Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Μιραλάς: «Συμφώνησα και υπογράφω!»

Όλα πήγαν κατ' ευχήν. Ο Κέβιν Μιραλάς τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό και όπως δήλωσε ο ίδιος έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ θα υπογράψει αύριο το νέο του συμβόλαιο.

Συμφώνησε και υπογράφει

Βγαίνοντας σήμερα το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Κέβιν Μιραλάς επισήμανε: «Έχω συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό. Αύριο πρόκειται να περάσω από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψω».

Ερωτηθείς για το πως αισθάνεται γι' αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας του τόνισε...:
«Είναι όλα πολύ ωραία και πολύ όμορφα. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω σε μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Ακόμη δεν έχω μάθει πολλά για την νέα μου ομάδα. Θα ξεκινήσουν όμως σύντομα οι προπονήσεις και θα μάθω».

Αναφορικά με τα ματς της Σεντ Ετιέν με τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Αυτό που θυμάμαι έντονα είναι η δυνατή και θερμή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν νωρίς και θα κάνω ό, τι μπορώ για να μάθω όσο πιο γρήγορα γίνεται τα συστήματα και τον τρόπο που αγωνίζεται ο σύλλογος»

Από το μεσημέρι στην Αθήνα

Ο Βέλγος άσος της Σεντ Ετιέν, Κέβιν Μιραλάς πάτησε το πόδι του στην Αθήνα λίγο μετά τις 12:30. Τότε έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος», χωρίς ωστόσο να κάνει δηλώσεις. Εν συνεχεία μετέβη στην Αλεξάνδρας, δηλαδή στα γραφεία της ομάδας.

Ο Μιραλάς μαζί με δύο εκπροσώπους του ήταν από τις 3 το μεσημέρι τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να συζητήσει με τους «ερυθρόλευκους» τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του. Οι επαφές των δύο πλευρών κράτησαν μέχρι τις 7.10 το απόγευμα, οπότε και βγήκε από τα γραφεία ο Βέλγος ποδοσφαιριστής. Το θέμα πάντως χειρίστηκε προσωπικά ο παράγοντας του Ολυμπιακού, Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου