Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

«Χτυπάει» Τόρες η Μπαρτσελόνα!

Το απόλυτο ...μεταγραφικό «χτύπημα» ετοιμάζεται να κάνει η Μπαρτσελόνα, αφού μετά τον Νταβίντ Βίγια ο νέος πρόεδρος των Καταλανών, Σάντρο Ροσέλ θέλει να φέρει στο Καμπ Νου τον Φερνάντο Τόρες αντί του «αστρονομικού» ποσού των 85 εκατομμυρίων ευρώ!

Δυναμική ...«είσοδο» στα κοινά της Μπάρτσα θέλει να κάνει ο νέος πρόεδρος των Καταλανών, Σάντρο Ροσέλ, αφού ο «ισχυρός» άντρας των «μπλαουγκράνα» σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror» προσανατολίζεται...
στην απόκτηση του Φερνάντο Τόρες και σκοπεύει να διαθέσει 85 εκατομμύρια ευρώ, ώστε ο Ισπανός σούπερσταρ να προστεθεί στη ...«φονική» μηχανή του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ροσέλ και ο τεχνικός της Μπάρτσα, Πεπ Γκουαρντιόλα επιθυμούν να δουν τον Τόρες να πλαισιώνει στη γραμμή κρούσης της Μπαρτσελόνα τον νεοαποκτηθέντα Νταβίντ Βίγια, ενώ και ο 26χρονος φορ της Λίβερπουλ έχει δηλώσει στο παρελθόν πως η μόνη ομάδα για την οποία θα γύριζε στην Ισπανία είναι η Μπαρτσελόνα.

Σε περίπτωση που κατατεθεί πρόταση στους «Reds» πάντως το πιο πιθανό είναι ο Φερνάντο Τόρες να γίνει κάτοικος ...Βαρκελώνης, αφού το ποσό που θα δοθεί είναι «αστρονομικό», ενώ και βρετανική ομάδα διανύει μία κρίσιμη καμπή στην ιστορία της και για την ώρα βρίσκεται χωρίς προπονητή, ενώ και τα οικονομικά προβλήματα προκαλούν «ασφυξία» στους ιδιοκτήτες του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου