Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Μεταγραφολογίας συνέχεια...

- Πριν καλά-καλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης γίνει αφεντικό στον Ολυμπιακό, άρχισαν οι κάθε λογής...πληροφορίες για τα σχέδια του Πειραιώτη εφοπλιστή στην ομάδα των “ερυθρολεύκων”. Όλοι έχουν αρχίσει να μιλάνε για τους παιχταράδες που θα φέρει με το καλημέρα, για πρόσληψη του Βαλβέρδε και αποπομπή του Λίνεν και άλλα παρόμοια.

Τα πράγματα όμως μόνο έτσι δεν είναι. Ο Β. Μαρινάκης, μπορεί να έχει την...τρέλα του να πάρει τον Ολυμπιακό, όμως σε καμία περίπτωση...
δεν θα αρχίσει να σκορπάει χρήματα με το...καλημέρα. Εφ΄ όσον αναλάβει θα κάνει σίγουρα μια -δυο κινήσεις που θα φέρουν την δική του σφραγίδα, όμως δεν θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στην ομάδα. Άλλωστε άνθρωποι με την δική του οικονομική επιφάνεια είναι κατά κανόνα “σφιχτοί” και μετράνε πολύ προσεχτικά την κάθε τους κίνηση, ειδικά αν πρόκειται για να ξοδέψουν χρήματα.

Μάλλον οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα πρέπει να κρατάνε τουλάχιστον στο ξεκίνημα της εποχής Μαρινάκη, μικρό καλάθι και να μην νομίσουν ότι η ομάδα τους θα...μεταμορφωθεί εν μία...νυκτί σε Ρεάλ Μαδρίτης που μπορεί και αγοράζει όποιον καλό ποδοσφαιριστή κυκλοφορεί στον πλανήτη.

- Στον Παναθηναϊκό, για να...σπάει η απραξία στα μεταγραφικά, αλλά και να καλμάρει ο κόσμος της ομάδας, “πετάνε” που και που κάποιο γνωστό όνομα σαν υποψήφιο να έρθει στην Παιανία. Τώρα σειρά...ξαναπήρε ο Καλάτζε της Μίλαν που αποτελεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια στόχο των “πρασίνων” για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής.

Βέβαια για να γίνει, η μεταγραφή του Καλάτζε, αλλά και οποιουδήποτε άλλου ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει πρώτα να εκλεγεί πρόεδρος στην ομάδα και στην συνέχεια να προσληφθεί τεχνικός διευθυντής που θα δώσει την έγκρισή του για τον υποψήφιο ποδοσφαιριστή, αλλά και να κάνει μαζί του, αλλά και την ομάδα του, τις τελικές διαπραγματεύσεις. Ζήσε Μάιε μου να φας...τριφύλλι!

Πάντως στον Παναθηναϊκό, για να έχουν το...κεφάλι τους ήσυχο, αφού κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα γίνουν μεταγραφές, αποφάσισαν να κρατήσουν τον Σαριέγκι. Εκεί λοιπόν που ο Βάσκος αμυντικός, έψαχνε για ομάδα και είχε ακουσθεί ότι...κοιτάει και προς Περιστέρι μεριά, τώρα θα κληθεί να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, έστω και με μειωμένες αποδοχές, με τους “πράσινους”. Αν έχεις τύχη...διάβαινε.

- Μια χαρά τα κατάφερε ο Νικοπολίδης που στα 39 του θα υπογράψει ένα ακόμη συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα αυτό θα είναι το πέμπτο συμβόλαιο του Νικοπολίδη στα έξι χρόνια που βρίσκεται στον Πειραιά. Το πρώτο συμβόλαιο, το υπέγραψε όταν ήρθε το καλοκαίρι του 2004 από τον Παναθηναϊκό και ήταν τριετούς διάρκειας, ενώ από το 2007, υπογράφει συνεχώς μονοετή. Το φετινό θα είναι το πέμπτο και λογικά τελευταίο συμβόλαιο του έμπειρου τερματοφύλακα με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου