Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Τα…βρήκαν Κόκκαλης-Μαρινάκης!

Νέο κεφάλαιο στα διοικητικά του Ολυμπιακού, άνοιξε από σήμερα μετά την αιφνιδιαστική συνάντηση που είχαν το μεσημέρι και για περί δυόμιση ώρες ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξαν επίσημες ανακοινώσεις, η εικόνα που έβγαλαν οι δυο άνδρες...
εξερχόμενοι μαζί από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού, αλλά και οι δηλώσεις που έκαναν, δείχνουν ότι επήλθε μια κατ΄ αρχήν συμφωνία για την δυναμική είσοδο του Β. Μαρινάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, που θα επισημοποιηθεί πολύ σύντομα. Άλλωστε τόσο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, όσο και ο Πειραιώτης εφοπλιστής, παρέπεμψαν για τα…νεότερα την ερχόμενη Παρασκευή, οπότε και θα συναντηθούν ξανά.

Και μόνο το γεγονός λοιπόν ότι Σ. Κόκκαλης και Β. Μαρινάκης θα τα ξαναπούν σε διάστημα τριών ημερών, δείχνει καθαρά ότι αν δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία, απομένουν μόνο λεπτομέρειες για την ολοκλήρωσή της. Φυσικά αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να γίνει γνωστό με ποιους όρους και κυρίως με ποιο ποσοστό θα «μπει» ο Μαρινάκης την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και πιο θα είναι από δω και μπρος το διοικητικό μοντέλο του Ολυμπιακού.

«Ήταν μια συνάντηση που αφορούσε τον Ολυμπιακό. Θα μπορείτε να ξέρετε περισσότερα την Παρασκευή, οπότε θα γίνει μια ακόμη συνάντηση. Η σημερινή συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα», δήλωσε ο Σ. Κόκκαλης,
ενώ ο Β. Μαρινάκης είπε: «Συμφωνώ με όσα είπε ο πρόεδρος. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα».
Σε ερώτηση προς τον Β. Μαρινάκη, αν ο Σωκράτης Κόκκαλης, θα παραμείνει πρόεδρος στον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Θα τα μάθετε όλα την Παρασκευή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου