Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ποιοι απείλησαν με λιντσάρισμα τον Αντώνη Ρέμο

Ο Αντώνης Ρέμος δέχεται απειλές για τη ζωή του και μόνο στο άκουσμα ότι σκοπεύει να επισκεφθεί περιοχή της βόρειας Ελλάδας.

Το περασμένο Σάββατο ο Ρέμος αναγκάστηκε να ακυρώσει συναυλία του στην Κοζάνη ύστερα από απειλητικά τηλεφωνήματα αγνώστων που τον προειδοποιούσαν για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. «Μην κάνεις το λάθος να πατήσεις το πόδι σου στην περιοχή, γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα» είπαν στον τραγουδιστή. Ήδη είχαν αναρτηθεί αφίσες στην Κοζάνη και το μαγαζί που θα τον φιλοξενούσε ήταν ρεζερβέ!

«Αν πατήσεις στην Κοζάνη, θα σε...
λιντσάρουμε». Αυτή την απειλή εκτόξευσε ανώνυμος από τηλεφώνου στον δημοφιλή ερμηνευτή. ο Αντώνης Ρέμος δέχθηκε πολλά παρόμοια απειλητικά τηλεφωνήματα από την παραμονή της προγραμματισμένης μουσικής παράστασης που θα έδινε το περασμένο Σάββατο 12 Ιουνίου στο κέντρο «Μορφές» στην πόλη της Κοζάνης.

Και το χειρότερο; Οι οπαδοί του Ηρακλή έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους, στην περίπτωση που ο τραγουδιστής κάνει το λάθος και μεταβεί στην πόλη της Κοζάνης, να επιβιβαστούν αμέσως στα δύο πούλμαν που είχαν μισθώσει γι’ αυτό τον σκοπό και να μεταβούν στην Κοζάνη για να πραγματοποιήσουν την απειλή τους.

Ο Αντώνης Ρέμος ακύρωσε την εμφάνισή του εκεί όχι γιατί φοβήθηκε, όπως εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του, αλλά για να μην ανάψει φωτιές στην Κοζάνη και να γλιτώσει η πόλη από τυχόν παρατράγουδα από εξαγριωμένους οπαδούς της ομάδας της βόρειας Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου