόφορος Παπακαλιάτης στο Love Radio και τους Τάσο Τρύφωνος και Μαργαρίτα Δρούτσα. 

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι παλαιότερα είχε σχέση με συμπρωταγωνίστριά τους, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, δεν αποκάλυψε το όνομά της. Παράλληλα, δήλωσε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να υιοθετήσει ένα παιδί, αλλά όπως είπε θα το σκεφτεί πάρα πολύ πριν κάνει αυτό το μεγάλο βήμα. 

Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συζητά με τον Λάκη Λαζόπουλο για να συμμετάσχει στο τελευταίο επεισόδιο τους «Τσαντιριού», ως «φίλος του Τζίμυ», στον ρόλο δηλαδή που είχε στους «10 Μικρούς Μήτσους».

Η Νταίζη, κόρη της Αντιγόνης στα "Μυστικά"

Η Νταίζη είναι κόρη της Αντιγόνης και του Λύτρα!!!

Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Η τραγουδιάρα- όπως την αποκαλούν οι περισσότεροι στην παρέα της φεγγαρόπετρας- ήρθε τελικά για να μείνει. 

Πάντως, από τα γραφόμενα του Λαζαρίδη, ο οποίος δολοφονήθηκε, τη στιγμή που συνέταξε τη διαθήκη του, φαίνεται ότι είχε γνώση ότι η Αντιγόνη εγκυμονούσε. Αυτό σημαίνει ότι το παιδί είναι αδερφή του Στέφανου και του Νικόλα.

Βάλτε ένα γκολ κι ας... πεθάνω

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ! Η Εθνική γνώρισε επώδυνη ήττα με 2-0 από τη Ν. Κορέα στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ και ελπίζει μόνο σε θαύμα. Κακές επιλογές από τον Ρεχάγκελ αλλά και από τους διεθνείς μέσα στο γήπεδο. Ούτε βαθμό, ούτε γκολ η Εθνική σε τέσσερις αγώνες Παγκοσμίου κυπέλλου.

Καταστροφική πρεμιέρα για την Εθνική ομάδα στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Αν και θεωρητικά έπαιζε...

O Kαπουτζίδης θα παρουσιάσει το ριάλιτι τραγουδιού με επωνύμους στο Mega


Καλεσμένη στο Tv Weekend, η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παρουσιάσει το "Just the two of us" (το ριάλιτι τραγουδιού με επώνυμους) ενώ ο Ηλίας Ψινάκης θα κάθεται στην καρέκλα του κριτή!

Προϊόντα για τα μαλλιά θα διαφημίσει ο Γεωργούλης!

Αν βρεθείτε στην Αμερική και σε κάποιο κομμωτήριο δείτε την φωτογραφία του Αλέξη Γεωργούλη, μην εκπλαγείτε. 

Σύμφωνα με το «Λοιπόν», ο γνωστός ηθοποιός δέχτηκε πρόταση από γνωστή αμερικανική εταιρεία προϊόντων για την περιποίηση των μαλλιών να πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό spot. 

Φυσικά απάντησε θετικά στην πρόταση, αφού ήταν αρκετά καλή με την αμοιβή του γνωστού ηθοποιού να φτάνει τα 12.000 δολάρια. Το συμβόλαιο υπογράφτηκε πριν από λίγες μέρες και ισχύει για ένα χρόνο. 

Πρόκειται για ένα spot στην τηλεόραση και μια σειρά φωτογραφιών από τις οποίες θα επιλεχθεί μία για να ποζάρει σε σταντ κομμωτηρίων όπου θα διατίθενται τα συγκεκριμένα προϊόντα μαλλιών.

Ετοιμάζουν πυρετωδώς το X-Factor 3

Πολύ ευχαριστημένα φαίνεται ότι έμειναν τα στελέχη του ΑΝΤ1 από το X-Factor 3. 

Όπως ανακοίνωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην εκπομπή «10 με 1 μαζί», θα υπάρξει και X- Factor 3 και μάλιστα με την ίδια κριτική επιτροπή Κ. Γκαγκάκη, Γ. Λεβέντη, Ν. Μουρατίδης και Γ. Θεοφάνους . 

Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ετοιμάζουν πυρετωδώς το X-Factor 3 καθώς σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις συμμέτοχης του talent show. Φυσικά ο παρουσιαστής το Show και στο 3ο κύκλο του θα είναι ο Σάκης Ρουβας... Έτοιμοι...;

Oι...Γερμανοί καλούν Κυριάκο

Στην μεταγραφική «λίστα» της Σάλκε βρίσκεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος του Ολυμπιακού, ενώ ο γερμανικός σύλλογος φαίνεται να έχει καταθέσει πρόταση περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι ιθύνοντες του γερμανικού συλλόγου θεωρούν ότι ο Παπαδόπουλος έχει ελπιδοφόρο μέλλον, ενώ έχουν εντυπωσιαστεί από την σωματοδομή που διαθέτει σε τόσο νεαρή ηλικία. Η Σάλκε παρακολουθεί εδώ και καιρό τον 19χρονο αμυντικό και θέλει να τον ντύσει στα «μπλε», όπου θα έχει συμπαίκτη τον Βασίλη Πλιάτσικα.

Στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πάντως τηρούν «σιγή ιχθύος» για το νεαρό αμυντικό, ωστόσο δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα να προχωρήσουν στην παραχώρηση του αν ικανοποιηθούν οικονομικά από τους Γερμανούς.

Περίμεναν Σκόκο τους έκατσε Μπλάνκο

Ο Σκόκο και ο Τζιμπούρ περίμεναν προτάσεις στην ΑΕΚ, από τον Μπλάνκο ήρθε η πρώτη ενόχληση. Συγκεκριμένα η Σταντάρ Λιέγης έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού.

Οι Βέλγοι ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Μποκανί ο οποίος μετακομίζει στη Φούλαμ και ο «Ζορό» αποτελεί την πρώτη τους επιλογή. Τα λεφτά που ζητάει η Ένωση είναι 2 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που μπορούν εύκολα να διαθέσουν οι Βέλγοι, αφού τα ταμεία τους θα είναι γεμάτα από την πώληση του Μποκανί (9 εκατ. ευρώ περίπου θα κοστίσει η μεταγραφή του στην Φούλαμ).

Η Ένωση δεν θα πει όχι στην πρόταση αυτή, και το θέμα είναι να πειστεί και ο Μπλάνκο να μετακομίσει σε ένα πρωτάθλημα όπως το βελγικό, και σε μία ομάδα που δεν θα αγωνίζεται ούτε καν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σε δευτερόλεπτα αποφασίζει ο άνδρας αν τη θέλει..

Απειροελάχιστος χρόνος χρειάζεται για έναν άνδρα να καταλάβει αν θέλει μία γυναίκα ή όχι... Και σύμφωνα με έρευνα, υπάρχει λόγος.

Σύμφωνα με έρευνα από τα Πανεπιστήμια του Αμστερνταμ στην Ολλανδία και του Κεντ στη Βρετανία, που δημοσιεύει το ΒΗΜΑ, ούτε ο χαρακτήρας, ούτε τα άλλα προσόντα...

Αθωωτική απόφαση-σταθμός για τις ανταλλαγές αρχείων στο Διαδίκτυο

Οι ισπανικές αρχές προχώρησαν σε μία απόφαση, η οποία αποτελεί ισχυρό χτύπημα για όσους επιθυμούν την ποινικοποίηση της ελεύθερης ανταλλαγής αρχείων στο Διαδίκτυο, αφού αθώωσαν διαχειριστές ιστοσελίδας ανταλλαγής αρχείων (Ρ2Ρ-Peer to Peer), παραλληλίζοντας τη δραστηριότητά τους με την "πανάρχαια πρακτική" της ανταλλαγής βιβλίων.

Το 2005, η ισπανική αστυνομία συνέλαβε...

Φρικτή ιστορία κανιβαλισμού συγκλονίζει!

Μια φρικτή ιστορία κανιβαλισμού συγκλονίζει την Κένυα. Ένας κατά συρροή δολοφόνος σκότωσε 19 ανθρώπους, για να τους πιει το αίμα, και αποκάλυψε στην αστυνομία άλλα πέντε σημεία στο Ναϊρόμπι, όπου είχε διαπράξει τα εγκλήματά του.

Οι αποκαλύψεις του δράστη, πρώην φρουρού ασφαλείας που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα, επιβεβαιώνονται...

Συνελήφθη ο Μάρκος Σεφερλής!

Ο ηθοποιός συνελήφθη χθες αργά το βράδυ και πέρασε την διαδικασία του αυτοφώρου.Το θέατρο "Δελφινάριο" στο οποίο εργάζεται ο δημοφιλής ηθοποιός αλλά και η σύζυγός τους Έλενα Τζαβαλιά σφραγίστηκε για αυθαιρεσίες.

H περιφέρεια Αττικής είχε σφραγίσει το θέατρο αλλά ο ίδιος συνέχιζε να κάνει πρόβες για την παράσταση που θα έκανε πρεμιέρα σήμερα. Έτσι, χθες κατά την διάρκεια των προβών συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Πειραιά.

Ο Μάρκος Σεφερλής αντιμετώπιζε πολλά χρόνια προβλήματα με ανταγωνιστές του επιχειρηματίες που ήθελαν να κλείσει το θέατρο, σύμφωνα με τον ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέατρο που έχει φιλοξενήσει χιλιάδες επιτυχημένες παραστάσεις τα τελευταία χρόνια, θέλει ο δήμος να το μετατρέψει σε κολυμβητήριο.

Μεταγραφολογίας συνέχεια...

- Γέλασαν με τη ψυχή τους, μέχρι …λιποθυμίας, όσοι ξέρουν τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό, όσο παρακολουθούσαν τα ….σενάρια για τον Γκαλάς. Πως είναι δυνατό να πρόσφερε ο Παναθηναϊκός 5.000.000 ευρώ για τον Γκαλάς, με δεδομένο μάλιστα ότι...

«Κόλλησαν» στην κίνηση… λόγω ενός ελέφαντα!

Μία δυσάρεστη έκπληξη συνάντησαν χθες οι παίκτες των ΗΠΑ που προτίμησαν να χαλαρώσουν κάνοντας βόλτα μακριά από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας.
Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της επιστροφής τους στο ξενοδοχείο, οι Αμερικάνοι συνάντησαν κίνηση, κοντά στο ξενοδοχείο.
Η αναστάτωση είχε προκληθεί από έναν ελέφαντα που είχε φράξει την είσοδο στην ξενοδοχειακή μονάδα, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα και οι ποδοσφαιριστές των ΗΠΑ να παραμένουν για πολύ ώρα στην κίνηση.
Πάντως, αυτό δεν φαίνεται να επηρέασε τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι περισσότερο φάνηκαν να το διασκεδάζουν με το συγκεκριμένο συμβάν.

Μπέκαμ-Τρεζεγκέ μαζί (;)

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νταβίντ Τρεζεγκέ έχουν εκφράσει οι Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Στην συγκεκριμένη ομάδα ανήκει και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και σύμφωνα με την “Gazzeta dello Sport” ο αμερικανικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.

Μάλιστα οι Αμερικανοί προτίθεται να προσφέρουν 3 εκατ. ευρώ στην Γιουβέντους ώστε να πάρουν το τελικό ΟΚ για να αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Σαλπάρει το πειρατικό!

Η μέρα που όλοι οι Έλληνες περίμεναν επιτέλους έφτασε. Η Εθνική Ελλάδος, έπειτα από 16 χρόνια, ρίχνεται και πάλι σήμερα (14.30) στη μάχη ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη «γαλανόλευκη» να αντιμετωπίζει τη Ν. Κορέα έχοντας ως στόχο την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Ο Ότο Ρεχάγκελ και οι παίκτες του δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν τους Έλληνες υπερήφανους. Σαλπάρουμε λοιπόν!!!

Το πάθημα της πρώτης φοράς...

«Τσεκάρει» Παλέτα

Ο Γκάμπριελ Παλέτα, που τον Ιανουάριο απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό, εξετάζεται πλέον και από τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός αμυντικός μένει ελεύθερος από την Μπόκα Τζούνιορς, που ταλανίζεται από πολλά οικονομικά προβλήματα και οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του για αντικαταστάτη του Μίχαλ Ζεβλάκοφ.

Θα παρακολουθήσουν περισσότερες από 86 ώρες ποδοσφαιρικούς αγώνες του Μουντιάλ για να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες

Τέσσερις Αυστραλοί φανατικοί του ποδοσφαίρου θα προσπαθήσουν να μπουν στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες μένοντας ξάγρυπνοι για περισσότερες από 86 ώρες παρακολουθώντας τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπελλου της Νότιας Αφρικής.

Ανάμεσα στους αγώνες θα παρακολουθούν...

Πιο μόνιμη συνεργασία Alpha - Star


Λέγεται πως η συνεργασία των δυο καναλιών θα είναι πιο στενή και πιο μόνιμη.

Πρώτα από όλα, αυτό που θα κάνουν, είναι να έχουν κοινό γραφείο στην Θεσσαλονίκη, ώστε τα θέματα να καλύπτονται κοινά, από ένα γραφείο. Το δεύτερο που θα κάνουν είναι ότι θα έχουν κοινό κοντρόλ.

Έχει ενδιαφέρον να το παρακολουθήσουμε αυτό, αρκεί να εφαρμοστεί.

Χθες έπεσαν οι υπογραφές της Μανωλίδου με το MEGA



Οι υπογραφές μπήκαν και όλα είναι έτοιμα για τον master Chef.

Αν και οι διαπραγματεύσεις μέχρι τελευταία στιγμή ήταν αμφίρροπες, τελικά έδωσαν τα χέρια στο στούντιο ΑΤΑ όπου έχει αναλάβει και την παραγωγή της εκπομπής.

Φύγε εσύ - έλα εσύ...


Θα επιστρέψει η Βάσια Λόη στο Σαββατοκύριακο;
Θα αναλάβει η Τσιμτσιλή το καθημερινό στη θέση της Σκορδά, που αναχωρεί για Mega, από τη νέα σαιζόν;

Όλα είναι υπό σκέψη στο κανάλι του Περιστερίου, που θα δοκιμάσουν συνταγές για τον ανταγωνισμό. Πάντως, αν αναλάβει το Μπλα-μπλα η Τσιμτσιλή, ποιος ακούει την Λόη...

Κατερίνα Καραβάτου: Θέλω να γυρίσω στα παλιά...

Στην παλιά θεματολογία θέλει να γυρίσει η Κατερίνα Καραβάτου από την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η εκπομπή Κους κους δεν κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών κάνοντας πολλές φορές μονοψήφια νούμερα στο σύνολο του. Αν και η εκπομπή αρχίζει και βρίσκει τώρα στο τέλος το ρυθμό, δεν μπορεί να καταφέρει να τερματίσει πρώτη στην ζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή θέλει να γυρίσει στην παλιά θεματολογία, αλλά και στις τηλεφωνικές γραμμές .Σκέφτηκαν πως παλιά όταν έβγαινε μια τηλεφωνική γραμμή στο αέρα τα νούμερα χτυπούσαν κόκκινο.. Μάλλον όλοι θέλουν να γυρίσουν στα παλιά τους.. (και στα παλιά τους νούμερα).

Τα σχέδια του Λάκη Λαζόπουλου μετά το “τσαντίρι”

Το “τσαντίρι” τελειώνει και ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για τα σχέδια που έχει όταν η αγαπημένη εκπομπή των τηλεθεατών ρίξει τίτλους τέλους.

«Άλλη μια χρονιά για το Τσαντίρι. Μετά ελπίζω ότι ξεμπλέκω με την τηλεόραση. Κανονίζω τις δουλειάς μου έτσι ώστε...

Κινητό αξίας 50.000 ευρώ!

Σίγουρα στο άκουσμα και μόνο ενός κινητού αξίας 50.000 δολαρίων πολλοί θα ήταν αυτοί που θα θελαν να μάθουν περισσότερα για αυτό, αλλά ελάχιστοι εκείνοι που θα το αποκτούσαν!

Για την ακρίβεια μόνο 1846 σε όλο τον κόσμο θα είναι οι…

Μουντιάλ vs σειρές στην Prime time: Ποιος κέρδισε;

Το Παγκόσμιο Κύπελλο άρχισε και όλα τα βλέμματα πλέον είναι στραμμένα πάνω του. Τι έκαναν όμως χθες οι σειρές της prime time απέναντι από τον αγώνα Ουρουγουάη-Γαλλία;

Μπορεί το “Μ+Μ” έριξε χθες αυλαία όμως το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κινήθηκε ανάμεσα στον αγώνα της Γαλλίας με την Ουρουγουάη και στην καθημερινή Τουρκική σειρά του ΑΝΤ1 Χίλιες και μία νύχτες.

Συγκεκριμένα ο αγώνας στην Νετ έκανε μέσο όρο 28,8%, φτάνοντας σε 15' μέχρι και 33,9%. Στον ΑΝΤ1 η σειρά “Χίλιες και μία νύχτες “μέρα με την μέρα κερδίζει το ενδιαφέρων του τηλεοπτικού κοινού κάνοντας μέσο όρο 26,2% και φτάνοντας σε 15' μέχρι και 30,5%.Στο Mega το τελευταίο επεισόδιο τις σειράς “Μ+Μ” έκανε μέσο όρο 20% φτάνοντας σε 15' μέχρι και 22,7%

Αντίστροφη μέτρηση για τα “Μυστικά της Εδέμ”

Η αντίστροφη μέτρηση για να πέσει η αυλαία των “Μυστικών της Εδέμ” ξεκίνησε και όσο πλησιάζει το τέλος τόσο οι εξελίξεις κορυφώνονται.

Δεν θα προλαβαίνουμε να παίρνουμε ανάσα και απ' την ταραχή θα αναπολήσουμε τις εποχές που μας απασχολούσε μόνο ο έρωτας του Λουκά και της Νόρας.

Όμως πέρασαν αυτά και όπως δείχνουν τα πράγματα, το συγγραφικό δίδυμο Έλενα Ακρίτα-Γιώργος Κυρίτσης μας επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές.

Στοιχηματικες προτασεις (Mundial 2010)

137. ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ – ΕΛΛΑΔΑ

12/6  14:30

Προϊστορία : 2006(1-1),2007(1-0)

Νότιος Κορέα : Κρίσιμο πάντα το πρώτο παιχνίδι στη φάση των ομίλων...

Ένα δισεκατομμύριο ευρώ θα ξοδέψουμε για το... Μουντιάλ!

Πίτσες, σουβλάκια, μπύρες και μια καινούργια τηλεόραση 40 ιντσών. Αυτά συνθέτουν το σκηνικό κάθε μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Τι κι αν έχουμε κρίση ο Έλληνας θα πληρώσει για να... απολαύσει την Εθνική Ομάδα. 

Στην οθόνη της τηλεόρασης οι φιγούρες των παικτών εναλλάσσονται με τα πλάνα της κάμερας από την εξέδρα. Στο τραπεζάκι μπροστά από τον καναπέ...

Το βίντεο κλιπ του Gummy Bear για το μουντιάλ

Αύξηση θερμοκρασίας τριών βαθμών έως το 2100

Ο πλανήτης ακολουθεί μια προδιαγεγραμμένη πορεία, που θα οδηγήσει σε αύξηση της θερμοκρασίας του κατά 3 βαθμούς Κελσίου μέχρι το τέλος του αιώνα μας, παρά τις υποσχέσεις για περικοπή των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις γερμανών επιστημόνων.

Σύμφωνα με τη νέα μελέτη του έγκριτου Ινστιτούτου Κλιματικών Ερευνών του Πότσνταμ...

Μπάλα: το όπιο των ανδρών

Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, η μεγαλύτερη γιορτή της "μπάλας" (μια είναι η "μπάλα").

Για τους δισεκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους του πλανήτη είναι... κάτι σαν το Ραμαζάνι για τους Μωαμεθανούς ή το Πάσχα για τους Ορθόδοξους.

Σε αντίθεση, με τις παραπάνω θρησκείες...

Νεαρός πιάστηκε πάνω στην..ερωτική πράξη με μια....αγελάδα!!!

Ένας 18χρονος στην Ινδονησία, ερωτεύτηκε μια αγελάδα και είπε να..ολοκληρώσουν τη σχέση τους. Ο νεαρός πιάστηκε πάνω στην..ερωτική πράξη από έναν γείτονα του, ο οποίος και τον ανέφερε στις τοπικές αρχές.

Ο 18χρονος  Gusti Ngurah Alit είπε πως εκείνη τη στιγμή δεν έβλεπε μια αγελάδα, αλλά μια...

Έμειναν στον μηδέν Γαλλία και Ουρουγουάη

Με δύο ισοπαλίες ξεκίνησε το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Μετά το 1-1 της διοργανώτριας χώρας με το Μεξικό ακολούθησε τοπ στείρο 0-0 της Ουρουγουάης με τη Γαλλία.

Τα πάντα ανοιχτά έμειναν στον πρώτο όμιλο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής. Τα θεωρητικά φαβορί Γαλλία και Ουρουγουάη δεν κατάφεραν...

Ο Λίνεν είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού!

Από χθες ήταν γνωστό ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης κάνει "δεύτερες σκέψεις" για το θέμα του προπονητή και ουσιαστικά μετά την πίεση του κόσμου έχει αλλάξει γνώμη και "φρενάρει" τη λύση Αλέξη Αλεξανδρή. Σύμφωνα με νεότερες και αποκλειστικές του "rednews" οι ερυθρόλευκοι έχουν σχεδόν δώσει τα χέρια με τον Έβαλντ Λίνεν!

Ναι, τον γνωστό σε όλους μας προπονητή που έχει περάσει από τον Πανιώνιο και την περασμένη σεζόν ήταν στον πάγκο της...

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Τι θα δούμε στα Μουσικά Βραβεία Mad τη Δευτέρα;

Με μεγάλες εκπλήξεις αλλά και μεγάλες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν για 7η συνεχή χρονιά τη Δευτέρα το βράδυ τα Μουσικά Βραβεία Mad!

Πρώτη μεγάλη αλλαγή είναι...

Και ο Πετιλόν σε αισθησιακή ταινία του Σειρηνάκη!

Μετά την Τζούλια Αλεξανδράτου και τη Μαριάννα Ντούβλη, έρχεται και η αισθησιακή ταινία με τον Ερρίκο Πετιλόν!

Μέσα από τη φιλία του με τον παραγωγό τσόντας στην Ελλάδα Δημήτρη Σειρηνάκη ξεπήδησε η ιδέα να γυρίσει σε αισθησιακή ταινία τη ζωή του.

Ο Ερρίκος Πετιλόν αποδέχθηκε...

Ουρουγουάη - Γαλλία: Η πρώτη μεγάλη "μάχη"

Ριμπερί εναντίον Φορλάν, Ανελκά εναντίον Σουάρες ή αλλιώς Γαλλία εναντίον Ουρουγουάης (21:30) στην πρώτη μεγάλη “μάχη” του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δύο ομάδες που φιλοδοξούν να φτάσουν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης...

Πως να κάνετε "δωρεάν" διακοπές, σε όλο τον κόσμο !

Είναι μία νέα μόδα, που έχει, εδώ και λίγα χρόνια,διαδωθεί παντού...

Είναι μία πολύ οικονομική λύση,  για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε,  αλλά και ένας πρωτότυπος τρόπος να κάνεις το γύρο του κόσμου,  πληρώνοντας μόνο τα εισιτήρια!

Το όνομα των δωρεάν διακοπών είναι : couch surfing
Ανταλλαγή καναπέ δηλαδή, για δωρεάν ύπνο!
Δίνεις τον δικό σου καναπέ.... και στην συνέχεια...