Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Μεταγραφολογίας συνέχεια...

- Στο...μάτι του κυκλώνα βρέθηκε ο Γιάννης Χρυσικόπουλος, μετά το φιάσκο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριξαν τότε ότι ο ισχυρός άνδρας της Πλατείας Αλεξάνδρας, θα υποστεί σταδιακά το...ψαλίδισμα των αρμοδιοτήτων του από τον Σωκράτη Κόκκαλη. Τελικά ο Γ. Χρυσικόπουλος πέρασε...αλώβητος αυτή την κρίση, όμως τώρα έχει μπροστά του έναν ακόμη...σκόπελο που είναι οι μεταγραφές.

Ουσιαστικά οι φετινές καλοκαιρινές μεταγραφές είναι... το τελευταίο...χαρτί για τον Γ. Χρυσικόπουλο, που καλείται να αποδείξει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ότι έχει...μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. Για τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η πιο δύσκολη αποστολή είναι αναμφισβήτητα ο Φραντσίσκο Γέστε, ένας παίκτης στον όποιο θέλουν να επενδύσουν πάρα πολλά τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε επικοινωνιακό επίπεδο οι “ερυθρόλευκοι”.
Αν ο Βάσκος μεσοεπιθετικός πιάσει Λιμάνι, τότε θα...ξεχαστεί ακόμη η αποτυχία με τον Βαλβέρδε, αλλά σε διαφορετική περίπτωση οι...μουρμούρες για τον Γ. Χρυσικόπουλος θα μεγαλώσουν ακόμη πιο πολύ.

- Φθηνή και καλή επιλογή χαρακτηρίζουν στον Ολυμπιακό τον Ντένις Επστάϊν. Πάντως οι οπαδοί των “ερυθρολεύκων” δεν ενθουσιάστηκαν μόλις άκουσαν το όνομα του Επστάϊν, καθώς γνωρίζουν πάρα πολύ καλά από την θητεία του στον Ηρακλή, ότι πρόκειται για έναν παίκτη που δεν μπορεί να κάνει την διαφορά στην ομάδα τους. Αν πάντως ο Γερμανός επιθετικός δεν βρισκόταν τόσα χρόνια στην Ελλάδα, ίσως και να...παραμυθιαζόντουσαν, όπως έχει γίνει με τόσους και τόσους παίκτες που ήρθαν σαν μεγάλα ταλέντα στο Λιμάνι τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν...ακούμπησαν.

- Εκνευρισμός έχει αρχίσει και επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού, με την μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στο μεταγραφικό πεδίο, αλλά και την αδυναμία των ανθρώπων που τρέχουν τα θέματα της ομάδας τους, να καταλήξουν σε κάποια κοινή απόφαση για σοβαρά ζητήματα.

Τελευταία περίπτωση, το θέμα του τεχνικού διευθυντή, με την τετραμελή επιτροπή της ΠΑΕ να συνεδριάζει χθες για αρκετές ώρες, χωρίς όμως να καταλήγει σε κάποιον από τους δυο υποψήφιους που είχαν...προκριθεί για την συγκεκριμένη θέση, τον Φρέϊτας και τον Νάνι. Πάντως οι Πορτογάλοι που ίσως να ξέρουν κάτι...παραπάνω, έγραψαν ότι νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα είναι ο Φρέϊτας.

- Στον Άρη, είναι αλήθεια ότι εξετάζουν προσεχτικά την περίπτωση του πάλαι ποτέ διεθνή μέσου της Βαλένθια, Ρούμπεν Μπαράχα, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που θα κάνει σημαντικό “ντόρο” αν αποκτηθεί, ενώ θα δώσει και σημαντική ώθηση στα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου. Από την άλλη όμως οι “κίτρινο锨φοβούνται μην την...πατήσουν όπως με τον Μεριέμ, ο ερχομός του οποίου στην Θεσσαλονίκη σκόρπισε μεγάλες προσδοκίες, που όμως διαψεύστηκαν πανηγυρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου